Пичове дайте идеи как се свалят мацки във шумно заведение. Знам, че е препоръчително да се стои до входа или нещо такова, но все някакъв начин трябва да има да се играе и вътре.
Ситуацията е следната. След двуседмична настинка с ларингит гласа ми се оправи горе-долу и излизам с AFC приятели на диско. Озоваваме се в Миленката в Щудгард ? за сефте стъпвам там. Посетителите са 90% коч, даже забелязвам westwood и други от lovestyle.
1. До нас се лепва двоен сет, едната мацка е 6-7, мн. добре. Отварям ги ама много трудно ме чуват и повтарям всичко, даже правя pecking от време на време. Bitch shield-а е висок но не непреодолим. Но тамън да преминавам от opener на ESP навлиза сервитьорката, AMOG-ва ме тотално като ме изблъсква от сета, за да им вземе поръчката, и се бави няколко минути. След това се пробвам да ги продължа, но играта ми вече беше долно прецакана и ония ме отсвириха (обърнаха гръб и се правят че не ме чуват, което не е трудно). Това като цяло беше относително възможен сет, щото като съм между тях двете можех да говоря така, че и двете да ме чуват, и да си играя нормално играта.
2. Обикалям заведението, но не откривам нищо друго достойно за свалка. Единият от AFC приятелите ми обаче си е харесал една. Тя е с приятелката си, а приятелката си е с гаджето си. Отивам да се пробвам да ги зарибя и да ги запозная с моите приятели. Абсолютно невъзможен сет, щото бяха наредени така, че по никакъв начин не можех да говоря и на тримата едновременно. Сета много спече, още повече, че на гаджето не можах да обърна никакво внимание и той почна да гледа свирепо, и аз по отсвирих, щото двете мацки бяха далече една от друга и трябваше много да се въртя и да повтарям - абе не вървеше работата.
3. Westwood ме насочва към двоен сет дето току що са го отсвирили. Това е седящ сет, канапето е във формата на буквата П. Двете (7-8) са седнали на едната дълга линия. Аз ги отварям като съм се подпрял на масата. Момичето до мен (таргета ? с потник е и като се навеждам да й приказвам лицето ми е на половин педя от огромните й бомби) се отваря доста добре, въпреки, че току що са били заговорени, а освен това знаеше ESP-то. Мацката до нея обаче е с железен bitch shield, и за съжаление няма начин как да говоря така, че да ме чува и тя - единственото, което мога да направя е да накарам таргета да и ?предава? на нея. Не мога да седна срещу тях, щото няма да ме чуват. Не мога да седна на късата страна на П-то, щото са си изсипали якетата и чантите там, пък и ще съм до тая с високия bitch shield. Вкарал съм вече няколко рутини, но работата като цяло отива на зле. Решавам, че ще изчезна от сета, докато настроението е добро, и ще ги подпра после пак. Като се връщам при приятелите си обаче те са се приготвили да си тръгват, и аз отсвирвам и изчезваме.
Та да обобщим ? сетовете се отварят лесно, момичетата са готини, но няма начин да говоря на повече от един човек наведнъж, и това ми разбива играта.
Как може да се справим с тази ситуация? Идеите, които сега ми идват наум са следните:
- да отварям двойни сетове, като се намъквам между тях, така че и двете да ме чуват
- да влизам директно с уинг (въпреки, че в случая нямах такъв) и уингът да заговаря обстакълите почти директно, след като си вкарам opener-а.
- при третия сет реших да направя пауза, защото ситуацията ставаше прекалено needy и прекалено директна; но по-скоро трябваше да направя изолация на отсрещната страна на канапето, и след това пауза, така другия път като видех таргета нямаше да се налага вече да се занимавам с обстакъла.
Други идеи? Мацките в шумни заведения са прекалено готини, за да се оставят просто така.