Благодаря момчета !
Бях доста ентусиазиран като написах темата точно, защото не намерих нещо подобно на това, което планирах или поне във вида, в който си го представям. Но днес като се поразрових по-обстойно останах леко разочарован. В един сайт го открих като раздел в сайта, доста добре направено - точно както си го представях. Все пак не съм се отказал напълно.. Но определено бих бил по-предпазлив с големината на инвестициите и може би ще се насоча към стратегията, която Furious спомена и ще се опитам да направя екип с приятел. Има едно момче занимава се с програмиране от гимназията, а сега е 2ри или 3ти курс със специалност програмиране, наскоро изкара и накакъв курс по php. Ще споделя с него и се надявам да има необходимите познания за да се справим. Дори и да не се получи нещо грандиозно, ще понатрупам опит и познания. А един завършен продукт винаги доставя удоволствие независимо дали и колко пари носи.
Готиното е, че това което съм замислил не се конкурира със сайтове като bbteam, а дори има предпоставки за партньорство с подобни сайтове.
btw
Има малко фирми, които ще ти свършат наистина качествено работата
Ако има такива, които се открояват от останалите ще съм благодарен някой да ги сподели и на лично може.
И още един въпрос:
Да си представим че има сайт дъмбел.ком - който е специализиран сайт за дъмбели и щанги, но с ниска посещаемост. И примерно сайт като бб-теам - където освен всичко останало пише и разни неща за дъмбелите, щангите и доста от останалите неща, които ги има и в дъмбел.ком . Ако потребител напише в гугал "дъмбел" кой от двата сайта ще излезе по-нагоре ?
п.с това е само пример няма да се занимавам с дъмбели