Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 03, 2021, 10:45 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Сетове по алеята  (Прочетена 1569 пъти)
PetChoveka
PuP Player
PuP Форум Новак
*******

Репутация: +16/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 29Профил
« -: Юни 13, 2014, 01:43 »

Здрасти хора,

днес си бяхме планували да излизаме със съквартиранта ми, като имаше възможност да се включат още хора. Другите се отказаха и се надъхахме двамата. Той е много свеж пич и е зарибен да пикапи и той. Стегнахме се и се метнахме към 10 навън.

Тъкмо излизаме и отворих някакви две дами, но те си подминаха. Няма нищо. Споделих, че днес нямам намерение да пропускам сет. Тъкмо излизаме на алеята в съни, а там супер много хора. Повървяхме няколко минути и не видяхме нито една група момичета, след което се появиха две, които вървяха зад някакви пичове. Вдигнах ръка и им казах стоп. Те се спряха и ги заприказвах. Бяха българки. В началото нещата които говорех не правеха никакъв смисъл, но се задържаха. Израдваха ни се такива, почнаха да ни разпитват. Обяснихме им, че сме каубой, а те се пръснаха от смях. Поприказвахме си няколко минути, като да съм честен не исках да им взимам телефони, щото нямах намерение да им се обадя и не ми се занимаваше, което може би е грешка. Това което си обяснявам, което може да е оправдание е, че няма смисъл да си пълня телефона с номера, които няма да прозвъня.

Продължихме и след малко видяхме още две момичета. Пак ги спрях с вдигната ръка и стоп. Шашнаха се. Пак българки. Бяха с по-високи рангове, но се заприказвахме. Казаха, че били фотографки, като там използвах да ги избазикам, че тва да се снимат за фейсбук не е професия и някакви други такива. Попитаха ни какво правим ние, а аз им обясних, че сме стриптизьори. От там нещо зациклихме, опитах да сменя темата безуспешно и си тръгнаха. Няма нищо. Посмяхме се и тук.

Следващите няколко май не се спряха или нямаше сетове известно време. Не помня точно вече. Изникнаха някакви две мацки в последния момент. Отворих ги с не помня какво, те се обърнаха и им викнах стоп. Спряха се. Казах им да дойдат тук. Дойдоха. Били рускини. Говореха английски - супер. Заприказвахме се, обясних им, че повечето рускини не говорят английски, което май не е така, но от там тръгна разговора. Изглеждаха готини, много ми се израдваха, едната тръгна да ме прегръща или нещо такова и да ми обяснява колко била яка луната и такива неща на руски. Казах им, че ще им покажем мега якото място и тръгнаха с нас. Застанах между двете, като както бяхме се позиционирали моя човек застана до тая която тръгна да ме прегръща, но и двете ни се радваха и подхванах другата. Взе да ме разпитва някакви неща и изведнъж си изкара телефона и започна да си пише нещо. Изсмях и се и и казах да си прибере телефона, че сега си говори с мен. Свали го за малко и после пак го подхвана. Тук не съм сигурен как би било най-добре да постъпя. Някакви идеи за това? Стигнахме на кея и имаше много яка гледка. Имаше леко кино, но нещо все се спираше и се заиграваше с телефона си. Постояхме малко, поприказвахме си някакви неща, които не помня много. Работата нещо беше почнала да се сбозва и им предложих да продължим купона вкъщи. Обясниха, че отивали при някакви техни приятели, които били текствали на мацката с телефона. Тръгнахме да си бием шута от кея и да продължаваме по пътя си. Предложих им пак да се запътим към вкъщи, но отказаха. Прегърнах едната за чао, а другата си вадеше пясък от нямам представа как се наричат тея обувки, които са нещо като твърд чорап и беше далече. Като докато се качвахме на кея се разминахме с рускинята от снощи, която беше с някакъв пич, който почти не забелязах и ги видях в последния момент, точно когато се разминавахме. Както и да е.

Продължаваме напред. Май пак ни подминаваха тук там. Някакви персоналки ни отсвириха. Спряхме някакви норвежки за няколко секунди, ама си продължиха. И пак на магия с вдигната ръка и стоп спряхме 3 рускини. Пак с тях голям смях. Двете бяха готини, ама третата не. Кофти работа. Аз се заприказвах с едната, а моя човек занимаваше двете, една от които беше гадната. Тая с която подхванах ми изглеждаше като лидерката. Вкарах някаква история за името ми, тя ме похвали, че съм бил готин. Приказвахме си не само майтапи, а и някакъв рапорт изградихме. Те били много скапани и се прибирали, като ни питаха как може да се свържат с нас, къде могат да ни намерят по-късно днес или утре, че утре вечер им е била последната вечер и искали да се позабавляваме заедно. Така казаха. Аз го тълкувам по един начин, но ще видим. Оставих си телефона. Тя другата готина се оказа лидерката, избазиках я, щото имали идеята да си вземат колела и да пътуват до Бургас и обратно утре, а идеята била нейна. Казаха, че ще се обадят утре. Прегърнах ги и си продължихме. Отказаха поканите ни да се позабавляваме тая вечер.

Продължаваме напред. Не помня много много какво беше.  Минахме през мястото, където бях снощи. Нямаше много дами, излезнах вън и гледам на люлката, където бях снощи с рускинята, седи рускинята с тоя тип. Т.е. не бях сигурен дали е тя. Тя ме гледаше или поне беше насочена към мен. Помислих 1-2 секунди и реших да мина да видя дали е тя. Тя беше. Казах и здрасти, казах здрасти и на братото, ухилих им се и си продължих. Излезнахме пак по алеята. Не помня дали отворихме още нещо, но краката ми се измориха и реших да поседна за 5 минути. Докато седяхме изпуснахме един сет. Едни други ни загледаха и им махнах да дойдат, но не дойдоха. Беше 12:20 и решихме да направим още половин час и да се прибираме. Станахме. Заприказвахме някакви бг мацки, които помислихме за чужденки. Изглеждаха сладки, но бързаха и ни казаха, че ще ходят някъде си и може да се видим там. Естествено нямаше да отидем там. Някакви германки ни отсвириха и бяха в същата посока с нас и вървяхме с тях в смешна тишина.

И пред нас се появиха някакви две мацки, които пак спрях с вдигната ръка и стоп. Оказаха се бг и те. Запознахме се. Били на почивка. Големи майтапи там. Поразлигавихме се с моя човек, а те супер бързо ни влезнаха във фрейма. Имитираха шегите ни и ни се радваха. Вкарах някакво кино още от началото на едната. Запознахме се и те предложиха да седнем на някоя пейка, което ми се стори като добра идея. Тук не съм сигурен дали беше добра идея да реализираме тяхното предложение. Какво мислите вие? Запътихме се към пейката, а аз вървях с другата / не тая която беше по-активна и леко бях киносвал, а другата /, която беше с видимо по-ниска енергия и може би кофти настроение. Седнахме. Нещо я майтапех, че е в кофти настроението. Не помня вече колко много смях стана покрай тея неща. В началото на всичките им въпроси отговаряхме с куп нелепи неща. Като питаха откъде се познаваме, им казах, че сме се намерили от сайт за запознанства. Че сме стриптизьори. И куп други. Моя човек много добре действаше и тук. Доста се бяхме разчупили и той вървеше добре. Аз със сдуханата също не бях зле. Тая година били завършили училище, помислих го за секунда и реших, че след като имат 18 няма проблеми. Дръпнахме ги и тях към кея. Имаше някакви облаци, но пак беше интересно. Караха ни да ходим на сто кила, което нямаше как да се случи. Обясних им, че има много по-яки места от там, като на въпроса къде, споменах кея, вкъщи и май 1-2 други. Взеха да питат къде е вкъщи, обясних колко е близо и такива неща. Казах им, че там е следващата спирка. Поприказвахме още минута, може би две, казах им "айде, отиваме към вкъщи да си продължим веселбата" или нещо подобно. И тръгнахме. Слезнахме от кея и тъкмо завивахме в посока вкъщи, като едната попита къде отиваме. Вкъщи. Спряха се и се спогледаха. Тая по-жизнената си каза "че за нея няма проблем", изпаднаха в дискусия с погледи. Тук не съм сигурен дали трябваше да се намеся и как. Дори нямам идея, не само не съм сигурен. И казаха, че те май ще си ходят. Какво сме щели да правим ние. И ние. Айде да си ходим, идвате ли? - ги запитах аз. Пак се загледаха. Отказаха. Избазиках тая без енергията, че приятелката и сега ще я намрази, щото я е прецакала, взех им телефона просто ей така и си тръгнахме. По пътя минахме през мястото от снощи, но имаше само един приличен сет. Оправдах се пред себе си, че е шумно и нямам енергия вече и си тръгнахме. Посмяхме се по пътя и се прибрахме.

И днес усещам, сякаш не изграждам почти никакъв рапорт и се шегувам прекалено много. Дори често обръщам всичко на шега, освен ако не е някоя дхв история или някаква по-тъжна история, с която да сменя малко емоциите. Също според мен не вкарвам много кино още от началото. Радвам си се, че много се спират и се задържат, както и често ни правят някакви комплименти. Имаше някакви от промоутърките ни зарибяваха за някакво парти, в което те мацат с боя, те ни казаха, че и така си изглеждаме супер. Сетове с промоутърки и такива дами не съм описвал, че там нямам намерения да се занимавам.

Това е от мен за сега Усмивчица
Активен
AlphaStar
PuP Masterpiece
PuP Форум Майстор
*

Репутация: +98/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 150


Профил
« Отговор #1 -: Юни 19, 2014, 16:48 »

И днес усещам, сякаш не изграждам почти никакъв рапорт и се шегувам прекалено много. Дори често обръщам всичко на шега

Напълно си прав. Не градиш рапорт и това е проблема.

Стила ви е много готин и си машина за атракшън. Сам казваш колко много ви се кефят. Фън фън фън, бъзици - това е прекрасно. Всяка мацка би се спряла пред човек, от който извира забавление и позитивизъм. ОБАЧЕ, само фън фън фън - омръзва. Ако продължиш с високата енергия и фън фън фън - ставаш танцуващата маймунка и те приемат като забавление. След 5-6 мин. трябва да свалиш малко енергията (по-тихо и бавно говорене) и да покажеш, че си нормален човек и можеш да водиш нормален разговор. Не се притеснявай, за тези 5-6 мин си им привлякъл вече вниманието и няма да избягат. Тук вече намаляваш бъзиците и започваш да даваш информация за себе си, при което ще намерите много общи неща, с което ще субкомуникираш "I am just like you", което е какво - РАПОРТ. Например на кея с рускините и на пейката с българките е бил момента за рапорт.

"Обяснихме им, че сме каубой, а те се пръснаха от смях.", "Като питаха откъде се познаваме, им казах, че сме се намерили от сайт за запознанства. Че сме стриптизьори. И куп други." - прекрасни примери за началото на свалката, когато трябва да генерираш атракшън.
Когато трябва да градя рапорт, отговарям по същия начин като теб и добавям: + "....не бе, бъзикам се. Съученици сме. Оттам се познаваме." Т.е. бъзикваш ги 1 път и след това им казваш истината.

Друго, което можете да подобрите:
"и им предложих да продължим купона вкъщи."; "Отказаха поканите ни да се позабавляваме тая вечер."; "айде, отиваме към вкъщи да си продължим веселбата".

2 грешки: 1. поканите са крайно неопределени 2. липсата на яснота какво ще правите, предполага че ги викате за да правите секс, което не се връзва с индиректната ви игра до момента

Имайте някаква причина ЗАЩО трябда да отидете у вас. То е ясно и за тях, че отивате за да правите секс, но не можете да им кажете "Хайде у нас да правим секс", защото ще се почувстват като курви, а жените не обичат да се чувстват така. Затова всеки 2ри мъж казва - хайде у нас да гледаме филм. Но това е много банално, затова ти давам моите примери по-долу. Виж, друго е ако играете директно или пък си се забил с някоя мацка в дискотека и яко се натискате - тогава е ОК да кажеш "Хайде у нас да правим секс".

Примери: Елате у нас имаме страхотно уиски; ще си запалим наргиле; ще ви покажа снимките от Вегас; ще си правим шотове; ще ви покажа ....може да бъде всяко нещо, което е споменато досега. Ако нямате нищо интересно вкъщи, просто купете 1 ликьор и 1 водка, с които може да се нправи елементрен шот и сте готови.

1 идея от мен, която комбинира и 2те неща, за които говоря - и рапорта и поканата у вас.
Когато идете на кея и започнеш да водиш нормален разговор и да градиш рапорт, може да кажеш, че си ходил в Вегас. Вегас е курорт, Сл.бряг също, така че сравнения между 2та или разкази за Вегас е една напълно натурална тема в случая, която също така те ДХВ. По-късно, когато дойде време за покана у вас, поканата може да бъде: Хайде у нас. Трябва задължително да ти покажа тоя фонтан от шоколад, за който ти говорех в Вегас.

Това поне е 1вото нещо, за което се сещам, че мога да говоря на мацките като дойда на Слънчев, когато трябва да градя рапорт.

казах им "айде, отиваме към вкъщи да си продължим веселбата" или нещо подобно. И тръгнахме. Слезнахме от кея и тъкмо завивахме в посока вкъщи, като едната попита къде отиваме. Вкъщи. Спряха се и се спогледаха. Тая по-жизнената си каза "че за нея няма проблем", изпаднаха в дискусия с погледи. Тук не съм сигурен дали трябваше да се намеся и как. Дори нямам идея, не само не съм сигурен. И казаха, че те май ще си ходят. Какво сме щели да правим ние. И ние. Айде да си ходим, идвате ли? - ги запитах аз. Пак се загледаха. Отказаха.

Абсолютен шит тест. Искали са да дойдат, особено енергичната. Ако не 2те, поне енергичната е щяло да се наебе с сигурност. Идването у вас е сериозна крачка за тях и е трябвало един последен път да ви тестват, колко сте уверени в себе си, за да знаят дали взимат правилното решение или не.
Просто е трябвало съвсем малко настоятелност в момента, в който са се спогледали. Да се намесиш и да кажеш "Хайде бе, супер забавно ще е, да ги хванете за ръцете (без да ги питате дали идват) и просто да ги поведете. Във връзка с това, което говорех по-нагоре, можеш дори да добавиш стойност: "Хайде бе, супер забавно ще е +.... ще си направим яки шотове/коктейли/ще си запалим наргилето и т.н".

П.С. Аз пък много обичам промотърките. Като дойда ще ги оправим и тях.

Относно това, защо поканите трябва да са конкретни, можеш да видиш в публикацията на тоя с дългия ник xuz1234995u485. Аз съм се учил от нея и много променя нещата.
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=5466.msg67154#msg67154
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines