Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 30, 2023, 22:13 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво е успехът?  (Прочетена 11329 пъти)
harrybrager
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 62

Newbie

Профил
« -: Юни 14, 2010, 14:41 »

Прочетох този цитат: "Успехът, изглежда, се състои в това да продължиш, когато другите са спрели насред пътя." и се замислих. Та реших да ви попитам. Нима това е успехът? Да продължиш, когато другите са спрели и да ги подминеш, вместо да им помогнеш? Не е ли доста егоистично това.. или в такъв свят живеем? 
Активен

Една жена докато не я видиш чисто гола не може да се даде мнение! Може да е перфектна, а да има циреи по задника и да вони!
Цитат на: priZdrachna
...къде е остроумието и позитивизма, които знаем какво силно въздействие имат в "Шит: Абе, я млъквай, бе! (закачливо).
Отговор: Аз млъквам ти се нагъзваш и всички сме доволни "
needle89
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 328

Профил
« Отговор #1 -: Юни 14, 2010, 15:01 »

Успехът е доста абстрактно понятие. За мен лично успехът е да постигна нещо, което желая или да живея живота, който искам. Успехът според мен не е задължително да се движиш напред и напред... Важното е да си щастлив. Това за мен е истинският успех. Намигване Доколкото това дали живеем в егоистичен свят - всеки сам определя правилата на своя живот. Усмивчица

Като го прочетох пак ми се струва, че автора е искал да каже, че успеха е силата да продължиш напред, когато другите са се отказали или са в застой. Поне така си мисля.
Активен

Не всичко с две бузи е лице
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1545

Профил
« Отговор #2 -: Юни 14, 2010, 17:16 »

Не можеш да помогнеш на всички. Не можеш да спасиш целия свят. Не можеш да промениш хората. Не можеш да помогнеш на този, който не е поискал помощ.

Така че общо взето, за добро или лошо, всеки отговаря сам за себе си.

А това:
Цитат
Успехът, изглежда, се състои в това да продължиш, когато другите са спрели насред пътя
означава никога да не се предаваш и "силата" да е с теб, така да се каже. И естествено да се радваш на живота.  Усмивчица
Активен

Бъди Слънце!
k1n43v
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« Отговор #3 -: Юни 02, 2013, 16:25 »

Просто си навиваш нещо на пръста и работиш върху него, когато постигнеш целта си, чувстваш удовлетворение, за мен това е успеха.
Активен
stronger
PuP Masterpiece
PuP Форум Сенсей
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #4 -: Юни 02, 2013, 17:32 »

Мисля че си разбрал погрешно тази мисъл,неси чел между редовете,този който я е казал нее имал предвид да имаш волята да продължиш когато другите я нямат,а да си ималко по голяма инерция от другите така че когато те са на превършек ти все още да продължаваш да се движиш Намигване
Активен
sweet_chalga
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 300

Профил
« Отговор #5 -: Юни 02, 2013, 18:22 »

Според мен е по-добре ако човека може да направи точна оценка на ситуацията, а не да следва сляпо на доверие вътрешня си глас или групата.
Активен

обикновен спамер
ivakazzz
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 301

Късмета спохожда смелите.

Профил
« Отговор #6 -: Февруари 24, 2014, 00:41 »

Прочетох този цитат: "Успехът, изглежда, се състои в това да продължиш, когато другите са спрели насред пътя." и се замислих. Та реших да ви попитам. Нима това е успехът? Да продължиш, когато другите са спрели и да ги подминеш, вместо да им помогнеш? Не е ли доста егоистично това.. или в такъв свят живеем?  

Цитата има  в предвид да си постоянсвен, тоест да продължаваш там където другите се отказват. А не че трябва даис егоист. Демек визират че постоянството = успех, но в същност е само един от компонентите на успеха.

Прочети на Наполеон Хил някой книга, там е обяснено с подробности какво е успех.

Успех и от мен!  Плезещ се
Активен
sags
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 145

Профил
« Отговор #7 -: Февруари 24, 2014, 12:50 »

Прочети "Да прецакаш Дявола" на Наполеон Хил
Активен

Любопитството е погубило повече девици, отколкото любовта.
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: