Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Април 13, 2021, 09:58 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: 1 2 3 [4] 5
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой плаща на първа среща?  (Прочетена 14765 пъти)
Adolfus Magnus
PuP Форум Майстор
***

Репутация: +11/-20
Неактивен Неактивен

Публикации: 188


Профил
« Отговор #60 -: Октомври 28, 2018, 21:44 »

Който кани, той плаща.

Не от една жена съм чувал истории за срещи с мъже при които са се разочаровали от държанието на мъжа, когато е станало време да се плаща сметката и не е имало продължение.

Ако искаш да ебеш ще плащаш поне първа, втора, трета среща докато не го направиш пък после може да искаш да си делите ако ти е толкова непосилно. Естествено и тия, които искат да си делят сметките от първа среща ще ебат, но по-рядко, поне според мен. 5-10 лева за кафе не мисля, че са кой знае какви пари за да си прецаквате евентуално шансовете с някоя.

Ето и нещо по темата https://www.youtube.com/watch?v=pKQX12vMNpY
Активен
swyfti
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +9/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 45


Профил
« Отговор #61 -: Октомври 29, 2018, 19:08 »

https://www.youtube.com/watch?v=71o3hq6iSPM
Активен
xXx
PuP Player
PuP Форум Новак
*******

Репутация: +19/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 27Профил
« Отговор #62 -: Октомври 29, 2018, 21:08 »

Цитат
Много е забавно как нагло пита: "След 4-5 месеца, трябва ли да си делим сметката?!"
WTF... ай скрий се, но като няма кой да диктува от началото, качването на главата става мноого бързо и повечето пичове за съжаление са ОК с това, а още по-лошо - това за тях е и нормалния и единствения начин.

Ето как аз го правя и моето мнение:

I. Бизнес срещи

Говорим за първа бизнес среща в неформална обстановка. Ако аз изисквам консултация, партньорство и т.н. от някого, винаги аз покривам сметката, която е примерно 2-5-10 лв. няма значение. Ако страните са обърнати и човекът търси консултация/бизнес от/с мен, съвсем естествено той/тя я покрива и това е съвсем естествено и разбираемо. Никога не се е случвало по друг начин и двете страни ясно разбират как нещата по принцип трябва да се случат.

II. Срещи с жени

Въпросът не е дали ще платиш 2-5-10-20+ лв. (няма значение колко). Въпросът е принципен и позиционен и като такъв трябва да се отстоява! Не е важно дали ще спестиш 20 лв. за деня и после ще потриваш ръце с лукав поглед. Проблемът е че се следва модела на тя е по-ценна от мен, тя си е отделила от времето за мен, аз трябва да плащам, 'щот съм мъж и т.н. Обикновено правя по 2-3+ първи срещи в един ден, не всеки ден естествено, но най-често два пъти в седмицата.

При положение, че с 50-60 % от тези, които излизам на първа среща не повтарям, си е загуба на време, която за съжаление няма как да се предотврати, така че нека да остане само времева загуба.

1) Никога не плащам на първа среща, ако сме на кафе. Аз я преценявам на първа среща дали тя става за мен или не, така че тя плаща. Ако не иска, ставам и си тръгвам. (досега не се е случвало, но нямам проблеми да го направя). Фреймът е абсолютно същия като в I. - кой от кого има нужда повече, кой кого оценява, на кой не му пука повече за другия, за кой времето е по-ценно, защото ако не го налапа съвсем скоро, за мен си е загуба на време... Имам поне 100 неща по-смислени и продуктивни, които мога да правя във всеки един момент. Когато подхождаш от позиция на изобилие, съобразяването с теб е нещо съвсем естествено, иначе може да 'платиш' и за нищо.

Може да добавиш вербално: "Айде плащай, пък другия път аз черпя."
Вариантите са: няма друг път и си си загубил малко време с рандъм шматка, no big deal.
Има друг път и минаваш на 3). (по-долу)

2) Отново първа среща: Ако сме на ресторант и сметката е по-голяма, плащам моята половина. Така или иначе ще се наям, със или без нея.

3) Втора среща (ако има такава и не се е стигнало до секс на първа) плащам равно на първата среща (кафе) или моята част, само ако е по-голяма. Ако сме на някакъв по-разчупен ивент, и сметката е по-голяма, подсъзнателно вече знае, че трябва да се съобразява и делим сметката.

4) Трета последна среща (ако има такава и не се е стигнало до секс на втора) нещата са като при 1).
Никога не правя повече от три срещи, така че или я клозя на трета най-късно или приключва всичко тук. Съобразявам логистиката една идея повече от срещи 1 и 2.

Изисквам инвестиции от нея от самото начало без изключения и без компромиси. Няма проблеми да изискваш и 100 % инвестиции (финансови), но при мен горното действа ОК.

Cheers!
Активен
bace73
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +78/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 530


Профил
« Отговор #63 -: Октомври 30, 2018, 13:24 »

Както е казала Мерелин Монро: "Когато съм с мъж искам да ми е добре-зле и сама мога да живея" ...... ако разбирате какво ви намеквам.
За повечето от жените /не говоря зя накакви пикли, каквито очевидно са таргетите на повечето тук, тъй като са все по-млади момчета/, това един мъж да е стиснат, е едно от най-кофтите качества и най-отблъскващото, особено пък ако говорим за първа среща и някаква си сметка за едно кафе и безалкохолно или нещо подобно. И не става дума за случаите, както в горното мнение се каза, в които се канят бая мадами седмично и сметката ще излезе крива. Може някъде и да минава номера, няма и как да е иначе, т.е. с някаква добра игра, наличие на привличане, вдигнал там емоцията, уж спонтанно е взето решението и от двамата, седнали на някакво кафе набързо и т.н. и т.н. Но ти да каниш някъде мацка на среща в друг ден например след запознанството, особено по-готина, дето постоянно ѝ налитат, и да не ѝ платиш сметката - това е много зле възприемано от жените. Примера касае случаите, когато очевидно я оставяш да си плати нейната или пък цялата и с поведението си клониш натам. Не говоря при хипотезите, когато тя настоява или някак си случайно и непринудено става и двамата да извадите пари. И не защото са използвачки и гледали парите. Това не е афц поведение - никакви пари не са да я черпиш една пица, някое и друго пиене и подобни, не правиш подаръци и цветя все пак, т.е. това няма нищо общо да я сваляиш провайдърски. Вдигай си ѝ емоцията, играй си там играта, ама ако и една никаква сметка от 20-30 лв. не можеш да платиш, изглеждаш не смешно, а жалко. С такива пари не се купува някоя по-стойностна жена, ако ще говорим за купуване на секс и жени, които това гледат, цените са доста по-нагоре.
И за да не бъда погрешно разбран - плащането на сметка от посочените суми не е част от свалката, когато говорим за такива пари, та да се тълкува, че това е външен ресурс. Външен ресурс е влагането на стотици и хиляди левове, возене с коли, екскурзии, екстри и т.н. Това за мен си е едно нормално мъжко поведение, независимо ще ебеш ли, няма ли да ебеш и да е очевидно, че няма да ебеш. Аз лично ще си платя след като изрично съм поканил мадамата, но просто повече няма да ѝ се обадя и да си губя времето, ако очевидно нищо няма да стане. То даже не ми идва и на ум да разсъждавам, кой сега ще плаща или да се надявам, че с един обяд или вечеря купувам жената и това ще ми даде по-голям шанс за успех. Плащам, защото ми е кеф, плащам, за да й е гот на мацката......а така и на мен е гот, защото я предразполагам да не мисли за нищо, а да се отдава на момента и емоцията.
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Репутация: +346/-41
Неактивен Неактивен

Публикации: 1364Профил
« Отговор #64 -: Октомври 30, 2018, 15:46 »

Темата е много стара и обсъждана. И не особенно ползотворна. Тъй като оправянето на сметката е много малка част.

Както се вижда има доста противоречиви мнения. И двете страни са обосновани.

От една страна, повечето шматки очакват мъжа да оправи сметката (селско), но това е най-стария стереотип за 1ва среща. И не е добре и да си стиснат.
Ясно е, че не опира до парите. Аргументи от типа "кво те бърка да платиш 5лв. Не е провайдърство.", не са адекватни. Ясно е, че щом си излезнал на среща, не те бърка.
От другата страна, да накараш момичето да плати, и тя да го направи е инвестиция. И със сигурност нестандартно, спрямо общоприетото и повечето първи срещи.

И как точно се тълкува подобно действие?
Както всичко при жените (а и като цяло при хората). На емоционално ниво, но се обосновава с логически аргументи.

Примерно. Първа среща. Но нямаш привличане. Слабо е. Мацката не ти се кефи и първите и впечатления са, че си скучен, мухльо си и чикиджия. Не смята да има втора среща. Чака само да свърши тази. Идва сметката и ти - "оправи я", и и я подаваш. Голяма част от момичетата ще я оправят. Инвестиция. Обаче кво се случва на практика. Това няма да обърне играта ти, ейтака от нищото. Напротив. Явява се некалибрирано. Единствената причина за инвестиция е с цел - бягство от ситуацията. Тоест инвестицията не е за вас, а за да се отърват от вас. Бъдещата проекцият на динамиката се начертава от настоящите и предходните и движения. А не само от действието което сме предприели. След това, мнението на момичето ще е - "ах, не стига, че мухльо, не стига, че нищо особенно не е, ами и стиснат. Да съм му оправяла сметките. Самочувствие без покритие"
За това е много важно да не се преиграва. Така или иначе повечето срещи, сетове, запознанства са с хора които не ни познават. И трудно ще имаме висока стойност от старта. Поне не винаги. Калибрацията е основното.

И другия пример. Мацето те харесва. Кефи ти се много. Още преди да се състои срещата, е инвестирала силно в нея. Натягала те е. Гонила те е. Предлагала е многократно да се видите, но ти все си бил зает.
Идва сметката и ти отново и я подаваш "оправи я". Познайте. Не е изненада, че мнението на момичето, и това което ще си мисли е коренно различно (говоря дори за едно и също момиче). Дори да е с разбирането, че мъжа е длъжен да плаща щом я е поканил. Дори да е коментирала пред приятелките си, как не би толерирала подобно поведение. Тя ще я плати и ще инвестира с кеф. Ще се зарадва на възможността да се докаже в ситуацията и да направи нещо, за срещата ви/за отношенията ви. Ще си помисли "готин е, нестандартен е, не му пука. Ах, как само ме накара да оправя сметката. Не е като другите, дето ми се слагат и държат на всяка цена те да плащат всичко и да ми се доказват какви са мъже. Той е над тея неща. Не е стиснат. Просто е истински"

Е? Аз ви питам. Трябва ли да оправяме сметките? Или просто хора без работа разсъждатват и се тормозят по подобни въпроси?

Лично обективното ми мнение по темата - не се чувствам длъжен, на която и да е, да и плащам каквото и да е. Ама никак даже. И ако доловя подобно поведение, че някоя ме чувства длъжен, със сигурност ще ми падне в очите, и няма да я взимам на сериозно. И вероятно това ще е една от малкото сметки, които не бих оправил. При това показно.
И преди съм казвал - ставам и оправям сметката, в 99% от случаите. Просто защото не е кой знае какъв фактор, а не искам да гледам разни шматки, как се преструват, че си ровят в чангите, ама нямали дребни, ама как сме щели сега, какво да оставят. Рядко срещите ми са по заведения. Иначе когато са, действам така. И не спича играта.

Иначе, това че съм я бил поканил, като довод, че съм длъжен да оправя сметката, е тотална простотия. Ама за нищо не се чувствам длъжен. Хаха
Все едно да изляза с някоя, и да почна да обяснявам, че понеже тя се е съгласила и е излезнала с мен, е длъжна да ми пусне. Иначе е жалка, долна и безгръбначна. После да обяснявам как няма свестни жени вече, излизат с тебе, плащаш им сметки, пък те не пускат. Мръсни използвачки! - оабсолютно същия булшит
Активен
xXx
PuP Player
PuP Форум Новак
*******

Репутация: +19/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 27Профил
« Отговор #65 -: Октомври 30, 2018, 15:53 »

@bace73
Абсолютно погрешно мислене тип старата школа. Проблемът е че няма как да се изкорени, ако не правиш по (поне 50) 100+ срещи на година и не поставяш къде си ти като ранг над нея. И баща ми да питам и той ще каже същото. Та всеобщото мнение е - хубава ли е, ти плащаш, понеже си кавалер и ти си я поканил, ама ако не е хубава - си делите (или пак ти плащаш).

Няма да засягам темата емоции, как да ѝ влияеш, ала бала, за да не размиваме темата, а как логически трябва да се постъпва и защо така се постъпва и е препоръчително минимум да се опитват момчетата да налагат такова поведение в началото, защото после всичко на по-късен етап дали ще плащаш ти, тя или ще си делите е много по-лесно.

Идеята е как да ебеш ефективно без да се набутваш, където не си струва, а в последствие, ако нещата станат по-сериозни с някоя, тя да знае, че е длъжна подсъзнателно и съзнателно да помага финансово и/или в работата ти(ви) /бизнеса ти (ви), иначе това безобидно плащане постоянно на дребни неща може да прерастне в "ходим от 4-5 месеца и навсякъде той плаща... я да го питам тоя, който води семинара, дали не е добре и аз да платя ?!"  Шокиран

Първото което съветвам е първата среща да е сравнително кратка по възможност и да не е в някаква специална, внимателно подбрана да ѝ хареса на моматата обстановка, освен ако везните не клонят към по-бърза ескалация; зависи естествено и какво си направил на началното запознанство, а ако е от нета колко си я обработвал преди това в чат. Идеята е да я преселектираш от N на брой други, които чакат на опашка дали става или не и колко е склонна да инвестира. Затова най-добрият вариант е няколко първи срещи в един ден, както аз правя.

И пак казвам, че няма как да мислиш и по друг начин, ако имаш само няколко опции или още по-зле една опция. Нормално е да плащаш, да чакаш 'нещата да станат от само себе си', да те мотаят и от сорта, защото тя била "особено по-готина, дето постоянно ѝ налитат".

Нито тя ще обеднее, ако ме черпи първия път една вода (или кафе) за 1-2 лв., нито аз ще забогатея. И нито ще се набутам аз или тя, ако си разделим 10-20 лв. сметка примерно. Въпросът е принципен дали ще наложиш някакви граници, а не дали си стиснат. Да, има и такива момци и много се кефят като не плащат нищо и дават един гол хуй в замяна, но тук не говоря за този случай.

Аз така или иначе, нейната месечна заплата (ако е примерно средна за София) я взимам за един до два дена, така че не ми е проблем да плащам, където и каквото и да било, че да и дам и за касичката да си има.

Именно и затова повечето първи срещи е желателно да протичат, както съм написал по-горе по отношение на разходите - т.е тя черпи нещо дребно или си делите първия път. Ако върви към секс, плащате/делите както дойде и се омитате на друго по-осамотено място. И т'ва не е 'щото нещо ме сърбят пръстите и съм решил да си пиша тука, а е вследствие на много, много срещи и понякога големи набутвания от моя страна за нищо...

А това че повечето жени възприемат, че мъжа е редно да плаща (всичко), говори че много често сериозно се изпуска контрола.

Hope i'm clear.  Готин
Активен
WhatsMyName
PuP Форум Новак
*

Репутация: +3/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24Профил
« Отговор #66 -: Октомври 30, 2018, 17:30 »

Оценявам мнението и усилията да изпишете толкова много по темата. Благодаря ви.
Бих искала да добавя, че за мен също е въпрос на принципи. И не смятам, че единия е длъжен на другия. Поради тази причина аз лично не се чувствам ни най-малко длъжна на който и да било мъж да му плащам сметката, само и само за да му се доказвам колко точно еманципирана се чувствам. Някак си нелогично ми идва час и половина да слушам как изкарва по 3к на месец, ама разбираш ли аз да му поема разхода, защото той иска да ме оцени колко готина съм точно. После ще трябва и до спирката на автобуса да го изпратя сигурно. 

По вашата логика, ако аз излизам с трима мъже на първа среща за седмица и на всеки един поема разходите, за да се доказвам пред някого, къде ми е на мен сметката в цялата работа?
Активен
rekojeht
PuP Форум Шампион
******

Репутация: +460/-477
Неактивен Неактивен

Публикации: 1478Профил
« Отговор #67 -: Октомври 30, 2018, 19:24 »

Някак си нелогично ми идва час и половина да слушам как изкарва по 3к на месец, ама разбираш ли аз да му поема разхода, защото той иска да ме оцени колко готина съм точно. После ще трябва и до спирката на автобуса да го изпратя сигурно.  

По вашата логика, ако аз излизам с трима мъже на първа среща за седмица и на всеки един поема разходите, за да се доказвам пред някого, къде ми е на мен сметката в цялата работа?
А логично ли ти идва час и половина да си смучеш от пръстите как да се харесаш на и да забавляваш, човек, който даже няма някакви интереси извън работа/маникюр/клюки с аверките/битовизми, и накрая той (тя) да очаква ти да платиш сметката, защото иска да те оцени колко си готин? Моят опит от повечето срещи, слава богу, не е такъв, но като гледам не е като да се случва рядко.

То по твоята логика, ако излизам с 3 жени на първа среща за седмица, и на всяка една поема разходите, за да се доказвам пред някого, а те даже да не ми пускат, къде ми е сметката на мен в цялата работа?

Толкова ли е трудно просто да обърнеш ролите и да видиш колко тотално егоистично гледаш на нещата? Явно, да.
Да де, то чуждото е общо ("щот е мил жест и да покаже, че не е стиснат, и щот 20 лева няма да го съборят"), пък моето си е мое ("щот иначе къде ми е сметката в цялата работа?").

Честно. Не знам защо (при положение, че съм на ясно с нещата), но продължава да ме изумява колко слепи сте за лицемерието и двойния стандарт в логиката ви. След час и половина ще излизам, да ходя да зарибявам, и честно казано, ддз, може да е слаб фрейм, профитата ще кажат, ама да чета подобни тъпотии и очеизвадно лицемерие преди това, направо ми скапва настроението и ме депресира, защото после ми е трудно да гледам на която и да е жена, нормално, а не като на потенциален, двуличен, егоистичен, нарцистичен вампир, който само се оглежда за жертви, от които да изсмуче възможно най-много валидация и стойност, преди да ги захвърли. При това, не идва от някаква силиконова златотърсачка, а от някакво средностатистическо, обикновено момиче. Това е най-тъпото от цялата работа.
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
WhatsMyName
PuP Форум Новак
*

Репутация: +3/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24Профил
« Отговор #68 -: Октомври 30, 2018, 20:10 »

Толкова ли е трудно просто да обърнеш ролите и да видиш колко тотално егоистично гледаш на нещата? Явно, да.
А да спрем да вадим думи от контекста и да спрем да четем през ред? Толкова ли е сложно? Явно да.
Бих искала да добавя, че за мен също е въпрос на принципи. И не смятам, че единия е длъжен на другия.

Странно ми е къде го видя това лицемерие? И чудно ми е защо в тая тема има толкова много хейт и презрение към жените? Никой не е казал плащайте мъже, защото сте длъжни. Тези думи не са излезли от мен. Ми има жени материалистки, само че не мога да ги превъзпитам. Много удобно излиза обаче да падне хранилка, защото кога иначе ще ви се отдаде шанса? Темите ми на разговор по принцип далеч не са за маникюри и битовизми, това е загуба на време. Както и да е.

С риск да се повторя, не смятам че която и да било жена е длъжна да плаща сметките по заведенията на който и да било мъж, само за да се хареса. Същото важи и за мъжете. Защото това ми бие на "плащам ти да ме харесаш" независимо от пола. Но нали съм лицемерка, това ми изказване удобно ще бъде подминато.
Активен
rekojeht
PuP Форум Шампион
******

Репутация: +460/-477
Неактивен Неактивен

Публикации: 1478Профил
« Отговор #69 -: Октомври 30, 2018, 20:37 »

Никой не е казал плащайте мъже, защото сте длъжни.
Да де, много ясно, че никой не казва това. Но за сметка на това се казват, както вече посочих "ама то е мил жест", "ама то е просто кавалерско", "ама той 5 лева няма да го съборят", "ама галантно е", "ама то просто е мъжкарско", "ама който кани (демек мъжът), той трябва да плаща" и т.н. в този дух. Което си е общо взето същото, само че в по-дипломатичен (манипулативен) тон. И gotemperor, не каза, че мъжете са длъжни, ама общо взето силно го намекна. И ти го направи, както и над 50% от мъжете в тази тема, всеки използвайки някой от горе изброените дипломатични аргументи, но реално казвайк "абе, ако искаш пуси, ще плащаш, и недей мрънка много, че иначе няма да има пуси за теб".
Хората, пък особено жените, много обичат думите, които чуват да са красиво дегизирани, въпреки че в основата си, са общо взето едно и също.

И чудно ми е защо в тая тема има толкова много хейт и презрение към жените?
Веднага ще ти обясня. Защото в момента, в който се изкажеш неласкателно за жените, ти автоматично ги "хейтиш и презираш". Просто, разбираш ли, няма друго обяснение. Понеже, видиш ли, жените са перфектни създания, и ако някой посочи нещо, което не е наред в поведението им, то непременно е защото е озлобен, презиращ, комплексар, на когото не му пускат, та затова хейти. Щот, кво ли друго би могло да е? Твърдението със сигурност не би могло да е вярно. Та те жените са перфектни! Значи проблемът е в него.
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
bace73
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +78/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 530


Профил
« Отговор #70 -: Октомври 30, 2018, 21:59 »

Баси, много го накъдрихте-та така, та иначе. хХх, явно съм от старата школа, на 45 г. съм, видно и от ника ми. Не претендирам да съм пикапьор, т.е. никога не съм бил такъв.....да играя някакви неприсъщи и заучени за същността ми игри, за да сваля мацка. То тогава кой и е чувал за пикъп.....и достъп до нет нямаше. Чак сега ми станаха интересни тези неща и затова се регнах тук. Просто съм си бил аз. Това кой да плаща не съм го и мислил даже-приема се, че щом каниш жена, трябва да отговориш подобаващо и да си направите кефа. И успеха е бил да не кажа 99.9 %. Сега, ако сте накакви скъсаняци, ще ебете, ама мадами доста по-долно ниво. Не се заблуждавайте, че ако не сте високорангови мъже ще чукате подобни жени. Дори и да стане, ще а някакво инцидетно изключение. Като изключим секса за една вечер, поради някаква заблуда спрямо яката мацка, да задържиш подобна жена, трябва много......което надхвърля брутално плащането на сметка в заведение.
Активен
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +286/-36
Неактивен Неактивен

Публикации: 647Профил
« Отговор #71 -: Октомври 30, 2018, 23:02 »

Обикновено правя по 2-3+ първи срещи в един ден, не всеки ден естествено, но най-често два пъти в седмицата.

Чакай да проверя - значи си успешния млад мъж, така да се каже Алфата, която прави по 2-3 първи срещи на ден? Пич, ако не можеш да си ги позволиш тези срещи не правиш толкова срещи. Като да приемеш подарена кола - цената не е само тази на сделката, но и всякакви коствени разходи (да ме прощават жените за сравнението).

При положение, че с 50-60 % от тези, които излизам на първа среща не повтарям, си е загуба на време, която за съжаление няма как да се предотврати, така че нека да остане само времева загуба.

Значи нямаш филтър за качеството, не приотиризираш. Нека си представим, че имаш прекрасни финансови възможности, че мадамите се подмокрят от фрейма ти и вадят протмонета да те черпят - имаш обаче проблем - само 24 часа в денонощието. Все някога трябва да приоритизираш.

Млади лъвчета - претенциите и фрейма, не са достатъчна ценност. Увереност мацките могат да намерят не само от вас.

Прави впечатление, че искате живота на лидерите, но отказвате да поемате отговорностите към тях.
Активен

Фантазиите ми днес са вашето Утре
rekojeht
PuP Форум Шампион
******

Репутация: +460/-477
Неактивен Неактивен

Публикации: 1478Профил
« Отговор #72 -: Октомври 31, 2018, 00:58 »

Пич, ако не можеш да си ги позволиш тези срещи не правиш толкова срещи.
А ако си жена и не можеш да си го позволиш? Тогава какво прави тя? Реторичен въпрос, естествено. Ходи на срещи с пичове като теб, които под whatever претекст, ще й платят.
 И няя пролем, шот раийръш лй, тя има bobs and vagin, и сицку е тоцну.
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1060/-130
Неактивен Неактивен

Публикации: 3920Профил
« Отговор #73 -: Октомври 31, 2018, 01:08 »

Обикновено правя по 2-3+ първи срещи в един ден, не всеки ден естествено, но най-често два пъти в седмицата.
За теб може и да работи твоят начин... но аз предпочитам да пишем неща, които да работят за всеки. Очевидно не може всеки мъж да се среща по 2 пъти в седмицата с по 3 нови мацки... това би значело 6 в седмицата, или над 300 в годината. Няма толкова много желаещи мацки за всички желаещи да ебат.
Това "фрейма на изобилието" го знаем, и за теб и за Джони Деп може и да работи, но за средния мъж няма как да работи.
Оглеждал ли си се скоро наоколо си? Половината жени са грозни или дебели, половината са заети... тук-там има по някоя ставаща, но откъде би могъл всеки мъж да намери по 300 готини мацки да ходи с тях на срещи в годината?
Реалността за повечето мъже е - и тя няма как да е друга чисто математически! - че срещите са нещо рядко и дългоочаквано. Съответно подхождат с ентусиазъм, нахъсват се, отиват с желание да впечатлят и да се докажат, и вадят и парите.
Така че няма как да подходят с фрейма на изобилието.
За мен срещите не са биг дийл, не че ходя много по срещи, но навремето си съм ходил немалко, ебал съм немалко, затова написах каквото написах по-горе. Но ако искаш да дадеш мнение, което ще се приеме по-нашироко, трябва да се съобразиш с фактите.

Хайде за първата среща горе-долу разбрахме, само не разбрах за втора, трета и т.н. среща - ходите ли много и по такива? За мен те са непродуктивни. Една, хайде зорлем две ако първата е била кратка и евтина - но най-добре за втората казвайте направо "ела у нас да пием по нещо" или "направил съм едно домашно тирамису, тъкмо се напоява в хладилника, мини да ти отрежа едно парче" - ако тя настоява за заведения, казвайте "у нас съм сега, релаксирам, ако искаш да се видим заповядай - не ми се ходи по шумни заведения". Ако настоява за заведения, особено пък ако и очаква ти да плащаш - просто не излизайте с нея. Нека Баце да я заведе и да почерпи.
Не виждам никакъв смисъл да обикаляш града с мацки дето не са ти дали още. Иначе лошо няма, ако дават, и ако обичате да ходите на определени места, било то ресторанти, дискотеки, хотели или спа-центрове - ходете си, водете си пичките, плащайте... никога не съм бил против да плащаш щом ебеш. В края на краищата за какво са ни парите, ако не за да ги изядем, изпием, и изхарчим по курви? Но само ако дават.
Активен
bace73
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +78/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 530


Профил
« Отговор #74 -: Октомври 31, 2018, 09:44 »

Ако настоява за заведения, особено пък ако и очаква ти да плащаш - просто не излизайте с нея. Нека Баце да я заведе и да почерпи.
Готин Е и аз не съм чак такъв балък, само да ме разнасят по заведенията и да не топна чушката. Общо взето имам предвид основно първата среща или и да не е само първата-случаите когато ти каниш мацката. И не е его, доказване и т.н., както горе се коментира ....... какво доказване с някаква си платена сметка от 50-ина лв. примерно, то е смешно. Важното е да ми е приятно и не съм имал мисли около това, кой ще плаща. Ако пък това да не платиш е някаква част от играта, която ти носи удоволствие и удовлетворение, че си много готин и успешен, т.е. хем да ти плати, хем да я чукаш после, ок.
Активен
rekojeht
PuP Форум Шампион
******

Репутация: +460/-477
Неактивен Неактивен

Публикации: 1478Профил
« Отговор #75 -: Октомври 31, 2018, 12:24 »

какво доказване с някаква си платена сметка от 50-ина лв. примерно
Абе аз ли не съм изтрезнял още от снощи, или тая "примерна" цифра продължава да расте с всеки изминал коментар? Почна се от "е то ако не може да плати едни 2-3 лева за кафе, къде е тръгнал", после станаха 5-10, после 20-30, и сега 50. Ми че не са малко. Особено и ако реши да те размотае на 2-3 срещи. Тези и аз съм ги правил преди години.
Сега си спомням с една дето излизах преди доста години, те бяха 2-3 срещи така, накрая не ебах де (само й лизах циците в колата). Та накрая като теглих чертата, ами бях с 80-100 лева вътре (и с наранени чувства, на тях не им знам какъв им е ексчейндж рейта в момента). Пък не е като да съм харчил за кой знае какво. Една вечеря в Хепи, тя примерно да е яла салата и да сме си разделили 500мл евтино вино, аз да съм ял нещо и тва е. После да сме отишли на някой бар за по питие, тя да е пила кола, аз сигурно голям ром с кола или нещо такова. Таксита, максита, 3 лева тук, 5 лева там. А накрая даже, противно на това, което жените тук казват, не ебах, не защото аз нещо съм се издънил, а защото тя изчатка в някакъв момент, понеже някакъв от общака й писал "да дойде в стаята му да се позабавляват", тя се почувствала курва, пък аз тогава живеех в чужбина основно, и си бях за ваканцията (иначе се бяхме харесали много), и тя ме отряза, понеже според нея, нямало смисъл. Та дупета, и така става понякога. Не винаги пичът е виновен.
Мисълта ми беше, че тя нейната сметка, как да е, ама то нали плащаш и за себе си. Жените викат "ама то не е хубаво да си стиснат", ами че ако трябва да сравнявам кое е по-"стиснато", между това да си разделите сметката, и това да се самоограничаваш в какво ще си поръчаш на срещата, и да ближеш 1 вода цяла вечер, защото голяма водка и сок ще ти излязат 12 лева, защото знаеш, че накрая се очаква да я покриеш цялата...........тъй де, при всяко положение, си струва пари, дори и да плащаш само за себе си.

Баце, те хубаво за теб 50 лева не са проблем, радвам се, че си платежоспособен. А замислял ли си се, че за някое момче 18-22 годишно (студент, безработен), може би това са парите, които мама и тати му дават за цялата седмица (а сигурно има и такива дето и по-малко дават)? На мен ми е било достатъчно широко около врата, че само да кажа "ще ходя с някоя еди къде си" и са ми давали веднага 50-100 лева, ама знам и другата страна как е, защото съм виждал как първата ми приятелка събира 5 лева от техните, 50 от родния й баща издръжка, и 10 от раздаване на флаери, че да може да си купи една спирала, нова чанта и дънки. Недей така, 50 лева са си 50 лева. Знам, че не е "секси" да се каже пред някоя мацка, ама тук не мисля, че се сваляме, така че няма проблем.
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
cionflipp
PuP Форум Майстор
***

Репутация: +42/-13
Неактивен Неактивен

Публикации: 203Профил
« Отговор #76 -: Октомври 31, 2018, 13:11 »

consilieri, звучиш така все едно се опитваш да оправдаеш изхарчените пари за първи срещи. И щом ти си се набутал, трябва и другите да се набутат. Thanks, but no thanks.

Абсолютно винаги деля на първа среща, вадя си най-безцеремонно моята половина от сметката и я оставям тя да си плати нейната половинка. Изключения правят разходки насам-натам из паркове, когато си купуваме кафета-мафета, бирички, сладоледчета, тогава няма значение кой кого черпи. И като гледам това, че деля сметката не ми е попречило на ги чукам след това. Е, 100 процента има такива с кавалеристични разбирания от преди 350 години, които са ме рязали, че не съм плащал цялата сметка, но няма лошо, тъкмо ще се разкарат по-бързо, кво ми пука за тях.

Има някои изкючения с мацки на по 29-30 години, които са изкарвали доста добри пари и без да им пука вадят картата и плащат. Аз съм cool с това - другия път аз плащам или поръчвам храта, когато сме у тях и или у нас. Или пък разни бедни студентки на които аз плащам, но пък те като си знаят, че нямат пари не се бутат да ходят да правят големи сметки, ами просто предпочитат разходки или на по чайче някъде, когато е по-студено.

Активен

Your heroes do not obey the rules they are telling you to follow.
bace73
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +78/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 530


Профил
« Отговор #77 -: Октомври 31, 2018, 14:00 »

Рикошет, 50 лв. е образно казано, не че и аз съм някакъв паралия. Знам, че за младо момче, например студент, който и не работи, това може даже да е бясна цифра. Иначе и мен естествено са ме черпили, а и повечето мъже, случки и ситуации какви ли не. Исках да кажа, че когато съм канил жена да излизаме /говоря в минало време, защото сега съм бракуван  Намигване/ , принципно съм бил с нагласата аз да платя и това не съм го и мислил даже. А ако се е случило тя да е била на кеф и да е плащала, ок. И това е така, защото не говоря за някаква спонтанна среща в някоя кафетерия, а когато например след запознанство каниш някоя и то на определено място - например да я водиш в някоя пицария, кръчма, виенски салон и където искаш. Ами момичето може да няма пари, бре. Ще я поканя някъде, където ще ни е готино, ще ядем, пием и накрая да я набутам и да си плати. Знаеш ли колко мацки, гледаш ги уж наточени, това онова, бачкат, ама са с бая финансови трудности, имат кредити или пък даже и ипотечни - дошла в съответния град, теглила ипотечен заем да си има жилище, вместо да плаща за квартири и т.н. Иначе ясно е, че накрая мацката може да покрие цялата сметка, както дойде. Обаче да каня някъде жена, особено на първа среща и да тръгна с нагласата, че тя ще си плати поне нейното, ей това не го разбирам. Баси, ти я каниш, ти си инициатора на мястото, където ще сте и накрая да очакваш да си поеме консумираното  Готин Разбира се, че това не значи, че няма да пусне после, обаче сигурно по-големия процент жени няма и да погледнат повече такъв мъж.
Зависи от много фактори, ситуации и т.н. Едно е да сте някъде да кажем на някоя пейка, хиху, хаху, лафа върви и така някак решите да отидете в някое заведение. Съвсем друго е, когато си се запознал с някоя, взел си ѝ телефона, звъниш след няколко дена, като ѝ предлагаш да отидете в еди кой си ресторант или кръчма и накрая вадиш пари само за твоята сметка, еле пък да чакаш тя да плати всичко. Тук не става дума, дали и така си ебал, а самата постъпка намирам за крайно не мъжка и за мен излагацията е пълна. Не става и дума, дали жената е меркантилна. Подобно поведение сформира у нея мнение за това, какъв ще е този мъж евентуално и като партньор.
Активен
rekojeht
PuP Форум Шампион
******

Репутация: +460/-477
Неактивен Неактивен

Публикации: 1478Профил
« Отговор #78 -: Октомври 31, 2018, 14:38 »

Да бе, ясно. Виж, аз да уточня, че тук говоря почти изцяло хипотетично, защото ако трябва да говоря от моя опит, аз излизам с мацки, които светкавично си вадят точно парите, и си оставят за себе си, че даже и отгоре, за бакшиш, и ги боли ху*, щот са точни и готини хора. Но засягам темата, защото знам, че има и друг, освен моя личен опит, и явно при някои хора има какви ли не истории.

Ами момичето може да няма пари, бре.
Значи, е тва ме дразни. И не от някакъв прагматизъм, ами просто защото имам силно развито чувство за справедливост. Викаш "ма тя няма пари бре!", а отсреща жените (и някои от мъжете) казват "Ма той ако няма 2 лева да се усмихне, къде ми е тръгнал на срещи изобщо?!". Ми и аз същото казвам, тогава. Като няма пари, къде е тръгнала на срещи? Ама реално се получава друго....и що ли? Щот тя може пари да няма, ама има п*тка, и съответно все ще се намерят една камара кандидати, всеки с по 20 лева (дето и те пари нямат), ама са готови да й плащат за шанса да си сподели п*тката. И тъжната истина е, че ако мъжете масово си приберат парите (и с каквото друго парадират), всички бихме правили повече секс, с повече жени, че и жените щяха да станат по-качествени, защото ще трябва те да се конкурират, а не само да селектират. За жалост се получава малко като в prisoner's dilemma, където вместо да си сътрудничим за общото благо, всеки е готов да надцака другия, за шанса да намаже, и естествено, крайният резултат е, че всички участници са преебани.
Баси. То ясно, че всичките си прекарваме огромна част от живота, развивайки се в какви ли не посоки, и правейки какви ли не глупости, зарад едната п*тка. То това е неизбежно. Ама нека поне да си го признаваме (поне тук, където не сме сред пичките, пред които се опитваме да го раздаваме много ербап), а не да се правим на много ХАЙ. Смешно е тук, уж сме за да научим нещо повече, и все има някой дето индиректно се опитва да си развява ху* пред всички, колко е алфа, колко е над нещата, как било мъжкарско еди кво си. Конса примерно, си го харесвам като човек, още от преди години, ама в тази тема си мери п*шката, все едно сме пред група пички в бара, и няма две мнения по въпроса.
Много ясно, че като изляза довечера, няма да хвана да обяснявам тези тъпотии на всяка, която срещна, защото не би било продуктивно. И много ясно, че съм плащал сметки, и ще се случва пак да плащам. Ама тук мисля, че е напълно на място, да си казваме нещата така както са. Няма срам да си признаеш, че като пръснеш 50-100 лева по срещи, и накрая не ебеш, си малко или много разочарован/ядосан/обиден/вкиснат/сърдит/онеправдан и т.н. Пък нека някоя от колежките да си се възмущава.
Активен

If you seek to aid everyone that suffers in the galaxy, you will only weaken yourself… and weaken them. It is the internal struggles, when fought and won on their own, that yield the strongest rewards. You stole that struggle from them, cheapened it. If you care for others, then dispense with pity and sacrifice and recognize the value in letting them fight their own battles. And when they triumph, they will be even stronger for the victory.

To truly understand something you must have the whole contrast, not adherance to a single idea.

It is such a quiet thing to fall. But far more terrible is to admit it.

To best one in combat...that is one thing...To defeat them without striking a blow, that is my hope.
bace73
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +78/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 530


Профил
« Отговор #79 -: Октомври 31, 2018, 15:01 »

Проблемът на много мъже идва от там, че са с нагласата, като хвърлят пари задължително да трябва и да чукат Усмивчица И си викат: бах я пък тая, черпя я тук, а тя не ми пуска. А защо не тръгват с нагласата, че просто ще си прекарат готино, дори да не се стигне до секс. Няма значение накрая кой ще плати, а фактът, че ще излезеш с готина мадама, ще ви е яко, ще се наслаждавате на вечерта и тъй като ти си инициатора на всичко това, си с идеята да го подсигуриш. Пък ако тя иска да си плати нейното или цялото, ок. Демек, много мъже когато канят жена и плащат, очакват да са си "платили за секса" и като не пусне-олеле, как ме набута. И не говоря за такъв тип жени, дето точно това гледат и така живеят, дори и с минимални разходи от мъжка страна по тях - днес на кафенце с тоя, утре на пица с другия и т.н.
И темата все пак е, кой плаща на ПЪРВА среща, т.е. въртим се около тази хипотеза. Не коментираме ако има и втора, трета, както и когато жената е инициатор, да я влачиш напред назад и да цакаш, а "тя да е постоянно в мензис"  Намигване Имаше една такава в квартала навремето, накрая ѝ лепнаха прякор "мензиса ". Излизал един, не му пуснала-била в мензис. Друг и на него така, трети също, обаче накрая тея пичове нещо се заговорят и разбрали тънката хватка  Ухилен Свирки не правила, в дупето също не давала и така. Оставали си с обещанието, че след мензиса всичко ще е точно, обаче повече срещи нямало. А иначе яко тъпчела в устата пиене и хапване, поръчвала без притеснение-мамата си ебало. Но си беше и много готина де.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines