Editnato :
Много се забавлявах с това момиче дори го харесах може би.Викам я да пробвам малко различен подход да фляза с някакъв гаден нег

и то проработи мацката ми заигра по свирката

сега даже ме заобича (с вариант 1 от др ми тема
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=560.0) Embarrassed Сега ето малко чат от импулса в профила ми и това не са всичките коменти ,тя преди това ме обиждаше нещо но я калибрирах много яко с това "Ти така ли сваляш гаджетата като ги обиждаш и им се подиграваш ? Да ти призная чесно и аз така правех ,но във 2 клас" след това стана доста лесно ,защото почна да повтаря нещо и я калибрирвах още по-брутално ... Roll Eyes
#
Gh0stlyStr1k3r
mislq 4e tova ti be6e 1 dobur primer dori nai-lesni i kolko o6te mnogo te o4akva mislq 4e nqkoi den 6te si spomni6 tova v nqkoq golqma trudnost i 6te q preodolee6 sled tova
#
7 Ное 2009, 00:12 Gh0stlyStr1k3r
ami dobre izvinqvai no trqbva da svikva6 za6toto ti ne si perfektna az sy6to i jivota nqma da ni nosi samo uspehi no i mnogo neuspehi da sprem dotuk i da si vystanovim normalnoto 4ove6ko ob6tuvane fr
#
7 Ное 2009, 00:11 mAc37o0
em ko da napraq b1rzo izbuhvam...p-princip ne s1m lo6 4ovek...ama t1i se slu4i...ne trqa6e ama ko da napraq..
#
7 Ное 2009, 00:10 mAc37o0
imenno ne s1m sviknala..!!!
#
7 Ное 2009, 00:09 Gh0stlyStr1k3r
moje6e da kaje6 "zasqga6 me i t.n" 6tqh da ti se izvinq kato 4ovek ,a ti po4na da me obijda6 ,az prosto te kommentnah
#
7 Ное 2009, 00:08 Gh0stlyStr1k3r
dobre az iskam ti zadam nqkolko vyprosa.ti za6to si v tozi sait da se opli4a6 kat putk* li ? da izbiva6 kompleksi kwa si glezena li ? 4e sa ima6 za mnogo gotina ? 4e si vqrva6 li ? 2ro zakwo po4na da mi ospamva6 profila s 3 mnenie 1 sled drugo nemoje6e li 4ove6ki da se razberem ? az 6ti za izvinq no nemoga da razbera tova s pobedenieto ti e 6toto vsi4ko ti ogajdat i ne si sviknala na kritiki li
#
7 Ное 2009, 00:06 Wife_0f_Dewil
#
7 Ное 2009, 00:06 mAc37o0
razbrahme se naLi..!!
#
7 Ное 2009, 00:05 mAc37o0
4akai da ti kaja 4e6tu...prosto s1m ka4ila tezi snimki..!! za6toto na tqh se haresvam...i na snimkite kogato s1m se snimala vinagi s1m v k16ti..p1k az v k16ti s1m si normalno oble4ena...aaa po-princip si se obli4am s1s mnogo stilni i gotini dre6ki...prosto ne me poznava6...snimkata ne ozna4ava ni6tu po-princip tq moje da e oble4ena na snimkata u66 stilno ama da ne e...i prosto se iznervih za6toto ne si me vijdal po ulicaTA kak s1m oble4ena..!!! i si misli6 4e s1m nqkva takawa t1pa...prosta..da ne znam koe e hubavo..gre6i6 znam mnogo dobre..i moga da ti kaja 4e maika mi i ba6ta mi super qko me glezqt i si imam vsi4ko koeto si poiskam...!!! bez karanici pove4e..!!!
#
7 Ное 2009, 00:01 Gh0stlyStr1k3r
vij tuka kvi stilni gotini momi4eta mi pi6at ,vmesto da mi pla4e6 tuka polovin 4as vzemi primer ot tqh i az da se opitvam da ti pomogna a ti da pravi6 obratnoto
Тук някъде преди почването на копито имаше реплики след като ме обижда я калибрирам така "Ти така ли сваляш момчетата ,като ги обиждаш и им се подиграваш ? Да ти кажа и аз така правех ама в 1ви клас ... и направо

"
РЕЗУЛТАТ :

Vijte tiq 92 glupaka deto ni6to nqma napravqt (izvinqvam se ako ima nqkoi ot tuk da ne se obijda)

koito sa izbirani po vyn6nost ili ot mahalata

PP:pickupvaite polzata e golqma ,a moje da se uredite s nqkoe bogato gadje na koeto si4ko mu ogajdat i da se oredite i finansovo

PPP:да не почнете да ми пикапите момичетата (от Варна) другите може

PPPP:също недейте да влизате с негове и други всеки път ,защото ще разберат ,че прилагате на всяка едно и също и ще станете явен (това го написах за някой по-начинаещ)