Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Интересни фокуси или игри за плажа и извън него  (Прочетена 9246 пъти)
dragsterr93
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« -: Юли 22, 2016, 14:42 »

Ей хора, дано не се натрупаха много темите, но вие знаете ли фокуси кажете някой инт или игри за плажа и извънн него и така. Мисля,че може да се получи много полезна и важна тема. Поздрави!
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #1 -: Юли 22, 2016, 17:51 »

Навремето си като ходех да свалям из плажа, носех волейболна топка под мишница и канех мацките да поцъкаме. Ако кажат, че не могат, тъкмо можеш да ги понаучиш малко.
Други номера не съм ползвал, понякога без топка, просто така присламчваш се до хавлията, бъзикаш ги що са толкоз бели от много нощен живот сигурно, или пък ако са много черни че само на плажа висят и изпускат дискотеките, после лаф нещо, каниш ги да се къпете... даже съм ебал във водата така. Е не веднага де, на втория ден беше май.
Важно е да си в добра форма, защото е пълно с разни лъвчета дето блъскат във фитнеса, стегнати, с плочките, с бръснати крака, намазани с олио... ако си с шкембенце и отпуснат, хич не си губи времето на плажа ами се наспи, та да имаш сила за дискотеките през нощта, там като си облечен по не прави впечатление.
Активен
Kismin
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #2 -: Юли 24, 2016, 22:22 »

stone, добра идея за свалка е. Усмивчица))))
Активен
BolD
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 13

Профил
« Отговор #3 -: Август 04, 2016, 18:50 »

Аз: Здравейте момичета печете ли се ?  Завърти очи
Те: Да...бла бла
Аз: Печете се, печете се.... ! Не че и сурови нЕма да ви изплющя ! МРЪСНИ ЖИВОТНИИИИ  Смотан Смотан

(това не го пробвай освен ако не искаш да обидиш някого...)  Намигване

Аз съм спасител и съм пробвал всичко на плажа... като цяло няма голямо значение какво ще кажеш, а как го кажеш.... и най-важното с каква вътрешна енергия ще влезеш в сета.

На мокрия пясък тя тъкмо влиза в морето: Хайде давай по смело (усмивка), не се бави че след малко ще сменя водата и ще има акули.... А ти каквато си сладка веднага ще те захапят за дупето и после какво ще правим  Намигване

Ето нещо нестандартно  Завърти очи (ако си падаш гавраджия и не ти пука)
Започваш да лазиш по пясъка като войник между хората, като бавно се насочваш към избраното момиче и просто почваш да и говориш някакви простотии. Добре е тя да те е видяла още докато лазиш и естествено вече се е засмяла и отпуснала като я заприказваш (или се е отвратила от това какъв си идиот  :laugh:). Този метод привлича вниманието на абсолютно всички в радиус 30 метра, а понякога и повече така че внимавай. (Така с колегата хванахме 2 доста хубави чехкини преди няколко дена)

Активен

Empty your mind
Be formless
Shapeless
Like water
You put water into a cup
It becomes the cup
Put it in a teapot
It becomes the teapot
Water can flow
Or creep or drip or crash
Be water my friend
                                            Bruce Lee
dragsterr93
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #4 -: Август 25, 2016, 13:53 »

Евала на Стоун и на спасителя, наистина хубави примери. Ето и един от мен. Имам най хубавия слънцезащитен крем на земята хайде да ме намажеш с него. Всичко това над нея, изправен с добра стойка и казано мъжката става направо да я разтопиш и досега не са ми отказвали. Айде хора намесвайте се и вие, че лятото за жалост си отива, но идва другото не забравяйте хаха Усмивчица
Активен
master
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 302

Профил
« Отговор #5 -: Август 26, 2016, 23:07 »

хах,интересна тема,ще споделя последния си опит,цитирам по смисъл
-ее така както си се опънала ,вземеш да изгориш,я ела при мен под чадъра да не изгориш
-(иначе  курнас) -аз затова съм дошла  на плажа,ако исках щях да си нося чадър..
.... и накрая след 2-3 часа аз изгорях,ама поне я водих на капаните се напихме и я чуках същата вечер,да не ме е яд че изгорях  Засрамен
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: