Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 02, 2023, 00:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: зимни обувки-предложения.  (Прочетена 5961 пъти)
vhT
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 125

Профил
« -: Ноември 23, 2019, 21:11 »

Здравехте, търсхих си зимни обувки тези дни, от малък град съм и нямам голям избор, имах ходене и по-големите градове, то беше една навалица (заради черния петък) то едно чудо, не можеш да се разминеш с хората, камо ли някой служител в магазина да ти обърне внимание и да пробваш нещо като хората, както и да е, ще търся в интернет. Моля за някакви предложения, не искам нещо твърде елегантно, да изглежда все едно се престаравам, все пак съм на 22 и ходя с дънки и кожено яке (най-вече), но не искам и от онези грозните големи зимни обувки, от типа на който всеки родител купува такива на детето си в 5 клас, че да са му сухи и топли краката, благодаря.
Активен
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 316

Профил
« Отговор #1 -: Декември 05, 2019, 09:45 »

Зимните обувки са труден избор за България, или ще ти е студено или ще са грозни. Основното е да съобразиш цялостния ти гардероб. Ако кожените ти якета са черни - обувките е по-добре да са също черни, ако са кафяви - кафяви.
Аз ползвам:
1. Chelsea boots - черни, стават и с дънки и една идея по-официални. като цяло мръзнат краката, гледай с по-дебел чорап.
2. Chukka boots - кафяви, малко по-широко приложение имат, по-трудно се поддържат защото са набук. Пак е студено с тях.

Вариант ти е да си намериш такива с вълна отвътре:
https://www.theshoesnobblog.com/2019/10/fur-lined-boots-by-meermin.html
Тези са ми следващата цел, ама не ги ли меря, вече не купувам, специално на Meermin качеството е безупречно, репутацията - също.

Ако купуваш обувки, гледай да дадеш пари, дори 200-300 лева, това е инвестиция. Ще ги носиш поне 10-20 годни ако ги поддържаш и се грижиш ца тях. Подобни обувки не излизат от "мода" те са задължителни за всеки мъжки гардероб. Приложенията и съчетанията - необятни.
Активен
S_C_S
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил
« Отговор #2 -: Януари 01, 2022, 16:53 »

Това е доста индивидуално. Лично аз, когато не съм с официални обувки, предпочитам т.нар. "тактически"...
Здрави, леки, удобни, подметката е широка и дебела. Компромисът е, че не са най-красивите обувки на света.
Като цена...читава зимна обувка под 150 лева е трудна задача.
Някъде до твоите години носех само кубинки. Тогава важното за една обувка беше да е здрава и да не тече. Времената се промениха, изкуствените материи напреднаха, това намали драстично и масата на обувките. Кубинките бяха тежки.
Активен
houseofballoons
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2022, 16:38 »

Ултра спам като за първо съобщение, но имам за продан следните в размер 44. Правя импулсивни покупки, дори когато размерът не е моят. Евентуално пращане по куриер на ЛС.

Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: