stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3996
|
 |
« -: Ноември 12, 2013, 16:33 » |
|
Момчета, тъй като пикап чалинджа свърши, ето ви нов чалиндж - да измисляме как бихме отворили дадена мацка. Всеки може да слага нова снимка само след като е отговорил как би отворил предишната мацка. Вземам идеята от един друг форум, но мисля че има почва и у нас. Започвам аз:  Аз (приближавам с топка под мишница): Волейбол?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PU_як
|
 |
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2013, 20:35 » |
|
Аз (приближавам без топка под мищница, щото нямам): Това беличкото от дясната страна отдолу какво е - пеперудка? (и двамата почваме да се взираме)....
|
|
|
Активен
|
Fake it 'til you make it!
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
Неактивен
Публикации: 1444
|
 |
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2013, 10:44 » |
|
Спадна ..помогни ми да я надуем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ibizabg
|
 |
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2013, 15:28 » |
|
Aз не са ли те учили, че на моя плаж не можеш да се излягаш така без дори да познаваш шефа ? 
|
|
|
Активен
|
Ако успееш да убедиш себе си, че можеш да направиш дадено нещо, стига то изобщо да е възможно, ти ще го направиш, колкото и да е трудно. Ако, обратното, си представиш, че не можеш да направиш и най-простото нещо на света, наистина ще ти е невъзможно да го направиш и къртичините ще са за тебе непристъпни планини. Емил Куе
|
|
|
Denisk0
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 42
|
 |
« Отговор #4 -: Ноември 14, 2013, 00:20 » |
|
Я .. Пупа ! (пипам я с показалец и мега мазна усмивка) Виж моята ! Да поясня;Две момичета,момче около тях . Избирате момиче и неутрализирате пича.. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
Публикации: 3830
|
 |
« Отговор #5 -: Ноември 14, 2013, 00:52 » |
|
Заставам до тая дето се мятка, с танцова и почвам да я побутвам странично дупе в дупе, те обикновено бързо схващат и почват да отговарят със същото (тествано). После вече можеш да й подадеш ръка, да я завъртиш, а у. Пичът като го гледам мисля че сам се е неутрализирал достатъчно. Защо не другата мацка? Не танцува, вперила е начумерен поглед на някъде, малка чанта - едва ли носи презервативи, лубрикант и секс играчки, така че сигурно няма да ти се метне. Макар че пък с танцуващата рискуваш да се окаже дебела, тея рокли прикриват доста...
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
CONQUISTADOR
|
 |
« Отговор #6 -: Ноември 14, 2013, 09:33 » |
|
Заставам до тая дето се мятка, с танцова и почвам да я побутвам странично дупе в дупе, те обикновено бързо схващат и почват да отговарят със същото (тествано). После вече можеш да й подадеш ръка, да я завъртиш, а у. Пичът като го гледам мисля че сам се е неутрализирал достатъчно. Защо не другата мацка? Не танцува, вперила е начумерен поглед на някъде, малка чанта - едва ли носи презервативи, лубрикант и секс играчки, така че сигурно няма да ти се метне. Макар че пък с танцуващата рискуваш да се окаже дебела, тея рокли прикриват доста...
Кей е дал перфектен вариант , няма какво да се добави освен може би това странично побутване да не е от страната където си държи питието и като цяло да не е много силно , че ако е по силно или се изненада може да го изтърве и ..... За да съм по темата : След първото побутване за да предизвикам интереса и с леко игрив тон : Много добре танцуваш , но аз съм по добър в тези танци ( повечето се усмихват и казват - така ли , ще видим ).След това по сценарият на Кей. Сега ще ви дам един малко по сложен казус :  Четири мацки на бара оживено си разговарят.Харесали сте си русата .....Не мога да дам пример защото такива 4-ни сетове по принцип са ми трудни и ги избягвам , но има достатъчно компетентни хора тук , които биха се справили.Вие сте.
|
|
|
Активен
|
Никога не се отказвай .
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: Ноември 14, 2013, 09:49 » |
|
Ха-ха, сега ще покажа какво ново съм научил от форума: Аз: Я дай чантата на този лъв да ти я подържи, за да може да потанцуваш С МЕН. Русата трудна работа... трябва да се вклиниш, а място няма и ще трябва да ги разбуташ физически, което ще те накара да изглеждаш като натрапник. По-добре бих се наврял открая, където има място, и бих казал "Момичета, вие май знаете как да се забавлявате, а? Наздраве!" и вече ако потръгне разговора те сами ще си покажат коя ти се кефи и ако трябва ще разместите местата. Но най-вероятно този сет ще каже "излезли сме по женски, сори - изчезни!" вече дали по тактичен или по откровено груб начин, зависи от момичетата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
Публикации: 3830
|
 |
« Отговор #8 -: Ноември 14, 2013, 10:03 » |
|
Стоун, предполагам че уловката в първият ти подход е думата "лъв", и неслучайно я слагаш, защото иначе ще прозвучи грубо, не го знаеш тоя какъв на коя е, и може да те отсвири ако провяш кофти отношение към него, по този начин му даваш привидна валидация с малко сарказъм. Correct? Само не разбрахме, към коя ще го кажеш? Тая дето танцува, чанта не виждам, а другата изглежда малко некефеща се, така че едва ли би се насочил към нея.
Може да са излезли по женски, ама пък ако говориш с едната отстрани, и не влезеш силно на цялата група, те спокойно може да се занимават 3-те докато ти си лафиш с едната, даже ако е по-шумно и тъмно, може да им отнеме време да разберат че тя говори с някой друг изобщо. Особено ако сте седнали на бара в редица. Тая с розовото дали вижда брюнетката вляво какво прави?
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
BERSERK
|
 |
« Отговор #9 -: Ноември 14, 2013, 10:29 » |
|
Русата трудна работа... трябва да се вклиниш, а място няма и ще трябва да ги разбуташ физически, което ще те накара да изглеждаш като натрапник.
Точно русата е перфектен таргет. На първо място , защото е руса разбира се  Но има и друго. Когато мацките са скупчени една в друга , това обикновено отблъсква повечето кандидати. С времето и различните подходи открих , че най-добре в този случай работи агресивен и смел подход. Влизаш, поразместваш приятелките и , вдигаш я от стола и се запознавате.С директен подход: Харесах те и реших да се запозная с теб. Малко разговор и я хващаш за ръчичката и я издърпваш настрани от групата за да си говорите на спокойствие. Смелостта да се вклиниш така, да разбуташ групичката и и да я вдигнеш от мястото носи атракшън. Това субкомуникира, че си мъж с големи топки и обстоятелствата не са пречка за да изразиш намеренията си. А още по-добре се получава ако има АФЦ-та с чаши, които са заградили мацките и танцуват около тях, надявайки се да се отъркат и мацките да ги забележат. Или просто да стане нещо и да се запознаят. Момичетата могат да ги пуснат да денсят много близо до тях и да се забавляват цяла вечер с подобни типове, които правят обръч около тях на бара.Когато има такава групичка винаги рабутвам кочовете , пренареждам ги, заставам на най -яката позиция и дърпам директно мацката, на която те точат лиги. Резултата - кочовете се сдухват. Те и без това са на ръба на зоната си на комфорт и смелостта им стига само да танцуват близко и да хвърлят жадни погледи на мацките. И когато се врежа суитуацията им става още по-некомфортна. В 90% от случаите бият отбой. Резултата - мега атракшън от страна на момичетата. По-добре бих се наврял открая, където има място, и бих казал "Момичета, вие май знаете как да се забавлявате, а? Наздраве!" и вече ако потръгне разговора те сами ще си покажат коя ти се кефи и ако трябва ще разместите местата.
Да поемеш риска да загубиш сета, да ги накараш те да се съобразяват с теб, вместо ти да играеш по техните правила - това създава привличането. Ти си мъж , как ще се промъкваш в ъгъла. Заставаш в центъра, пренареждаш ги и се запознаваш, с която искаш. Ако мацката те резне - ок има и други сетове. Но ако реши да те следва и да играе по твоите правила вече е въпрос на време да клозиш. Разбира се винаги има шанс някоя да пробва да се намеси и да я издърпа. Тогава се запознашаш и с нея и я неутрализираш 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
genuine
|
 |
« Отговор #10 -: Ноември 14, 2013, 10:42 » |
|
Съгласен съм с BERSERK. В такава ситуация трябва да покажеш смелост, за да се откроиш от AFC-тата (всички други най-вероятно се навъртат около тях и се надяват някоя от тях да се обърне към тях). Аз лично бих се вклинил точно в средата, за да привлека вниманието на всички и таргета ще ми се падне от дясно. Бих вкарал като за начало хумор, за да поразчупя малко обстановката. Например: "Хей момичета, казвали ли са ви, че сте 1:1 с мацките от Секса и града? Я, да видя дали пиете и космополитан." (почти със сигурност ще последва някаква шитка или отрицателен отговор). "Не всъщност като гледам вие обичате по-хард". -> посочвам виното. Докато върви лафа си поръчвам и аз нещо от бара, правим си наздраве, продължаваме да плямпаме някакви простотии и в удобен момент изолирам таргета - или я придърпвам да танцуваме, ако не съм й вдигнал много енергията или директно й заявявам намеренията си.
|
|
|
Активен
|
Life begins at the end of your comfort zone!
|
|
|
CONQUISTADOR
|
 |
« Отговор #11 -: Ноември 14, 2013, 10:49 » |
|
Съгласен съм с BERSERK. В такава ситуация трябва да покажеш смелост, за да се откроиш от AFC-тата (всички други най-вероятно се навъртат около тях и се надяват някоя от тях да се обърне към тях). Аз лично бих се вклинил точно в средата, за да привлека вниманието на всички и таргета ще ми се падне от дясно. Бих вкарал като за начало хумор, за да поразчупя малко обстановката. Например: "Хей момичета, казвали ли са ви, че сте 1:1 с мацките от Секса и града? Я, да видя дали пиете и космополитан." (почти със сигурност ще последва някаква шитка или отрицателен отговор). "Не всъщност като гледам вие обичате по-хард". -> посочвам виното. Докато върви лафа си поръчвам и аз нещо от бара, правим си наздраве, продължаваме да плямпаме някакви простотии и в удобен момент изолирам таргета - или я придърпвам да танцуваме, ако не съм й вдигнал много енергията или директно й заявявам намеренията си.
В тази ситуация , не би ли било по удачно участието на уинг.Съотношение 4 : 1 си е сложно даже и за опитни играчи.Колкото и да те харесва ( ако те харесва ) , таргета под влияние на социалното програмиране ( останалите и 3 приятелки какво ще си помислят за нея ) със сигурност ще те резне.
|
|
|
Активен
|
Никога не се отказвай .
|
|
|
PU_як
|
 |
« Отговор #12 -: Ноември 14, 2013, 11:05 » |
|
Докато върви лафа си поръчвам и аз нещо от бара, правим си наздраве, продължаваме да плямпаме някакви простотии
Е то нали в това е проблема (на начинаещия) - че трябва да знаеш или да имаш подготвено какво да им плямпаш. То е ясно, че ще влезеш с бъзик, с висока енергия, ще отиграеш 2-3 шитки, но все пак трябва да водиш и разговора, а бъзиците се изчерпват ако отсреща няма радушен прием. За влизането ще им влеза все някак, но проблема е, че не не мога да задържа по-дълго време от тях докато свалят барикадата. "Война на изтощение" е един вид 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: Ноември 14, 2013, 11:06 » |
|
Ти си мъж , как ще се промъкваш в ъгъла. Заставаш в центъра, пренареждаш ги и се запознаваш, с която искаш. Ако мацката те резне - ок има и други сетове.
Това твоето е high risk - high reward стратегия. Ако тези ги разбуташ и те изгонят, след това разбуташ така още един сет и те изгонят и от там, направо трябва да си тръгваш от заведението. Защото всички ще са ти видели и за третия сет ще си "оня, дето се пробва навсякъде къде ще му пуснат". Ако си на Слънчев Бряг примерно - ОК, тогава просто влизаш в следващото заведение. Докато навреш ли се на бара при брюнетката и поговориш с нея 2-3 минути, никой няма и да разбере даже. Ако видиш, че работата не отива на ебане, спокойно можеш да си продължиш да вършееш из заведението.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
CONQUISTADOR
|
 |
« Отговор #14 -: Ноември 14, 2013, 11:13 » |
|
Ти си мъж , как ще се промъкваш в ъгъла. Заставаш в центъра, пренареждаш ги и се запознаваш, с която искаш. Ако мацката те резне - ок има и други сетове.
Това твоето е high risk - high reward стратегия. Ако тези ги разбуташ и те изгонят, след това разбуташ така още един сет и те изгонят и от там, направо трябва да си тръгваш от заведението. Защото всички ще са ти видели и за третия сет ще си "оня, дето се пробва навсякъде къде ще му пуснат". Ако си на Слънчев Бряг примерно - ОК, тогава просто влизаш в следващото заведение. Докато навреш ли се на бара при брюнетката и поговориш с нея 2-3 минути, никой няма и да разбере даже. Ако видиш, че работата не отива на ебане, спокойно можеш да си продължиш да вършееш из заведението. Но брюнетката може да не ти е навита / заета / друго , а русата само да чака да я заприказваш.
|
|
|
Активен
|
Никога не се отказвай .
|
|
|
genuine
|
 |
« Отговор #15 -: Ноември 14, 2013, 11:17 » |
|
В тази ситуация , не би ли било по удачно участието на уинг.Съотношение 4 : 1 си е сложно даже и за опитни играчи.Колкото и да те харесва ( ако те харесва ) , таргета под влияние на социалното програмиране ( останалите и 3 приятелки какво ще си помислят за нея ) със сигурност ще те резне.
Със сигурност с уинг, който има понятие какво да прави ще е по-добре и ще улесни ситуацията, но аз разбрах, че идеята тук е сам да отвориш този сет (а той изобщо не е лесен). @ PU_як - рискът с радушния прием винаги го има. Ако са някакви ултраскумрии, квото и да им кажеш... 
|
|
|
Активен
|
Life begins at the end of your comfort zone!
|
|
|
PU_як
|
 |
« Отговор #16 -: Ноември 14, 2013, 11:23 » |
|
@ PU_як - рискът с радушния прием винаги го има. Ако са някакви ултраскумрии, квото и да им кажеш...  Не разчитам на радушен пример, нито ще страдам ако ме отрежат веднага брутално. Спека, както и при всеки предполагам, идва от там, че бързо ще ми свърши енергията и лафчетата и зацикля конфузно с подобен поглед 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
CONQUISTADOR
|
 |
« Отговор #17 -: Ноември 14, 2013, 11:36 » |
|
@ PU_як - рискът с радушния прием винаги го има. Ако са някакви ултраскумрии, квото и да им кажеш...  Не разчитам на радушен пример, нито ще страдам ако ме отрежат веднага брутално. Спека, както и при всеки предполагам, идва от там, че бързо ще ми свърши енергията и лафчетата и зацикля конфузно с подобен поглед  Ако отвърнат положително и без грубости , едва ли ще ти секне енергията и лафчетата.А пък ако тази заради която си отишъл почне и закачливо да ти се усмихва .....направо атомната енергия е бледо подобие на енергията , която ще ти дойде. Защо само негативно поставяте казуса.Не всички жени са такива кучки.Сега вярно че 50+ % сигурно ще те резнат , ама не е като 100%. По скоро спека идва от първоначалното отваряне на такъв голям сет.До 3-ен съм стигал , ама това засега ми е макс лимита на комфорта.
|
|
|
Активен
|
Никога не се отказвай .
|
|
|
PU_як
|
 |
« Отговор #18 -: Ноември 14, 2013, 11:47 » |
|
И кой е казвал, че жените са кучки? Нищо негативно няма, обсъждаме собственото си поведение, жените дори нямат отношение към въпроса. Варианта когато реагират положително не го обсъждаме по една много проста причина - тогава и баба знае какво да прави! А и за всеки трудното е различно - ако на теб ти е проблем първоначалното отваряне, то аз без много да му мисля ще ги отворя все някак. Но трудното ми идва малко след това...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
CONQUISTADOR
|
 |
« Отговор #19 -: Ноември 14, 2013, 11:51 » |
|
И кой е казвал, че жените са кучки? Нищо негативно няма, обсъждаме собственото си поведение, жените дори нямат отношение към въпроса. Варианта когато реагират положително не го обсъждаме по една много проста причина - тогава и баба знае какво да прави! А и за всеки трудното е различно - ако на теб ти е проблем първоначалното отваряне, то аз без много да му мисля ще ги отворя все някак. Но трудното ми идва малко след това...
ОК , ако си ги отворил , реагирали са положително , всичко сякаш върви по вода и накрая няма никакъв клоуз ......това отрязване или успех е ?
|
|
|
Активен
|
Никога не се отказвай .
|
|
|
|