Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 31, 2020, 03:10:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

"Дължа успеха си на това: никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира обучения през месец март 2020г.
Не се колебай! Запиши се сега!

 
   Начало    Правила Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Репорт за Варзона  (Прочетена 2014 пъти)
rekojeht
PuP Форум Шампион
******

Репутация: +460/-477
Неактивен Неактивен

Публикации: 1478Профил
« -: Март 31, 2016, 01:01:58 »

Сийнъри - вечер, не си спомням колко часа, сигурно поне 10. Сядаме с компания от 7-8 пича на плажен бар.
Седим, лаф, това онова. Влизат (силно казано, предвид, че е открито заведение), 2 момичета. Аз ги фиксирам и им махам с ръка тип "елате тука!". Идват. Директно си подават ръцете и се запознаваме.
Аз: Айде сядайте тука при нас.
Тя/те: То няма места.
Аз: Няма проблем. Вижте колко здрави момчета има, все ще ви вземат два стола.
Те: Ок, отиваме да си вземем нещо за пиене.

Отидоха, взеха си коктейлчета, и буквално се затъгагъкаха на другия край на заведението (добре че не е голямо), и се позиционираха там.

Седя 5 мин. Гледам къде отидоха. Викам на единия от компанията - аааа, тая няма да го бъде!
Ставам и отивам директно при тях (тук е важно да уточня че бяха на висока маса, седнали! това е важно, запомнете го!), заставам по средата и викам "е ся бива ли така?! Трябваше да извървя цели 8 метра за да дойда да свалям приятелката ти!" - и на случаен принцип посочих едната, без много, много да ги гледам (викам си...ем...ще свалям тази, явно...кво да направя? така ми дойде).

Влязох в "сета". Почнах да говоря глупости. Наистина не си спомням сигурно 80% от целият сет, но ще споделя ключовите моменти, без някакви "а ти къде учиш, а ти пък откъде си, ала бала", приемете че те са някъде между редовете.

Шит тест от таргета: Аз как се казвам? - пф....забраивх, приятелката ти се казваше ****** обаче! Почнаха се едни шит тестове с това. Накрая получих жокер, че има имен ден на не знам си коя дата, бягам обратно до моята маса, викам "къв ден е ********", някой ми каза, та от там се сетих и името. Тичам обратно до таргетите.

Важен момент 1: След една карама ала бала приказки, мацката, която свалях, като й поисках номера, не искаше да ми го даде. Няма проблем. Аз си настоявах там едни 10-15 мин. Пак не го даде. Вика "аз ще ти запомня твоя". пфффф булшит. Ок...още игра ще трябва.

Важен момент 2: Докато си приказвам глупостите и вече усещам, че съм им ПОНЕ забавен, трябва да КИНО. И използвам МЕГА елементарна кино ескалация - танц.
Тук планът е да накараш мацката да стане, понеже е седнала, ако й кажеш "айде ставай да танцуваме", ще те резне 90%+ от времето. Трябва да я накарам да стане. Да де, ама тя е седнала, как ще стане?
Много просто. Lovedrop има цял туториал по това. Принципът се основава на начина, по който вариш жаба. Ако метнеш жабата във вряла вода, тя ще отскочи. Ако обаче я сложиш в студена и постепенно почнеш да нагряваш, ще заври. Така се вкарах най-елементарния подход ЕВЪР:
Аз - поглеждам си дланта на ръката, все едно съм забелязал нещо....задържам поглед докато и двете не почнат да се чудят какво толкова гледам. После - "хъх....странно", оглеждам си ръката, казвам на таргета "я направи така" и изпъвам длан пред лицето й. Тя изпъва своята. Аз: "хм...ок, я си дай ръката". Дава я (вече се е съгласила на показването на дланта, защо да се дърпа сега?). Хващам я. Аз: "Я дай и другата ръка", тя я дава, защо не? Вече е дала едната...Вече я държа за двете ръце....гледам ги...казвам й "я стани", става, вече си е дала двете ръце, па няма да стане ли? Става. Аз: "Я сега се завърт" (завъртам я), "браво! добро момиче! Знаеш ли аз танцувам бачата (булшит, една позната ми показа горе долу 1-2 стъпки преди 5 години)". Почвам да я притискам към себе си, деликатно, и да въртя ханш, завъртам я 1-2 пъти, правя 1-2 стъпки, и айде, мерси за танца. Слагам я отново да си седне.

Важен момент 3: Като я сложих да си седне, не си свалих дясната ръка от гърба й! Това остава незабелязано от приятелката й, понеже те седят една срещу друга, на висока маса (казах да го запомните!), а аз съм по средата. Продължавам да я галя по гърба, нежно, докато говоря някакви неща, я за танци, я за книги, я за World of Warcraft, квото ми падне, не си спомням. Тя не реагира. ИоИ - тя знае, че я докосвам, но решава да го запази като "наша тайна", вече не само ескалирам с киното, но и емоционално (ние си имаме тайна!).
В един момент, след като виждам, че още телефонният номер ми се дърпа, решавам да стана по-дързък - както я галя, натискам силно със среден пръст между "перките" (на гърба й), тя примира "ммммм". Вече става очевидно че я пипам. Приятелката й знае. Покривам се с "аз btw съм работил като масажист (bulllshit), от малък имам талант за това(това не е булшит, мега добър съм с пръстите, затова е достоверно)". Продължавам масажа, тя се отпуска още повече.

След сигурно вече....де да знам 1-1:30 часа, сет пробвам пак за номер, моите хора са се изнесли...пак кур.
Ок...няма проблем. Решавам all in. Дърпам таргета настрана, става (имам изградено кино).
Аз: Виж, много те харесвам искам да се видим утре, 8 часа, еди къде си.
Тя: Добре.
Аз: Ок, дай да се разменим номерата.
Тя(ПАК!!!!!!): А, дай своя, аз ще го запомня.
Аз: Ок, остави тези неща с телефоните, утре ще бъдеш ли там?
Тя: Да. Щом съм казала, значи, да.
Аз: Ок. - И пробвам да я целуна......................тя се дръпна.

Важен момент 4: Тук е важно да се отбележи, че не пробвах да я целуна наистина, а само и единствено за да й вкарам мухата за това в главата. Това беше достатъчно.

След това се върнахме на масата при приятелката й. Това с целувката се случи на 1-2 метра от масата с мен с гръб към масата, прикривайки я.

Още малко приказки.....

Приятелката: Ние май трябва да тръгваме.
Аз: А, няма проблем, ти тръгвай, ние ще останем да пием по още едно, нямаш грижи, ще ти я върна невредима, адресът ми е ***************, а телефонът ми е ***********, ако не ти я върна, да знаеш къде да ме търсиш. Аз поемам пълна отговорност за нея.

Край....това беше....решаващият момент....ще го бъде ли или не.....двете се споглеждат....минават сигурно 3-5 секунди, но имам чувството, че е минал 1 час.....потя се, но се опитвам да изглеждам отпуснат и reliable (сиреч, няма да я изнасиля/убия).....

Приятелката й: Ок, аз тогава ще тръгвам. Забавлявайте се.

Аз (на ум): I win.......................................................................

Оставаме само двамата. Поръчваме по още едно.
Продължиха приказките. Аз се бъзиках по едно време нещо за тройки ли, четворки ли бяха, викам "е онези двете на бара, мислиш ли че ще се навият да го правят с нас?", тя вика "ми ходи ги питай". Аз: ок.........отидох, питах, разсмяха се, и тя се разсмя......е...тука ще си призная провала, не се навиха, така че се върнах при момичето без да й доведа още 2 мацки.

Лаф, лаф, лаф. Аз вече свободно си я пипам по гърба, тя е свикнала, никакъв проблем, даже приятелката й я няма. Пробвам да я целуна пак. Дърпа се.
Дафък?! Кво ти има бе тъпанар такъв?! Следвай си тактиката! Жабата!
Прокарвам ръка от гърба й по ръката....хващам й я. Вдигам я към устните си и започвам да я целувам....продължавам да целувам по-нагоре по ръката й.....стигам до рамото...после врата.....пробвам към устните...пак се дърпа......
Стана по-рано дума, че и тя говори френски...аз й казвам на уше, че искам да я чукам (на френски). Тя се прави, че не знае какво съм й казал. Продължавам да я целувам по рамото и врата.....
След няколко секунди обръща глава към мен....поглежда ме....и се целуваме.

Ок...това беше интересното, след като станахме от заведението, се понатискахме и на по 1-2 пейки, и след няколко срещи правихме секс. Тук, да уточня, за някои "велики" играчи, можеше да се случи и на запознанството, понеже когато отидохме да си хващаме такси, тя ме пита "и сега какво? различни таксита ли си хващаме", а аз й отговорих на инат "да!". Някак си усещах, че ще се случи, а когато това стане, обичам да дразня, пък и адреналинът от рискът да не стане ме нахъсва. До усет е.

Та....това беше репорта ми. Варзона, как мислиш? Полезен ли ти беше? Слейъре, ти доволен ли си?

ПС: В момента играта ми е доста по-натурална и неразчитаща на рутини и предумишлени "тактики", така че е напълно безсмислено да я описвам.
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
asdasd
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******
*

Репутация: +539/-33
Неактивен Неактивен

Публикации: 194


Профил
« Отговор #1 -: Март 31, 2016, 01:20:06 »

Значи можело..

Мога да взема това с "жабата".

Доволен съм.

// Ако имаше иначе малко познания по английски щеше да знаеш, че не е "варзона" ама айде, нали си окей с френския, простено ти е.

+ реп от мен, моето момче.


///Остана само Пуяка да опише този клоуз, за който намекна в друга тема, но нещо ми подсказва, че пак ще си намери извинение.. надявам се да ме обори Усмивчица
Цитат
Ми и аз спах наскоро с една, пред която не бях и 5% толкова остроумен, колкото по-горе колегата, ама не бяхте с мен и няма как да усетите динамиката. Пък и не водех никой с мен да потвърди...
Активен
rekojeht
PuP Форум Шампион
******

Репутация: +460/-477
Неактивен Неактивен

Публикации: 1478Профил
« Отговор #2 -: Март 31, 2016, 01:24:02 »

Да ве, врат. Английският ми винаги е куцал. Цял живот не можах да го науча. Дееба и дебилният език. Мното е труден. Направо не знам как си завърших бакалавъра в Англия. Усмивчица Сигурно защото в дипломната работа нямаше трудни думички като "варзона".

Радвам се, че поне това с жабата изкара като полезно от цялата работа. Какво оставаше, ако можеше да усетиш и останалите моменти. Направо мацки нямаше да останат за простолюдието като мен, в Бг.
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
fancooler
PuP Player
PuP Форум Ученик
*******
*******

Репутация: +222/-72
Неактивен Неактивен

Публикации: 141


Бъди промяната, която искаш да видиш в света!


Профил
« Отговор #3 -: Март 31, 2016, 01:24:50 »

Браво, братле!

Направил си някои грешки, но не съм бил в твоите обувки та да коментирам каквто и да било! В крайна сметка си прекарал една добра вечер, а и накрая ми хареса как не си предложил да се изчукате някъде. Макар да е рисково и вероятността да се прецакат нещата е голяма, аз бих реагирал по същия начин!

Считам, че репортът ти е изключително добър и полезен - пиши по-често!

+ Реп от мен Намигване
Активен

Странно нещо е животът - ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш...
master
PuP Форум Сенсей
****

Репутация: +16/-27
Неактивен Неактивен

Публикации: 302


Профил
« Отговор #4 -: Март 31, 2016, 01:27:23 »

Да,много готино се е получило,мен особено ме накефи разкарването на 'приятелката'
Браво.Дай и просължение,видяхте ли се след това,или?
Активен
rekojeht
PuP Форум Шампион
******

Репутация: +460/-477
Неактивен Неактивен

Публикации: 1478Профил
« Отговор #5 -: Март 31, 2016, 01:29:40 »

Да,много готино се е получило,мен особено ме накефи разкарването на 'приятелката'
Браво.Дай и просължение,видяхте ли се след това,или?
Е па, врат....аре чети до края уе Усмивчица Нищо, ще ти го копирам тук.

"след като станахме от заведението, се понатискахме и на по 1-2 пейки, и след няколко срещи правихме секс."

fancooler, знаеш, перфектната свалка, е тази в която буквално дойде някоя и те изнасили. Дай ми свалка без грешка. Усмивчица Дето казах в другата тема, най-лесно е пост-фактум да се седи и да се коментира. Както и да е. Мисля че няма недоволни все пак. Усмивчица
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
master
PuP Форум Сенсей
****

Репутация: +16/-27
Неактивен Неактивен

Публикации: 302


Профил
« Отговор #6 -: Март 31, 2016, 01:31:25 »

е не съм се нахакал чак толкова ве брат,чета,имам -предвид следващите дни видя ли я ,или само за вечерта Намигване
Активен
master
PuP Форум Сенсей
****

Репутация: +16/-27
Неактивен Неактивен

Публикации: 302


Профил
« Отговор #7 -: Март 31, 2016, 01:32:32 »

ooмай съм се нахакал повече откокото мисля,лека Смотан
Активен
rekojeht
PuP Форум Шампион
******

Репутация: +460/-477
Неактивен Неактивен

Публикации: 1478Профил
« Отговор #8 -: Март 31, 2016, 01:34:35 »

ОК.....признах го пред личния си лекар, мисля че е време и тук. Аз съм алкохолик. Щом, след 1 бутилка (700 мл) ром мога да напиша този репорт, така грамотно, значи никой няма оправдание да не разбере какво е написано, особено след като му е повторено 2 пъти. Ухилен

btw fancooler, я недей се скатавай! Като имам грешки, казвай ги. Кво, мислиш, че не мога да ги приема ли? Усмивчица Пък и я има и вероятността да не съм се изказал точно по някои точки, и съответно да си ги разбрал различно от реалността. Коментирай на воля. Баси. Аз """""веднъж"""" да споделя история, и никой да не изкаже критика....и кво? Значи аз ви помагам с репорта си, пък вие не ми помагате с критика? Усмивчица Неблагодарници долни! Усмивчица Усмивчица Усмивчица
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines