7842
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« -: Февруари 25, 2017, 17:55 » |
|
Здравейте !Така от скоро харесвам едно момиче,което е от класа ми.Един ден й казах,че съм започнал да слушам един рапър.Една седмица след като й казах това,тя започна доста да се кефи на песните му и да ми казва кога е излязла нова песен.Дори и да си припява части от песните,когато съм около нея.(Допускам,че може наистина да му се кефи,а не да го слуша и следи само заради мен).Следващата случка,която ми направи силно впечатление е когато бяхме на един купон.Бяхме се събрали доста хора.Първо се повеселихме,но на мен в този ден не ми беше много до пиене.По-късно вечерта започнахме да си говорим, тя ме питаше някакви неща от сорта дали знам кога й е рождения ден(Тя знае,че не съм много добър в помненето на рожденни дни,но аз знаех за нейният и изглеждаше доста зарадвана като разбра,че знам кога е) ,дали знам къде живее,къде точно в квартала,в който живея се намира блока ми и такива общи работи. Тя АБСОЛЮТНО ВИНАГИ се смее високо на шегите ми.Не дава никакви признаци,че й е неприятно когато седна по-близо до нея,винаги се държи супер добре с мен и винаги е готова да ми услужи.Дори многократно се е опитвала да ме оттърве когато тръгнат да ми пишат забележка в училище или някой учител иска да ме изпита. Скоро време чувам намеци от нейни приятели за мен. Дори наскоро доста добър приятел, който е от компанията й мисля,че се опита да намекне нещо.Ние седяхме и си говорихме .Трябваше да свършим нещо в училище.През това време аз трябваше да проверя нещо лично на телефона.Приятеля ми дойде,започна да говори с нас и каза на нея следната фраза под формата на шега: "Тук си за да работиш,а не за да....и ме посочи няколко пъти с поглед (аз видях това с периферното зрение).Тя се усмихна,след което аз бях свършил с телефона и продължихме разговора си. Не допускам опцията,че съм friend zone-нат, защото ние не излизаме постоянно и не си споделяме супер лични неща,както обикновенно става. Има само един проблем.Когато й пиша тя отговаря веднага щом е на линия.Разговорът се развива супер.Не дава знак,че й е досадно и много се забавлява в компанията ми.Но проблемът е ,че винаги аз трябва да започна разговора.Точно този проблем ме кара много да се чудя дали си пада по мен.... Та ми трябваше обективно мнение дали тя ме харесва също и да действам ли?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
CONQUISTADOR
|
 |
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2017, 11:48 » |
|
Та ми трябваше обективно мнение дали тя ме харесва също и да действам ли?
Да харесва те , да действай.
|
|
|
Активен
|
Никога не се отказвай .
|
|
|
JohnGotti
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 39
|
 |
« Отговор #2 -: Март 01, 2017, 17:13 » |
|
Повечето момичета/жени, дори да те харесват чакат ти да започнеш разговора. Действай, ако искаш отношения с нея. Няма нищо лошо в това да я потърсиш пръв, но не се лепвай като удавник за сламка. И тя ще започне да те търси, но като гледам тук няма да има нужда да чакаш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
7842
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #3 -: Март 04, 2017, 08:46 » |
|
Повечето момичета/жени, дори да те харесват чакат ти да започнеш разговора. Действай, ако искаш отношения с нея. Няма нищо лошо в това да я потърсиш пръв, но не се лепвай като удавник за сламка. И тя ще започне да те търси, но като гледам тук няма да има нужда да чакаш.
Да тук съм съгласен братле.Напоследък от това,което наблюдавам от нея и приятелите й,които пускат някакви намеци мисля,че ме харесва.През седмицата прекарваме половината ден заедно,но когато ми пише през почивните дни,когато не сме се виждали, го прави да изглежда все едно има причина да ме потърси.Ако аз не се сетя да й напиша без причина например:" Хей как си,какво правиш и такива неща'' тя няма да се сети да ме пита при мен как е,какво правя и т.н.С това момиче не се познаваме от скоро.От осми клас сме в един клас, просто наскоро се сближихме повече.Както казах тя винаги се е държала добре с мен и наистина много искам между нас нещата да се получат.За пръв път се влюбвам толкова в момиче и бих направил всичко за нея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BJBlaskovitz
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 43
|
 |
« Отговор #4 -: Август 04, 2020, 19:33 » |
|
играй го директно, че от толкоз писане никой хубаво не е видял... пък и ти хлътваш вече и си с единия крак във френдзоната. Няма за кога да отлагаш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Coconut Crab
PUP Reader
PuP Форум Шампион
Неактивен
Публикации: 1990
|
 |
« Отговор #5 -: Ноември 28, 2020, 12:02 » |
|
Ами ти кво очакваш - сама да те наебе. Ти чел ли си форума. Мъжът трябва да е активен, гони мацки непознати по улиците дето никви сигнали не са му дали, ти искаш тая мацка сама да се наебе, ти само да си движиш ханша, е няма да стане. Ти трябва да инициираш срещи, да я целунеш, да я заведеш у вас, да е наебеш. Дори и много да те харесва, тя ще се дърпа поне малко, а може и много при секса, за да не изглежда лесна. А и ако е девствена, може да се дърпа месеци. Така че - това, че те харесва, не значи, че ти можеш да си пасивен и всичко да се случи. Напротив - трябва да си активен, много по-активен от нея, просто би трябвало да ти се получи по-лесно, ако наистина те харесва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|