Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:22 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: How To Get Girls To Kiss You? (опенер)  (Прочетена 12166 пъти)
agent61
PuP Player
PuP Форум Ученик
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 134

Профил
« -: Април 13, 2014, 00:04 »

https://www.youtube.com/watch?v=AsHiggS0oCI   саша коментира дали клиповете на витали където той се целува с мацки, само след три въпроса са истински или не  Ухилен   и след като видях и какво саша направи се замислям тези дни след 5-6 отворени сета да мина на този опенер, има го в клипа но ще го преведа и на български

(малка модификация от мен в началото)  Ухилен
Спри.... здравей... видях те от там  Усмивчица хареса ми излъчването ти и дойдох да кажа здрасти  Усмивчица

Ще те питам три въпроса   (ако превеждаме буквално: Може ли да те питам три честни въпроса Ухилен но може ли и неща от сорта нямат работа в пикапа... така че Ухилен)
1. Имаш ли си гадже  (приемаме че е казала че няма)
2. Намираш ли ме за привлекателен
3. Какво ще бъде твоето извинени да не ме целунеш сега  Ухилен
(има още неща което може да се добавят но това е основата)

Та ще се радвам да чуя мнения за този опенер, иначе аз до другата неделя ще го пробвам и ще пусна рапортите тук  Ухилен
Активен

The devil whispered "you cannot withstand the storm" the warrior replied: "I AM THE STORM"

https://www.youtube.com/watch?v=UdOcA55zmVk
kirof
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 53

Профил
« Отговор #1 -: Април 13, 2014, 09:17 »

Зависи колко си готин външно защото атракшъна ти ще лежи единствено и само на това. Ако приемем, че си 9-ка и оценим реално държането на мацките в Бг според мен успеваемостта ще е под 10%, което е доста голямо усилие за доста малък резултат.
Както казахме ти си 9-ка (ако си 10, просто чети 10) Усмивчица та да предположим, че си доста готин пич тогава успеха при нормалното заговаряне ще ти е над 50%.
Остава въпроса ако си под 9-ка - тогава и двата процента намаляват, но ако този за нормалното заговаряне намалява линейно, то този за целувката - геометрично Усмивчица

А и какво печелиш ако мацката каже - ок целуни ме. Целувате се като добри приятелки и пак тепърва трябва да и правиш някакъв атракшън за да й вземеш телефона.
Лично за мен не си струва усилието спрямо резултатите. Но нека това не те спира, ще ми бъде изключително интересно да прочета репорти, то човек не знае от къде ще изскочи птичето Усмивчица
Успех и бъди безсмъртен Намигване
Активен
ibizabg
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 214

Профил
« Отговор #2 -: Април 13, 2014, 11:32 »

Kirof, не съм много съгласен с теб, ето един цитат от Paradox.

Цитат
Знаеш ли какъв генетичен капацитет е нужен? Да имаш пенис. Wink Толкова. Имаш ли го, поздравления, значи имаш всичкия потенциал който ти трябва за да станеш добър с жените и да напредваш в пикапа. Природата ти го е осигурила, върви с безплатен тестостерон и всякакви латентни заложби, които си зависи от теб доколко ще успееш да развиеш.
Нито съм по-добре изглеждащ, нито по-добре облечен, но чукам повече.
Активен

Ако успееш да убедиш себе си, че можеш да направиш дадено
нещо, стига то изобщо да е възможно, ти ще го направиш,
колкото и да е трудно. Ако, обратното, си представиш,
че не можеш да направиш и най-простото нещо на
света, наистина ще ти е невъзможно да го направиш и
къртичините ще са за тебе непристъпни планини.
Емил Куе
agent61
PuP Player
PuP Форум Ученик
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Април 13, 2014, 12:05 »

Кироф, каквото и да става това е як опенер който ще позлвам за постоянно (като се махне последния въпрос), иначе аз ще го пробвам и с 3-те като при негативна реакция винаги може да се извъртят нещата Смотан
хаха ебавах се  Смотан ти сериозно ли помисли че ще целуна непозната на улицата  Плезещ се (без възможност да отговори я питам направо) как се казваш... и си продължавам на татък с разговора, пробва се ако стане стане  Ухилен ако не като и взимам телефона тогава Смотан (след като се взема телефона) тогава се ебавах но сега съм сериозен  Целувчица   главния плюс е че без значение кога ще я целунеш дали в началото или в края, след това при среща ескалацията ще е лесна, само трябва да има поне малко рапорт че да няма флейк.
Активен

The devil whispered "you cannot withstand the storm" the warrior replied: "I AM THE STORM"

StAyN
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 95

Профил
« Отговор #4 -: Април 13, 2014, 14:54 »

kirof, я кажи формулата и аз да взема да си смятам какъв ще ми е процента преди да заговарям  Засрамен
Виж сега има много променливи в цялата работа. Тези неща са според твоето виждане. На практика характери и визии много. Границата между 8-10 е много тънка според мен и често не външният вид я определя. Аз може да съм фен на виното ти на уиски а трети изобщо да не си пада по алкохола Намигване
Както казах има много типове характери и с доста момичета ще ти се получи ако го изиграеш както трябва и ако те са на такава вълна. И ако си създал онова привличане не мисля, че целувката ще бъде като между приятелки. И не ти, а тя ще те моли да и запишеш телефона Усмивчица
Иначе е ясно, че упражнението ще се получава само при любителите на силни усещания и от двете страни. Но май повечето хора не са такива. Затова от опенера до кисклоуза е естествено да има и други фази - репорт, комфорт ала бала. За да научиш повече какъв човек стои срещу теб и дали си струва да си инвестираш времето в него. Малко се отплеснах и без да искам дадох отговор на "What's  your excuse not to kiss me"  Ухилен
И мен ще ми е интересно да чета репорти момчета пишете повечко. Че форума само с въпроси и проблеми е пълен..
Активен
agent61
PuP Player
PuP Форум Ученик
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Април 13, 2014, 16:01 »

http://prntscr.com/39lcpy    инс много добре го е казал

Иначе за да може този опенер да работи трябва да има натурално привличане, ест винаги има изключения, но ако мацката не е привлечена какъвто и фрейм да има човек каквато и стойка, вътрешна игра, тон на гласа и всичко останало......

StAyN дам за жалост форума се напълни с афц теми от хора които дори не слушат какво им се говори. Обръщам се към всички които имат approach anxiety, играта не лесна никой не е казал че ще е, едни ще си тръгват след опнера, други няма да разменят номера си, трети ще ви флейкнат и в 80% от случаите причината изобщо не е във вас, (може да е в цикъл, да не си е взела изпит, да има финансови или здравосложни проблеми просто да не е на кеф ........ и още сумати причини) просто отрязванията не трябва да се регистрират във вашето съзнание. Аз дори не помня сетовете дето съм отворил преди няколко дни (тези от които нямам телефон)  а камо ли резачките, и да толкооова е страшно като ви отрежат направо да се гръмне човек  Ухилен  Засрамен  Без значение дали сета е успешен или не, след него вие сте мръднали още на пред във своя път на ПУА a по този път няма преки пътища, просто няма, има само един начин и той е чрез хиляди сетове, не стотици а хиляди.

1.Винаги отваряй сет в първите 10 минути след като си излезнал, забавиш ли се или няма да отвориш или ще го направиш след час Смотан и едва ли ще отвориш повече от 4-5 сета
2.Отваряй всеки ден, 1 сет да е стига, на път за училище работа .... нека отварянето стане навик и ежендневие
3.Първите 3 сета са много ама много страшни  Ухилен отвориш ли ги от там на татък ставаш алчен за още и още, и докато се осетиш си отворил 20 сета и имаш 5-6 телефона
4.Виждаш мацката на 20-30 метра срещу теб (правилото за 3 секунди си заминава в случая) как да се намали гадното усещане, концентрирай се върху дишането върху минаващите по улицата коли, просто на мозъка не трябва да се дава възможност да измисля оправдания
5.Готов опенер, много важна част, аз си имам 1 опенер (директен) променям си го от време на време но всичко е научено и няма как да се появят управдяния "ама кво да и кажа"

Мога да говоря много за AA защото на скоро минах по този път но спирам до тук за сега.

Edit:  преди час имах малко работа и отворих една мацка в гръб, беше няква 5-тица и даже ме домързя да си кажа целия опенер и си тръгнах, е за тва ги обичам да ми идват фронтално  Засрамен    

ВСЕКИ ЕДИН СЕТ Е ОПИТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ!!!! ИЗЛЕЗ И ОТВАРЯЙ НЕ ХАПЯТ САМО СЪСКАТ НА МОМЕНТИ  Засрамен
Активен

kirof
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 53

Профил
« Отговор #6 -: Април 14, 2014, 11:27 »

Тезата ми беше, че с този подход ще загубиш голяма част от апроучите, които можеш реално да получиш със стандартния подход. Някой несъгласен с това?
От друга страна и да нацелуваш някоя мацка след това тепърва трябва да градиш атракшън. Та в комплект двете - освен за ебавка през свободното време не е подход с резултати, които да си струват. Така си мисля Усмивчица

Айде някой не пробва ли  Намигване
Активен
kalata23
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #7 -: Април 21, 2015, 23:53 »

Съгласен съм с Киров, в един PUA форум доста обсъждаха това и преобладаваха повече негативни мнения. Като цяло това е видео, как някакъв задава 3 въпроса и се целува с мацки. Но на видеото дават само успешните апроучи. Не се знае за 10 успешни апроуча, дали не стоят 1000 неуспешни и 100 шамара, примерно. Освен това, в САЩ например, това дори може да бъде подсъдимо.
 Като цяло, ако играта беше толкова лесна, никой нямаше да пише книги и нямаше да ги има тези форуми.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: