Преди години си платих за коачинг 1он1. Чак сега(от няколко месеца) имам файда от съветите, които ми даде Слеъра. Написах няколко поста, които изтрих.
Не ги пуснах във форума, а на хора които ме познават. Изложих се публично. По принцип ми дреме на хуя ама тия неща се четат и хората си правят няква
преценка какъв човек си. Склонен съм да платя пак дори да си дам последните пари(не че ги имам). В момента не но с първите пари, които взема ще си карам
колата. Да мога да бачкам. Ако работата ме скапва много физичезски на първия ден се махам. Не искам да съм брутален със себе. Искам да ми е яко. Даже и хуя
не ми става вече

, а съм само на 24 . Надъхан съм да тренирам с леки тежести, но не бих се захванал сам. Не ми стигат и парите да оправя диетата. Взимам си
това от което имам най-голяма нужда. Не съм оставал гладен към сегашно време. От малък град съм и прекалено много си изразявам мислите. Не ми пречи особено, ама
съм изял няколко блока и се отразява. Не на психиката ми а това, че стоя сам денем и вечер . Не съм се интересувал от начини да вадя пари през сайтове. Дори и да умея
да напиша нещо freelancers има бол навсякъде. Aкo Някой иска може да пише на лично