asfr
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 26
|
 |
« -: Юли 02, 2014, 06:38 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
agent61
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 02, 2014, 12:45 » |
|
я книжка с вицове  начинаещите да внимават като четат че доста неща не са така както ги представят
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ibizabg
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 02, 2014, 13:07 » |
|
"не са така както ги представят" Много е зле книгата, още от начало ми стана ясно, най-добре си купете книгата на Илиян.От това което съм чувал за на Илиян книгата и това което прочетох в тази по-хубаво на Илиян.Ако си нямата и идея какво представлява пик уп изобщо не се захващайте да я четете.Какви ли не глупости не видях, как да отваряме момиче което е с лице или с гръб на бара то ако чакаме да се обърне направо да си останем с надеждите.Затова слабите чакат а силните него мислят направо действат.
|
|
|
Активен
|
Ако успееш да убедиш себе си, че можеш да направиш дадено нещо, стига то изобщо да е възможно, ти ще го направиш, колкото и да е трудно. Ако, обратното, си представиш, че не можеш да направиш и най-простото нещо на света, наистина ще ти е невъзможно да го направиш и къртичините ще са за тебе непристъпни планини. Емил Куе
|
|
|
LBJ23
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 143
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 02, 2014, 19:42 » |
|
мисля че съм го писал това няколко пъти , но НЕ ЧЕТЕТЕ тъпи книги !!!! ако сте начинаещи , разгледайте темите из форума колкото да видите горе долу за какво става въпрос . След това излизайте навън и почвайте да отваряте сетове ... в началото ще ви е тегаво ама и това ще мине  това е от мен не се занимавайте с глупости , а действайте 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zaiki
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 116
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 30, 2014, 11:39 » |
|
Одавна ми беше меркак да я прочета. Благодарности на автора за труда да я снима.
Самата книга не беше онова, което очаквах. Начинаещите въобще да не я почват, ще си изградят грешна представа за нещата. Единственото полезно от книгата е описанието на 1-2 реални ситуации в бар и рутините в тях. Става за надъхване пак описанието на 1 пич с 1000 сета за 1 месец. Само речника с термините на края на книгата да се прочете ще е от полза. Това е, другото вместо да го четете излезте и практикувайте !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anonimen
|
 |
« Отговор #5 -: Септември 25, 2014, 21:17 » |
|
Благодаря много за книгата. На много места пишеше, че е изчерпана.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anonimen
|
 |
« Отговор #6 -: Септември 25, 2014, 21:20 » |
|
я книжка с вицове  начинаещите да внимават като четат че доста неща не са така както ги представят Книгите и филмите повечето пъти се различават от реалният живота.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
selfobsessed
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #7 -: Юни 12, 2015, 11:52 » |
|
"не са така както ги представят" Много е зле книгата, още от начало ми стана ясно, най-добре си купете книгата на Илиян.От това което съм чувал за на Илиян книгата и това което прочетох в тази по-хубаво на Илиян.Ако си нямата и идея какво представлява пик уп изобщо не се захващайте да я четете.Какви ли не глупости не видях, как да отваряме момиче което е с лице или с гръб на бара то ако чакаме да се обърне направо да си останем с надеждите.Затова слабите чакат а силните него мислят направо действат.
За коя книга става въпрос? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Snaips321
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 55
|
 |
« Отговор #8 -: Юни 12, 2015, 15:29 » |
|
И двете книги на Илиян са много добри.В тях всичко е добре написано без преувеличения  , вземи си ги няма да съжаляваш. 
|
|
|
Активен
|
Ако съдбата ти затвори вратата, влез през прозореца!
|
|
|
Sigma
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #9 -: Юни 01, 2022, 06:24 » |
|
Как се казват книгите на Илиян?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
goatsmilk
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: Ноември 03, 2022, 16:15 » |
|
Здравей! Дали е възможно да подновиш файла в дропбокса? От много време издирвам тази книга, дори не мога да я открия при спекулантите на книжния пазар. Благодаря от сърце.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Petko
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: Януари 15, 2023, 15:04 » |
|
Здравейте, разполагам с въпросната книга. Интересно четиво, за тези, които се интересуват от тематиката. Мога да намеря екземпляр, ако някой проявява интерес.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|