Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Ноември 25, 2020, 09:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: UK Sound, ъъъ Christmas!  (Прочетена 1733 пъти)
fancooler
PuP Player
PuP Форум Ученик
*******
*******

Репутация: +222/-72
Неактивен Неактивен

Публикации: 141


Бъди промяната, която искаш да видиш в света!


Профил
« -: Декември 30, 2014, 01:22 »

Една различна Коледа, далеч от родния град. Преди малко се разделих с кумците - изкарахме незабравими два дена, изпълнени с мързел, смях, много ядене и естествено пиене на корем. Тука по празниците е мъртвило ? работят само кръчмите, баровете и болниците. Поради тази причина се бяхме запасили доволно с провизии, които обаче ми изиграха лоша шега...

Декември е за 26-ти път и определено се усеща, че е зима. Вятърът брули лицето ми докато хиляди дъждовни пръски се опитват да преминат през подгизналата качулка на флаера... Имам страхотни киселини и затова реших преди да се прибера към квартирата да отида да си взема някакъв сок от бензиостанцията. Колко му е половин миля ? тъкмо да се отрезвя малко. Нямаше жива душа по улицата, всички в момента бяха нейде из моловете по центъра. Този ден беше дългоочакван момент за шопинг маниаците ? 70% отстъпка на всички маркови стоки. На всичкото отгоре магазините бяха заредени до горе. Май тук много от хората асоциират празника именно с това...

Побиваха ме тръпки от студ, добре че почти стигнах. Посвикнах вече на ежедневните валежи. Даже си бръмча вече без чадър, досущ като местните. Плъзгащата врата се отвори и приятна топлина се разля по изтерзаното ми тяло. Грабнах един сок ананас и се отправих към касата. Забелязах, че две момичета ме гледат някак втренчено ? погледнах ги и аз, при което по-невзрачната (всъщност бяха доста красиви и двете) се усмихна и ме попита как да стигнат до центъра. Усмивка на доволство се разля по лицето ми ? най-накрая срещнах някой да знае по-малко английски от мен! Веднага се втурнах да обяснявам вещо кое и как, ма нъцки! Колкото повече навлизах в детайлите, толкова по-отчаяно ставаше лицето на мацката. Усетих, че нищо не разбра и почнах отначало ? съвсем бавно и с много жестове и мимики ? пак ядец! В смущението си момичето потърси с поглед дружката си, която обаче ме разбираше по-малко и от нея... Млъкнах аз и гледам в тоя момент двете са се завъртели една към друга и се гледат, при което ?помощничката? промълви: ?Виж го къф сладък тоя, ма!?.

Добре, че си бях замаян по подразбиране, щото тая реплика ми се стовари като мокър парцал! Тия са българки ве, момче!!! Тръпка мина по цялото ми тяло, но успях някак да се овладея, само се наведох леко към тях докато казвах: ?Ми такъв съм си!?.
...

Две секунди абсолютна тишина, успях да чуя стрелката на кварцовия часовник, докато се чудеше кому е нужна в днешния айляшки ден. Погледът ми беше прикован в очите на момичето, което каза, че ме харесва. Фон дьо тенът й беше безпомощен ? сладкото й личице се изпълни с руменина. През това време другата избухна в неудържим смях, та чак гримът й се размаза от сълзите, дето конкурираха пороя навън.

?Ти май се смути, а? ? хванах я за ръката и я гушнах леко ? ?Аз съм fancooler?. Стоеше безмълвна и ме гледаше докато се запознах с другата и разчупих ситуацията с някакви базици. Казах им да ме изчакат докато си платя сока. Използвах секундите, за да вляза в час ? тук не пикапя и не съм хич във форма в момента. Абе разбирате ме какво имам предвид!

Мислех си как сега ще започнат обичайните глупости кой откъде е и за какво се бори. Хмм, трябваше да избегна тая тема! Можеше пък да излезе нещо от тая ситуация, а и бях решен да се пробвам.

Приближих се отново към тях ? те също не си бяха губили врмемето и се бяха посъвзели вече от шока. ?Така като ви гледам сте сестри ? супер много си приличате?. ?Мне, братовчедки сме? ? изчурулика по-безличната ? ?Ма и друг път са ни бъркали. Ами ти, изкара ни акъла бе!?.

Докато ги базиках, че на български са много отворени, пак хванах през кръста таргета и доволен от факта, че се гушна в мен, тръгнах да излизам от бензиностанцията. Искаха да се пуснат и те по магазините, да намажат нещо от прИмоциите. Таргета каза, че са трябва да отида с тях и не ме пускат да си ходя. ?Да ве, и за какво съм ви аз?!? ? ехидната усмивка беше озарила лицето ми. ?Как за какво ? ти си ми кадемче? ? хубави пъстри очи имаше това момиче. ?Няма да е днес, душко! Прибирам се от двудневен запой, хайде да оставим разходката за следващия път.?

Другата ме прекъсна, че не били от тоя град и били отседнали при някакви роднини ? щели да стоят само два дни, така че не приемали отказ. ?Само ако сте послушни, ей ? иначе ви зарязвам!? ? опитах се да водя нещата по пътя към спирката. Двете вкупом почнаха да ми се обясняват как нямало да се мотат и знаело точно какво искат да гледат. ?Да, аз верно жена в мол досега не съм виждал? ? мисълта, че ще ми се дочупят краката започна да взима връх над първоначалната еуфория. Абе к'во толкова ? нямаше какво да губя.

В рейса ги попилях, докато ме рапитваха какъв съм и за какво се боря. Чупех стабилно рапорта и усетих, че се забавлявам на макс. Таргета по едно време седна в скута ми и почна да се търка в мен. Искаше да е напълно сигурна в твърдението ми, че съм гей...

Вече на центъра й казах да прибере сока в чантата си. Междувременно очичките и на двете почнаха да святкат. Познавах го тоя стръвен поглед ? жената също е хищник братлета, а уловът из гигантските молове се очертаваше да е изобилен... Трябваше да направя нещо! Ако сега изтърва нещата ? край. Предприех един отчаян ход. Казах им, че съм много жаден и първо отиваме да пием по кафе. Споглеждаха се докато им казах: ?Какви са сега тия погледи, нали казахте че ще слушкате?!?.

Беше на косъм, мамка му...

Все пак успях ? завлякох ги в първото кафе, дето ми се изпречи пред очите. Не беше учудващо, че намерихме места ? въпреки огромното множество всички се избиваха да пазаруват. Бяха някакви гадни столчета ? то тук масово е така, за съжаление. По едно време обстакълът не издържа на напрежението и предложи да поразгледа сама, докато си допием соковете.

Бинго!!!

Успях да я придърпам някак към мен и прекарахме около час в гушкане и сладки приказки. Вече няколко пъти я бях целувал по врата. Време беше за още нещо... Докато я бях засмукал за пореден път спуснах ръката си към котенцето й и започнах да го галя. Не се дръпна, а аз не успях да разбера дали вече е влажна заради дънките, но ръката ми бързо стана гореща! Отдръпнах се леко, тя завъртя главата си към мен и докато погледите ни се чукаха, страстно я целунах!

Не мина много време и братовчедката се появи. Нямаше как ? тръгнахме да обикаляме по магазините. Очаквах таргета да се втурне към парцалите като невидяла, а тя се държеше така все едно сме заедно от много време ? постоянно ми избираше някакви неща и ме караше да ги пробвам. Аз всеки пък й казвах: ?Само ако дойдеш с мен в пробната?. И така до поредния път, в който мацката се появи си някакви дънки на Келвин Клайн за 40 пауда ? оферта, а? И аз вече съм фен на марката братлета ? щото без да казва нищо тоя път ме дръпна за ръката към пробните. Определено трябваше да ги меря тия дънки!

Междувременно светът около мен се задвижи на бързи обороти докато смъкваше джинсите ми и пускаше езика си през бельото върху малкия. Сърцето ми запрепуска бясно когато устните й обгърнаха главичката. Обаче не мина много, тя се изправи и започнахме да се целуваме. Досега аз си играех с нея ? явно сега беше нейн ред, защото изведнъж се завъртя и кикотейки се, излезе от пробната. Погледнах към огледалото - срещу мен седеше някакъв тип и на тъпата му физиономия беше застинала още по-тъпа гримаса. Нещо изшумоли зад мен и падна на пода. Имаше етикет на Келвин Клайн, ма кой го е*е!

Явно не беше казала нищо на братовчедката, а и аз се държах съвсем нормално, макар да ми беше малко трудно. Добре, че успях да се разчупя и все пак остатъкът от разходката мина забавно и неусетно. На изпроводяк си разменихме телефоните с таргета, покани ме да й ида на гости в нейния град ? била в отпуска до 2-ри...

Минаха три дена оттогава и постоянно си пишем някакви глупости. Нещо ми казва да не ходя, че всичките ми сериозни връзки така са започвали. От друга страна мацката ме кефи, а и има тръпка в отношенията ни. Хм...

To be continued?

Активен

Странно нещо е животът - ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш...
StAyN
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +27/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 95Профил
« Отговор #1 -: Декември 30, 2014, 13:20 »

Made my day ! Браво Рафи и дано все по-често имаш подобни случки  :police:
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines