Много ми е изкуствено. Залагам с огромен процент вероятност на инсценировка.
Момиче съм и не, не бих (половете тук нямат кой знае какво значение, и на жените им хрумват какви ли не нагласени идеи да "проверяват"). Губи си смисъла да имаш приятелка, а до такава чутовна степен да не й вярваш и да те гризе каква е всъщност... Т.е с полунепознати, които сваляш просто за секс, е супер нормално да си резервиран, ама ако ще е връзка, нека да е стабилна, емоционална, перспективна и с доверие. Или правиш неангажиращ секс с момичета, които не те интересуват, даже компанията на някои от тях да ти допада, или ако дадена симпатяга те е грабнала градиш отношения с нея спрямо това какво и двамата намирате за хубаво/смислено. Не разбирам някакви такива средни положения - хем си във връзка и сам си избрал точно това момиче, хем се опитваш да додрапаш до презастраховка да не би все пак да се окаже "боклук", както съм виждала тук да се изразяват.
Представяш ли си какво ще стане вярно да подложиш гаджето на подобен булшит и резулатът по категоричен начин да те накара да се чувстваш сякаш си най-големия параноик... Не виждам после как ще ви върви нормално комуникацията като сам знаеш какво си правил... Ако пък момичето не реагира както на всеки би му се искало в случая, някои по-крайни от мен бих казали, че и г-н инспектиращ съвсем не е Мистър Уау - най-малкото ако си истински уверен би следвало да имаш % доверие в преценката си за хората. Въобще... кюлче злато за този, който ми покаже истински готин, успешен мъж, който въпреки че знае каква му е стойността търси доказателства за обкръжението си и организира брутални тестове като горния, вместо просто да остави събитията по естествен начин да го ориентират в обстановката - докато той оценя всеки момент като преживяване само по себе си.