IRON
|
 |
« -: Юли 25, 2015, 14:54 » |
|
История, която успях да измисля в бързината, когато с моя уинг започнахме да отваряме сетове. Ето я и нея: -Първо питаме: - вие двете от колко време сте заедно? /ако сета е с две мацки, споменавате двете/ -Друг вариант: - от къде се познавате? Предоставени от Mystery! Първото повече ги избива на смях, но и другото върши работа. ХИСТОРИ, С моя приятел се запознахме в доста особена ситуация. Аз бях с мои приятели на къмпинг на един язовир, той беше също със свой приятели на къмпинга. Първо двете компании не се познавахме- пиехме, слушахме музика и така... Вечерта аз влизам да се къпя гол в язовира, няма да ти описвам колко приятно е да плуваш гол /казано с енергия, изразителен глас и увереност, може таргета да си те представи гол, въобръжаемо/ Така плувам си вече десетина минути и в тъмнината, чувам, че и някой друг също плува по-това време на нощта. Запознаваме се, той ми казва, че се къпе гол, аз му казвам, че също съм гол. Следва лека пауза. Излизаме от водата, обличаме се естествено, нашите компании спят пияни и заляни. Запалваме си огън, пускаме музика от колата хладилната чанта до нас стои. /може да има въпрос какво е имало в чантата/ Малко DHV: След малко идват три момичета при нас с думите: пичове много сте готини, явно от доста време се познавате.
п.с.1 Важното е как я разказваш! но ако се чудиш, какво да кажеш след оупънъра, върши работа. п.с.2 Може също така да кажете: наши приятелки, казват, че историята ни е доста особена, но и забавна. Вие мислители, като тях?
Гууд ляк
|
|
|
Активен
|
Привлекателността в теб идва от това, което излъчваш, от твоите качества, които са независими от одобрението на жените и касаят единствено изграждането на твоя живот, такъв, какъвто го искаш. / - Илиян /
I'm a very special kind of monster / - Slayer /
|
|
|
slayer
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 25, 2015, 16:06 » |
|
баси гейташката история 
субкомуникацията за къмпинга, колата и този тип лайфстайл бледнеят пред тази част:Запознаваме се, той ми казва, че се къпе гол, аз му казвам, че също съм гол. Следва лека пауза. колко голяма беше паузата преди да се харесате или беше от пръв 'поглед'
гууд ай'ляк
|
|
|
Активен
|
I'm a very special kind of monster
|
|
|
Diablodh
PuP Knight
PuP Форум Гуру

Неактивен
Публикации: 796
Girls have a friend list, man have fuck buddy list
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 25, 2015, 16:37 » |
|
Ей Слеар, Голям си хомофоб, остави човека са като си пада по мъже това не е противозаконно. 
|
|
|
Активен
|
Цитат на: PU_як Е да съм зле, колко да съм зле..... А нека ти е да видиш сега как се спори с логически аргументи срещу радиоточка.
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3996
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 25, 2015, 17:49 » |
|
Аз пък мисля, че е ОК историята. Мацките не се плашат от гейове, даже понякога се амбицират да видят дали наистина си гей и да те вкарат в правата вяра. И аз на младини съм се правил на гей понякога. С един приятел веднъж карахме две мацки да се целуват и той за да ги мотивира вика айде първо аз ще целуна моя човек и като ме намляска... после се целуваха те двете, после четиримата на кръст, после той с едната и аз с другата. И накрая не ги наебахме - язък за лигавенето. Ама оставете тези работи и я се обадете да излезем днес да дърпаме. Аз съм си сам тези дни в София. Или ми пратете на ЛС телефона на берсерка ако си е тука.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRON
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 25, 2015, 18:01 » |
|
баси гейташката история Grin може да е , но ми върши работа! За егото на човек, който има развита игра може да е гейташка, но ти поне можеш да я разкажеш в някой сет, виж дали таргета ще те пита дали си гей :Д колко голяма беше паузата преди да се харесате Smiley или беше от пръв 'поглед паузата я правя, за да следя реакцията на таргета, за да знам нататък как да калибрирам. Тъй, като си любопитен-паузата може да варира! Голям си хомофоб, остави човека са като си пада по мъже това не е противозаконно. Wink още не мога да спра да се смея, забавен си!  Разкажи и нещо друго. :Д п.с. 1 Не съм гей!! п.с. 2 но харт филингс Racer
|
|
|
Активен
|
Привлекателността в теб идва от това, което излъчваш, от твоите качества, които са независими от одобрението на жените и касаят единствено изграждането на твоя живот, такъв, какъвто го искаш. / - Илиян /
I'm a very special kind of monster / - Slayer /
|
|
|
slayer
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 26, 2015, 09:43 » |
|
racer ... виждам, че си наш ученик и за мой срам не те помня - което означава, че или си бил много отдавна, или си ходил само при Илиян... При всички положения, ако си се виждал с мен имаш пълното право да бъдеш недоволен, защото очевАДНО аз не съм си свършил работата - което бих казал доста рядко се случва - (моята част от уъркшопа е качеството: комуникация, субкомуникация, сторителинг, калибровка, натуралност, разкаване - там придружено с всичките му хубавини като глас, език на тялото, поглед, думи и т.н.)
Та мисълта ми е - ако/като идваш пак си поискай един ден безплатно - да се компенсира това, което съм пропуснал да те науча първия път.
Sorry again, - SL
|
|
|
Активен
|
I'm a very special kind of monster
|
|
|
|