TRoublemakeR
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 51
|
 |
« Отговор #3 -: Юни 04, 2021, 10:30 » |
|
Благодаря за мненията, пичове. Въпреки, че съм на 25 съм минал през много неща, аз съм селско момче, от 14 годишен не съм се спирал, винаги съм бил вълк единак, израснах и на село и в малък град, после в големия град, живял съм и в други държави, в многомилионни градове, видях други култури, преживял съм катастрофи с коли, мотори, трудови злополуки, загуба на близки приятели и роднини. Бачкал съм на 40 градуса на нивата по анцуг, бил съм и в лъскав офис на климатик, ял съм в най - мизерните кръчми и в най - изисканите ресторанти, бил съм на най - долнопробните чалга участия, бил съм и на концерти във Виенската филхармония, купувал съм си дрехи от втората употреба, купувал съм и от онея магазини в Милано, носил съм часовник от битака, носил съм и такъв от Женева, карах кола за 800 лева, после карах за 80 000, живял съм с 4 коча в една стая, живял съм и сам в мезонет, открих работата за която съм роден, бях с жените, които исках. Обичах динамиката, не съм спал по 3 дена и пак не съм се чувствал уморен, имах енергия за цяло село, защото без значение в кой ресторант/магазин или село/град съм бил, без значение какви дрехи или обувки съм носил - бях щастлив, защото бях здрав. Живейте на макс, защото в тоя живот всичко може да се обърка за 2 секунди и нещата се завъртат на 180 градуса.. ПАЗЕТЕ СЕ НАЙ - МНОГО, КОГАТО СЕ ЧУВСТВАТЕ НАЙ - СИЛНИ !
StefanS, ужасно много обичам книгите, през последните 5 години не съм спирал да чета, чел съм и тази книга на Даниел Гилбърт, произведенията на Зигмунт Фройд обаче ми дадоха най - много, силно препоръчвам "Лекции за въведение в психоанализата " - просто уникална, ще ви промени завинаги към по - добро и ще започнете да виждате и осъзнавате страшно много неща. Иначе слабост са ми криминални и исторически романи, мога да препоръчам ако някой е фен. А относно алкохола, наркотиците и другите медикаменти, осъзнавам, че ще ме направят още по - зле и няма как да ги докосна. Никога не съм бил мрънкало, а депресията за мен винаги е била чужда, нямал съм време за нея - бях зает да градя мечтания живот. Просто е трудно да се простиш със старото си аз, трудно е да повярваш, че това наистина ти се случва. Трудно е да си жив, но всъщност да се чувстваш мъртъв. Питаш се : "Защо на мен ? С какво го заслужих ? " Ако трябва да съм честен обичах доста това в което се бях превърнал, бях този, който винаги съм искал да бъда. Бих казал даже, че бях самовлюбен, но пък за да обичаш другите ти трябва първо да обичаш себе си, не е ли така ?
Target - мойче и аз съм ги гледал тея неща по филмите... Оказа се обаче, че реалността е коренно различна.
"Обичаен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво. " - Николо Макиавели
|