Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Интересен тест за това, дали тя те заслужава  (Прочетена 19130 пъти)
Expecto_Patronum
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил
« -: Октомври 02, 2016, 11:34 »

Здравейте, хора! Тъкмо се регистрирах, иначе ви чета от доста време. Намирам ви за крайно интересни и когато имам време, ви следя.

https://youtu.be/CUyiDk2uX8Q Това е видеото, което искам да споделя с вас. Инсценирано или не, бихте ли подложили приятелката си на подобен експеримент? Какво бихте направили, ако тя ви разочарова?
Активен
Irrational
PuP Lady
PuP Форум Сенсей
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2016, 12:35 »

Много ми е изкуствено. Залагам с огромен процент вероятност на инсценировка.
Момиче съм и не, не бих (половете тук нямат кой знае какво значение, и на жените им хрумват какви ли не нагласени идеи да "проверяват"). Губи си смисъла да имаш приятелка, а до такава чутовна степен да не й вярваш и да те гризе каква е всъщност... Т.е с полунепознати, които сваляш просто за секс, е супер нормално да си резервиран, ама ако ще е връзка, нека да е стабилна, емоционална, перспективна и с доверие. Или правиш неангажиращ секс с момичета, които не те интересуват, даже компанията на някои от тях да ти допада, или ако дадена симпатяга те е грабнала градиш отношения с нея спрямо това какво и двамата намирате за хубаво/смислено. Не разбирам някакви такива средни положения - хем си във връзка и сам си избрал точно това момиче, хем се опитваш да додрапаш до презастраховка да не би все пак да се окаже "боклук", както съм виждала тук да се изразяват.

Представяш ли си какво ще стане вярно да подложиш гаджето на подобен булшит и резулатът по категоричен начин да те накара да се чувстваш сякаш си най-големия параноик... Не виждам после как ще ви върви нормално комуникацията като сам знаеш какво си правил... Ако пък момичето не реагира както на всеки би му се искало в случая, някои по-крайни от мен бих казали, че и г-н инспектиращ съвсем не е Мистър Уау - най-малкото ако си истински уверен би следвало да имаш % доверие в преценката си за хората. Въобще... кюлче злато за този, който ми покаже истински готин, успешен мъж, който въпреки че знае каква му е стойността търси доказателства за обкръжението си и организира брутални тестове като горния, вместо просто да остави събитията по естествен начин да го ориентират в обстановката - докато той оценя всеки момент като преживяване само по себе си.  Усмивчица
Активен
Valenc
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 852

Профил
« Отговор #2 -: Октомври 02, 2016, 18:15 »

Expecto_Patronum, нали правиш разлика между реален живот и Ютюб? Ако не правиш, да ти обясня - ТОВА, че разни дебили, понеже НЯМА с какво да си запълват времето, си го губят в измисляне и реализиране на откровено глупави инсценировки, е Ютюб. Докато в реалния живот този тест може да доведе само до едно - да останеш без жена до себе си, ако си имал.

Погледнато от друга страна, това наистина е хубав тест... за жената до теб Намигване Ако направиш такова нещо и жената след това ПАК е с теб и те търпи, спокойно мога да НЕ те поздравя - имаш за приятелка най-обикновено зомби...
Активен

Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време разни други хора постоянно му се пречкат...
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 583

Профил WWW
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2017, 15:30 »

Батко супер неуважително е да подлагаш приятелката ти на такъв експеримент. Ако имаш някви съмнения по добре я разкарай и си запази достойнството. Ютуб се прави за пари. Адски повърхностно е да приемаш това за истина без значение дали е или не.

Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Adolfus Magnus
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 188

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 09, 2017, 18:59 »

Аз ако искам да създам семейство с някоя жена бих направил някаква проверка.

Сега Даниел Петканов е добре да тества съпругата си по тоя начин. Има техника, има всичко. :laugh:
Активен
hustle.wos
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил
« Отговор #5 -: Октомври 12, 2021, 08:31 »

Абсолютно фалшиво, мисля, че си личи от километри  Смотан Това е като да се чудиш дали реалити форматите са истина или не
Активен
banichara
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил
« Отговор #6 -: Януари 07, 2022, 21:07 »

Пичове какви експерименти какво чудо ... жените са си голд дигърс и тва е. Покажете ми 1 жена която ще откаже да я вкарате в тристаен апартамент с 20 кв тераса и да я возите в AMG или някой Jaguar.

Айде със здраве и весела година Усмивчица
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: