Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Април 15, 2021, 01:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Шокиращата ситуация от нощна игра в чужбина. Откраднаха ми 10ка  (Прочетена 3486 пъти)
Nikk
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +18/-6
Неактивен Неактивен

Публикации: 98Профил
« -: Септември 06, 2019, 18:41 »

Здравейте играчи, пикъпери, RAFC-та, AFC-та и подобни Смотан. От доста време не бях писал в този форум, но ето че дойде време отново да го направя. Инициативата преписвам, на един приятел, който чете доста често темите тук и ме помоли да напиша историята, която му разказах, за да видим какво биха казали по-опитните от форума.

Кратко интро за мен. Живея в чужбина от няколко години. Не съм от най-социалните и натурално атрактивни типове, но поради липсата на българки в града където живея, бях принуден да започна да излизам по-често и да заговарям чужденки. Езиковата бариера и пренебрежителното отношение за, че си българин, мисля да ги пропусна, тъй като до известна степен съм намерил начин да се справям с тях. През последните две години активно излизане с цел колд апроуч пикъп се случиха доста неща и основните ситуация са ми до болка познати, но продължавам да имам неочаквани ситуации, които ме впечатляват или объркват, въпреки натрупания опит. Излизам 2 или 3 пъти седмично и правя по 4-6-часови сесии, предимво вечер.

Следващата история се развива миналата сряда в един не много голям клуб. Трябва предварително да ви кажа, че клубовете на запад нямат нищо общо с тези в България. Интериорът вътре е доста опростен. Има 3-4 маси максимум, които се водят ВИП зона, а останалата част от дискотеката е денсинг, който е винаги препълнен. Таз средата ти гарантира анонимност и дава свобода да се проваляш, защото е доста хаотично и ако нещо се прецака можеш просто да изчезнеш в публиката.

Влизаме в дискотека с уинга ми и се насочваме директно към денсинга. Опитвам се да огледам хората, без да си личи, че преценявам кое момиче бих заговорил и кое не. Аз лично мисля, че е голям минус, ако отстрани си личи, че зяпаш момичетата. Просто те издава, че си дошъл за пикъп, още преди да си изиграл картите си и момичетата директно те слагат в категория "крийпи" или категория "играч" (в лошия смисъл на думата). Жените имат много силно изградено шесто чувство относно тази тема и надушват нещата от далече. Аз се опитвам да се разграничат от тези типове хора в клуба, защо това причинява излишни пречки в по-късен етап от вечерта, когато започна да заговарям.

Естествено и двамата с уинга ми сме спекани. От досегашния ми опит разбрах, че може би никога няма да съм максимално уверен директно с влизането в клуба, освен ако не отивам пийнал. И така около половин час танцуваме и междувременно преценяваме кой ще заговорим тази вечер. В един момент, вече се усеща, че трябва да действаме. Вътрешно всичко ти казва да не го правиш, но в такава ситуация най-лесното решение е да се хванеш за топките и просто да се хвърлиш от раз иначе цяла вечер ще си намираш причини, защо всяка ситуация не е удобна за апроуч. Всъщност всяка ситуация наистина не е неудобна и затова просто не трябва да чакаш, ако си излязъл да практикуваш колд апроуч, ами директно да действашл

‌Решаваме да започнем. Виждам едно момиче, което гледа в моя посока и решавам да отида при нея. Казвам и първото нещо, което ми идва на ум(нищо съществено), тя не ме чува, защото говоря твърде тихо. Повтарям го, но тя се дърпа и ми обръща гръб. Крийпнях я или може би й бях твърде симпатичен и не знаеш как да реагира в бързо развилата се ситуация. Не съм сигурен, но едно е ясно. Не бях калибриран, влезнах твърде рязко. Предимно защото бях по-притеснен от нея  Ухилен. Ситуацията беше пълен криндж, но това не е важно. По-важното беше, че си направих първият апроуч за вечерта. На мен лично след него доста ми олеква. Има някаква социална бариера, която се пречупва след него и си доста по-свободен. Уингът ми също фейлна в неговият апроуч, но както вече написах, това очаквахме и трябваше да стане. Потанцувахме още малко и последваха следващите апроучи. Събрахме малко инерция, започнахме да се задържаме по-дълго разговорите. Запознахме се с няколко смесени групи, но не бързахме да клоузваме (да взимаме номера или да дърпаме момичетата някъде настрани). Грешка номер едно на начинаещите след като се научат да задържат разговор. Или не клоузват, или бързат с клоуза и прецакват нещата от бързина и зор.

Нощта продължи, а ние все още бяхме на денсига отново сами. С периферията видях, че едно момиче ме гледа отстрани. Обърнах се и уау, може би моята 10 от 10. Русокоса, синеока, германка, слаб ханш, тренирано тяло. Беше в черна рокля плътно очертаваща перфектното й тялото. Отместих погледа си от нея, но тя продължаваше да ме гледа. Пак я погледнах и ми се усмихна с най-чаровната усмивка, която видях през тази нощ. И аз и се усмихнах. Погледнах уинга и той ми пусна поглед "Какво за бога чакаш". Знаех, че ако не действам сега, нещата ще отидат на вятъра и ще ме отреже, ако се опитам да я заговоря по-късно. Просто от далече щеше да си проличи, че нямам топки и не съм достатъчно добър за нея.

Задържах очен контакт, приближих се достатъчно близо, хванах я леко през кръста и прошепнах в ухото "Как се казваш". От нейна страна никакво съпротивление. Хвана ми ръката през китката и ми отговори. Бях малко шокиран. До сега рядко получавах толкова позитивно отношение още от самото начало. Нещо ми се струваше съмнително в ситуацията. Попитах я с кой е тук тази вечер. Показа ми едно момче и едно момиче - приятелите й. Реших да го играя бавно и да се запозная с тях. Размених 1-2 думи и с двамата. Трябваше да разбера каква е динамиката на отношенията им.

Попитах момчето от къде познава другото момиче. Той ми каза, че тъкмо я е заговорил. Бях лекоу учуден. Той изглеждаше малко странно, не очаквах да е излезнал да заговаря, но ако трябва да бъдем честни и другото момиче не беше кой знае какво. Аз бих и дал 4 от 10, при условие, че ситуацията се развива на тъмно в дискотека. Както и да е, мен ситуацията ме устройваше. Съмнявах се само в едно. Може би момичето, което заговорих беше останало само и търсеше просто някой да й обърне внимание. Случвало ми се е да попадна на такива, които играят двойна игра и когато приятелките им се освободят, рязко губят интерес. Ок, тук ще внимавам. Не бързам да си правя заключения. Започнах да танцувам с нея е и се опитвах да поддържам някакъв разговор, който тя прекрати със "само ще танцуваме". Пита ме само от къде съм и като и казах България усмивката й се изпари. Не се зарадва много, и направи лека физиономия, но се опита да я прикрие. Доста огорчаващо е да видиш как човек си променя мнението за теб заради страната от която идваш. Това е чистата дефиниция за расизъм и е доста жалко, че много чужденци мислят лошо за България. Причините това да се случва, мисля, че всички ги знаем, затова ще ги пропусна и тях.

И друг път съм бил в тази ситуация. Знам, че не съм лош човек и превъзхождам голяма част от местните в много аспекти, затова реших просто да сменя темата и да продължа напред, без да показвам, че съм се засегнал. Оставих я за момент, защото бях изгубил уинга си и отидох да го търся, като и казах, че пак ще я намеря по-късно вечерта. Тук може би някои от вас ще ме критикуват, че съм я оставил свободна някой друг да я заговори, но от моята глездна точка си оставиш приятеля заради момиче, което си срещнал преди 5 минути и ти е завъртяло леко главата субкомуникира лошо за теб. Показва, че такива неща не ти се случват често и тази ситуация е от изключителна важност за теб. Scarcity майндсет - прави те да изглеждаш нийди, а не исках да ме отрязват поради тази причина. Може и да греша.

Намерих си уинга и се върнахме на денсига. Видях я, заговорих я пак и диджеят пусна Деспасито. Супер, перфектния момента да покажа уменията си по саласа, които се изчерпваха до бейсик степ и завъртане (достатъчни, за да впечатлиш пияно момиче в дискотека, което е забравила какво е координация Намигване). Потанцувахме малко с дистанция и след 5-10 минути я дръпнах по близо до мен. Който е танцувал Кизомба знае позицията в която твоите крака са между нейните и лицата ви са буза до буза. Беше малко странно, защото аз не знаех какво правя, но и тя също. Нямаше значение, защо просто се сваляхме, а танците бяха само за замаскирани на очевидното. Исках да я целуна, но ми се струваше прибързано. Шестото чувство ми казваше, че сега не е моментът и ще се дръпне, въпреки че вече бяхме доста близо един до друг. Послушах интуицията си, направих малко дистанция и я погледнах в очите с онзи поглед, който подсказва, че ще се опитам да я целуна. Исках просто да опипам ситуацията, без да си губя силата в случая. Тя ме де усмихна и ми намигна, след което счупи очния контакт. Приех го за сигнал "не сега" и продължих да танцувам с нея.

Както всичко беше романтично отнякъде изскочи някакъв пич, сграбчи я за ръката, дръпна ня рязко и тръгна към изхода. Тя не се съпртиви. Не успях да реагирам, защото стана толкова бързо, че не усетих какво точно се случва. До сега не ми бяха отмъквали момиче буквално под носа. Бях чувал за подобни тактики, но никога не ми се беше случвало някой да ми го направи на мен.

Стана ми тъпо, главно защото си помислих, че съм изглеждал като някой путьо отстрани, лесна мишена на която да й отмъкнеш момичето като играчка от бебе. Нищо. Щях да реапроучна, ако я видя пак, щях да си го върна на пича. Действието му беше некалибрирано и нещо ми подсказваше, че въпреки, че тя отиде с него, нямаше да му позволи да ескалира толкова бързо. Може би беше тест от нейна страна към мен. По скоро просто се забавлваше, защото момчета се "бореха" за нея и това и вдигаше самочувствието. Реших да не тръгвам след тях, защото щеше да изглежда нийди и щях да влезна във фрейма на пича. Ако мислех правилно, можех по-късно да си я "взема" с доста по-силен фрейм. Можех да го направя, да изглежда, все едно това, което се случи е нещо супер незначително за мен и съм убеден, че съм повече от този пич, което щеше да ме направи още по ценен в очите на момичето. Да не забравяме и основното правило във фрейм битките - The less reactive wins. Обаче хипотези... Като си навън просто трябва да действаш. Размишляването си го оставих за вкъщи.

Върнах се при уинга ми и му разказах за случилото се. Той се засмя и предложи да ходим да бием "крадеца". Шегуваше се естествено. Не забравяйте това, което написах в началото. Клубовете тук не са като тези в България. Ако дори докоснеш някого ще ти направят досие и ще ти лепнат солидна глоба, плюс дългосрочпа забрана за влизане в съответния клуб, а аз не искам нито едно от тези неща. Пък и нищо няма да спечеля с един бой...
Заговорихме още по едно момиче, но вечерта отиваш към финала си. Не ставаше нищо и ни отрязваха ни, въпреки калибрирания ни подход. Бях решил да си ходя, но уинга ми ме дръпна в тълпата на денсига да хвърлим по едно око като за последно. Добре, че го направи.

Видях я да танцува до пича, който ми я открадна, но нямаше нищо общо с начина по който танцуваше с мен. Дадох сигнал на уинга ми, че влизам. Той само ми кимна. Направих, това което ми пичат ми направи на мен. Отидох без да го поглеждам, хванах момичето за ръката и я завлякох настолни. Пак никаква съпротива, само му се усмихна и махна на другия за чао. Хванах си я както преди и нещо и прошепнах в ухото. Не помня какво беше вече, но тя пак ми се усмихна и ми намигна. Скъсих дистанцията, но само танцувахме.

Имаше страхотен парфюм (те всички женски парфюми са страхотни като ги носи хубава жена хаха) и ме възбуждаше. Ръцете ми малко трепереха, защо не бях попадал в такава ситуация преди. Момичето наистина беше много красиво и малко ми беше трудно да повярвам, че нещата се случват толкова лесно. Въпреки това не издържах и я целунах по врата. Никакво съпротивление отново. Прошепнах и че има много вкусно вратле и пак я целунах, като този път я захапах. Целувах я по врата нагоре докато стигна лицето й. Отдръпнах се назад леко, погледнах я в очите и вече я целунах наистина. Целувката не продължи много дълго. Тя се дръпна леко настрани, завъртя се с гръб към мен и започна да ми се търка. Уингът ми през цялто това време пречеше на другото момче да дойде, но след като я целунах му напраи път. Не знам, дали нарочно, но момичето май доста показно се търкаше в мен, докато гледаше, към пича, който се опита да ми я открадне по-рано. Сега той беше загубеняка в ситуацията.
Потанцувахме и исках пак да я целуна. Завъртях я към мен и се опитах, но тя не ми позволи. Не реагирах, а продължих да танцувам с нея. След време опитах отново, но този път само ли показа не с пръст и се оттегли назад. Позволих и да си тръгне. Чувствах се победител вече. Егото ми беше щедро наградено, затова че аз бях готиния пич в ситуация и се натисках с най-красивото момиче в клуба. Бях и изморен, защото през целия ден преди това бях на работа, а вече беше към 2 часа през нощта. Мислих да си почина малко на бара и да я заговоря по-късно отнво, за да я клоузна както си трябва. Странното е, че тогава не ми мина през главата да я пулнах същата вечер. Все още не ми е толкова естествено. Правил съм го само два пъти до сега и бяха буквално през много кратък период от време. Мислех, да й взема само телефона.

Намерих си уинга, който беше заговорил още една група от три момичета и реших да му помогна. Ставаше късно и той взе номера на момичето, което си беше харесал. Отидохме да търсим моето момиче, за да взема и аз нейния. Естествено не я намерихме. Бях я видял с приятелката й преди да отида при него, но вече ги нямаше. Явно си бяха тръгнали. Нищо, аз бях доста доволен. Изиграх си картите добре тази вечер. Бях калибриран, бях настоятелен и се натисках с момиче. Можеше евентуално и да спя с нея, но няма как всичко винаги да бъде най-оптимално.

И все пак беше интересна ситуация. Към начинаещите - надявам се да научите нещо ново от написаното или поне да ви нахъса да излизате и заговаряте и да не си отказвате, когато има някакви пречки. От по-опитните бих се радвал на коментар или зебележка. Мисля, че вече съм advanced в nightgame-a, но е трудно да се учиш са от себе си, защото приемаш всяка своя идея, за правилна когато започнеш да получаваш някакви резултати. Сигурно и аз греша някъде. Пийс Усмивчица!  

P.S. Сори, ако има правописни грешки. Пиша от работа от телефона (шефа го няма Смотан) на един дъх и не ми е много удобно да едитвам. Ще поправя темата от компютъра като се прибера.
Активен

The shark that doesn't swim drowns...
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Репутация: +346/-41
Неактивен Неактивен

Публикации: 1364Профил
« Отговор #1 -: Септември 06, 2019, 23:48 »

Първо, браво за упорството и добре отиграните ситуации (някои).
Сега към недобрите.
Тъй. Да започнем с това, че когато подходиш непознато момиче в клуб. А и не само в клуб, при всяко едно ново запознанство с момиче с цел свалка. Имаш два основни елемента, които очертават динамиката. Едното е интереса в старта, и другото е начина по който го експоатираш. Или начина по който го превръщаш в привличане.
Когато останеш пасивен в динамиката, този първоначален интерес, който разпалваш с дръзкия си подход, новата свалка, и тръпката от ново познанство, започват да се изпаряват. Без значение, че ти не си гонещ, без значение, че не си направил нищо което да ти свали стойността. Тя просто пада когато стоиш на нулата. Поради простата причина, че първоначалната емоция отслабва, а нищо не я заменя.

За това, я експоатираш в привличане. Основните похвати са два, от чисто природна гледна точка. И ти ги миксираш както прецениш, в дългосрочен план. Но в старта, когато се определя всичко, естествено, някой от двата ще е основен. И това зависи от това как точно искаш да играеш. И какво точно искаш да постигнеш.

Единия начин е да водиш супер уверено и доминантно. Дирекно към клоуз. Доста подходящо за нощна игра. Писано е защо, не ми се обяснява. Идеята е, че използваш първоначалния интерес и слабото привличане, да водиш уверено, без да гониш, основно само с действия, и без пасивност, чакане и колебливост. Подобен пример е появилия се пич дето ти я отмъква. Неговия подход, чисто като действие е от този тип. Увереното баунсване, водене към клоуз, увереността в самия подход (сякаш постоянно клоузваш по някоя готина мацка в клуб, без надиграванки, и го приемаш за нещо естествено), и липсата на страх, колебливост, нужда от удобрение, ти надгражда първоначалния интерес и слабо привличане, към силно привличане, покорност и следване от стана на мацката. Доверие в стойността ти.
Естествено, когато залагаш основно на силна и бърза ескалация, шанса за клоуз е по-малък. Често ще изтърваш сетовете. Ще отказват да те следват. И ще те отсвирват.

Другия начин да създаваш привличане е по-бавния. Да вдигаш стойността си. Да им бягаш. Да играеш силно близо-далеч. Да ги караш да инвестират физически и емоционално. Казано най-простичко - да се стремиш да създадеш емоционална връзка. От страна на момичето към тебе. Да експоатираш емоциите. И да генерираш нови и разнообразни.
Когато успяваш да го постигнеш, ще можеш лесно да ги извеждаш след това. Връзката е по-трайна. И по-дългосрочна. Но отнема много повече време. Повече инвестиции. И повече енергия.
И мацката трябва да е склонна да инвестира в такъв тип игра. А не винаги са, особенно при нощна. Както в случая, ти е казала "да танцуваме само, без да говорим", но ще се върна и там.
По този начин, можеш да се влачиш цяла вечер след един сет. Цяла вечер да се занимаваш да играеш него. Да градиш силна емоционална връзка. А накрая сета да излезе греда.

За това си преценяш, от кое колко си струва. И времето което си готов да отделиш.

Тъй. Една забележка. Относно това от къде си. Сам каза, че ти си знаел реакцията на мацката. Защо и отговори. Като има 1000 варианта. Можеше да я излъжеш с нещо което ще и хареса. Или егото ти се навдигна, че ти не си лъжец. Патриота в теб се обади. Нали се сещаш, че като наебеш една руса германска мастия, вдигнал гордо българския флаг, ти няма да прославиш народа ни. Приятелю, не това е патриотизъм. Особенно когато си даваш ясна сметка, ти самия пред кой искаш да вАжиш, и пред кой те бОли целия.
Що не я излъга, най-откровено-нагло. Пък като толкова държиш, като и го набиеш да и прошепнеш в ушенцето "от България съм, и ще те убия от ебане".
И да не я лъжеш. Що не и каза "Тайна е". Ще има да разпитва и да "гони", да се надцаква с теб, и да се мъчи да те манипулира за да разбере. Ето ти пример за емоционална игра.

Сега относно начина по който искаш да ескалираш. Относно шита "да танцуваме само".
Ако искаш да играеш по първия начин, за бърз клоуз. И да наблегнеш да уверено и безскруполно водене. Игнорираш го. Тъй като все пак и ти нямаш намерение да си губиш времето с приказки, опознаванки, и рамката общуването ни е чисто и само сексуално е твоя. Но трябва да я водиш. И да я налагаш ти, още по-силно от нея.
Тоест игнорираш го. И не говориш. Но почваш да я водиш уверено. Да я местиш, и да я изолираш. Без нищо да и казваш. Точно както пича ти я е отмъкнал. За ръката и навън. Като излезете на по тихо, пак не говориш. Ако тя подеме тема, я оставяш само тя да се обяснява. Ти само слушаш с половин ухо, и и връщаш максимум - добре/да/не. После пак така я вкарваш вътре.
Една вметка - тук чрез физическите ескалации пак играеш близо-далеч.
Като плана от тоя тип игра е, да я клоузнеш същата вечер или никога.
На 2рото ваене навън, а може и на 1вото, и казваш да си вземе нещата (ако има вътре нещо), и я повеждаш към такси или там квато ти е логистиката. Без да се обясняваш много много. По възможност без думи, а ко стопля. Или с едно "тръгваме", за ръката, погледа напред, и през вратата.

Ако си решил да играеш повече на емоционално ниво, правилното на същия шит е да я срежеш.
Тя: Само ще танцуваме
Ти: Ти танцуваш непохватно
И в същия момент, я пускаш, обръщаш се и си тръгваш, без да казваш нищо повече. И отиваш да намериш приятелчето си. Да отвориш други сетове. И подобни.
След 20-30 мин, се връщаш и я отваряш пак. Като си по-резервиран в началото, физически. Не танцуваш с нея веднага. Просто я отваряш пак, с някакъв базик, дисквалификация, или нещо неутрално, квото измислиш.
Като подобно поведение, го повтаряш няколко пъти. И търсиш инвестициите и, в същото време. Следиш до колко е успешно, до колко и влияе, и до колко си губиш времето напразно. Има момичета които ще инвестират. Има и такива, които ще търсят 1вия вариант. И ще е добре да си готов да обърнеш плана в движение, когато поведението им го подсказва.
Успехи
Активен
BJBlaskovitz
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +3/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 43


Профил
« Отговор #2 -: Септември 17, 2019, 20:21 »

абе защо ми се струва че тоя пич е бил някакво гадже и тя се е занимавала с теб за да го дразни... или са играли някаква извратена игра
Активен
ЕбиМуМайката
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +1/-9
Неактивен Неактивен

Публикации: 58Профил
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2019, 14:48 »

Аз през цялото време си мислех, че е проститутка. Поведението, и факта че онзи също тъкмо ги е заговорил, както и всичко останало на мен ми сочи в тази посока. Все пак ти си бил на мястото и би трябвало най-добре да знаеш каква е била ситуацията, ама 10-ка германка и то толкова лесна... Та дори Швайнщайгер се ожени за Сръбкиня, щото нали там 10-ки с лопата да ги ринеш Усмивчица
Активен
Nikk
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +18/-6
Неактивен Неактивен

Публикации: 98Профил
« Отговор #4 -: Ноември 11, 2019, 01:12 »

Аз през цялото време си мислех, че е проститутка. Поведението, и факта че онзи също тъкмо ги е заговорил, както и всичко останало на мен ми сочи в тази посока. Все пак ти си бил на мястото и би трябвало най-добре да знаеш каква е била ситуацията, ама 10-ка германка и то толкова лесна... Та дори Швайнщайгер се ожени за Сръбкиня, щото нали там 10-ки с лопата да ги ринеш Усмивчица

Не мисля, братле. Първо, че в студентска обстановка се случва ситуацията и второ, че момичето нито ни е правило някакви предложения за услуги, нито пък имаше вид като на такава.

Иначе, който не е дошъл да види германките на живо си мисли точно като теб. Красиви жени има навсякъде, но това е съвсем друга тема, която няма смисъл изобщо да я подхващаме...
Активен

The shark that doesn't swim drowns...
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +286/-36
Неактивен Неактивен

Публикации: 647Профил
« Отговор #5 -: Ноември 11, 2019, 10:30 »

А според мен им допада да се суингват или да се гледат един друг, как правят секс/флиртуват с непознати. Този тип фетиши не са такова табу на Запад, както у нас. Не коментирам ок ли са или не. Но браво, че си гонил - упорит, като кариес  Ухилен
Активен

Фантазиите ми днес са вашето Утре
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +980/-49
Неактивен Неактивен

Публикации: 797


Профил
« Отговор #6 -: Ноември 12, 2019, 11:39 »

 Съгласен съм с бтв. Имаш два варианта за игра - физикъл и директен , или с изграждане на емоции и опознаване. Аз като малък играех по дискотеки тип денс флоор с много физикъл гейм. Сега предпочитам да поговоря с мацката , да видя какво представлява и дали си струва изобщо.

 Ще акцентирам на един момент, който ми направи впечатление. Вие сте в емоционален пик, някакъв бай хуй идва и я дърпа. А тя тръгва с него като вероятно даже не е разбрала кой точно я дърпа. Това какво ти говори?

 На мен ми говори, че си имаш работа с парцалче без никакви критерии. Винаги избягвам такива колкото и красиви да са. Обикновено това са прекалено пияни мацки, емошънал наркоманки, или като цял неадекватни мацки. Общото между тях е едно - нямат никакви критерии, ходят при който ги дръпне , танцуват с всеки , ебат се с който и да е попаднал на правилното място в правилното време.

 Не мога да разбера защо си я дръпнал след това? Аз не бих се занимавал. С какво те впечатли? Каква стойност освен външния вид ти показа? Дори и при физикъл гейм мацката инвестира - следва те безусловно, показва привличане , провокира те. Какво точно показа тази , освен липса на критерии и евтино поведение?

 Научи се да отсяваш боклуците брато. Без да си селективен няма как да привличаш качествени мацки. Когато търпиш такива неща само заради външния вид ти пада стойността в очите на мацките и по важното - подкопаваш собствената си самооценка. Да се научиш да не правиш компромис с принципите си е най-трудната и същевременно най-ползотворна част от играта.
Активен
Nikk
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +18/-6
Неактивен Неактивен

Публикации: 98Профил
« Отговор #7 -: Ноември 13, 2019, 03:48 »

...

Eдинственият ми аргумент би бил, че по клубовете предимно се навъртат такива момичета. Възможно е и аз да привличам/съм привлечен предимно от такива. Че държанието и леко, спор няма. Просто беше възможност, която ми се отдава свободно и реших да се възползвам. А защо я дръпнах, след като един път ми я бяха "откраднали" - от една страна егото си каза думата, от друга просто исках да видя до къде може да доведе ситуацията, защото беше нова за мен.
Активен

The shark that doesn't swim drowns...
Bond88
PuP Форум Новак
*

Репутация: +5/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 28


Профил
« Отговор #8 -: Ноември 15, 2019, 20:36 »

    Ще се опитам да изкажа мнението си, въпреки значителното количество алкохол, което изпих, ти прецени дали ще четеш по-надолу.Първо като човек живеещ в тази част на света, която описваш споделям мнението ти на 100%, че  България е по-скоро пасив. Веднъж казах, че съм от Гърция( не ти препоръчвам Италия или Испания, защото може да ти проговорят на съответния език) и една пичка ме целуна ей така. Била в Гърция и смятала, че имаме страхотен вкус.България я знаят със Съни Бийч, и циганите, така че избягвай да се тупаш в гърдите с " Болгар Болгар". Бъди патриот за себе си.
     И второ... тая пичка 99% не е била твоя. Навъртат се такива 9-ки да го кажем, щото 10 е Джоли преди 15 г, но със сигурност не е имала намерение да се прибере с някой случаен. Обикновено харесват някой от социалния им кръг, който не могат да имат, а по клубовете трупат точки от такива като тебе. Като теб е целунала поне 5 тази вечер, а вие я мислите, "къде сбърках". Случвало ми се е пичка идва, облизва ме по ухото и тръгва на някъде. После я гледаш денса с друг, после се целува с трети. Но това определено не означава, че някой го е огряло Намигване

Активен
Nikk
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +18/-6
Неактивен Неактивен

Публикации: 98Профил
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2021, 02:20 »

Момчета, почти две години по-късно ви чета коментарите отново и мога да кажа, че няма как да бъда по-съгласен, с това което сте написали. В онези времена бях малко в мъгла. Виждах патърни в определени ситуации, но не можех да разбера защо се случват. Не можех и да интернализирам написаното от някои от вас. Просто не кликваше някак си тогава, но сега е другояче.

Почивката е много важна, когато човек учи нещо и се сблъсква с нови ситуации. Той мозъка си знае работата, ама трябва да го оставиш да си я свърши  Ухилен. През 2019 малко прекалявахме с уинга ми и не оставяхме нещата да попият, ами скачахме в нови ситуации и нямахме достатъчно време да осъзнаем какво ни се е случило. Забавна беше 2019, но за жалост или радост светът е блокиран от пандемията сега. Поне имаме достатъчно време за размисъл и ревизия на някои ситуации.

През сегашния ми мироглед мисля, че определено е голяма грешка, че съм се влачил след мадамата и съм се опитвал да се надигравам с другия пичага. Особено като вземем на предвид колко лесно се пуска на някой друг и ме зарязва "по средата" на разговора. Потъптване на самочувствието е след това да я търся да я заговарям пак. Интересно е, че въпреки това сме се натискали, но може би е било по-скоро късмет отколкото скил.

В момента съм привърженик на стратегията да ги сваляш в "стелт" режим. С минимална емоция и минимална инвестиция, която същевременно да причинява по-голяма реакция от отсрещната страна. Егото и fomo-то също ми бяха и ги виждам като големи пречки при много начинаещи и напредващите след момента, в който се научат да заговарят и поддържат някакъв основен разговор без да им треперят краката. Говоря за реакцията да се клоузва, когато усетиш, че разговорът угасва и момичето ще си тръгне. На практика е сигнал, че ситуацията за теб е от изключително значение, което е равнина на това да поставиш момичето на пиедестал. От там идват и провалени опити.

В моята практика ми трябваше дълго време да се убедя да не реинвестирам в момента, в който момичето покаже лек сигнал за дезинтерес. Това е шит тест на супер първично ниво. Не мисля, че го правят съзнателно. Проблемът е, че в такива ситуации просто ние сами се издаваме като и си бутаме стойността сами по този начин. Дори забелязвам, че и в работните отношения важи същата социална динамика. Този, който е най-малко емоционално афектиран и нереактивен от случващото се, има най-голям контрол върху ситуацията и останалите. Едно нещо казано само с поглед може да има много по-силен ефект и от 1000 думи, ако знаеш как да го направиш.

В момента обаче бих казал, че ми куца другият край на подхода. Генерирам достатъчно интерес пасивно, но когато реша, че е време за клоуз, малко пресилвам нещата и понякога се случва ситуацията да се провали и тотално да загубя интереса на момичето. Всичко върви добре, налапват фрейма ми като щуки и го забелязвам по много параметри, но когато ми скимне, че искам да я целуна например става супер механизирано и твърде директно. Забелязал съм, че ако момичето не се отдръпне, ситуацията изглежда супер тежкарска и точките ти скачат х100, но ако се отдръпне нещата по-скоро вървят към провал, защото втори опит вече идва пресилено. Не мога със "стелт" подхода да си изградят отново същите реакции след подобна ситуация. Съответно пък за гейм с висока енергия е вече твърде късно и просто ще изглежда като пълен цирк, ако се опитам така да продължа.

Може би причината се дължи на това, че опитът ми до сега е предимно от ситуации със много висока енергия, в които нещата се случват бързо и просто нямам търпението и похвата градивно да ескалирам в по-нормални ситуации и се опитвам да направя  "one shot-kill", без да си претегляне опциите. Предстои ми да ошлайфам и тази част, че с тази пандемия дискотеките на запад скоро сигурно няма да отворят и ще трябва да си караме по по-нормалния начин още известно време (в което не виждам нищо лошо, а точно обратното Усмивчица ).

Вие как ескалирате в ситуации, в които динамиката е от типа "стелт гейм" и сте го играли "mr cool" до момента, а вече ви свети лампичката, че трябва да клоузвате?
Активен

The shark that doesn't swim drowns...
Badrick
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +70/-5
Неактивен Неактивен

Публикации: 151Профил
« Отговор #10 -: Февруари 11, 2021, 20:01 »

Какво имаш в предвид с това че си привърженик на стелт ?
James Bond style?Просто не се налага да вербализираш защото излъчването ти е силно.Ако имаш увереност да играеш така,трябва да им вдигаш доста привличането .0 то a 100 real quick.Моят стил е такъв също.Станах много по ефективен когато съзнателно започнах да навигирам привличането.

При мен губенето на интерес най-често идва когато по някаква причина възвърна мисловен поток и излезна от flow-a.Имай предвид дори на мега базово ниво.Примерно,да вкарам лек анализ че искам да я чукам много.Този лек outcome тя го хваща най-често несъзнателно.Ако не е толкова яка не ми коства сета,но със зверските ми го срутва.Това е супер бейс левел,ама радарчето им го хваща.
 В такива моменти си казвам”Достатъчно” и излизам от сета.Излизам с леко спаднал стейт заради неполученият ауткъм и почвам проактивно да заговарям,че да изключа рационализацийте си и да влезна във flow-state отново.Най-често влизам забавлявайки се с тази емоция.Влизам и започвам да изливам душата че евентуалната майка на децата ми преди малко ми разби сърцето.Ще ги питам дали имат котки,че вероятно ще ми е самотно.След като шифтна негативният отенък и върна carefree вайба,се връщам при моята любима  и ако клоузна точно нея е чук чувство.Минаваш през цяла камара Емо състояния но проактивно се справяш .Love it!


Може да пробваш да вайбваш  с малко повече tension.В някоя от високите точки дето е спарктната яко.Дръпни се с нещо от сорта:
“Няма да се целуваме днес”
“Твърде много ме пипаш,имам си приятелка “
“Няма да ме забиеш тази вечер”
Идеята е да чекнеш как реагира зада разбереш докъде си стигнал с билдването на атракшъна в главата и.Освен това ще набиеш фрейма да те гони ,зада си върне валудацията.
 Поиграй си малко с това като постепенно билдваш дръпванията.Ако се справяш добре ще бетонираш силен атракшън и всеки път в който и вземеш валидацията,ще изискваш по-силни инвестиции.
“Искам да ме целунеш по бузата.Да усетя устните ти”.Целуни  ме или си тръгвам.

Като майндсет.Не мисли хич за тия неща в сет!Просто я наблюдавай и чувствай.Дори и да се дръпне ако запазиш присъствие винаги можеш да махнеш awkward вайба
“Живота би бил мега скучен ако не опитам”

Много зависи от ситуацията и момичето при мен.Като цяло като имам value гледам да движа в баланса между това да взимам и давам валидация.Така държа интереса.
Активен

Придобиването на знания не означава, че израствате. Това става, когато това което знаете променя начина, по който живеете.

  You are victim of your own mind..
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines