Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:05 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Дебилни опенъри  (Прочетена 8730 пъти)
Altern8
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 98

Профил
« -: Юни 02, 2014, 00:05 »

Идеята е проста. Дайте примери за възможно най-тъпи, смешни или брутелни опенъри, които да гарантират 100% провал.  Смотан Ще питате за какво са... Понякога има периоди, в които каквото и да правиш винаги се проваляш ... просто играта не ти върви. В такива ситуации, тъй като знаеш, че няма на къде, поне можеш да се развеселип с някаква простотийка  Смотан или пък просто да използваш подобен опенър в началните сетове, просто, за да поразчупиш леда. Чакам вашите идеи... Знам, че във форума достатъчно дебилномислещ народ Смотан.
Активен
ibizabg
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 214

Профил
« Отговор #1 -: Юни 02, 2014, 14:33 »

Правила ли си секс в асансьор?
Какво ще направи ако те целуна?
Намисли си число от 1 до 12 (ако каже 8 ), утре в 8 на ...
Плесни я за задника и кажи че си се припознал. Засрамен
Активен

Ако успееш да убедиш себе си, че можеш да направиш дадено
нещо, стига то изобщо да е възможно, ти ще го направиш,
колкото и да е трудно. Ако, обратното, си представиш,
че не можеш да направиш и най-простото нещо на
света, наистина ще ти е невъзможно да го направиш и
къртичините ще са за тебе непристъпни планини.
Емил Куе
sags
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 145

Профил
« Отговор #2 -: Юни 05, 2014, 19:26 »

Ето някои, които съм използвал.
1.
аз -Ти си Рени
тя - Не
аз - Мария
тя - Не
и така докато не те отсвири или ако е забавно не го обърнете на игра. Шансовете да познаеш името й са около 65%. Шансовете да изглеждаш тъпо 90%.
2.
Имаш готини къдрици, сигурно използваш маша Беко. - Да знам, тъпо. Не казвайте това, ако не искате да ви изгледат странно.
3.
Колко е часът? и след това "Как се казваш" - вижте коментара на точка 2
4.
Имаш ли една минута да ти кажа нещо интересно. - коментара на точка 2
5.
Здравей, днес мастурбирах и си представях момиче точно като теб. - странното беше, че имаше (минимален) резултат, 10% от момичетата реагираха с насмешка и даже стана готин разговор.  
6.
Здравей въпреки, че съм идиот.........   - от тук нататък шансовете са не просто 0, а -15.

И така смятам, че няма да повторите моите простотии и ще си вземете бележка, ако сте ги казвали все пак. Само да подчетрая, че ако ги кажете с висока енергия и приветлив тон, може би ще имате успех с някои от горните опенъри, но като цяло репликите за колд апроуч си остават неприемливи за повечето.
Успех.
Активен

Любопитството е погубило повече девици, отколкото любовта.
_Spalding_
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #3 -: Юни 17, 2014, 17:30 »

Мечка опънър:(Вдъхнових се да го измисля след като гледах това http://www.youtube.com/watch?v=K9zOfLELKe0)
   Спри.Знам че това което ще ти кажа ще прозвучи прозвучи много странно, но ..... (пауза).........Можеш ли да изръмжиш?..... поне малко...мъничко...деееба  опитвам се да си те представя като мечка, а ти изобщо не ми помагаш(тук най-нормалното е момичето да те определи като пълен психопат и да започне да се отдалечава)
    Чакай, сега ще ти обесня...И без тва ми е достатъчно трудно да заговоря непозната, пък камо ли ако е толкова секси като теб/има секси цици/крака/дупе/тн като теб...Но вчера по телевизията гледах нещо което ме обнадежди. Това което гледах ми напомни че преди няколко хиляди години мъжете са били безстрашни ловци, излизали на лов и убивали мечки, а след това ги изяждали....така че не можеш ли да ми помогнеш и да израмжиш. Ако не като мечка, то поне като вълк...Аууууууууууууууууу......приятно ми е..викат ми Танцуващият с вълци
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: