Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 05, 2023, 23:33 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Търся човек около 17 години да разцъкваме в София  (Прочетена 2628 пъти)
IPanamski
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« -: Юли 16, 2019, 14:44 »

Здравейте, от известно време много съм се надъхал да започна да се занимавам сериозно с PUA, обаче сам някак си не успявам да стигна до действие (да се престраша да заговоря някоя непозната). На 17 съм, от София и имам сравнително малко опит с момичетата и свалките (имал съм гадже, но в cold approach съм абсолютно начинаещ, правил съм преди време точно 2 опита с приятели, след което се отказах). Този път обаче съм сериозен и точно затова реших да пиша тук, за да знам, че съм направил всичко възможно Усмивчица Готов съм да направя огромна промяна в себе си и да променя много неща в живота си, които не ми харесват. Та, търся си някой на близка до моята възраст с който да практикуваме и да се развиваме в пикъпа, да се мотивираме и да се надъхваме. За да сме наясно, не търся някой, който да свърши тежката работа вместо мен, търся някой, който има близки до моите цели, някой с който ще си бъдем полезни взаимно. Няма проблем да бъде без никакъв опит, стига да има желание!
Активен
Freste
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил WWW
-
« Отговор #1 -: Юни 28, 2022, 23:41 »

Здравейте
от скоро съм в София и нямам почти никакви познати
Имам желание да изкача Витоша с компания , дали е възможно да се присъединя към някоя компания може и сам човек, важното е да не съм сама


Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: