Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:21 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Тъкности при клоузване  (Прочетена 10871 пъти)
sonic86
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« -: Септември 17, 2013, 21:35 »

Смея да кажа че имам добра игра, понякога обаче въпреки това не успявам да клоузна и си мисля, че това е поради липсата ми на опит в играта да напипам тъкностите.
Примерно при ф клоуз, да кажеш че ти се ходи до тоалетната и тя да те пусне в тях... елементарно, а пък аз пушвам сексуално...

Така въпросите ми са какви негове, рутини, похвати и тн използвате за

фоун клоуз - не си давам номера на
-непознати
-познаваме се от 5 минути
-не излизам с хора от фб

среща
-заета съм
-познаваме се от твърде скоро
-не излизам на срещи от фб

ф клоуз
-трябва да си ходя
-на работа съм
Активен

Despicable me!
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #1 -: Септември 18, 2013, 08:22 »

Значи брат, аз телефони не събирам и на срещи не ходя, затова не мога да ти дам съвет за такъв вид клоуз. То и това си е псевдо-клоуз, де. Истинският клоуз е един само - знаеш за какво говоря.

Най-важното е да създадеш логистично условия да останете насаме късно вечер, след като сте се забавлявали добре - например сте танцували или сте си говорили на интересни теми, или сте яли/пили. Когато момче и момиче се озоват сами заедно, мацката е в добро настроение тъй като си е изкарала хубаво няколко часа с теб, а пък и ако е пийнала малко алкохол, има голям шанс нещата да се случат "от само себе си".

Сега дали ще я поканиш у вас под някакъв предлог, или ще се вмъкнеш у тях като невестулка, няма толкова голямо значение, но трябва да си упорит и да не се отказваш. Също така винаги (ама винаги!) си го изваждай докато се натискате. Това е моето желязно правило, на което ме научи един приятел преди 15 години.
Със срам си признавам, че не винаги съм го спазвал - някой път съм си казвал неща от рода на "абе нещата не са отишли дотам още; тя ще се уплаши; рано е още; тя май не е такава" - и познай какво? Когато не съм си го изваждал, никога не съм ебал. А когато докато се натискаме ми се надърви и го покажа от гащите и го дам да го хване - тогава понякога пак не съм, но пък доста пъти съм ебал.
Така че за мен чисто емпирично е потвърдено второто като правилния подход и е задължително да се спазва.

Активен
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3830

Профил
« Отговор #2 -: Септември 18, 2013, 09:56 »

Хубаво де стоун, ама нали сме мъже, дай да мислим логично. За какво ми е да се намъквам като какъвто и да е бозайник у тях, или да я прилъгвам тя да идва у нас под някакъв измислен предлог? Като почнеш да я целуваш в заведението (нали сте сами, излезли сте заедно), после като я понатиснеш, като й кажеш 2-3 думи как искаш да я натегнеш, или както казва берсерк "като й бръкнеш в пусито", и на нея ще й се ебе, и ще има напълно добра причина да дойде у вас - за да получи това което й се прави. Емоционално същество, импулсивно - ебе й се, ще отиде да се ебе. Като я виждаш че вече и на нея й се прави, хващаш я за ръката, викаш таксито, мяташ я в багажника и айде. Изобщо няма да има нужда да даваш каквито и да е обяснения къде и защо отивате. То е ясно. За да трябва да я прилъгваш, на мен това ми говори, че цяла вечер сте си плямпали за странични неща, и намек за секс не е имало, и затова има притеснение, че ако й кажеш, че искаш да я водиш у вас на нея ще й дойде като да метнеш жаба във вряла вода. Аз не съм имал случай, където цяла вечер й говоря как ще я чукам, тя да се кефи и да ме гледа с мокър поглед и накрая да тръгне да се дърпа (много).
Активен

The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #3 -: Септември 18, 2013, 11:27 »

Като я виждаш че вече и на нея й се прави, хващаш я за ръката, викаш таксито, мяташ я в багажника и айде.

То така и баба знае - когато и на нея й се прави.
Номерът е и когато не е сигурна прави ли й се или не (което е 90% от случаите) ти пак да правиш по твоя график, когато ти решиш, а не когато на нея й се доправи след третата среща.

Иначе си прав. Но то има много начини да одереш котката. Моят е такъв, твоят онакъв, пък на Берсерка още по-различен.
Активен
doomdrake
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 214

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 02, 2013, 03:10 »

фоун клоуз - не си давам номера на
-непознати
-познаваме се от 5 минути
-не излизам с хора от фб

среща
-заета съм
-познаваме се от твърде скоро
-не излизам на срещи от фб

ф клоуз
-трябва да си ходя
-на работа съм

С риск да обидя колегите от предните постове, ама с нищо не са ти помогнали. Дефакто ти се чудиш как да я изкараш навън при първите 2 клоуза. За 3тия ясно няма логистика или недай си боже (и по-вероятното) не си си изиграл картите както трябва. Но за другите 2 да не ти се получат, значи нещо яко ти куца - или избързваш или си проспал шанса. Ще ти дам един от малкото съвети, които съм получавал аз от жена и дефакто имат някакъв смисъл. След първата, втората среща я кани в компанийки, за да те види как се държиш в свои води. А това че не искат да излязат на първа среща, с риск да не ти се харесам - вероятно изглеждаш прекалено настоятелен или нийди както ще го рече някое ГУРУ. Абе май по-скоро те обърквам ама мисля че ми се схваща основната линия на мисълта. Честно казано много жени ще оценят това че си прям, но гледай да не се натрапваш. За телефона мммм, тук не знам и аз не събирам телефони много много, щото имам навика да не им званя и оставям лошо впечатление Смотан
Активен

Ако поискаш спри и погледни назад,
 аз съм твоя сянка, твоя грях,
 ако поискаш спри и остани
 да погледна в теб.
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: