http://prntscr.com/39lcpy инс много добре го е казал
Иначе за да може този опенер да работи трябва да има натурално привличане, ест винаги има изключения, но ако мацката не е привлечена какъвто и фрейм да има човек каквато и стойка, вътрешна игра, тон на гласа и всичко останало......
StAyN дам за жалост форума се напълни с афц теми от хора които дори не слушат какво им се говори. Обръщам се към всички които имат approach anxiety, играта не лесна никой не е казал че ще е, едни ще си тръгват след опнера, други няма да разменят номера си, трети ще ви флейкнат и в 80% от случаите причината изобщо не е във вас, (може да е в цикъл, да не си е взела изпит, да има финансови или здравосложни проблеми просто да не е на кеф ........ и още сумати причини) просто отрязванията не трябва да се регистрират във вашето съзнание. Аз дори не помня сетовете дето съм отворил преди няколко дни (тези от които нямам телефон) а камо ли резачките, и да толкооова е страшно като ви отрежат направо да се гръмне човек
Без значение дали сета е успешен или не, след него вие сте мръднали още на пред във своя път на ПУА a по този път няма преки пътища, просто няма, има само един начин и той е чрез хиляди сетове, не стотици а хиляди. 1.Винаги отваряй сет в първите 10 минути след като си излезнал, забавиш ли се или няма да отвориш или ще го направиш след час

и едва ли ще отвориш повече от 4-5 сета
2.Отваряй всеки ден, 1 сет да е стига, на път за училище работа .... нека отварянето стане навик и ежендневие
3.Първите 3 сета са много ама много страшни

отвориш ли ги от там на татък ставаш алчен за още и още, и докато се осетиш си отворил 20 сета и имаш 5-6 телефона
4.Виждаш мацката на 20-30 метра срещу теб (правилото за 3 секунди си заминава в случая) как да се намали гадното усещане, концентрирай се върху дишането върху минаващите по улицата коли, просто на мозъка не трябва да се дава възможност да измисля оправдания
5.Готов опенер, много важна част, аз си имам 1 опенер (директен) променям си го от време на време но всичко е научено и няма как да се появят управдяния "ама кво да и кажа"
Мога да говоря много за AA защото на скоро минах по този път но спирам до тук за сега.
Edit: преди час имах малко работа и отворих една мацка в гръб, беше няква 5-тица и даже ме домързя да си кажа целия опенер и си тръгнах, е за тва ги обичам да ми идват фронтално
ВСЕКИ ЕДИН СЕТ Е ОПИТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ!!!! ИЗЛЕЗ И ОТВАРЯЙ НЕ ХАПЯТ САМО СЪСКАТ НА МОМЕНТИ