Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 06, 2023, 00:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Калорията изгаря в огъня на протеина.  (Прочетена 7610 пъти)
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1015

Профил
« -: Април 27, 2018, 19:21 »

Разбира се, за да си успешен с каквото и да било, не само с жените, дори бих казал, че жените са незначителен фактор, е нужно освен всичко останало да бъдеш в добра физическа форма. Изпитвал съм го, и мога да твърдя, че когато организма е понесъл мъчение в натоварване, се чувства прекрасно, мозъка се къпе в какви ли не наркотици, а еуфорията е неописуема.
Стрес няма, депресия няма, негативни мисли няма, умът се очиства от всички тия лайна, ше им еба майката изгоряла.

Ако имаш проблеми на работа, прави гръб, ако си стресиран, прави гърдата, ако някой те дразни блъскай в бицепса, ако те уволнят жена ти те напусне а ти пръднеш в метрото в час пик и всички те чуят то тогава, е време да правиш крака. Знам, че боли, боли много, непоносимо е. Краката болят, винаги съм го казвал.

Как да е, поради ред причини сред които неизменно е мързела, претрупването с работа, лошото време, стрес(макар никога да не съм бил податлив, емоционален съм като умрял делфин) поради множество травми, Коленете, кръста, раменете, няколко катастрофи с коли, няколко с мотори, няколко побоя, сега като се замисля, за мен е истинска изненада, че още съм цял. Разбира се алкохола, обилното хранене, цигарите, наркотиците. Липсата на време, всичко това се отрази на тялото ми, разбира се това продължаваше с години. Може да се каже, че от сравнително привлекателен джентълмен се превърнах в пор с гъз и корем. Хахах.
Дойде момента в който, когато се събудя сутрин не ме боли почти нищо и нямам нужда от половин час раздвижване за да си оправя походката. Доста закъсня със самолечението си шибания организъм но и аз не му помагах особено. Сега започнах кампания срещу, всичко негативно. Ето и програмата ми.

Всеки ден - Между 25-40+ километра с колело в градски условия с максималното натоварване което мога да понеса без да припадна(два пъти съм припадал с щангата на времето, мислех че умирам).

през ден - Крос тренажор - 20 минути с пулс около 120-140(не е трудно, толкова цигари съм изпушил, че за мен цяло чудо че през артерията все още може да тече нещо).

Всеки ден - Коремни - колкото понеса без да ми текне кръв от носа(не е трудно и това според мен, в налягането в главата ми надхвърля 987492 бара).

Всеки ден - лицеви колкото мога да понеса. Наистина се изненадвам каква пача съм...

През ден - фитнес - силови тренировки - пирамиди до отказ или изтърване на тежестта.

Хранене - Протеин от суроватка, салати на поразия, кисело мляко(няма смисъл просто много обичам) чисто месо(тенденцията е да го разкарам от менюто си).
Цигарите и алкохола няма да ги спирам, ако някой реши да пита.

Целта е бързо да преведа тялото във форма която да ми позволява да се чувствам като самолет. Хах.

Ако някой може да даде акъл, нека заповяда.
Активен

Fortuna incepto signatur!
Just_a_boy
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 914

Профил
« Отговор #1 -: Април 27, 2018, 22:48 »

Всеки ден - Между 25-40+ километра с колело в градски условия с максималното натоварване което мога да понеса без да припадна(два пъти съм припадал с щангата на времето, мислех че умирам).

Много са. Какви са тия 40 километра в градски условия ? По 5 пъти ще ходиш от Младост до Обеля и обратно ли ? По-скоро го направи 1 път седмично от София до Железница през Витоша, има си пътечка. Нагоре е гърбенето и изкачването. После пиеш една бира и се спускаш  само надолу Намигване През другото време може да тичаш в някой парк.

Може да се каже, че от сравнително привлекателен джентълмен се превърнах в пор с гъз и корем.
Не звучи толкова зле.
Активен

"Fortune doesn't favour fools"
Baby_951
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 586

Профил WWW
« Отговор #2 -: Април 27, 2018, 23:31 »

Разбира се, за да си успешен с каквото и да било, не само с жените, дори бих казал, че жените са незначителен фактор, е нужно освен всичко останало да бъдеш в добра физическа форма. Изпитвал съм го, и мога да твърдя, че когато организма е понесъл мъчение в натоварване, се чувства прекрасно, мозъка се къпе в какви ли не наркотици, а еуфорията е неописуема.
Стрес няма, депресия няма, негативни мисли няма, умът се очиства от всички тия лайна, ше им еба майката изгоряла.

Ако имаш проблеми на работа, прави гръб, ако си стресиран, прави гърдата, ако някой те дразни блъскай в бицепса, ако те уволнят жена ти те напусне а ти пръднеш в метрото в час пик и всички те чуят то тогава, е време да правиш крака. Знам, че боли, боли много, непоносимо е. Краката болят, винаги съм го казвал.

Как да е, поради ред причини сред които неизменно е мързела, претрупването с работа, лошото време, стрес(макар никога да не съм бил податлив, емоционален съм като умрял делфин) поради множество травми, Коленете, кръста, раменете, няколко катастрофи с коли, няколко с мотори, няколко побоя, сега като се замисля, за мен е истинска изненада, че още съм цял. Разбира се алкохола, обилното хранене, цигарите, наркотиците. Липсата на време, всичко това се отрази на тялото ми, разбира се това продължаваше с години. Може да се каже, че от сравнително привлекателен джентълмен се превърнах в пор с гъз и корем. Хахах.
Дойде момента в който, когато се събудя сутрин не ме боли почти нищо и нямам нужда от половин час раздвижване за да си оправя походката. Доста закъсня със самолечението си шибания организъм но и аз не му помагах особено. Сега започнах кампания срещу, всичко негативно. Ето и програмата ми.

през ден - Крос тренажор - 20 минути с пулс около 120-140(не е трудно, толкова цигари съм изпушил, че за мен цяло чудо че през артерията все още може да тече нещо).

Всеки ден - Коремни - колкото понеса без да ми текне кръв от носа(не е трудно и това според мен, в налягането в главата ми надхвърля 987492 бара).

Всеки ден - лицеви колкото мога да понеса. Наистина се изненадвам каква пача съм...

През ден - фитнес - силови тренировки - пирамиди до отказ или изтърване на тежестта.

Хранене - Протеин от суроватка, салати на поразия, кисело мляко(няма смисъл просто много обичам) чисто месо(тенденцията е да го разкарам от менюто си).
Цигарите и алкохола няма да ги спирам, ако някой реши да пита.

Целта е бързо да преведа тялото във форма която да ми позволява да се чувствам като самолет. Хах.

Ако някой може да даде акъл, нека заповяда.

Здрасти !  Мога да ти дам някой друг съвет за тая работа . Взимаш си едно https://fitness1.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B8/universal-nutrition/universal-fat-burners/16450 при което ти дава енергия концентрация и те кара да се потиш повече . Ходиш на фитнес 2 - 3 пъти седмично и два пъти  кардио на открито седмично по 30 40 мин бягане с коремни преси лицеви и кардио опражнения .
Ден 1 Кардио
Ден 2 Тежка тренировка на фитнес или на лост и успоредка .
Ден 3 Кардио
Сващаш смисала  Ухилен
След което променяш и хранненето - 4 ,5 пъти на ден минимом 
Храни - Свинско пилешко телешко , ориз , яйца , кисело мляко ниско маслено , зеленчуци на корем само не прекалявай с картофите и бананите че качват, кашкавал , плодове , и бобови зърна леща фасулец и така

Пример
Закуска1 - Овес ядки настаргана ябълка и прясно мляко
Закуска 2 - Кафе
Обяд 1 Месо/яйца и салата
обяд 2 протейн / Кисело мляко кофичка с фастаци сурови около 80 гр
Вечеря 1 - Месо / ориз / яйца / салата и др .
Вечеря 2 -извара
ПС: Може да си вземеш и малко протейн за заместител на някое от храненето . Целта е да се храниш на често и по-малко да не си гладен и да тренираш и да визмаш бърнара . До 3 месеца си фарлил килцата . 

Поздрави Усмивчица
Активен
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Април 28, 2018, 06:21 »

Just_a_boy - Добре са. Имам свободно време само няколко часа вечер. Ако искам да отида на работа и след това да се прибера ще трябва да напъвам байсикъла. По лесно ми е да се лиша от малко съм отколкото да си освободя време. Нямам време да си правя разходки, има още един куп хобита всички те искат време а него го няма. Иначе със сигурност е по-добре да дишам във Витоша отколкото по булевардите.

Baby_951 - Пил съм ги тия в миналото, тогава карах само на печена риба и зелева или зелена салата. Не знам заради бруталните тренироки заради грозната диета или заради препаратите но имаше ефект яко.
Сега не искам да пия тия, достатъчно други отрови си набавям.

Правя опити да се храня максимално често, но почти нямам време да се храня. Често дори се сещам да пия вода, като започне дами става зле.

Отивам да бия байка, скоро ще трябва да го сменям. Установих, че откакто карам байсикъла, дроба работи много по-добре и все по-рядко ме болят гърдите сутрин. Което е супер, много е досадно да се събуждаш и да те болят повече от 3 неща на веднъж.
Активен

ins
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1868

Профил
« Отговор #4 -: Април 30, 2018, 19:21 »

Колко бързо?

Аз свалих 15 кг за има няма 6 месеца. В момента съм в топ форма, в която не съм бил от тинейджър.

Писал съм в същия раздел какво е ефективна тренировка.

Общо взето - 3 пъти в седмицата на щангите силови тренировки и 2-3 пъти суплементиращи кардио тренировки. Квото те кефи там и си топ. Изисква се постоянство. Цигари пуша като комин, но не ми е проблем да навъртя 10км на един мач. Алкохола обаче почти съм го спрял. Много рядко пиивам нещо. Алкохола и неправилното хранене може да те саботират доста. В пътя ми да стигна топ форма осъзнах, че адски много зависи какво пъхаш в себе си - вода, храна (микро и макро ингридиенти), цигари, алкохол, сок от путка и така нататък. Общо взето разликата между А95 и А98 е голяма. Така е при хората - като си напъхаш 300 грама уйски днес, вместо качествена храна, не очаквай утре да станеш мотивиран, свеж и готов за добра тренировка и да се чувстваш добре.

Успех в начинанието.
Активен
stef--
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 120

Профил
« Отговор #5 -: Май 03, 2018, 17:29 »

Като бях на 22-23 бях треньорче (бая бях изчел. Знаех много от ензимите в черния дроб кво усвояват и тн.)

И да се сцепваш от тренировка, ако нямаш правилен хранителен режим и недостатъчен сън, няма да се случи кой знае кво.
Идеята е да спиш поне по 7-8 часа на денонощие. (много хора подценяват тоя фактор)
Яж квото ти се яде, обаче калориите да са ти в дефицит. Приемаме, че гориш 1500 калории на ден, нека приема ти бъде 1300. Така няма кво да се обърка Усмивчица
Разбира се с макдоналдс трудно ше стане схемата.
Успех, нашия Усмивчица
Активен

Tell me exactly what do you want.. And I will tell you very specific why you cant have it.
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Май 04, 2018, 20:39 »

Натоварването чупи. Дори една кола ме блъсна, мислех, че умирам. Оказа се, че тялото е способно да освободи невиждани мощности върху байсикъла. Докато кажа аху иху, ударих спирачка, задната гума на ебем страна колата свири, нямах време да се замисля, извъртях се, викам бита карта съм. След малко отварям очите, гледам небето, светлина. Казах на мозъка, викам боклук направи проверка, какво състоянието на телото. Връща доклада, минимални поражения станах, от земята. Драйвера излиза, вика бах му майката кво направих. Дойдоха хора, запсуваха човека, мисля си тоя кво е виновен...

Аз - Брат, натроших ти колата, майката и се е*а.
Он - Заеби колата, пичка и майчина кажи ми, че си добре, линейка трябва ли?
Аз - Няма се плашиш, качай се карай, и по-лошо съм видял и по-хубаво ше видя.

Една жена, млада идва вика, добре ли си, защо не му извика полиция на тоя.
Аз - Нищо не е станало, жив съм здрав съм, и аз карам такива неща всеки ден стават.
Тя - Ти си луд, луд си ти.
Изтупах се, гледам байка кормилото на една страна седалката на дуга веригата веси на земята, оправих положението. Тръгнах сега ме боли гърба и рамото, зор виждам сутрин докато задвижа машината. Явно се отлага влизането във форма. Понеделник ше ходя при една булка, кинезитерапевт да види, ше става ли човек от мен или ше си остана обикновен пияница.  
Активен

clown
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 105

Профил
« Отговор #7 -: Май 05, 2018, 10:28 »

Според мен с толкова физическа активност ще ти е трудно да се възстановяваш. След като отминат болките в гърба и рамото - за фитнеса може да направиш една обща програма(по едно упражнение за всяка мускулна група, по 3-4 серии, по 10-12 повторения) за 2-3 месеца, за да влезеш постепенно във форма.

След общата програма мога да ти препоръчам тази програма на Дориан Йейтс - https://www.bodybuilding.com/workout-plans/about/dorian-yates-blood-and-guts-6-week-trainer . Понеже вече е платена, можеш да я намериш в youtube пишеш blood and guts dorian yates bodybuilding. Гледаш тия дето са с логото на bodybulding, бяха някъде 6-7 клипчета или един обединен около 1 час. Ако си решил да ходиш на фитнес това е програмата. Bodybulding имат и приложение за андроид и apple, така че може да си сложиш програмата в календара на приложението е да си водиш записки кога и колко вдигаш, което е доста полезно.

Обаче фитнеса е голяма инвестиция на пари и време, а пък ако не си решил да ставаш нацепена батка просто няма смисъл. Ако искаш просто да влезеш във форма бих ти препоръчал повече движение, колело, разходки, бягане, плуване и тн.

Кросфит не знам ... не съм ходил, ама съм виждал, че има бая мадами  Готин . Може би е идеално движение плюс жени, но съм останал с впечатлението, че доста травми стават ...  Може да пробваш, разпиташ как е.

Мъжете така сме устроени, че не си ли ползваме тялото и здравето почва да се влошава.

И да трябва  хранителен режим според целите и достатъчно сън.
Активен
steelheart
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 105

Профил
« Отговор #8 -: Август 13, 2023, 20:47 »

Някой може ли да каже какво е това "Протеин от суроватка"?
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1445

Профил
« Отговор #9 -: Август 14, 2023, 01:20 »

Някой може ли да каже какво е това "Протеин от суроватка"?
Млечните протеини, без казеинът
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: