Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юли 11, 2020, 10:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Синьо ми е..колежке  (Прочетена 5573 пъти)
zipper
PuP Player
PuP Форум Новак
*******

Репутация: +1/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« -: Декември 16, 2017, 18:45 »

Здравейте, тва ми е първият пост и ще започна с малко история. На 22 съм, чета форума от доста време, но никога не съм пикапил. Тази година завърших а свободното време от студентството като цяло ми премина в цъкане на компютърни игри, които спирах, но не по мое желание а защото ми омръзваше, заменях с други глупости из нета и след време колелото пак се завърташе. Винаги съм имал някакви желания и цели, какво да уча, работя, да тренирам сериозно но винаги беше до определено време и си намирах оправдания да дропна всичко,  от това следва и липса на всякаква вяра в себе си, постоянно мислех за мнението на другите и си нагаждах държанието към това. Ако не се подразбира, не съм бил с жени през това време.
Направих една бригада, като мислех и последната година да я скатая като отида пак, но ме върнаха и тогава нещо се преобърна, като осъзнах, че не знам какво ще правя след завършването и как ще си взема 5те невзети изпита + държавния идваше. Следващите 5 месеца си изграждах навици и дисциплина, избрах си с какво искам да се занимавам и си направих планче. Пикапът го бях оставил за след като си намеря работа. Завърших, 2 дни след това ме наеха на работа и от първите дни се запознах с въпросната колежка. Мина известно време и я поканих на обяд, като след това почти всеки ден на обяд излизахме заедно. По това време усетих някаква промяна в мен, че не се опитвах постоянно да сипя шеги за да ме хареса, говорех с доста по-голяма увереност и решителност и не ми беше проблем да водя, както и да държа по-сериозен очен контакт. По това време някъде и направих първите си ъпроучи във влака. Първото момиче просто му казах, че има много сладка усмивка и се запознахме, тя доста добре се отвори и грейна, но трябваше да слизам. Второто момиче беше от туристическа групичка и пердашеха на испански, като забелязах, че ме гледа и се престраших(с хора наоколо ми е доста трудно, недай боже кво ще си помислят  хаха ама страх). "Заговорих" я с гугъл транслейт, като я попитах дали са я сваляли така и да кима за да с идеята да не дръпна много вниманието на групичката и да се притисни(беше изолирана сама но близко).Пописахме си, оказа се, че гугъла превежда яко криво(съпрайз съпрайз) и не е разбрала особено. На тръгване и пожелах приятно изкарване и и казах че е много сладка, като тези от групата се бяха саднали доста хахах не знам що, май помислиха, че искам да се набутвам да пътувам с тях от разговора, понеже прехвърлихме на английски след определен момент. И в двата момента си усещах колко силно ми бие сърцето, което ми говореше че съм излязъл от зоната на комфорта, въпреки че е просто ъпроуч, след това 5 мин ми трепераше ръката  Ухилен. Та така, мина се една седмица +, като я почерпих по повод  разни сладки и после заради нали да хванем стълбите, който предварително знам че няма камери там, за да не и се лепне на дупето, като планът беше да си я награбя там. Не се престраших, на другия ден пак оттам минахме, видях я че се задъхва нещо и я попитах дали иска да и дам сили;
тя: как така?
аз: кажи ми да или не.
тя: ми добре, айде.
Оттук я дръпнах и я опрях в стената, като я гледах 10-15 секунди без да правя нищо, тя каза само едно недей, но като я целунах нямаше никаква съпротива. Хванах я за задника, пак всичко точно. По-късно като си тръгвахме нищо не говорех, на нея и беше доста конфузно и ми хвърляше някакви, че не иска такива неща, понеже била объркана, приключила тая година дълга връзка и ме попита какво значи това. Отговорих и че исках да и покажа, че гледам на нея като на жена не като на приятелка и че не търся нещо сериозно. На другия ден същото се повтори, този път я награбих и за циците, малко се притисни но се отпусна бързо. На другата седмица отидохме на среща, бях избрал от темите из форума местенце препоръчано за срещи, търсех нещо с диванчета. Като слезнахме от автобуса я предизвиках да си затвори очите и да медитира(имаше си хора)докато се ориентирам за заведението.Направих се, че все едно някакъв и се смее с господине, моля ви не й се смейте хах затвори ги пак и после я целунах. Тя си ме завеведе до заведението, понеже с навигацията съм минус но оттам аз си поех. Тъкмо влезнахме и едно от диванче се освободи, беше супер и по-затънтено. Оттук почнахме да си говорим, музиката беше доста готина и не изпуснах случая да си поденся както съм седнал, тя седи и ме гледа и се усмихва.
тя:Как си танцуваш толкова отпуснато, не ти ли пука от хората?
аз: не.
Почна се с ескалация, като по едно време главно тя ме целуваше, аз просто се бях отпуснал и се наслаждавах на момента. Започнахме да си говорим на по-интимни теми, попитах я коя и е любимата поза а и дали би ми го лапнала хах първите 2 пъти на този въпрос беше шок, че съм толкова директен на третия път вече по-свободно говореше за тези теми. Целта ми беше да говоря спокойно и уверено, така че тя да ме последва и това и стана. Очите и бяха на паници от вълнение, казах и че откакто сме тук не ми е спадал. Галех и пусито през дънките, докато се целувахме и беше доста мокра, усещаше се през дънките. Успокой я че и мойте гащи ще имат нужда от пране хах(не знам тази искреност дали е ок). Попитах я дали го обича по-груб секса или по нежен, не беше много наясно и реших да проверим. Почнах да я стискам за врата и за кръста и да я целувам по врата, почна да си пъшка доста направо не знам как не ни изгониха хахах. Попитах я за хотел, каза че няма да стане, понеже и е много шантава ситуацията, не знаела почти нищо за мен мистерия съм и бил, аз и казах че не ми пука, като бях уверен, че ще дойде. Минаха се 2-3 часа и станахме, звъннах и запазих стая а тя ми вика много си добър актьор а аз се смея и и показвам продължителността на разговора. Награбихме се насред улицата, тръгнахме после да пресичаме за такси викнах едно но доста се дърпаше, вика хайде тръгвай че те чака човека; аз просто я гледах. Таксито тръгна, натиснах я пак да я възбудя, почна да пъшка но не пойска да дойде и си хвана автобуса. На прибиране ходех като Чарли Чаплин, топките ме боляха доста, може би трябваше някъде да я натисна да ми лапа, но кой да знае. Взех един сандвич за сутринта и на спирката имаше доста красиво момиче. Аз се чувствах изтискан, топките ми пареха и усетих напрежението от това да я заговоря. Имах 8 мин до автобуса.
аз:Здравей(подавам и малко пръстче, дядо ми така прави вместо ръкостискане). Петър съм аз, запознавам се така, понеже осъзнавам колко странно е да те заговори някой 11 часа на спирката.
Тя се хили: Аз съм...
Поговорихме малко не помня каквоо..
Тя: Аз си слагам слушалките, понеже бях на работа до сега и искам да разпусна.
Аз:(изчаках малко и я потупах по крачето а тя се хили и ме гледа) Обичаш ли предизвикателствата?
Тя: Да.
Аз: Можеш ли да ме гледаш 30 секунди в очите без да изместиш поглед?
Тя: Разбира се.
Преместих се по-близо до нея, извадих телефона и пуснах таймера. 15-20 секунди се справяше добре, леко се подхилкваше после за едни 5 сек се усети енергията мъж-жена и се гледахме сериозно, след което избухна в смях и и се насълзиха очите хахах. Мълчахме 1 мин след това.
Аз: Какво ще стане ако сега те целуна?
Тя: Как така ще ме целуваш, аз си имам приятел, обичам го алабала не искам.
Аз: Защо не, кога пак ще ти се случи това, мъжете ги е страх да заговарят красиви жени като теб а и едва ли ще се видим пак.
Тя: (съгласява се за заговарянето). Ми като няма да се видим защо тогава?
Тръгнах бавно да я целуна но се отдръпна и прецених да не ставам нагъл, колко точно съм калибрирал зеро идея.
Тя: Извинявай, че съм толкова груба...
Аз: Хах спокойно, не се обиждам.
Нататък бяха общи приказки, като се качвах в автобуса я попитах дали ще го забрави, тя вика не и се смее хах. Гледам я после отвътре, махнахме си за чао и това беше.
Усещането за вечерта ми беше доволство от себе си и едно спокойствие, като в медитация, че точно по такъв начин трябва да се държа, да правя и казвам това което искам.
Интересно стана, че следващите дни на работа бях супер реактивен, гледах къде е и бях притеснен и разсеян. Лично си го обеснявам с това, че първата доза кафе е най-силна, тъй като организма не е привикнал, не е пил от отдавна. Очаквам с времето да изчезне този шифт на това от къде си взимам удобрение(към себе си изцяло).
Отидох да апроучвам в мола след работа, но не успях да събера кураж, поне научих че ако искам да заговоря трябва да стане бързо а не после да ходя по нея, докато го реша хах малко крийпи.
Това е от мен, критиките са приветствани.
Активен
TurbotoBrat
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +2/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 51Профил
« Отговор #1 -: Декември 17, 2017, 00:05 »

Еми браво стегнал си се и си тръгнал в правилна посока. С тази на спирката ми се струва че си прекалил със ескалацията, може да ми е соцялно програмиране ама след 2-3 минути лаф кис клоуз дори и да се получи после флейка е 100% сигурен. Щеше да е по-добре да и вземеш номера и да караш по-полека докато чакате рейса, пък вече като я изкараш на кафе да натиснеш стабилно.
Активен
heuspo
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +10/-20
Неактивен Неактивен

Публикации: 261Профил
« Отговор #2 -: Декември 17, 2017, 16:11 »

Имал си голям шанс да наебеш мацката но много тъпо си го пропилял. Основно правило е: Ако нямаш терен за ебане да не възбуждаш мацката. (много пъти е писано във форума).
Действал си без план за това и не са ти са се получили нещата. Трябваше преди да се видите с нея да помислиш върху това какво в най- общи линии ще правите. Например ще ходите в еди си кое заведение (за това си се погрижил), после ще я водиш еди си къде и после на Пешо в квартирата( с когото предварително сте се уговорили) или пък у вас да и покажеш златните рибки, които са ти подарили за рождения ден.
Заведенията се ползват да създадеш комфорт на мацката да и е готино с теб, плюс леко кино и до там. После вече я повеждаш към final destination.
Иначе пък ме кефи като цяло неебателния ти стил
 
Активен

Live your life and invite her to join on your journey
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Репутация: +332/-41
Неактивен Неактивен

Публикации: 1300Профил
« Отговор #3 -: Декември 17, 2017, 22:12 »

Браво, пич. Рапорта ти е много добре. Изненадах се, че от такъв начин на живот и от толкова назад, си дръпнал за толкова кратко време. Като си напипал основните оръжия на мъжката игра. А именно акта и действието. Воденето и адаптирането, чрез действия. И преминаване с лекота през фазите на играта, като създаваш емоционална връзка от момичето към тебе.
Отново поздравления за добрата игра и за бързия прогрес. Явно си вникнал в повечето идеи, докато си следил форума, и се адаптираш бързо.

Единственото което мога да ти напиша са чисто технически съвети.
Ескалацията ти към хотела. - не е най-подходящия начин. Бързите ескалации не са най-ефективните и си имат определени специфики. Добре е да си преценяш кога са подходящи.
Първо в твоя случай до колкото подразбирам си можел да изчакаш и да ескалираш по-бавно. Най-подходящо приложение имат, там където знаеш, че няма да по търсиш/да се занимаваш повече с мацката, но искаш да я клоузнеш(пример - виждаш се с други). Тоест знаеш, че нямаш време и желание за втора среща и нищо не губиш да пробваш на момента. Защото така или иначе резултата можеш само да подобриш.
Но в случая, разбирам, че ти разполагаш с време и желание. Отделно, че имате общ социален кръг, който е предпоставка за по-бавна ескалация, по много линии от страна на мацката (наясно е, че ще се виждате пак/имиджа и в общата ви соц. среда).
Та според мен, малко ненужно е било такъв тип игра. Вместо това си можел да ескалираш физически, до докосвания прегръдки, галене, целувки. Без тежките сексуални ескалации. Това пак ще я възбуди, предвид привличането, но без ти да си го провокирал открито. И от една страна, тя няма да обвинява и осъжда твоите действия а само себе си. От друга, ще контролираш дистанцията м/у двама ви, което тя ще почувства.
След това, към края на срещата (преди да станете от кафето), в темите на разговор, уговаряш нова среща, за следващия или по-следващия ден.
"Виждам, че си изкарваш приятно. Аз също се чувствам добре. Предлагам утре (вдругиден/или друг близък) да се видим пак. Аз мога в еди колко си. Да се чакаме еди къде си."
И тогава я водиш към клоуз. Много зависи логистиката ви каква е. Дали ти има терен. Дали тя. Дали имаш друга идея. Кола, хотел и тн. Калибрираш си оговорката спрямо кое ти е най-удачно.

Другия момент - ако си решил все пак да ескалираш бързо и на първа среща.
Едното е че трябва да имаш добра игра близо-далеч, и дисквалификации. Да си установил доминация.
Другото е баунса ти.
Казал си и "ще запазя хотел". Нали се сещаш, колко логически булшит предизвиква самата реплика в нея. Пък камоли да се съгласи. А да не говорим, самото допитване, че показва колебания в теб.
По-добрия вариант е да водиш с действие, както си правил при останалите ескалации. То това си е основното движещо на усщешната игра.
Не и казваш нищо. Само "хайде да ставаме. Ще отиден на по-хубаво място.". От там такси, адрес, по най-бързия начин през рецепцията. На въпроси отговаряш "ще видиш", като я държиш за ръката и водиш уверено, без да му мислиш излишно. Освен ако нв ти се запъне като магаре на мост, но едва ли.

И накрая в стаята. Тази ескалация няма да ти я наебе, и тепърва ще те изправи пред шибан и тежък ЛМР, който ще трябва да минеш. Но поне ще стигнеш до него и ще я изолираш в хотела.
А в случая както ти си действал, просто не стигаш до хотела. Не че ще си спестиш ЛМР-а. Но ако се беше навила, на всички е ясно, че щеше да е значително по-слаб. И все пак, това няма да се дължи на по-добра логистика или игра, а просто на желание на мацката. В случая ти си решил да провериш нейното желание, вместо да я водиш и да рискуваш.

За да ти се получават бързите ескалации трябва да имаш изградено силно привличане, дисквалификации, близо-далеч, и да водиш безкомпромистно.

Но често е по-добре просто да ескалираш с една идея по-бавно. И да оставиш клоуза за втора среща.

Все още си имаш шанс с мацката според мене. Но на този етап я фрийзаитни за някакъв период. Остави я да натрупа напрежение и да се надъха. Остави я сама да инвестира. А ти през това време поработи над богатството на избора си. Ще ти трябва и за нея. Тоест, свърти и изкарай на среща други момичета.
Успехи и продължавай в същия дух.
Активен
Just_a_boy
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +226/-101
Неактивен Неактивен

Публикации: 914Профил
« Отговор #4 -: Декември 18, 2017, 01:28 »

Не и казваш нищо. Само "хайде да ставаме. Ще отиден на по-хубаво място.". От там такси, адрес, по най-бързия начин през рецепцията. На въпроси отговаряш "ще видиш", като я държиш за ръката и водиш уверено, без да му мислиш излишно. Освен ако нв ти се запъне като магаре на мост, но едва ли.

Това е добър вариант. Дори да се запъне, винаги можеш да смекчиш малко ситуацията: "за теб го правя, искам да ти подаря една незабравима вечер" / "ще поръчам и шампанско". Дори да се почувства като ку*ва, ще се почувства като специална такава Усмивчица А в стаята вече малко близко-далеч, малко бъзици и би трябвало да станат нещата.

А за конкретната ситуация ми се върти нещо друго в главата - при тези тежки ескалации, ако беше очертал граници беше наложил темпо и сам беше ударил спирачката, примерно: "Днес толкова.. другия път още - ще си те оставя за десерт Намигване" - след това я целува и стават да си тръгват. Някой пробвал ли е подобен подход и ако да какви са резултатите ? Според мен може да даде много добър резултат, ако го направиш като хората, но е трудно за изпълнение(сам да си спреш нагона и да отложиш нещата)
Активен

"Fortune doesn't favour fools"
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1051/-128
Неактивен Неактивен

Публикации: 3848Профил
« Отговор #5 -: Декември 18, 2017, 07:28 »

Не и казваш нищо. Само "хайде да ставаме. Ще отиден на по-хубаво място.". От там такси, адрес, по най-бързия начин през рецепцията. На въпроси отговаряш "ще видиш", като я държиш за ръката и водиш уверено, без да му мислиш излишно. Освен ако нв ти се запъне като магаре на мост, но едва ли.
Това е тъпо. Ако имаш вече запазен хотел и ключа ти е в джоба - да. Но ако тепърва ще го запазваш... Ти последния път като се чекира в хотел колко време ти отне на рецепцията да ти запишат личната карта и т.н. И през това време тя ще седи и ще чака? А като кажат "дайде и на второто лице личната карта моля"?
И тъкмо като платиш ако тя вземе че си тръгне? Няма смисъл такива работи.
Ако си я възбудил и натискаш за СНЛ, трябва да си ѝ кажеш за хотела. Ако се съгласи, тогава вече плащаш. Ако не ще - друг път да си организираш по-добре логистиката.
Аз много пъти съм изтървал така, като е нямало къде. Даже тоя уикенд беше последното.
Понякога даже нарочно си вземам колата и не пия вечерта, та да има все пак някаква локация - случвало се е в колата да чукам някоя. Но пък трябва да се откажеш от пиенето за вечерта.
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Репутация: +332/-41
Неактивен Неактивен

Публикации: 1300Профил
« Отговор #6 -: Декември 18, 2017, 11:06 »

Не и казваш нищо. Само "хайде да ставаме. Ще отиден на по-хубаво място.". От там такси, адрес, по най-бързия начин през рецепцията. На въпроси отговаряш "ще видиш", като я държиш за ръката и водиш уверено, без да му мислиш излишно. Освен ако нв ти се запъне като магаре на мост, но едва ли.
Това е тъпо. Ако имаш вече запазен хотел и ключа ти е в джоба - да. Но ако тепърва ще го запазваш... Ти последния път като се чекира в хотел колко време ти отне на рецепцията да ти запишат личната карта и т.н. И през това време тя ще седи и ще чака? А като кажат "дайде и на второто лице личната карта моля"?
И тъкмо като платиш ако тя вземе че си тръгне? Няма смисъл такива работи.
Ако си я възбудил и натискаш за СНЛ, трябва да си ѝ кажеш за хотела. Ако се съгласи, тогава вече плащаш. Ако не ще - друг път да си организираш по-добре логистиката.
Аз много пъти съм изтървал така, като е нямало къде. Даже тоя уикенд беше последното.
Понякога даже нарочно си вземам колата и не пия вечерта, та да има все пак някаква локация - случвало се е в колата да чукам някоя. Но пък трябва да се откажеш от пиенето за вечерта.
Да. Това с колата и за мен е най-удачния вариант. Също действам така. Но не за всеки е. Колегата може да не е шофьор.
Иначе за хотела, съгласен съм, че може да се създаде запечена ситуация на рецепцията и е по-добре да имаш предварително подготвен терен.
Но ако вече мацката те следва и го виждаш е най-добрия вариант. Няма смисъл да си го правиш сложно с допитвания. Достатъчно е просто да водиш.
А на рецепцията има варианти да го отиграеш, без да създаваш ситуации дето ще сдухат мацката.
Можеш да я баунснеш към лоби бара първо. Да пиете по нещо, и да си продължиш играта. Правиш си регистрация докато се връщаш от кенефа, и я баунсваш директно към стаите.
Отделно, регистрирането не би трябвало да отнема повече от няколко минути. И не би трябвало да искат лични карти на всички, а само на този който наема стаята.
Единственото неудобство на подхода е, риска да не стигнеш до клоуз или мацката да си тръгне, а ти да си останеш с хотелската стая. Но това е до лична преценка.
От една страна е умението да усещаш, до колко те следва момичето (което споменах по горе) и да си прецениш. От друга е правилото, да не правиш прекалено големи инвестиции, които ще изживяваш тежко, ако не успееш да стигнеш до клоуз. Ако смяташ, че не ти е удачно да си наемеш хотелска стая, а клоуза да ти се размине, то следва изобщо да не го ползваш като подход - прекалено голяма инвестиция. И си остава такава, без значение клоузиш или не. А като правиш неща които възприемаш за биг дийл, само за да стигнеш до клоуз, това ти скапва играта генерално. Прави те зависим щото е хиперинвестиция.
Аз лично не действам така. Не ги водя по хотели за първи клоуз. Но предполагам, че има пичове, на които това им е играта. И се чувстват комфортно в нея.
Аз действам както ти спомена в колата (когато нямам друг терен). И съм си в свои води там. Мога да си позволя да съм по-рисков, без да се ангажирам към самия сет ресурсно. И без да мисля за 10те кела нафта, дето така или иначе ще ги изгоря.
За това и си подготвям логистиката, така че да е удобна на мен. А не на таргетите.
Но е добре винаги да имаш някакъв вариант за изолация и клоуз. Без значение, кола ли ще е, твой терен, или някое хотелче, което ти е удобно да използваш често.

Това е като да ги питаш "може ли да ти свърша в устата" - принципно повечето са навити, но всички биха ти отговорили - не.

Конкретно за ситуацията на автора. Смятам, че баунса му е неуспешен поради две причини.
Едната е прибързаност. Както споменах по-горе - бауснал е преди да се наложи над мацката и да започне да го следва. За бързите клоузове се иска сексуално напрежение, досквалификации, да я накараш да те гони с близо-далеч в самара комуникацкия по време на срещата. И понякога да смениш средата, няколко пъти преди самия баунс.
Другия момент е самото водене. Уверено и безкомпромистно.
Не винаги е задължитвлно и двете да са на лице в максимална степен. Но колкото повече, толкова повече.
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1051/-128
Неактивен Неактивен

Публикации: 3848Профил
« Отговор #7 -: Декември 19, 2017, 07:24 »

Честно казано, за 20+ години стаж не помня да съм ебал в хотел, който вече не съм бил резервирал.
В хотел съм ебал когато примерно съм вече в друг град и имам хотел с картата в джоба, тогава ако хванеш мацка и минеш уверено през лобито никой няма да пита гост ли е и тя на хотела или не е.
Ебал съм и в хотел на мацката - по същия начин като минеш все едно хотела е на баща ти едва ли някой ще те пита ти къв си. Ако са ме питали пък, казвам "гост на ваш гост".
Ебал съм и когато имаме игра с мацката и казвам "хайде да те водя на хотел", запазвам го преди това, после отиваме двамата с нея като знае къде я водя (между другото искаха ѝ лична карта и на нея, та се чудех къде после да горя фактурата да не я намери жена ми с двете имена на нея, че един приятел така го хвана жена му).

Но така от заведението да тръгне с мене без да знае къде я водя, и да успея без спънки да взема хотел - не ми се е случвало, не съм и опитвал, признавам си. По-скоро бих я опънал в някакви храсти, по-малко рискове има да се откаже. А ако каже "недей тук" тогава вече имаш причина да кажеш "а къде - хотел?".
Активен
Johnny
PuP Форум Майстор
***

Репутация: +41/-18
Неактивен Неактивен

Публикации: 264Профил
« Отговор #8 -: Декември 19, 2017, 13:16 »

Добра дискусия сте заформили, аз съм си задавал въпроса за хотела и съм се чудил защо изобщо се смята за вариант, не виждайки как без терен, от среща, директно да баунснеш към хотел.  Един приятел така ми разправяше, че ебе често, но той излизаше с някакви малки на по 18-19 и гъзарееше с кола (не казвам, че няма никаква игра) и май ги е играл много по чатовете, преди да ги изкара така на среща, пък после на хотел.

Но все пак нали всички сме съгласни, че тежка ескалация правим, когато сме на място, на което можем да ебем? Тоест трябва да я вкараме в хотела преди да сме ескалирали тежко и там тепърва да се борим с ЛМР-та и глупости, пък как ще я вкараме в хотела - вече си зависи от индивидуалния подход на всеки.

Все пак си мисля, че има и по-евтини и лесни алтернативи, като единственият минус е, че достигането до прекрасното може да се проточи във времето (докато дебнеш да изпаднат подходящи условия - у вас или у тях).
Активен

"Напред, задници! Да не искате да сте AFC вечно?"
неизвестен pickup artist от началото на 21-ви век.
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Репутация: +332/-41
Неактивен Неактивен

Публикации: 1300Профил
« Отговор #9 -: Декември 19, 2017, 15:51 »

Хората се ебат и в кенефите на мола и в кенефите на кварталното кафе. Всичко опира до желание, предрасъдаци, предпочитания и начин.
Да. Хотела със сигурност не е най-удачната схема. Но за някои вероятно е единствената.
Едва ли някой който има свободен терен, ще хукне да ги води по хотели.
Та, ако нямам къде другаде, вероятно ще го избера като вариант, пред това да изтърва мацка дето ме кефи. Като се влача по безкрайни срещи без клоузове.
То имаше такава тема даже, до колкото помня.
Абсолютно винаги има начин как да клоузнеш мацката, ако ти е готова. Стига да ти допада лично варианта, и да умееш да водиш. Демек - пак опираме до желание.
Дали ще е по храсти. Дали на следващия ден като няма никой във вас. Дали това с хотела. В колата. Или ще я замъкнеш у вас, без да ти дреме и ще се заключите в някоя от стаите. И всичките имат стотици начини да се калибрират според ситуацията, както дадох примера с лобито на хотела. Стига малко да положите креативно мислене, вместо пречки. То това е и основното в правилното и безкомпромистно водене.

Тук във форума имаше тема, как един пич, при това с не много опит, но мотивиран и решен да ебе, беше баунснал мацката в квартирата си. С която се запознал преди малко на плажа. Квартирата една стая, пълна със саквартиранти, които няма как да изгони. И я беше клоузнал в междуетажната тоалетна. Като тя му е казала "ще дойда ама нищо няма да правим", и в последствие "ти луд ли си, как така". Дори мацката не е могла да повярва в историята в която е главно действащо лице.

Аз също, често съм си отлагал нещата с подобни причини. Но винаги съм знаел и съм бил наясно, че това не е реалната пречка. А най-обикновено предпочитание или прещявка. Тогава умишлено си подготвям различна идея за действие. И си я следвам. Поне се стремя към това де.
Но терена не е причина.

Ако бях на мястото на автора, и съм с ясната идея че ще играя за клоуз същата вечер. Първо щях да съм си подготвил логистиката. Щях да съм с терен или с кола и да пробвам да клоузна там. Ако нямам такива на разположение, щях да съм потърсил едно от двете от приятел. Ако и това нямам на разположение, щях да имам ясна идея къде. Дали ще я заведа в нас, ако има поне една свободна стая, дали ще пробвам да я баунсна в хотел, който вероятно съм наел предварително. И накрая остават шантавите места, като тенефи на тихо кафенце, някой мол или магазин, по безюден и който да бачка. Предлог да отидете винаги можеш да си измислиш. Демек, да имаш предварителна идея. Ако нямам такава, но въпреки това съм решил да дейсрвам, ще импровизирам по някой от горните варианти. Като това с лоби бара на хотела, например.
Това в случайте, че съм решил да действам въпреки всичко.

Пак казвам. Аз лично в ситуацията на автора ще действам по съвсем различен начин.
Ако въпросната колежка ми харесва поне малко. Ще ескалирам до прегръдки, галене по ръцете, и някоя друга по-кратка целувка. Без тежки ескалации. Към края на срещата щях да си уговоря втора. И да ескалирам за секс на нея.

Ако не ме кефи, вероятно нямаше да се пробвам с колежка. Но ако въпреки това все пак попадна в ситуация с нея, и реша да я баунсна за еднократен клоуз, ще ескалирам както ми падне. И ще ми е абсолютно все тая дали ще се навие или не. Демек - по най-бързия и кратък начин.
Активен
TurbotoBrat
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +2/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 51Профил
« Отговор #10 -: Декември 19, 2017, 18:02 »

Човек има ли жеалние ще намери къде да ебе, но друго си е човек да живее отделно, повечето не осъзнаваме тази нужда докато не ни се случи да ни трябва... и после " баси как можеше да я плюща тази само да имаше къде "
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1051/-128
Неактивен Неактивен

Публикации: 3848Профил
« Отговор #11 -: Декември 19, 2017, 22:31 »

Абсолютно винаги има начин как да клоузнеш мацката, ако ти е готова... Дали на следващия ден като няма никой във вас... Или ще я замъкнеш у вас, без да ти дреме и ще се заключите в някоя от стаите.
Абе лесно ви е на вас. Викаш докато жената и децата си спят у къщи, ние да се заключим в някоя стая и да не вдигаме много шум?
Или да я доведа на другия ден на обед като няма никой, ама да разчистя всичките женски обувки и детски играчки преди това, че да не задава мацката излишни въпроси?
Хе-хе. Ще ви дойде и на вас тая работа на главата.

А и номера е това болднатото - ако ти е готова. Докато не си я ебал вече, няма как да знаеш готова ли е. Можеш да предполагаш, понякога можеш да си и 90% сигурен, но не можеш да си 100% сигурен докато не си я наебал. А в процеса на свалката това "айде на хотел" може да звучи не на място, тъй като жените обичат "нещата просто да се случат", а не да са нагласени.
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Репутация: +332/-41
Неактивен Неактивен

Публикации: 1300Профил
« Отговор #12 -: Декември 20, 2017, 00:37 »

Абсолютно винаги има начин как да клоузнеш мацката, ако ти е готова... Дали на следващия ден като няма никой във вас... Или ще я замъкнеш у вас, без да ти дреме и ще се заключите в някоя от стаите.
Абе лесно ви е на вас. Викаш докато жената и децата си спят у къщи, ние да се заключим в някоя стая и да не вдигаме много шум?
Или да я доведа на другия ден на обед като няма никой, ама да разчистя всичките женски обувки и детски играчки преди това, че да не задава мацката излишни въпроси?
Хе-хе. Ще ви дойде и на вас тая работа на главата.

А и номера е това болднатото - ако ти е готова. Докато не си я ебал вече, няма как да знаеш готова ли е. Можеш да предполагаш, понякога можеш да си и 90% сигурен, но не можеш да си 100% сигурен докато не си я наебал. А в процеса на свалката това "айде на хотел" може да звучи не на място, тъй като жените обичат "нещата просто да се случат", а не да са нагласени.

Съгласен съм с всичко. За това подчертаното говорех в първия си пост. За това и предложих такава алтернатива в конкретната ситуация.
Колкото по-малко знаят, толкова по-лесно живея - ми е основния принцип.
Активен
zipper
PuP Player
PuP Форум Новак
*******

Репутация: +1/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #13 -: Декември 20, 2017, 20:13 »

Благодаря за мненията, особено за изчерпателните отговори на btw.
Ъпдейт за колежката: След въпросната среща, както съм написал по-горе, съм доста реактивен и усещам, че си нагаждам действията към нея, не съм толкова решителен и не водя, често се хващам да мисля за нея и като това, че го осъзнавам ми го прави още по-солено. Центъра на самочувствието ми е изместен, затова не усещам, че бих могъл да задържа привличане в момента, затва го играя по-пасивно. Но от друга страна знам, че ще мина време, ще го преодолея и ще съм по-силен.
Направих 2 апроуча в мола. И двата бяха яко спек. При първия отидох при едно момиче, което работеше в магазин и просто му казах, че ми е симпатично и ако иска да излезем някой път.. оказа се, че е женена(въпреки че от спек не и погледнах на ръката). Втория сет на другия ден пуснаха някаква коледна песничка в магазина и си измислих опенер "Здравей, тук съм. Ти не си ли *инсерт име*? Ех, стареца пак ти е объркал името. Да ти кажа, че подаръка ти е тук и Коледа подрани с 5 дни и 6 часа."..
В главата ми звучеше по-смуут, като тръгнах да го казвам забих на стареца ти е объркал името и 10 сек неловко мълчание.. но си викам тръгнал съм, казах и останалото, отговори ми "Еми.. мерси" и си се обърна хахаха.
..но на излизане от магазина се бях нахилил като хлапак и сега като се сетя пак ми става смях хаха.
Активен
heuspo
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +10/-20
Неактивен Неактивен

Публикации: 261Профил
« Отговор #14 -: Декември 21, 2017, 11:02 »

Благодаря за мненията, особено за изчерпателните отговори на btw.
Ъпдейт за колежката: След въпросната среща, както съм написал по-горе, съм доста реактивен и усещам, че си нагаждам действията към нея, не съм толкова решителен и не водя, често се хващам да мисля за нея и като това, че го осъзнавам ми го прави още по-солено. Центъра на самочувствието ми е изместен, затова не усещам, че бих могъл да задържа привличане в момента, затва го играя по-пасивно. Но от друга страна знам, че ще мина време, ще го преодолея и ще съм по-силен.
Направих 2 апроуча в мола. И двата бяха яко спек. При първия отидох при едно момиче, което работеше в магазин и просто му казах, че ми е симпатично и ако иска да излезем някой път.. оказа се, че е женена(въпреки че от спек не и погледнах на ръката). Втория сет на другия ден пуснаха някаква коледна песничка в магазина и си измислих опенер "Здравей, тук съм. Ти не си ли *инсерт име*? Ех, стареца пак ти е объркал името. Да ти кажа, че подаръка ти е тук и Коледа подрани с 5 дни и 6 часа."..
В главата ми звучеше по-смуут, като тръгнах да го казвам забих на стареца ти е объркал името и 10 сек неловко мълчание.. но си викам тръгнал съм, казах и останалото, отговори ми "Еми.. мерси" и си се обърна хахаха.
..но на излизане от магазина се бях нахилил като хлапак и сега като се сетя пак ми става смях хаха.

Every failure is a step to success!
Активен

Live your life and invite her to join on your journey
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines