Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 ... 9 10 [11]
  Изпечатай  
Автор Тема: Отвори тази мацка  (Прочетена 94538 пъти)
rekojeht
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1478

Профил
« Отговор #200 -: Април 25, 2016, 18:46 »

Мен тая русата най-вдясно ми хваща окото най-много.
btw, не че нещо, ама и в двете ситуации ми се струва, че е най-оферта да си фотографа. Извод - опичайте си акъла като си избирате професията, за да няма после не чули, не разбрали.

Иначе след снимката сигурно бих подходил с някаква директна тъпотия от рода на да отида директно при тази русата и да й кажа "с тебе ще си говоря, понеже си най-дребничка и сладичка Усмивчица ".

При момичетата от котон клуба, намирам за напълно излишно да се поставя конкретна цел. Дето вика канкун, 5 са...и 5те са слаби, и 5те са хубави, ся че едната е с 0.5 по-надолу от другите....голям праз. + тва, ръката й е доста оформена и стегната и може да има най-готино тяло от всичките.
 Не знам с какво бих подходил, обаче сега ми идва примерно, към всичките "ще си разменим ли по някоя мила дума с някоя от вас, или сега ще ме изгледате злобно и ще ми кажете да се разкарам Усмивчица " - може и да ми кажат да се разкарам, в такъв случай за кво да се напъвам? Ако някоя клъвне, бих продължил с някакъв комплимент и нататък накъдето ме повее вятъра.
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
Halloween
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 89

.

Профил
« Отговор #201 -: Април 25, 2016, 20:51 »

Давайте вие сте на ход...
Ами директно, ще вляза между приятелките й, правя знак на приятелката й да мръдне, докосвам я по ръката и сядам до нея и казвам какво ми е харесало/направило впечетление в нея и започваме разговор.Това за отварянето, а после каквото се случи. Усмивчица
Активен
vodoprovod4ika
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #202 -: Април 25, 2016, 23:50 »

Давайте вие сте на ход...
Ами директно, ще вляза между приятелките й, правя знак на приятелката й да мръдне, докосвам я по ръката и сядам до нея и казвам какво ми е харесало/направило впечетление в нея и започваме разговор.Това за отварянето, а после каквото се случи. Усмивчица

Личи си кой играе редовно  Ухилен. Реално аз за друг начин не се сещам и бих влязъл по подобен на описания отгоре , тези индиректни опити да се спечели приятелката а после да се играе таргета на практика не работят, особено към такива стабилни мацки. (Тук ще отворя един оффтопик към Кейтарна. Защо аджеба всички излизат толкова зле на тия снимки от дискотеките, баси, мацки които в дискотеката са да кажем 9, реално на улицата 7,5– 8, излизат като 6 тици. Това го забелязвам редовно и не е от грима/светлината защото е имало случай след това да ги видя на дневна светлина и пак да са много по добре от въпросните снимки).  

Относно снимката на Джъст а бой не мога да кажа нищо конкретно защото ситуацията е много неизяснена. Фотосесия ли е, кво е, защото не са просто случайни мацки, на улицата да речем. Следователно твоята позиция играе важна роля. Ако си собственика на фирмата чийто лик има на поличките им не виждам особенна трудност да се добереш до пичките им, от друга страна ако си момчето дето носи сандвичи нещата не отиват на добре...

btw, не че нещо, ама и в двете ситуации ми се струва, че е най-оферта да си фотографа.

Пак реално зависи от това ти какъв си, дали си пич или не. Конкретно фотографа на Котън клуб го познавам, и макар да е пичага, просто не виждам как би могъл да наебе някоя на работа. От друга страна ако си като героя на Матю Мъконахи в Ghost of girlfriend past (много готин филм като изключим ужасния край) ще ти се протрие пишката от ебане. Тъй че реално пак си зависи от теб.  Намигване

Активен
rekojeht
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #203 -: Април 26, 2016, 00:44 »

Защо аджеба всички излизат толкова зле на тия снимки от дискотеките, баси, мацки които в дискотеката са да кажем 9, реално на улицата 7,5– 8, излизат като 6 тици. Това го забелязвам редовно и не е от грима/светлината защото е имало случай след това да ги видя на дневна светлина и пак да са много по добре от въпросните снимки).  

Пак реално зависи от това ти какъв си, дали си пич или не. Конкретно фотографа на Котън клуб го познавам, и макар да е пичага, просто не виждам как би могъл да наебе някоя на работа.
Не съм сигурен, че знам за кво говориш. Единият вариант е, че наистина е от светлината, снимащия и обработката, защото тези неща имат значение. Някои хора, просто не могат да снимат. Другият вариант е, че все пак...снимка е...и не всеки е фотогеничен, и не винаги го хващат в перфектен момент, пък и много хора имат определен чар когато ги гледаш как говорят, как се движат и т.н., все фактори, които ги извисяват в твоите очи, тези неща се губят при снимка.
Аз лично не виждам момичетата на снимката от котон клуба да изглеждат зле.

То не е нужно да ги "ебе на работа". Нужно е само да се заприказва с тях, и евентуално да размени контакти. Тва че аз се е случвало да еба на работа, не значи че всеки го прави, или че трябва да го прави.
Аз в случая произлизам, че "фотографът" е пич, по презумпция. А как той би могъл да ебне нещо, както и е пич, викаш.....ми...дори и да е доста пасивен, като фотограф, все ПОНЕ една мацка на 1-2 месеца ще му се метне сама. Е така.
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #204 -: Април 26, 2016, 06:02 »

Мен тая русата най-вдясно ми хваща окото най-много.
Ето че и ти го правиш - избираш по неопределен критерий една от няколко сравнително еднакви мацки.
Никога не е било аз да се озъртам в заведение и да кажа: ей онази там искам и това е, или нея ще еба или нищо! Е, може би като съм бил на 18 години де, ама то на всеки се случва.
Вместо да си избираш русата или средната, за мен тук е по-добре първо да се поозърташ малко, да пушиш 1-2 цигарки, да си пиеш уискито и да дебнеш удобен момент. Може би някоя сама ще ти метне погледи, може някоя да се отдели от групата и да иде до бара, или друг удобен момент да се появи от само себе си. Не че ме е страх да не ме отреже някоя, но в случая като влезеш открито на една и ако те отреже - губиш и 5-те, защото другите ще си кажат "ей го тоя дето преди 5 минути се лепна най-безцеремонно на мимето и тя го изгони, а сега идва мен да ме сваля, не го е срам, я да го резна (дори да я кефиш)."

Вярно, че би било тъпо цяла нощ да се усукваш и да чакаш, удобния момент може и никога да не дойде, така че ако прецениш, по някое време влизаш открито. Но все ще има за какво да употребиш там 15-20 минути, вероятно в дискотеката има и други мацки за отваряне. Ако пък през това време друг ги налази, лошо няма - те са 5, няма да се свършат, и за теб ще остане. Хем оня ще свърши част от трудната работа (отваряне на студено) или пък като се изложи с някоя простотия ще свали малко летвата за теб.
Активен
rekojeht
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #205 -: Април 26, 2016, 08:44 »

То моето беше за тея промотърките ли кви са на другата снимка, не тези в дискотеката.
Иначе, в случая не е неопределен критерий - русата в края съдейки по ръката и крака, изглежда най-стегната, оформена, тренирана, и циците й изглеждат най-големи. В лице също е сред по-готините от групата, поне така ми се струва. Също е и най-ниска, пък мен не само че ме кефят ниски, ами и с по-ниска бих имал по-голям шанс, отколкото с някоя от тези по средата, дето сигурно ще са с половин глава над мен.

Иначе то, ясно че наживо най-вероятно нещата ще се стекат по доста по-различен начин от този, който си представяме тук. Ама нали уж идеята е да покажем някакво имагинерно действие и някой друг свеж лаф. Иначе на всяка снимка бихме могли да кажем "отивам казвам, здр кп, и гледам коя ще захапе".
Активен

vodoprovod4ika
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #206 -: Май 15, 2016, 00:31 »

Високорангови мацки на випа... вие сте !

Аз бих ги попитал кое предпочитат, куче или коте...така поне едната ще наеба... пък може и за тройка да ги навия като им разкажа ягодовата градина.  Засрамен

П.С.  На таз в дясно нослето и е кат на зайче.

Активен
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #207 -: Май 15, 2016, 11:08 »

Предаварително се извинявам за офтопика, ако това горе го наричате ВИП ето отговор за онези от вас, които негодуват, че нямат качествени жени в живота си или, че все попадали на мръсници и така било по целия свят. Първо правило на Консилиери гласи: ако в краката й има салфетки смени заведението и лайфстайла  Засрамен

Сега сериозно - последното нещо, което са тези две сладурани е високорангови. Рангът им е в тези долнопробни заведения в Студентски, пълни с батки без умения в съблазняването и от време на време някой симпатяга дошъл да лови в мътната вода. А в Студентски е много мътна водата. Понататък през живота си, когато попаднете в сериозни специалности/университети или работни места ще срещате много като тях. Ще са с нисък ранг (по-ниски от тревата), понеже им липсват....умения да работят извън сектора на забавленията, а вещината им да флиртуват вербално е плачевна. Да, естествено тук-таме има и бисери, но не разчитайте особено на това или на тото-то. Съвсем друга е ситуацията, когато една мадама се облече и предизвикателно, но в рамките на добрия вкус и не те стряска с празен поглед. Не казвам, че тея мацки не ме дървят, просто има и други породи и когато трябва да избирам между посредствени преживявания с тези и побъркващи спомени с други, дилема няма. При все, че другите са доста по-трудни и рискови за лов, когато се получи си заслужава.

Това, което забелязвам сред качествените мацки, е че няма шанс да открия тяхна разголена или сексуално провокативна снимка из нета. Не ходят ли на море, на заведения, не правят ли секс, нямат ли стегнати бедра и хубави гърди? Или за тях тези неща са естествени и няма защо да парадират...
Активен

Фантазиите ми днес са вашето Утре
rekojeht
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #208 -: Май 15, 2016, 18:57 »

Високорангови мацки на випа... вие сте !

Аз бих ги попитал кое предпочитат, куче или коте...така поне едната ще наеба... пък може и за тройка да ги навия като им разкажа ягодовата градина.  Засрамен

П.С.  На таз в дясно нослето и е кат на зайче.

Опенер: Щракинг?
*щрак*
Показвам снимката, и към едната от тях "м, добре си излязла". Евентуално другата може да захапе, ако не захапе...най-вероятно няма да захапе и на квото и да е друго, и просто не ми се кефи.

Което ме навежда на този петък. Ходих да снимам в едно заведение щото плащат повече, и после си отидох да си пия в друго дето по принцип снимам. Бях пратил друг да ме замества, беше си тръгнал, но реших и аз да щракна няколко снимки да има и нещо от мен.
Попаднах на 3 каки, дето споменаха, че се харесват повече на моите снимки, а не на тези на другия. И разменихме няколко лафа. Заведох ги в тоалетната да си правим селфита, понеже светлината се отразява готино там. След това още няколко лафа, и ги оставих. След малко реших да приключвам, отидох при сервитьорката и й казах да ми остави пиенето на масата на момичетата. След това отидох при тях и им викам "абе с вас си имаме приказка, нали няма проблем да се присъединя, че не виждам други познати в заведението в момента". Отговорът беше "ама даааа, разбира сеее, идвааай". И после прекарахме 1-2 часа да си лафим. Много готини и отворени, сигурно защото бяха на почти 30 години, та бяха по-чат в общуването, а не като някакви олигофренични 18 годишни кифлета, за което естествено ги похвалих. Едната си тръгна по едно време, другата пък ни отеба за да говори с гаджето си по телефона 10432943432 часа, така че си говорих най-много с едната. Адски откровено и истински си говорихме, много майтапи. Усмивчица
В крайна сметка реших да не искам контакти и да оставя на съдбата, това дали пак ще се засечем....

хаха, то излезе цял репорт бе. Усмивчица Но мисля че има връзка с последно написаните неща.
Абе като цяло изводът е - гледайте къде кълве. Какъв би бил смисълът да се пробвам на някакви други дето грам интерес нямат, а да не се закача за тези дето, ако не друго, поне са супер общителни и позитивни (пък и си изглеждаха супер)?
Активен

Танграта
PuP Knight
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 751

Профил
« Отговор #209 -: Май 15, 2016, 21:52 »

В крайна сметка реших да не искам контакти и да оставя на съдбата, това дали пак ще се засечем....
Надявам се, си го вербализирал, точно в тая формулировка.
Хубаво е човек да казва, каквото мисли.
 Намигване
Активен

Позитив чалъндж: 1 - 30 Октомври.
Правете забележки, ако споря с някой; ако се присмивам , или съм саркастичен ... Усмивчица
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 993

Профил WWW
« Отговор #210 -: Май 16, 2016, 21:29 »

Мене ли търсите момичета? Ето, тук съм!  Усмивчица
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #211 -: Май 17, 2016, 23:41 »

Сега сериозно - последното нещо, което са тези две сладурани е високорангови. Рангът им е в тези долнопробни заведения в Студентски
Е няма нужда да наричаме гроздето кисело. Мацките са си яки. Това каква музика слушат или в какво заведение са няма връзка с ранга им по външен вид. Да ги отвориш не е проблем ако ще и със "здрасти" да е - проблемът е после накъде. Защото такива мацки обикновено очакват да ги забавляваш, да ги черпиш, да имаш и ти висок ранг - и защо не, като имат избор, постоянно ги свалят какви ли не пичове. Аз такива едва ли бих отворил, най-малкото защото обикновено ходя сам, а те са две. По-скоро бих си избрал някоя, която в момента се е отделила от групата си. С две ми е трудно. Е, ако съм с Водопроводчика, ще го оставя него да отвори първо едната и след 1-2 минути ще отида да му уингвам с другата.
Но обективно погледнато, шансът да свалиш такива мацки само за неангажиращ секс е малък - такива като тях обикновено очакват и нещо повече, и обикновено го получават. Ако ми се чукат такива мацки, по-скоро бих отишъл да си платя 100 лева и без занимавки да ги чукам. А ако искам просто да си общувам с нормални момичета и да изпитам тръпката на съблазняването, неизвестността и шанса да се получи ОНС, бих си избрал по-нормално изглеждащи таргети.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11]
  Изпечатай  

Отиди на: