Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 02, 2023, 13:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Доходни хобита  (Прочетена 23863 пъти)
Beact
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 871

Профил
« Отговор #20 -: Октомври 17, 2013, 00:01 »

Е това го мислиш, грешно, че да работиш е било за жените. Все едно да кажеш на Бъфет, че е станал милярдер заради жените. Правиш го за да може на теб да ти е готино и да живееш добре, а като е така, жените са бонус!

Да бе, тя и Здрач каза, че си скубе космите от краката не заради мъжете, а заради себе си. И на пустинен остров да живеела, пак щяла да го прави.
То и Бъфет ако живееше на остров, сигурно пак щеше да основе фирма и да организира борса и да си играе на бизнес с диваците, вместо с долари с раковини - нищо че няма къде да ги харчи после. Той не го прави за парите, прави го така, за собствен кеф.

Е точно за това ми беше и примера, че не го прави за жените.  Смотан  Намигване
Активен

fatman25
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 32

Профил
« Отговор #21 -: Ноември 15, 2013, 16:30 »

''А тук сега пък друга залъгалка, че уж правиш пари и кариера заради себе си.....не бе пич, нищо не правиш заради себе си. Остави това лицемерие. Правиш го заради егото си и заради статуса сред околните.''
а не правя го заради комшията да се кефи повече...  разбира се че го правя за себе си. жени на всякъде парите не са, света не се върти заради тях, нито слънцето няма да изгрее ако не чукаш. човек не се обиждай ама мислиш като 16 годишен. и какво сега можеш да гониш загорели студентки и да не мислиш за пари и тем подобни ами утре като си на 40? да не би да станеш като чичо Чарли? да ама как без къща на плажа и някой милион в банка? и тогава какво по твоите думи коя ще те иска без пари и с хуй дето е по мек отколкото на някой 25 годишен? тогава какво ще почнеш да развиваш кариера на 40? а тогава всеки ще ти вее 1 пръст пред лицето и ще казва опит имаш ли? нима ще отречеш не е удоволствие да имаш 5 лв повече? да можеш да седнеш на някое спокойно заведение да хапнеш нещо приготвено от професионалист а не от баба Мария? да си поръчаш 1 чаша качествено вино? нима това не е удоволствие? не е ли по голямо удоволствие да караш някоя нова кола а не някоя 20 годишна раздрънкана кошница? да може в жегата да пуснеш климатик или там климатроник и да удържиш на отвратителното задръстване? има много удоволствия и честно половината бих ги предпочел пред секса, колкото и смешно да звучи на повечето тук. както и какво беше това пестиш пари така че има хора които не си купуват жени ... е по тази логика и ти в момента пестиш пари че дишаш Намигване има хора които си плащат за този лукс.
а колкото до темата да има хобита които биха били доходоносни. познавам 1 приятел дето си купи диабло 3 като излезе има нощни смени където няма работа и играе. хем му е кеф хем вади на нощна към 100лв (там като продава предмети за реални пари). аз например имам мерак да пробвам да направя ръчно направен дневник от кожа и ръчна хартия. и цената на 1 такъв дневник да си купиш е 80лв-200лв. ако не си пушач може да идеш в банка за сперма  Ухилен варианти много стига да ти се занимава, имам 1 приятел които пише книги като хоби, вече 3 е написал ама не ги издава че го е страх да не би хората да не ги одобрят.
Активен
stef--
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 120

Профил
« Отговор #22 -: Ноември 27, 2013, 18:53 »

Предполагам, че визираш трейдър? Запознат съм горе долу с борсата / въртял съм някакви пари преди / , но ти казвам като на приятел, че цялата схема в България е доста манипулирана / не питай откъде знам/. Моя съвет е да бягаш надалеч от българските платформи.
 Излезе ми нещо за мрежови маркетинг или на наш език - Пирамиди/ не е SCI/
 Утре, като разбера повече, ако е добро ще споделя Усмивчица
Активен

Tell me exactly what do you want.. And I will tell you very specific why you cant have it.
ivakazzz
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 301

Късмета спохожда смелите.

Профил
« Отговор #23 -: Февруари 24, 2014, 00:38 »

Както всички знаем, в България е почти невъзможно да си осигуриш приличен доход само със заплата (изключвам някои специфични професии като програмисти, моряци, както и мениджърите на високо ниво). Разбира се, вариант е да се работи на две места, но тогава се превръщаш в машина и не ти остава време да се насладиш на радостите на живота. Нека в тази тема споделим идеи за занимания, които могат да ни носят страничен доход, но в същото време са и забавни и ни доставят удоволствие.
Например аз обичам да играя покер. Даже две години бях професионален покер играч, приемах го като работа. Ако човек инвестира време в самообучение, могат да се правят пари, при това съвсем прилични. А играта е изключително забавна и вълнуваща. Макар че и това омръзва, вече не ми носи такава тръпка като преди. Замислям се сега да понауча нещо за Форекс търговията.
Подобни хобита биха били подходящи и за хора работещи например като продавачи нощем или охрана някъде, където няма какво да се прави през повечето време на работа.

Според мен от хобита може да изкараш много повече пари от колкото да бачкаш за някой, защото това което правиш с желание от вътре те стимулира много повече, може да го правиш по-дълго време и евентуално се харесва на повече хора, които била платили я да го гледат я да ги научиш я да консумират това което си създал.

Докато това да бачкаш за някой, го правиш насила и така нито си вътрешно удоволетворен, нито финансово си покриваш всичко от което се нуждаеш.
Активен
sags
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 145

Профил
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2014, 13:18 »

Ето няколко доходни хобита:
1. Професионално завързване(и отвързване) на обувки.
2. Цъкане на мишка върху бюро.
3. Писане с химикал върху хартия!!!
4. Слушане на музика от грамофон.
5. Миене на зъби с пръст.
6. Изхвърляне на боклука с една ръка.
7. Псуване на случайни минувачи отпред, отзад, отстрани и под колата ти.
8. Писане на Доходоносни хобита във форум за свалки.

Еба ли му мамата вече се рина в пари. Защо още цъкам проклетите копчета на клавиатурата? Казвам си "СПРИ СЕ" ама не мога - Хоби брат.
Активен

Любопитството е погубило повече девици, отколкото любовта.
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на: