agent61
|
 |
« -: Януари 04, 2014, 11:05 » |
|
В една малка страна като България често някои неща се правят на ниво столицата, което поне за мен си е дискриминация  Направих група във facebook в която играчите от Пловдив и областта да споделяме опит, да правим дискусии, като цяло всичко което е важно за развитието на пикапа, някой като реши да играе дневна/нощна игра ще пише в групата и така ще се намират по-лесно крила. За сега сме 5 човека ако някой иска да се присъедини да пише в темата или на лс.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
agent61
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 08, 2014, 20:15 » |
|
До този момент само двама човека се присъединиха с които ставаме 7, хайде майни да не се излагаме 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stragint
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2014, 21:53 » |
|
как е името на групата в феисбук за да се присъединя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fox
|
 |
« Отговор #3 -: Февруари 26, 2014, 01:31 » |
|
А замислял ли си се какво ще стане като се съберете 1 торба кочове какво ще стане? А когато милите жени ви надушят? Може да не харесате начина ми на мислене,но това е реалността.Тея уингвания са глупости отвсякъде.В началото ще се надъхвате,напомпвате,но това е изкуствено и остава накрая нищо...Всеки чака на другия да направи нещо.
ПС: Аз като правя нещо мразя някой друг да знае... познай защо ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
agent61
|
 |
« Отговор #4 -: Февруари 27, 2014, 23:50 » |
|
хахаха fox, милите жени щели да ни надушат  Дали за дневна дали за нощна игра си е добре да имаш крило. Един прост пример: нощна игра отиваш в бар с твоята компания от хора които си нямат идея как се прави качествено свалка ....... и някой авер без да иска ти прецака играта, не благодаря  друго си е да влезнете в бара 2-3 играча които знаете как стават нещата. А за дневна игра да не говорим, вярно е че все още се броя за начинаещ но колкото и добър да си винаги е много по-лесно с крило с което да се надъхвате, отделно че така може да се играят и големи сетове. То имаше статия във форума че най-добрия вариант е с кадърно крило ако не тогава сам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fox
|
 |
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2014, 01:45 » |
|
А ти ли си ми взел 1 точка от репутацията ?  Върни си ми я :angel: 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
agent61
|
 |
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2014, 07:21 » |
|
Ауу хванаха ме  щи я върна да не плачкаш  хубаво беше и някво мнение да пишеш че иначе коментара ти си е спам! Та да допълня, с крило може да се ползва и съревнование (кой ще отвори повече сетове) както и редуване с посочване ти отвори тази ти онази ........ все неща които помагат за по-бързо преминаване през първите 2-3 сета и по-добри резултати. В крайна сметка не че човек не може да отваря с лекота и без крила, но има голяма разлика.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Flash
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 118
|
 |
« Отговор #7 -: Март 15, 2014, 00:32 » |
|
Може ли да пуснеш линк към групата, или да ме добавиш? Пратих ти линк на личен!
|
|
|
Активен
|
Вълкът е по-слаб от лъва и от мечката, но НИКОГА не играе в цирка!
|
|
|
Snaips321
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 55
|
 |
« Отговор #8 -: Февруари 22, 2015, 17:38 » |
|
Ако може и мен да ме добавите в тази група щото и аз пикапя в Пловдив 
|
|
|
Активен
|
Ако съдбата ти затвори вратата, влез през прозореца!
|
|
|
agent61
|
 |
« Отговор #9 -: Март 05, 2015, 22:23 » |
|
В групата сме 14 човека, всеки мотивиран да отваря сетове и да развива своя lifestyle е добре дошъл. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ex7remeee70
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 93
|
 |
« Отговор #10 -: Март 05, 2015, 23:34 » |
|
Пичове, пратете ми линк на личен. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anonimen
|
 |
« Отговор #11 -: Март 06, 2015, 18:47 » |
|
А замислял ли си се какво ще стане като се съберете 1 торба кочове какво ще стане? А когато милите жени ви надушят? Може да не харесате начина ми на мислене,но това е реалността.Тея уингвания са глупости отвсякъде.В началото ще се надъхвате,напомпвате,но това е изкуствено и остава накрая нищо...Всеки чака на другия да направи нещо.
ПС: Аз като правя нещо мразя някой друг да знае... познай защо ..
Повечето крила очакват другия да свърши работата вместо тях, но не смятам, че всички са такива въпреки че досега съм попадал на такива които чакат ти да свършиш работата и те да получат момиче на готово.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Eclipse_
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #12 -: Юни 07, 2021, 15:59 » |
|
Здравейте майни, как се казва групата във facebook?  ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Стоян
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 19, 2021, 19:48 » |
|
Здравейте , ще се радвам да ме добавите , ако още има някой активен тук.
|
|
|
Активен
|
"Днес е нов ден, неизживяван никога преди. Живей в настоящето и се наслаждавай на всеки миг." - Луиз Хей
|
|
|
|