Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 23, 2023, 09:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Раздел за теми, пуснати от тинейджъри и ученици  (Прочетена 15858 пъти)
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 985

Профил WWW
« -: Май 02, 2012, 14:04 »

Поради големият брой теми, пускани от лица под 18 години по молба на много потребители, реших да създам раздел, в който ще бъдат премествани всички теми от този тип. Призовавам модераторите ако открият тема, пусната от непълнолетен да я преместват тук. Целта ми е да повиша качеството на останалите раздели и форумът да придобие по - добра ориентация към пикап.
    В този раздел могат да се постват всякакви случки и проблеми свързани с комуникацията в училище. Ако някоя тема е добра пак ще бъде правена важна, както и в останалите раздели.
    Естествено това не означава, че никой потребител над 18 години не трябва да пише тук. Много тинейджъри ще се радват на вашите съвети.  Усмивчица
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3830

Профил
« Отговор #1 -: Май 02, 2012, 19:02 »

Велик си! Супер решение. Усмивчица Мисля, че много хора ще се зарадват.
Активен

The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1009

Профил
« Отговор #2 -: Май 02, 2012, 19:08 »

Велик си! Супер решение. Усмивчица Мисля, че много хора ще се зарадват.

Така е брат, има такива хора Смотан Браво, Илиянски, супер решение!
Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
PU_як
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен Неактивен

Публикации: 2184

Профил
« Отговор #3 -: Май 02, 2012, 19:40 »

Господ чу молбите ми - мерси, Илиански Намигване
Айде юруш сега на ученичките в новия раздел......и да си пишете домашните, ей палавници малки Ухилен
Активен

Fake it 'til you make it!
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3994

Профил
« Отговор #4 -: Май 03, 2012, 09:49 »

А ще има ли в новия раздел теми как батковци да свалят ученички?
Или ще е само как ученици да свалят ученички?

Ташака настрана, поздрави и от мен за решението - мисля, че форумът ще стане по-user-friendly.
Активен
evolution-I
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 286

Профил
« Отговор #5 -: Май 03, 2012, 18:12 »

Искам да попитам,като имам някой друг успешен или неуспешен рапорт от мола тук ли да го пускам след като и аз не минавам възрастовото ограничение?  Усмивчица

Поздрави  Усмивчица
Активен

"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls"
Roadtrip.
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 985

Профил WWW
« Отговор #6 -: Май 03, 2012, 18:29 »

Искам да попитам,като имам някой друг успешен или неуспешен рапорт от мола тук ли да го пускам след като и аз не минавам възрастовото ограничение?  Усмивчица

Поздрави  Усмивчица
   Всеки, който е под 18г. трябва да пуска темите си тук.
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
urudche
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил
« Отговор #7 -: Юли 04, 2012, 18:43 »

Здравейте Усмивчица искам да ме посъветват някои по-опитни (някой да не се обиди (: ) проблемът ми е че не се  сещам за какво да говоря просто дума не мога да обеля не се сещам за нищо. Благодаря за отговорите предварително Усмивчица
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 527

Профил WWW
« Отговор #8 -: Юли 05, 2012, 11:15 »

Здравейте Усмивчица искам да ме посъветват някои по-опитни (някой да не се обиди (: ) проблемът ми е че не се  сещам за какво да говоря просто дума не мога да обеля не се сещам за нищо. Благодаря за отговорите предварително Усмивчица
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=3785.msg42111#msg42111
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
konenene
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #9 -: Декември 07, 2013, 01:17 »

Здравейте,искам да ви попитам как мога да си намеря приятелка на 16год. съм а още съм нямал аверка,поради причината,че аз тренирам кик бокс от както се помня и никога не съм търсил запознаства с момичета и нямам нито една приятелка и не знам как да разговарям с момичетата а много ми се иска да си хвана едно гадже даже харесвам едно момиче ама с нея съм си говорил само един път.Моля дайте ми съвет!!!
П.С:Не съм някъв дебелак имам добро спортно тяло  Ухилен
Активен
Coconut Crab
PUP Reader
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1990

Профил WWW
« Отговор #10 -: Декември 10, 2013, 08:07 »

Здравейте,искам да ви попитам как мога да си намеря приятелка на 16год. съм а още съм нямал аверка,поради причината,че аз тренирам кик бокс от както се помня и никога не съм търсил запознаства с момичета и нямам нито една приятелка и не знам как да разговарям с момичетата а много ми се иска да си хвана едно гадже даже харесвам едно момиче ама с нея съм си говорил само един път.Моля дайте ми съвет!!!
П.С:Не съм някъв дебелак имам добро спортно тяло  Ухилен

Е аз съм някакъв дебелак  Ухилен Ухилен Ухилен, но все пак ще ти отоговоря. За да я намериш според мен, първо трябва това да не ти е фикс идея и самоцел. Започни да разговаряш с момичета, може и на улицата след като не ги познаваш. Аз сега почвам да пикапя в смисъла на думата, който се влага тук - на улицата с непознати жени. Иначе добре става и в училище (щом си ученик), аз така си намерих бившата приятелка на работата. Разговаряй с тях, бъзикай се, изведи някоя съученичка на кафе и така. Но не се отказвай дори и да не стане с първата. Като излезете - разказвай нещо весело и почвай кино малко по малко (всмисъл - не да идете на кино, прочети в сайта какво означава.

И другото - пускай си въпросите като нова тема в раздела, защото това е обща тема.
Активен

Любовта означава да се радваш от съществуването на човека, да му даваш най-доброто и да не очакваш нищо в замяна.

Любовта си отива тогава, когато само любов не е достатъчна.

Фейсбук страница : https://www.facebook.com/pozitivnataistoria/
Сайт : https://thepositivestory.wordpress.com/
Блог : http://positivestory.blog.bg/
Emai : thepositivestory2016@gmail.com
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: