PetChoveka
|
 |
« -: Юни 12, 2014, 01:56 » |
|
Здрасти хора,
от доста време не съм поствал нищо, но днес си обещах да понапиша това онова.
Бях си планувал да си остана вкъщи и да свърша доста неща, но нета се сбози и се хванах да почета и да почакам да се оправи. В един момент нещо вътре в мен се обади, метнах си един душ, приведох се във вид и се запътих по улиците. Вече беше 12, т.е. преди 2 часа и половина, което значеше, че няма много останал екшън. Пропуснах два големи сета от по 5+ момичета и си реших, че следващите ги хващам и в същия момент пред мен се появяват 6 момичета и вдигнах ръка да ги спра с хей момичета, изглеждате супер цветни / всяка беше в някакви странни дрехи в ярък цвят /, но те очевидно бяха туристки. Заприказвах ги на английски, но не се задържаха хич. Пълен напред. Някакви две дори не спряха. Няма нищо. И гледам едно познато място, където има доста хора. Мушнах се да го проверя. Супер много пичове вътре. Огледах се и видях, че има и някакви готини дами, огледах пак пичовете и всичките изглеждаха много смачкани, надъхах се още повече и се затанцувах с най-яката налична мацка, която бих определил за десятка. Направи ми някакви физиономии и се дръпна. Няма нищо. Гледам една друга симпатяга ме заглежда и в същия момент някакъв нелеп тип се опитва да я заговори. Засмях се, а тя си го отсвири. Затанцувах се леко и я видях как се приближава към мен и застана да танцува близо. Приближих се и аз и си я дръпнах. Затанцувахме се и я запитах откъде е. Русия. Бинго. Беше голяма симпатяга. Бих и дал между 8 и 9. Пуснаха някакво по-кофти парче след минута-две и я грабнах, за да излезем вън да може да се чуваме. Дръпна се, вика не. Ухилих се и продължих да танцувам. Не ми дойде нищо на момента как да реагирам. Ако някой има добро предложение, ще е супер да го сподели. И затанцувахме се пак, нещо я избъзиках, че кофти песента и е любима, а песента очевидно не се харесваше на никой. Смени се още едно парче и на следващото я дръпнах пак, дойде си. Седнахме на една люлка като диванче, запознахме се и нещо все едно и беше спечено. Майтапех се с някакви неща и се поотпусна. Тук доста май прекалих с майтапите, тъй като почти нищо не я питах за нея, а тя само ме питаше куп неща, голяма част от които обръщах на шега. Ставаше голям смях. Между временно си я киносвах, като в началото леко се дърпаше, но после се отпусна. Нещо взе да ми обяснява, че съм готин пич и щяла да ми подари половината свят. Ухилих се и и викам, че разбрах намека и тръгнах да я целуна. Тук май многото грешки и липсата на рапорт си каза думата и тя се дръпна и направо стана. Шит. Махна ми и влезна вътре, а аз се отпуснах и се полулях още минутка-две.
Нищо викам си. Още е има няма един. Влезнах вътре, огледах се. Тя беше вътре, ама вече не виждах за какво да се занимавам. Огледах другите неща и не ми се стори сякаш има потенциал да остана. Излезнах и пообиколих още малко. Спрях някакво българско сетче. Не се получи. Те бяха омалели и аз нещо се заплетох. Влезнах тук-там. Нямаше много хава. Ще се върна на първото място. Там май имаше повече. Върнах се. Затанцувах се пак. Гледам рускинята от другия край ме гледа и се хили, изплезих и се и си продължих. Гледам някакъв поглед насочен към мен от някаква дама прилично изглеждаща. Не беше толкова яка, но беше около 7. Загледах я и аз. Доста продължително. Не мърдаше поглед. Пък и аз и аз. Изплезих и се и я подканих с ръка да дойде. Завъртя се и нещо се дърпаше и не можеше да се затанцуваме, но се навърташе такава. Гледам първото руско момиче се приближило и ми се усмихва, а като я погледна извърта глава. Била сама до петък и си заминавала, днес приятелките и си заминали. Нямам представа дали беше така или ме е залъгала. Подадох и ръка и я дръпнах на по-високата част от дансинга, където бях и аз. Другата изчезна някъде и се усетих, че или съм се прецакал или нещата ще завършат добре. И дръпнатата работа продължи. Нищо не можехме да се чуем вътре и се инатеше, като и казах да се разходим. Заеби, казах си аз. Огледах какво друго е останало. След минутка я гледам как си тръгва. Огледах пак, че всичко останало е прекалено зле и си викам, че нищо не губя, ако пробвам пак. Поне вън не е толкова шумно. Излезнах и и викнах да спре. Спря се и вика, че си тръгвала. Благодари ми, че си била прекарала хубаво, бля бля бля, ама искала да се прибира сама. Тук със сигурност можех да реагирам по-добре, щото я питах дали е сигурна и че ся и се е паднал шанса. И си тръгна. Повъртях се после още. Квото беше останало не ми се стори, че си струва и се прибрах.
Нямам представа дали ще е интересен рапорта. Като излизах си обещах, че ще напиша каквото стане днес. Хубавото нещо е, че всички неща от тая вечер ме надъхаха да работя над играта си и да излизам честичко, тъй като определено допусках много грешки и доста от тях си бяха големи. Допълнително и пропусках сетове и много се закотвих с тая мацка. Все пак това е слънчев бряг.
Който има забележки, критики, обиди, пет лева или каквото и да е, което иска да сподели, ще е супер.
|