slayer
|
 |
« -: Септември 04, 2017, 10:21 » |
|
ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМА/МНЕНИЕ (или преместване в скрития раздел)
Често потребители идват, пишат си тема и след като получат отговори, много от тях реалистични/обективни и показващи безобразно-лошото им поведение и слаб фрейм, се обръщат към администраторите да изтрием темата.
! Политиката на сайта и форума е да не се трият теми, мнения, профили на писали и пищещи потребители ! (триенето /местенето в скрития раздел/ да се сведе до минимум, особено на дълги публикации/теми)
Проблемите с изтрити теми са доста, основните: че остават дупки в базата данни, както и че сайтът и форумът биват наказани от търсачките, които индексирали съдържание се връщат, за да отбележат, че вече го няма (следователно, сайтът получава наказание, като подвеждащ).
За да нямате проблеми с публикувани теми, следвайте тези правила:
* Не споделяйте лична информация: 'Казвам се Иван Петров, на 25г. съм и живея в Стара Загора.' Данните са важни, за да ви се отговори по-точно, но бъдете креативни, заменете горното с примерно: 'Аз съм Джанни, на около 24 г. съм и съм от средно-голям град в България.' * Не споделяйте лични снимки - ваши или на гаджета, приятелки и т.н., по които могат да бъдат разпознати (примерно виждат им се добре лицата) * Когато описвате сетовете не пишете точните наименования на локациите, където се случва + тайминг. Пример: 'Заведох я в клуб Рококо, в 23:30, в срядата, взехме си по една бира...' , Горното спокойно може да се замени с: 'Заведох я в готин клуб, вечерта и след като си взехме за пиене... бла бла' * Пускайте детайли по играта си (поведение, тайминг, ритъм, отигравания) а не лични детайли, по които ти/или някой друг да бъдете разпознати * Не показвайте темите си на участниците в сетовете. Такава е афц-природата (да търси съжаление, съчувствие, признание, одобрение и емпатия), да покаже на възлюбената си каква тема е писал за нея и какви отзиви е получил. Това е не само жалко, но и опасно, и мега-наивно. Не само, че не ставате по-готини в очите на таргета си (няма жена, която да се поласкае, че я обсъждате по форумите), но и веднага ще срещнете осъдителна реакция. За жените, репутацията в обществото е супер-важна. А също и демонстрирате, че на вас не може да се има доворие, слаби сте, не можете сами да се справите, нямате опит, нямате усет и инстинкт, нийди сте - с две думи: абсолютен бета-афц-паляк.
|