Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 23, 2021, 22:53 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Тийм ефорт: първи опит  (Прочетена 2605 пъти)
Zalmoxis
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +48/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 50Профил
« -: Февруари 28, 2019, 15:05 »

   За игра с уинг иде реч, направих сефтето!

   Реших да ударя едно рамо на Васето. Васил ли беше, Васко ли беше - не ме бива с имената. Младеж, на към двадесет и пет, шейсет кила с подмокрени пред някоя 5-чка гащи, но винаги усмихнат и положително настроен. Тъй като се падам шеф на шефа на шефа на прекия му началник(в съкратена версия: много вожд, малко индианец), сме се засичали по работа - я да му дам ключовете да ми измие колата, я да ми оправи нещо по офиса, я някакви неща да ми донесе/отнесе. Поддръжка, общак. Заговорихме се - пълна шматка, чак ми се напълниха очите със сълзи от умиление. И смях. Но повече от умиление. Той толкова назад в материала за жените, че няма как да му навредя с какъвто и да е съвет - вкопал се е дълбоко в дъното и е достигнал солидна основа. От там само нагоре може. И си мисля: ще е забавно, по дяволите, правим го!
   
   Младежа с драматичен напредък за няколко месеца. Вече няма нужда от яростно отпечатан 43-ти номер отзад, че да се изправи пред някоя 6-чка, даже ги натръшка две. А от известно време във въздуха витаеше идеята да излезем заедно. Питам си го: Как бе, Васе, не мога да си го представя... аз се разпищолвам и ги чакам зад ъгъла, а ти ги гониш към мен ли? Никога не съм имал уинг, никога не съм бил уинг, знаеш ли какво идеята е супер, провала е плътно гарантиран, почваме... веднага! Винаги може да станем за резил в сряда по обед... някакво правило ли е да се чака до петък вечер?!? Заеби я тая работа, какво работно време те гони, тръгвай. Дейба, трябва ли да ти го оформям писмено като заповед?!?
   
   Как ще го играем ли? Пълна импровизация, щото по план нещата просто... разбирате - няма как да се развият. Тука сме в uncharted territory. Йай. Бахти кефа. Минаваме Васето да се облече като не-клошар и се изсипваме с целия си блясък в първото по-приемливо заведение. Още с влизането виждам две потенциални 7-чки, потънали в сладък разговор и тръгвам директно към тях. Васето е получил внезапно закъснелия с 20 години детски паралич още някъде около входа. Аз директно сядам при 7-чките. Разговорите са предадени дословно, благодарение на записваща техника (отчепиха ми се пръстите да пиша)
   - Розов слон или зелен крокодил, избирайте бързо, много е важно! (задъхано)
   Вцепениха се. Аз отпивам от кафето на едната и правя отвратена физиономия.
   - Какво правиш?!? (по-близката изкрещява възмутено)
   - Буху, буху... бляд, без захар ли бе? (обръшам се назад, Васето още търси лек срещу детския паралич) Васик, не се хаби да идваш, тая го пие без захар, като почнете да се целувате и ще ти се втричи всичко! (обръщам се към втората, тя си е стиснала чашката плътно и се е облегнала назад) Бруте, подай насам, не се срамувай...
   - Не... (отчаяна съпротива)
   - Толкова ли е гадно на вкус? (почва да се подхилква) Не, сподели ми, аз ще се опитам да те разбера - като е толкова гадно, защо го пиеш?
   - Ами то на мен си ми харесва...
   - Що не вземеш да се разкараш от тука? (първата се е окопитила)
   - Ш, ало, мис Горчиво, с тебе свършихме, не говорим. Нали, половината маса си е твоя, половината маса е на готината мацка тука (посочвам недвусмислено номер две). Аз сега ще начертая една линия (прокарвам пръст през масата) и сядам на нейната половина!(демонстративно се премествам около пет сантиметра, стола скърца по пода, обръщам се назад) Ш, Васик, я ела озапти твоя вълкодав, че ми скача и ме джафка. (номер две вече се киска, но още си стиска чашата... пф)
   Васето защо изпълняваше танца на робота докато идваше - не знам, но не беше подходящо. А може и дебелото му черво най-накрая да го е предало и гледаше да не се омаже много. Правя мили очички към номер две.
   - Извинявай, но чисто по човешки, моля те - дай две глътки да я прокарам тая горчилка, умирам тук пред теб, на умиращ човек не се отказва, знаеш... докато поръчам чешмянка, докато дойде... отпиши ме направо...
   Подейства, протяга си ръката, подава чашата.
   - Само да не ми го... (вече съм глътнал на екс съдържанието на чашата)... изпиеш цялото... (леко присвити очи)
   - О... да... извинявай (оглеждам чашката) то просто е толкова малко... няма проблеми, ще ти се реванширам довечера.
   - Довечера?!? (изумено, с повдигане на вежди)
   Васето на заден фон се опитва нещо да говори с първата, не се чува добре.
   - Да, но само ако доведеш някоя твоя по-нормална приятелка, че и Васето е човек... Иначе наистина, каква вечер ще е това? (обръщам се към първата и към Васето) Васик, скъсахте ли вече? Давай директно - не я бави, тука мацката каза, че ще доведе друга приятелка за вечеря, дето била по-яка от тая.(моя таргет се киска)
   - Аъъъъ... (Васето е в ступор, бахти)
   - Добро момиче викаш, искаш още един шанс да й дадеш? Ти сериозно ли? (поглеждам го изпод вежди) Тя си пие кафето без захар, Васик... (казано по-тихо и с по-дълбок глас)
   - Знаете ли... вие ще платите сметката (номер едно става и отпрашва, очевидно ядосана)
   - Тц... Фалстарт. Васе, нещо бъркаме... (замислено, докато забелязвам че 2-рата още стои на масата и ме гледа учудено) ...мацка, гейм оувър, беги при дружката, ние ще оправим сметката.
   - И сега какво, в колко ни е срещата довечера с тия? (Васе, много си прост. Ама много.)
   
   Тактическо отстъпление за разбор. Имаме проблем с втория закон на термодинамиката - равнищата в нашата система не са се изравнили. Няма страшно, аз съм бивша олимпийска надежда по физика - ще фиксирам ситуацията! Сменяме заведението, пускам Васето в авангард. Тоя скочи на две 3-ки и една 4-ка. Докато се абстрахирам от наболия мустак на едната и бях въвлечен в разговора. Едвам ни измъкнах без особени психически поражения. Много исках да го бия Васето. Ама много. Молих го да вдигне гарда, само един път да го изтрещя. Смилих се - ще взема да му счупя дясната ръка, замина му сексуалния живот. А може би трябваше да му я счупя, за да няма друг избор и да скача на мадама след мадама? Ето ти Васе идея: аз ще се правя на бавноразвиващ се, ти си ми придружителя; правиш някаква акция да си щракаме снимки с яки мадами, за да ми подпомогне развитието. Речено, сторено. Кръстосвам поглед, кривя устата, сгъвам ръцете като тиранозавър и давам на Васето начална скорост към двойка 9-ки... Go hardcore or go home!

   - Здравейте...(Васето му трепери гласа, ония не го отразяват, той е част от мебелировката) Извинявайте за момент...(пак никоя не го отразява, говорят си)
   - Блргхххххххх (блъскам се в масата им, веднага се обръщат към нас, аз осмуквам потеклата лига, бахти якия уинг съм!)
   - Внимавайте къде ходите(определено свалят погледи от мен и се насочват към Васето)
   - Да... ще внимаваме (настъпвам го по пръстите на по-близкия до мен крак)... аз съм му асистента...
   - Добре (свалят погледи и от него и продължават да си говорят)
   
   Спирам да се правя на идиот.
   - Васе, отчайваш ме. Три прости реплики - Аз съм му асистент, той ви е харесал, може ли да го снимаме с вас - това ще го направи щастлив, а той както виждате в какво състояние е - има нужда. Да ти ги напиша ли на листчета? Или билборд да опъна отсреща?
   Деветките се обръщат и ме поглеждат, защото всичко съм го казал на прекалено висок глас.
   - Извинявайте, той е нов в тия неща (махвам небрежно с ръка към тях) Учи се (вдигам невинно рамене)
   - Вие мамите хората за пари? Ти се правиш на умствено изостанал, а той събира дарения? Това е просто ужасно! (втората е искрено възмутена, Васето пребледнява)
   - (прекъсвам я) Не, не, не. Васика ще кандидатства в НАТФИЗ, помагам му да тренира за роля...
   - Ааааа... (първата) Той е актьоррр...
   - (Васето още е пребледнял, пак поемам вместо него) Естествено. Но е толкова притеснителен и така разваля ролите си, че досега са го снимали само в една немска реклама за гей секс телефон... (въздъхвам) депресирал се е, а аз се опитвам да му вдъхна кураж с подобни импровизации.
   - Мислех че всички актьори са много обиграни... (поглежда ме подозрително едната) ... и ти ли си актьор?
   - За съжаление...
   - ?!? Защо? (хорово недоумение и от двете)
   - Васе, седни, че като те гледам - ще припаднеш (набутвам го до деветката, която е една идея по-яка; и аз не съм особено в зоната си на комфорт - ще го ползвам за жив щит) Дайте му един лимон на човека(високо към сервитьорката) Ей сега ще се стегне (поучително, към деветките)
   - Защо за съжаление ли... защото играя пиесата "Живот".
   - Не съм я чувала (деветката до мен, явно заинтересована)
   - (С бавен и плътен глас, като narrator) Ами поставена е за първи път на (*вмъквам си рожденната дата*). Кърваво, брутално и безмилостно начало като за премиера...
   - Не се сещам да е имало революции тогава... или война (деветката до Васето, той стои като препариран)
   - Седни, седни и ти (деветката която е по-близко до мен ми прави място) Кой е автора на пиесата?
   - Всъщност авторите са двама: (вмъквам имената на родителите ми - украсявам имената им с руски окончания)
   - Не съм ги чувала, а ти?(едната към другата)
   - Не... съвременни някакви... (вдига рамене другата) Брат и сестра?
   - Съпрузи... (мятам небрежно с ръка)
   - Аха, романс някакъв, изключено е да е драма... (деветката до мен)
   - Авторите няма как да сте ги чували (год дем ит, Пешо, и моя глас започва да придобива треперливи нотки, прочиствам си гърлото), все още не съм си издал автобиографията... трупам материал, дописвам.
   Настъпва мълчание.
   - Аааааааааааа, тва мноо яку го напрай! Ама сега знаят на колко си години! И фамилията! Хахаха (Васето се събуди, мамка му и прасе! Правя се, че е страничен шум. Боже, и аз се опитвам да го приема за мебелировка, какво не му е наред?!?)
   - Ааааа... оооо... (и те загряват)
   - Значи не играеш никъде... (констатира деветката до Васето, леко ехидно и надменно)
   - О, аз живея в ролята си, това е далеч по-трудно (фак, фак, фак, изпускаме момента, бягай към неутрални теми - англичаните говорят за времето, времето е неутрална тема!) Например довечера трябва да жертваме най-красивата от племето, за да настъпи пролетта (деветката до мен се подсмихна за част секунда) Виждате какво е времето навън... (клатя глава) Но от племето ни останахме само аз и Васика (посочвам го) Ще го гримирам, но може и да не сработи тази година... (тука и двете се усмихнаха за секунда)
   - Във вулкан ли ще го хвърляш?
   - Моля ви се... в България вулкани - знаете че няма (край, нямам подходящо продължение, забих се да гледам в изпъкналите мускулчета по врата на деветката до Васето, загубих концентрация) Ако толкова ви интересува фолклора пък, елате довечера, ще видите...
   - Няма да се обличам като жена! (Васето изригна)
   - Да жертваме някоя от тях? (поглеждам деветката до него) Не знам Васик... не те превъзхождат чак толкова по красота, а и процедурата по приемане в племето е сложна...
   - Спокойно, не искаме да ни приемате в племето (деветката до Васето прекрати мъките ни, абсолютно сериозна - край, хвърлям го на вълците, налага се бързо да фиксирам ситуацията)
   - Вие губите... Е, Васик... все пак ще си ти (пресягам се и съчувствено слагам ръка на рамото му) Иначе знаеш, зима, студ, няма пролет, животинките няма да ги хване нагона да се еб*т, светът без секс ще е едно тъжно място... (тука двете прихват да се смеят) Ние с мацките после ще пием по едно с чадърче в твоя памет...
   - Ааааа... (Васето пак заби... съвземи се, дай ми малко материал бе Васе, умираме тука в нечовешки мъки)
   - Спокойно - ще те гримираме, ще те облечем (не си махам ръката от рамото му, но ме дразни ме как двечките се подхилкват на Васето - само ще ми се отплесне ръката и...)
   - Напускам племето! (евала бе Васе, живна! облягам се назад)
   - Племенен сепаратизъм? Предизвикваш ме на дуел? Дамите ще са ни секунданти! Избирай оръжието си!
   Тоя хвана вилица. Ае, Васе... ножа ли да взема? Да беше взел лъжица, имаше как да го изиграя!
   - (сбутвам деветката до мен) Да ти се намира лютив спрей?
   - Не, няма да е честно (смее се)
   - Сега го закъсахме, той е много добър с вилицата... (хванал съм деветката до мен за ръката, уж от страх) Погали ме по ухото (вдигам й ръката към главата ми) Като конете съм, това ме успокоява и надъхва! Гали, гали...(вече съм супер енергичен и се донамествам да й е удобно)
   Васето казва няколко думи на деветката до него - тихо, неразличими. Браво бе Васе, давай.
   - Е стига! (тросвам се аз) Казах да ме погалиш, да се успокоя - не да ми докарваш ерекция! (още я помня как се дръпна от мен - хем изненадана, хем ухилена) Сега какъв дуел ще е това? Васика ще го бия или ще го е*а? (пръсна се от смях)
   И аз взимам вилица. Защо заспах на "Аквамен"? Можеше сега да ми хрумне нещо.
   - Васик, ела навън, да не поливаме невинните с кръвта ти!
   
   Изнесохме се, зарязахме вилиците на друга маса по пътя навън. Отвън сме и се караме: казвам му - неравна битка, отстъпваме тактически. Васето иска да се връща, аз категорично отказвам - той ако иска, да се връща сам. Това отнема около минута. Деветката, която стоеше до мен се е появила на входа - не знам от колко време и какво е чула.
   - Аз нали съм секундант - трябва да следя дуела? (това го казва едва като я забелязах)
   - А... (да си събера мислите) Няма да има дуел, защото като го убия... ще се наложи аз да се обличам като жена, а... разбираш... (правя отвратена гримаса)
   - (подсмихва се) А той като се върне сам при нас, щеше да ни каже, че те е победил (чула ли ни е разговора?!? колко от него?)
   - "Живот"... понякога в пиесите се налага да играеш и умрял... (смигам, разпервам ръце) практиката не е излишна, все някога ще ти се наложи да го изиграеш за доста дълго...
   - Ако решиш да играеш 'жив'(прави ми знак да й се обадя, обръща се и влиза навътре)

   Васето се сърди - правел съм си гаври на негов гръб. Не бе, провокирам реакция, че си като препариран! Няколко минути го успокоявам, докато осъзнае: аз не съм й взел номера, няма как да й се обадя. Успокои се. И почна - как така нямало да се върнем, аз съм ги бил разбивал. Глупости - раздавам се и се правя на клоун, а ефекта е толкова малък, че спокойно можем да приемем, че го няма! А ти си в прединфарктно състояние! Абе Васе - самоубийство е да се върнем. Чакай. Червена светлинка.  Самоубийство? Значи съм с двете ръце "За". Връщаме се.
   
   Докато му направя бърз разбор на идеята за re-entry и как точно да му вдигна малко имиджа, докато му сложа памперса, докато влезем обратно и ни чакаше... празна маса, тръгнали си през някой друг изход. Прекратихме за деня. Васето малко разочарован, но като цяло - щастлив. Аз така и не усетих тръпката от това да имаш уинг или да си уинг, но пък беше малко разнообразие(рядко ми се случва да 'играя' абсолютно непознати, за които и аз съм абсолютно непознат, да не говорим за 9-ки). Май в близко бъдеще няма да повторя. Йебат, дайте малко линкове как се играе с уинг?
Активен

Coconut Crab
PuP Player
PuP Форум Шампион
*******

Репутация: +292/-320
Неактивен Неактивен

Публикации: 1955


Профил WWW
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2019, 16:40 »

Натурално ли си такъв или си се учил? Много добър стил.
Активен

Любовта означава да се радваш от съществуването на човека, да му даваш най-доброто и да не очакваш нищо в замяна.

Любовта си отива тогава, когато само любов не е достатъчна.

Фейсбук страница : https://www.facebook.com/pozitivnataistoria/
Сайт : https://thepositivestory.wordpress.com/
Блог : http://positivestory.blog.bg/
Emai : thepositivestory2016@gmail.com
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1055/-129
Неактивен Неактивен

Публикации: 3891Профил
« Отговор #2 -: Март 05, 2019, 22:23 »

Имаш дар слово, само не знам дали си ги измисляш тези истории или всичко е истина. И друг път съм се чудил.
А сега по същество: уингът ти помага, когато е горе-долу на твоето ниво. Иначе само пречи, както сам си видял. Ако искаш да му направиш услуга на момчето, да му удариш едно рамо - вземай го. Но в такъв случай май по-добре му дай 100 лева да иде да наебе една курва, отколкото да го мъчиш с нещо, което не е за него.
Относно самия теб: това дето правиш май не е свалка, а клоунада. Ако почнеш да изнасяш шоу на мацките, те се кефят, но в момента в който шоуто свърши, свършва и интереса им. По-добре (и по-ефективно) е да покажеш това, което си и да гледаш за индикатори за интерес към теб, а не към смешките ти. Те ако искат смешки, ще идат на комеди клуб, а в мъж гледат стандартните добре известни неща: външен вид, статус/пари, лидерство, самоувереност, фрейм. Смешките помагат, разбира се, но в умерени дози.
Да кажем на мен устата ми не умее да мели толкова добре като твоята, но например мога да знам много смешни вицове. Ако отида при две мацки и почна и ме гледате отстрани, ще видите, че се смеят и ми се кефят. Ще помислите, че се справям много добре. Но в момента, в който кажа нещо за себе си, те вероятно ще кажат "Ми добре. И кво? Давай следващия виц". И като ми свършат, ще кажат айде чао.
Затова при пикап след като поговориш 2 или 5 или 10 минути (колкото прецениш, но не повече от това) се прави някакъв малък тест дали те следват. Различните хора му викат с различни имена, комплайънс тест, кукичка, абе схващаш идеята. Пускаш кукичка и гледаш дали рибката ще захапе. Например казваш "ох, я да седна да почина, че днес беше много изморителен ден" и гледаш дали ще те пита "така ли, защо, какво прави днес?". Или казваш "я да идем до бара да си взема една бира, ти искаш ли нещо?". Идеята е да видиш дали тя те следва. Ако една жена не иска да направи някаква минимална инвестиция, например да ти зададе личен въпрос или да иде с теб 5 метра по-надалеч, значи едва ли те харесва.
По този начин отсяваш веднага тези, които не те харесват и едва ли възнамеряват да ти пуснат, но въпреки това седят с тебе заради безплатното шоу. Нека шоу да им изнася накой друг, ти имаш какво по-полезно да правиш, например да отваряш следващите!
Ако пуснеш 2-3 кукички и рибката не захапе, спокойно можеш да им пожелаеш приятен ден и некст. Ако пък правят инвестиции и те следват, постепенно увеличаваш интензитета.
Няма какво да ти преподавам уроци по игра, ти изглежда добре се справяш и сам, но въпреки това - може пък и да ти е полезно, човек винаги има какво да научи.
Поздрави!
Активен
Zalmoxis
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +48/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 50Профил
« Отговор #3 -: Март 06, 2019, 15:05 »

Натурално ли си такъв или си се учил? Много добър стил.

Дълго време се крих, но в последните години му пуснах края и истинското ми "Аз" изплува. Това, което виждаш с времето вече е станало неразделна част от мен. За съжаление(мда) вече инстинктивно сексуализирам почти всички разговори.

А сега по същество: уингът ти помага, когато е горе-долу на твоето ниво. Иначе само пречи, както сам си видял. Ако искаш да му направиш услуга на момчето, да му удариш едно рамо - вземай го. Но в такъв случай май по-добре му дай 100 лева да иде да наебе една курва, отколкото да го мъчиш с нещо, което не е за него.

Да, лошо. За Васето. Мислех си, че ще мога да го дръпна една идея напред. Чудех се дали тогава не е имал енергия/настроение или по принцип разминаването ни е огромно. Явно е второто.

Относно самия теб: това дето правиш май не е свалка, а клоунада.

Има го и този елемент : ) От една страна, когато влизам на мадами под моя левъл - обръщам всичко на шега, защото усещам превъзходството и няма тръпка. От друга страна, когато влизам на мадами над моя левъл, отново обръщам нещата на шега, но този път като защитна реакция(тук вече е интересното).

Ето ти пример. На тренировка. Споглеждаме се трети път подред с едно червенокосо, което е прекалено и изисква ответни мерки. Прекъсвам й енергичното скачане на въже, вземам й го и почвам да сгъвам на примка. На въпроса й какво си мисля че правя се отговаря невероятно сериозно: "Каишка. С твоя влажен поглед се налага да те взема за домашен любимец." Клоузнах ли я? Не. Забавлявах ли се? Да. It's the Journey, Not the Destination. Одъртях, май ме е избило на извращения Намигване
Активен

Equilibrium
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*
*

Репутация: +610/-466
Неактивен Неактивен

Публикации: 1453


Let it be


Профил
« Отговор #4 -: Март 06, 2019, 19:21 »

Забавна история както винаги. Но ако приемем, че е истина, изводът ми е, че не само не си помогнал на Васето, Zalmoxis, ами си го прецакал, макар че както го описваш, надали може да се прецака още повече.
За уинг трябват определени качества, но за съжаление ако уингваният е прегалено неумел и/или грозен, има риск мацките автоматично да се насочват към уинга...както може да се предположи, че се е случило във вашата ситуация.
Пробвано е и с други като Васето, имам съвсем пресен пример. И истината е, че докато смотльото сам не си помогне, никой не може да му помогне. Тъжно е, но е факт. Човек трябва да се пречупи.
Активен

Leaders grow leaders.
Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +180/-20
Неактивен Неактивен

Публикации: 723Профил
« Отговор #5 -: Март 09, 2019, 13:28 »

Еки, стоун, ... Привет!  :sleepy: Малко липсвахте, как сте?  Завърти очи

Рапортът е по-забавен заради стила на писане и какъв льохман е Васето (мъчно ми е за него, и аз имам такива приятели), отколкото откъм резултати. Някои неща на мен ми звучат "trying too hard" и супер некалибрирани - изпил си им кафето, на другата после пък си и вързал въжето на каишка... Аз ако съм мацка, ще избягам с 200 от такива играчи, супер крийпи ми е. По-скоро като стоун - наблягам на "външен вид, статус/пари, лидерство, самоувереност, фрейм" - хуморът е само средство да покажеш някое силно качество, той не е самоцел за мен. Щом казваш, че се забавляваш, Залмоксис, предполагам всичко е точно за теб...

Иначе, темата за уинга едно време мн сме я дъвкали. Аз с удоволствие работя с уингове - имам си 1-2 приятелки (за съжаление не винаги с мен, но когато са), които винаги са готови да се включат с някой свеж лаф, дори няма нужда да се напъват да мислят смешки, получава им се естествено. За това обаче трябва да сте разбира се приятели и да се разбирате добре и да се познавате, поне аз така ги виждам нещата.

С приятелите като Васето - и аз се мъча, пращам им книги, материали, видеа, давам им съвети, готови лафчета, промяна на фрейма... За момента мн ниска успеваемост, на повечето не им се занимава. Някои пък направо се ожениха за първата, с която им върза - та ме оттърваха от притесненията ми за тях.
Активен

Zalmoxis
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +48/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 50Профил
« Отговор #6 -: Март 13, 2019, 01:13 »

   
   Но ако приемем, че е истина, изводът ми е, че не само не си помогнал на Васето, Zalmoxis, ами си го прецакал, макар че както го описваш, надали може да се прецака още повече.
   
   Как ме хвана? Васето ми е въображаемия приятел детството...
   
   
   Пробвано е и с други като Васето, имам съвсем пресен пример.
   
   Дай го де, защо си го държиш за теб? Свиди ли ти се?
   
   
   Рапортът е по-забавен заради стила на писане и какъв льохман е Васето (мъчно ми е за него, и аз имам такива приятели)

   
   Не се закачай с Васето, той е с напредък! Спестил съм ви откъде е тръгнал, но явно трябва да се знае: преди да се намеся - пича на 25, хванал си е за "гадже" някаква 6-чка с невероятни усилия, та се заговорихме - бързал да се прибира, че на нея й било скучно?!? Абе, Васе, вие заедно ли живеете? Той специално бил взел нова квартира, да живеят с нея, като той я плащал. Щото тя била безработна. И сега тя си стояла, той бачка. Да плаща наема. Между другото й оставя колата си(купил си човека БМВ 3-ка, 15-20 годишно, на изплащане), да ходела тя по кафета с приятелки, с пари които той й оставя, защото тя е... безработна. А той - движи с градския. И Васето е горд с постижението, забил 6-чка, живеят заедно...
   
   Аз нали съм си брутално откровен, му казах - дай снимка да я видя тая неземна красавица? То пари й даваш, то кола й даваш, то я издържаш, то не я юркаш да работи - трябва да е нещо спешъл? А то обикновено селско девойче бе. От къра. Нищо, аз съм оптимист - цъкам с език, казвам "Секса може би е невероятен?". Сега, дръжте се за каквото има наоколо: те още не били правили секс(тука вече легнах от смях, чак аритмия получих). Смея ли да попитам защо? Смея. Елиминирам причините - Васе, ти пишка имаш ли? Имал. Доообре. Функционира ли? Функционирала. Ма не само да пикаеш? Въобще, няма какво да бавя и отлагам истината... Мацката ту я боляла главата, ту била в цикъл, ту недоволна от нещо друго... Кажете ми, как да не се намеся?!? Как?!? Два месеца му виси на вратленцето като воденичен камък, а Васето я дебне. Нечовешка история. Е, това вече е минало. Отне му няколко дни да асимилира какво му казвам, но й тегли шута и сега Васето се е отправил към едни по-безоблачни хоризонти. Засега ниски хоризонти, но... безоблачни. Предполагам...
   
   
   на другата после пък си и вързал въжето на каишка... Аз ако съм мацка, ще избягам с 200 от такива играчи, супер крийпи ми е.
   
   Хах. Не се бях замислял даже, благодарско за вметката. Но и тя не го прие крийпи. Като се замисля, ако тя се крийпне от това - аз ще й помогна да ускори не до 200, ами до 400, за да ми освободи пространство за някоя с по-развито чувство за хумор, интелект и въображение.
   
   
   По-скоро като стоун - наблягам на "външен вид, статус/пари, лидерство, самоувереност, фрейм"
   
   Ъммм... знам ли, явно още имам да уча. По мои разбирания външния вид не е нещо, на което да се набляга, а е кота нула. Със статус и пари аз лично съм приключил, вдигнах белия флаг, ударих кърпата в земята. Грешка ли е, не е ли? Но когато се обградиш с много по-успели хора от теб и това се приема за норма, губиш желанието въобще да говориш за това, какво остава да наблягаш... как да ти го обрисувам... като се сговниха нещата с жена ми, преминах рязко към самоволен ергенлък, естествено възникнал от инат и гняв. Специфика: нямах прибори за хранене. Окей, отивам да си купя. Неръждавейка, бате! Я махнете тая неръждавейка, аз вече съм свикнал на сребърни прибори. Масивни. И ми вадят една вилица, 80 грама ли, 90 грама ли. 650 лева!!! Вилица! Йебат. Лъжица + вилица + нож + чиния минаваше над 3000 лева. Нали тъста все плачеше, че цената на среброто се била сринала?!? Риалити чек, сринала се е, ама не и от моя гледна точка. Ами ако ми дойде някоя на гости? За чинията ще го извъртя, ще ядем от една. Ама с приборите какво ще правя?!? Значи два комплекта. 6000+. Не мога да си позволя прибори, да ям, без това да съдере месечните ми финанси. А чаши? Да, стъклото е хубав, евтин материал - свиква се... И като ти се случат стотина такива неща, ела после наблягай на статус и на пари. Почваш да усещаш, че си фейк. Статус и пари е когато си ял с вилица за 650 лева, но дори не си допускал че струва толкова и това ти се е струвало нормално - не си се замислял, имал си по-сериозни проблеми за решаване... когато една вилица е мръсна, просто вадиш следващата. И така - цяла седмица. Но да заведеш някоя 9-ка на концерт на Андре Рю(в България, хората около теб са с дрехи от 2-ра употреба, забелязваш как твоята 9-ка има драскотина на едната обувка прилежно мината с лак за нокти в подобен цвят, Equi може да ни просветли по въпроса защо по дяволите се прави така), после да отидете в ресторант с прибори от изкусно изработена неръждавейка(като в евтина закусвалня) и да кажеш: статус, пари, ей го тая вечер хвърлих хилядарка, мацката се е впечатлила... де да знам... поне за мен не е нещо на което бих наблягал или от което бих очаквал резултат. Нали същата 9-ка утре ще отиде при сребърните прибори? Или вече е била при тях? В една такава ситуация ми остава само да се пошегувам, щото иначе трябва да се свия на кълбо и да ридая неудържимо. Обрисувах ли го добре? Май да.
   
   Не казвам, че всичките трябва да сме с милиони в сметките. Но когато не е така, за мен е по-естествено да си мълчим по въпроса и да акцентираме върху други неща...
   
   
   С приятелите като Васето - и аз се мъча, пращам им книги, материали, видеа, давам им съвети, готови лафчета, промяна на фрейма... За момента мн ниска успеваемост
   
   Лошо. Васето е обречен. А наистина си мислех, че мога да му помогна. Един от малкото случаи в които правя нещо безкористно, а то да няма шанс да се получи...
Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines