Manoeuvre
|
 |
« -: Март 21, 2010, 20:58 » |
|
Намислете си едно число от 1 до 10.
Умножете го по 9
Прибавете цифрите на полученото число
От новото едноцифрено число извадете 4
Вземете резултата и помислете за буквата в българската азбука,която съответства на това число (например ако числото ви е 6 - буквата е Е)
Намислете си държава с тази буква.
Вземете последната буква от името на тази държава и си намислете някакъв плод.
"Какви ябълки/ягоди в Дания ти се въртят в главата?"
Ефекта в повечето случай: "Уааау,как го направи?", на което отговора е "Ами мога да чета мисли!". Тя ще отговори нещо от сорта на "Хаха,едва ли", а вие отвръщате "Нека ти покажа" и й правите следваща рутина.
Направи ми я една колежка на английски и аз осъзнах, че лесно може да се прави и на български.
Благодаря за вниманието
\/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
remanton
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 55
|
 |
« Отговор #1 -: Март 21, 2010, 21:07 » |
|
Знам я на български,но там където я караш да си намисли държава с тази буква и казваш със средната да си избере животно, и вместо плодове и познаваш цвета на животното което си е намислила. В твоя пример лесно може да се досети че много държави завършват на "я".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Manoeuvre
|
 |
« Отговор #2 -: Март 21, 2010, 21:24 » |
|
Обясни ми по-подробно, моля те, твоя вариант,че ми стана интересно 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dante
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 95
K.A.P.U.T Member
|
 |
« Отговор #3 -: Март 21, 2010, 22:22 » |
|
Така това е по моята специалност  начи правиш всичко до Д- дания, след това и казваш със следващата буква след тази която си е намислила това е Е- да си намисли животно, вариянтите са два ЕЛЕН или Енот, след това и казваш със по-следващата да си намисли Цвят следващата е Ж- жълто  и и изцепваш, Е как реши че в дания има жълти елени  дано да съм помогнал 
|
|
|
Активен
|
ТРУДНИТЕ НЕЩА ГИ ПРАВЯ С ЛЕКОТА, А НЕВЪЗМОЖНИТЕ МАЛКО МЕ ЗАБАВЯТ!
Слабите се стремят към реда, а силните...владеем хаоса! =)
|
|
|
remanton
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Март 21, 2010, 23:54 » |
|
Значи така го знам аз - държавата е Дания (много са малко другите държави с Д, и е логично да се сети за Дания ако е поне малко запозната с държавите) - Средната буква (в случая е Н) - оттук животно с "Н" попринцип се сещат за носорог - и накрая й казваш, че цветът на животното е сив. И после следват неща от сорта " Ооо, как позна" и други такива. Набързо, набързо, общо взето е това.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 4336
|
 |
« Отговор #5 -: Април 03, 2010, 15:38 » |
|
а к'во пра'им като в Дубай няма кьораво животно...
|
|
|
Активен
|
Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес
Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus
Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.
People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
|
|
|
remanton
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Април 03, 2010, 15:48 » |
|
а к'во пра'им като в Дубай няма кьораво животно...
Е то Дубай не е държава. Държавите с "д" са Дания, Джибути, Доминиканската република и може би някои други миниатюрни 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amrlias
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 12
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 20, 2010, 14:03 » |
|
В повечето случаи, когато използвам този рутин жените казват Дубай( Все пак я караш да си намисли държава) Имам само веднъж отговор Дания и няколко сбъркани сметки  . Ако всичко е минало както трябва, тогава аз казвам: - Нали знаеш, че Дубай не е държава и там има само камили, какви жълти елени те гонят Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
Публикации: 3830
|
 |
« Отговор #8 -: Август 11, 2011, 19:19 » |
|
Туку що го пробвах с майка ми (не съдете, просто ми е под ръка в момента) и..след като остановихме грешка в сметките, да, Дания се получава, ама тя после каза нар за плод...така че този рутин мисля че е твърде рискован и има голям шанс само да ги разиграваш момичетата и на края да им станеш жалък с тези опити дето нищо не правиш в крайна сметка.
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3996
|
 |
« Отговор #9 -: Август 11, 2011, 21:02 » |
|
Абе може и да проработи, ама само ако всички сметки минат перфектно, което е слабо вероятно. Тя ако може да смята, ще знае че на всички кратни на 9 числа сумата от двете цифри е все 9, така че никакви мисли не четеш. Ако пък не може да смята, няма да може хубаво да получи резултата или дори да преброи коя буква след коя е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: Септември 01, 2011, 19:54 » |
|
Преди седмица го пробвах на едно момиче....стопира ме посредата, с това че "** и ** винаги давало едно и също число"....кучката учи висша математика в университета....  xD
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
Bum-Bam
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 75
|
 |
« Отговор #11 -: Септември 01, 2011, 23:43 » |
|
Преди седмица го пробвах на едно момиче....стопира ме посредата, с това че "** и ** винаги давало едно и също число"....кучката учи висша математика в университета....  xD Не се бъзикайте с колежките по висша математика. Такива бързо се усещат какво става. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Romantic
PuP Форум Сенсей

Неактивен
Публикации: 323
С голямата сила идва и голямата гавра.
|
 |
« Отговор #12 -: Април 17, 2012, 17:45 » |
|
Най- добре е да си намисли (любимо) действие със следващата буква (Е). Познайте колко любими действия има с тази буква.... :laugh: 
|
|
|
Активен
|
Искам, когато мачкам и лижа един як хуй, да знам, че мачкам хуй, а не достойнството си.
|
|
|
MLUKNI
PuP H4ck3R
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 799
|
 |
« Отговор #13 -: Април 17, 2012, 21:00 » |
|
Какво значение дали ще проработи, нали лаф става?
Ако пък ще се правите на джедай екстрасенси едно време гледах как един майстор на енергиите се опита да събори един негативно настроен критик и нищо не стана. После "майстора" обяснява и се жалва как на критика езика може би е бил в дясната част на устната кухина, което му блокира чито. Честно, това съм го гледал по history !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ilian_790112
|
 |
« Отговор #14 -: Април 17, 2012, 21:18 » |
|
Намислете си едно число от 1 до 10.
Умножете го по 9
Прибавете цифрите на полученото число
От новото едноцифрено число извадете 4
Вземете резултата и помислете за буквата в българската азбука,която съответства на това число (например ако числото ви е 6 - буквата е Е)
След логичния стейт, в който ще я вкараш след всичко това забрави за всякаква игра. Ако я караш да мисли толкова ще минете на рапорт, от който да стигнеш до секс е малко вероятно. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: Октомври 10, 2012, 18:28 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Braga
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 13
|
 |
« Отговор #16 -: Февруари 15, 2013, 16:36 » |
|
ето как звучи без отказната версия на тази рутина. Държавата е Дания няма спор, няма много държави с Д, аз примерно прецаках един с доминиканската република. Цаката е да си намисли животно с 3-тата буква от държавата, и мойе да измислите животни с Н , само за носорог се сещате нали  това е цаката, нищо че аз пак го закопах с Норка 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Emerald
PuP Lady
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 891
Фейщица
|
 |
« Отговор #17 -: Февруари 15, 2013, 22:36 » |
|
ето как звучи без отказната версия на тази рутина. Държавата е Дания няма спор, няма много държави с Д, аз примерно прецаках един с доминиканската република. Цаката е да си намисли животно с 3-тата буква от държавата, и мойе да измислите животни с Н , само за носорог се сещате нали  това е цаката, нищо че аз пак го закопах с Норка  Слабо представяне с буквата "Н". Има още животни с тази буква.
|
|
|
Активен
|
You have to know when to hold them and know when to fold them. ?От възмъжаването ми до средна възраст аз имах обичай да се изтезавам, отказвайки се сегиз-тогиз от някои пороци. Но нито веднъж не се е случвало да съжалявам за тези свои отклонения, защото независимо колко дълго съм се лишавал от нещо, удоволствието, което съм изпитвал при връщането към порока, винаги е било награда, изкупваща всички мъки.? Марк Твен, ?Кадетите на въздържанието?
|
|
|
sweet_chalga
|
 |
« Отговор #18 -: Април 15, 2013, 02:51 » |
|
За мой срам, не успях да се справя със сметките.
Намислете си едно число от 1 до 10. > Намислих си 1
Умножете го по 9 > 1 х 9 = 9
Прибавете цифрите на полученото число > ако трябва да се добавя полученият резултат към първоначалното число, би се получило 1 + 9 = 10
От новото едноцифрено число извадете 4 > 10 си е двуцифрено, но да речем, че вадим от него. Наистина се получава 10 - 4 = 6
Вземете резултата и помислете за буквата в българската азбука, която съответства на това число (например ако числото ви е 6 - буквата е Е) > Първото което ми хрумна е Еквадор.
Вземете последната буква от името на тази държава и си намислете някакъв плод. > тук вече блокирах, а сега де, плод започващ с буквата Р ?
Ако някой ми го приложи, вероятно ще трябват допълнителни пояснения или да ми направят сметките, а аз да кимам в знак на съгласие. Ако съдя по себе си, вероятно би проработило. Предвид, че не се следва точното описание и цел на задачата, а се случват някакви импровизации на момента.
|
|
|
Активен
|
обикновен спамер
|
|
|
aketto
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #19 -: Май 10, 2013, 00:29 » |
|
Аз го знам така: Намисли си число от 0 до 9 Умножи го по 2 Прибави 10 Раздели го на 2 От полученото извади първоначалното Числото, което се получава съответства на буква от азбуката - намисли си държава в Европа с тази буква Със следващата буква от азбуката си измисли животно С по-следващата цвят ......... Абе за какви жълти елени в Дания си мислиш?!? Пример: Намисляш 4*2 = 8 8+10 = 18 18/2 = 9 9-4 = 5 5 = "Д" Единствената държава в Европа с "Д" е Дания. Следващата буква е "Е" - най-често се сеща човек за елен. След това е "Ж" - жълто и така  Което и число първоначално да си намисли, винаги се получава като краен резултат 5, т.е. "Д" и от там всичко е ОК 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|