Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 23, 2023, 09:02 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Instagram чат - поредна молба за мнение  (Прочетена 3867 пъти)
pokermaster
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« -: Януари 31, 2020, 18:19 »

Здравейте пичове. Отскоро чета форума и за момента играя предимно в Тинтър и Инстаграм. Знам, че не е оптималното решение, но все пак е начало и е част от играта. Старая се да поддържам добър профил и в двете мрежи – снимки от чужбина, плажчета, ски, сторита от дискотеки и т.н.

Наскоро добавих една мацка с около 2000 последователи, демек сигурно по 10-20 човека на ден и пишат. Преди 2 седмици и писах нещо по повод някаква простотия, която беше споделила – отговори ми, но не ме отрази с нещо друго. Миналата седмица й отговорих на story-то и освен отговора и тя ме follow-на. Чата надолу е следния:

Аз – трябваше да скриеш луксозната туба с вода за снимката
Тя – айде айде, не е за списание
Аз – ако я беше махнала можеше и да се класираш някъде
Тя –   
Аз – етикета казва, че трябва да се запознаем преди да продължим напред. Приятно ми е ХХХХ
Тя – ХХХХ 
Аз – залагам, че не можеш да вдигнеш тубата с вода…
Тя – е не мога  затова вкъщи купуват малки бутилки и замърсявам околната среда 
Аз – Грета не харесва това. Трябва да вдигаш поне 20 от лежанка
Тя – няма шанс да вдигна половината от теглото ми
Аз – е аз ще ти помагам. Фитнес с кауза да опазим природата 
Тя – хахахаха
Аз – сега ако кажеш, че и на ски трябва да те уча…
Тя – ски поне мога да карам
Аз – еее супер. Къде да идвам с пръстен?
Тя – интересно
Аз – е спокойно, ще се опознаем първо като се върна от тук (пращам и снимка от Алпите, къде бях тогава)
Тя – seen

Реших да я оставя 2-3 дни и да си покарам на спокойствие ски и вчера пак и цъкнах reply на сторито:

Аз – Какво пише на татуировката ти?
Тя – Тъпотия 
Аз – ВНЛ Созопол 2019?
Тя – Нее 
Аз – Китен? Приморско? Царево?
Тя – Не, няма общо с любов и нашето черноморие 
Аз – Днес няма да мога да заспя от любопитство…
Аз – (по повод една снимка, която междувременно постна) – И доматите се белят! Особено януарските…
Тя – Като джанки са на вкус, но много ме мързи днес
Аз – че какво те измори днес?
Тя – бях на фитнес, учих, чистих

Аз – браво браво, ама все пак ти пиша минус точки, че отговаряш бавно (горните редове ми ги пишеше през 15-20 мин)
Тя – Пиши, нека има
Аз – а мислех да те черпя торта… сега максимум необелен домат без моцарела
Тя – seen

Как е според вас чата? Пробвах някои от похватите, които бях чел в сайта, но не се получиха съвсем. Все пак има някакъв интерес, щом ме follow-на, но пък отговаря бавно и не инвестира много в разговора.

Мислех следващия ми ред да е: „ХХХХ, размислих. Утре в 9 те чакам еди къде си на по торта“, като естествено в 9 вечерта няма да е време за торта. Другата опция е да изчакам още 2 дни, защото съм на едно състезание с коли (имам готина кола), от което ще поствам доста и в края на деня след като е видяла простотиите ми, ще съм й по-интересон за чат.
Активен
Posleden
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 33

Профил
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2020, 15:28 »

До това “Къде да идвам с пръстен” четох.
Та въпроса ми е ЗА КЪВ ЧЕП ЩЕ И ДАЕАШ ПРЪСТЕН???  От тук нататък вече те е отебала (без да съм чел докрай)
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1427

Профил
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2020, 16:45 »

И под него продължава по същия начин.
Супер много се напасваш. Постоянно се квалифицираш, и се опитваш да я разговориш с шеги.
Интереса и е духнал точно след последването. Виж колко вяло ти отговаря, а накрая и надменно
-пиша ти черна точка
-нека има
Демек, че и се слагаш, а на нея не и дреме за твоите точки. Единствената причина да ти отговаря изобщо е от скука, и щото те брои за неин фен.
Никога не можеш да изведеш мацка от тая позиция. Огелпваш го още в самото начало. Още от там тя започва да се дисквалифицира (означава, че не я ебе за мнението ти), и до края на разговора си остава така.

Цитат
Тя – няма шанс да вдигна половината от теглото ми
Аз – е аз ще ти помагам. Фитнес с кауза да опазим природата
Ето къде клякаш, не че преди това я дисквалифицираш силно, но поне пробваш. Вместо това.
Ти: Лошо. Приятелката ми ще те изкърти от бой, ако разбере, че ми пишеш. Много е бойна и е в отлична форма.
Активен
Johnny
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 272

Профил
« Отговор #3 -: Февруари 04, 2020, 11:39 »

Добре де, човек, ти сам като го четеш този чат не ти ли е леко кринджи такова, скомина не получаваш ли? От километри си личи, че няма интерес и пише с досада. На теб не са ли ти досаждали така някакви момичета, които не харесваш? Отговаряш там нещо, по навик и сийнваш без да ти пука. Последването няма нищо общо с интерес, все едно не знаеш как е в инстаграм.

Какъв етикет, какви 5 лева? Можеш да водиш чат седмици наред без да си си казал името, дори мацката да ти го иска. А нейното реално не те и интересува. Няма дисквалификации, бъзици (освен в самото начало), много инвестираш и тн. Ти заникъде не бързаш така или иначе като говорим за чатове. Докато не започне момичето да ти пише много повече и да инвестира в чата - дори не си и помисляш за среща. Не че те бърка дори да те отреже, но е хубаво да ги усещаш тези неща.

Много по-добре е след иконките, които е пратила след шегата с тубата или да сийнеш и да чакаш тя да пише (или да реагираш пак на стори след дни), или да пратиш някаква смешна картинка, простотия и да видиш дали ще реагира позитивно и оттам продължаваш с ебавките докато тя не започне да търси рапорт. Това не е спринт, а маратон и ти не водиш един такъв чат, а поне 5-6 момичета са ти на стенд бай и готови да ги изкараш на среща. Така е съвсем друго вече.

И друго - снимката от Алпите - много слабо. Искаш да я впечатлиш с това, че имаш снимка от Алпите? Е и? Пак да се върнем на досадното момиче, което ти пише - ако ще от луната да ти прати снимка, едва ли ще има ефект (е, ако е снимка по цици - може и да има, но в твоя случай пробвай с ферари да се снимаш, знам ли).
Активен

"Напред, задници! Да не искате да сте AFC вечно?"
неизвестен pickup artist от началото на 21-ви век.
EL_Diablo
PuP Форум Ученик
**

Активен Активен

Публикации: 121

Профил
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2020, 09:43 »

Johnny е абсолютно прав. Принципно най-много мразя, когато момиче отговори на нещо само с емотикони. Добре си почнал, но конкретно в твоя случай ако и сийнеш след емотиконите и чакаш тя да пише първа няма да стане, защото сте разменили буквално 2 изречения. В такива случаи след 2-3 дни минимум или пак и влизаш закачливо на някое стори или пращаш някоя забавна картинка ( може и да е свързана с тубата с вода ) и я почваш пак да я базикаш докато не почне лека-полека да инвестира и тя. Най - голямата грешка е след като ти отговори с емотикони да тръгнеш да градиш логичен рапорт. Губи се целия вайб и директно ставаш поредния скучен тип дето и досажда ( както е станало в твоя случай). Тя я пиши бегала, но поне ще знаеш за в бъдеще как може да се излезне от такива подобни ситуации Усмивчица
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Февруари 05, 2020, 16:48 »

в твоя случай ако и сийнеш след емотиконите и чакаш тя да пише първа няма да стане, защото сте разменили буквално 2 изречения.
Точно. Ако ти се занимава има и много по-добър вариант от това да се надяваш след 3 дни да е ларж.
Издебваш подходящия момент в настоящия разговор да и пуснеш нещо доста жегващо, което да и изкърти ранга. Но и да не е пряко, за да не те блокира/отсвири.
Обикновено е или да изтълкуваш нейни думи с къс коментар (тоест сама да се прострелва в крака), или да загарва за силна дисквалификация, но да не я казваш пряко. Или комбинация от двете.
Естествено тя реагира силно. Влиза в оправдателен режим. Обяснява се как всъщност трябва да се тълкува. Показва емоционална нестабилност и т.н. Може и да не реагира. Но това не означава, че зад чата, не реагира емоционално (опитва се да го отиграе кул).
И точно тогава удряш игнора. Просто не и отговаряш.
Тогава като влезеш след няколко дни, наистина има разлика в ранговете, интереса и цялата динамика. Поведението и няма да е като към поредния който и се слага. Също ще се преструва, че това последния път не се е случило. Разбира се, временно. Ако не се възползваш, а просто стоиш в рапорта, тази рамка ще изчезне бързо, и ще се върнеш в старата позиция.
Там ще си интересен, единствено докато получи удобрението ти. Ако и го дадеш без нищо насреща (с рапорта) - гейм овър. Ако се възползваш, можеш да обърнеш цялата динамика в по-късен етап.
Активен
krisit
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #6 -: Февруари 05, 2020, 16:53 »

много валидейшън и коомплименти и даваш и тя губи интерес от това, даже забелязвам че готините пички демонстрират фалшив интерес по някога и като се размекнеш се дърпат.В твоя случай даже и фалшив интерес не виждам.
За това минимално комплименти и валидейшън, комплиментите ги давам като им го вкарам и докато чи гукам, получава се доста добре и гонят яко, а някой ги карам и да ми се молят. :sleepy:
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3994

Профил
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2020, 06:43 »

Издебваш подходящия момент в настоящия разговор да и пуснеш нещо доста жегващо, което да и изкърти ранга. Но и да не е пряко, за да не те блокира/отсвири.
Обикновено е или да изтълкуваш нейни думи с къс коментар (тоест сама да се прострелва в крака), или да загарва за силна дисквалификация, но да не я казваш пряко. Или комбинация от двете.
Естествено тя реагира силно. Влиза в оправдателен режим. Обяснява се как всъщност трябва да се тълкува. Показва емоционална нестабилност и т.н. Може и да не реагира. Но това не означава, че зад чата, не реагира емоционално (опитва се да го отиграе кул).
И точно тогава удряш игнора. Просто не и отговаряш.
Тогава като влезеш след няколко дни, наистина има разлика в ранговете, интереса и цялата динамика.
Баси, много сложно бе. Такива стратагеми, Лао Цзъ би се гордял с тях и би ги включил в книгата си. Само да питам пичове, тея дето играете в инстаграми и такива подобни: ако пишете на 50 пички наред (всички дето стават и са ви на 5км радиус да речем) как после помните с коя докъде сте стигнали от горните стъпки?
Това ми звучи като да е възможно само ако си набележиш 1-2 и да ги играеш целенасочено. Иначе е невъзможно да му хванеш края. А нали идеята на онлайн-играта е да стреляш насляпо на 100 места и където клъвне.
Не ги разбирам тия работи.
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2020, 15:26 »

Не е сложно бе, Стоун. Ама ако го напиша - жегваш я, и биеш игнор на реакцията и. После се почва - ама как я жегваш/аз пробвах да се направя на тежък, но тя ме блокира. Да, ти ще ме разбереш с едно изречение. Ама повечето потребители дали ще го направят. Опира просто до калибрация. И до дисциплината, да не философстваш след това, а да се придържаш към техниката си.

Не ти трябва да помниш всички 100 които си отворил. А само тези с които е тръгнал някакъв разговор. Те ще са 7-8. Останалите може и никога да не им пишеш отново. Имаш и хронология в чата, да си припомниш.
Активен
MPUA
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 186

Профил
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2020, 21:19 »

Не ти трябва да помниш всички 100 които си отворил. А само тези с които е тръгнал някакъв разговор. Те ще са 7-8. Останалите може и никога да не им пишеш отново. Имаш и хронология в чата, да си припомниш.

В този ред на мисли си спомням преди 5-6 години, играех доста онлайн и си записвах на лист с коя какво съм си говорил. Тогава един колега ме светна, че имал таблица на ексел, където за всяко момиче си правел отделна графа (роден град, любимо заведение,какво пие и т.н.) и преди да излязат си ги преговарял. Впоследствие дойде пък нов колега, който каза че си е наумил да направи приложение, което автоматично да генерира отговори до пичките, а за него да остава само частта да отива на срещите. Впоследствие обаче си хвана гадже и тази идея така и не видя бял свят  Тъжен
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Февруари 07, 2020, 01:35 »

В този ред на мисли си спомням преди 5-6 години, играех доста онлайн и си записвах на лист с коя какво съм си говорил. Тогава един колега ме светна, че имал таблица на ексел, където за всяко момиче си правел отделна графа (роден град, любимо заведение,какво пие и т.н.) и преди да излязат си ги преговарял. Впоследствие дойде пък нов колега, който каза че си е наумил да направи приложение, което автоматично да генерира отговори до пичките, а за него да остава само частта да отива на срещите. Впоследствие обаче си хвана гадже и тази идея така и не видя бял свят  Тъжен
Това последното доста трудно. Да не кажа невъзможно, само в срещите да се влючва. Щото ще се получи като онези ботове дето спамят пощите. Може да го направи да пуска 1во съобщение, макс 2ро ако е някакъв модел опенера му. Но след това трябва сам да си води чатовете. Тепърва се разработва изкуствения интелект, и със сигурност е още в началото на потенциала си. И струва милиарди, и векове часове работа на единица индиец. Иначе за отваряне става.
Активен
Royal
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 329

Профил
« Отговор #11 -: Февруари 07, 2020, 16:56 »

Офтопик малко....Стоун Сун Дзъ брат, не Лао Дзъ...Да не бъркаме военните стратези с философите... Плезещ се Смотан
Активен

Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Cancun
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 650

Профил
« Отговор #12 -: Февруари 07, 2020, 21:12 »

В този ред на мисли си спомням преди 5-6 години, играех доста онлайн и си записвах на лист с коя какво съм си говорил. Тогава един колега ме светна, че имал таблица на ексел, където за всяко момиче си правел отделна графа (роден град, любимо заведение,какво пие и т.н.) и преди да излязат си ги преговарял.

Хубаво, че е било преди години и се надявам, че не го правиш сега. Това е някакво ненужно усилие ми се струва. Ами ако ще правиш 3-4 срещи тази седмица? Ще наизустяваш на всяка една зодията, любимия цвят, любимата манжда, името на домашния й любимиец, любимата й леля или класната от 1 до 4-и клас?!
Отделно, че може да те вкара в доста неприятен коловоз, ако вземеш, че се "похвалиш" как си назубрил всичко, което ти е изписала. Ще изглеждаш някакъв жаден натегач...и гледаш, съвсем случайно, тя за теб не е запомнила нищо от това, което ти си ѝ казал. Едвам името ти е запомнила, щото естествено си е писала с още десет пръча покрай теб.

Не на последно място - нали всички тук знаем, че думите на повечето жени, в повечето случаи, нямат никаква сериозна тежест?!
Те могат да кажат всичко, според моментния им интерес. Днес си най-прекрасният, утре си най-противната свиня.
За мен много повече трябва да се фокусираме върху поведение, език на тяло, реакции, конкретни (без)действия от нейна страна, а не какво ти е била изписала по чата, когато ѝ е било скучно, докато се вози в метрото след работа.
Активен

"Socializing with women just to be social is ridiculous. There is literally no end payout. A woman can't help you move, they never give you a ride, they can't back you up in a fight, they can't hit the bars with you, etc. If the chances of getting laid aren't in the cards I don't waste my time, period"
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Февруари 07, 2020, 23:15 »

В този ред на мисли си спомням преди 5-6 години, играех доста онлайн и си записвах на лист с коя какво съм си говорил. Тогава един колега ме светна, че имал таблица на ексел, където за всяко момиче си правел отделна графа (роден град, любимо заведение,какво пие и т.н.) и преди да излязат си ги преговарял.

Хубаво, че е било преди години и се надявам, че не го правиш сега. Това е някакво ненужно усилие ми се струва. Ами ако ще правиш 3-4 срещи тази седмица? Ще наизустяваш на всяка една зодията, любимия цвят, любимата манжда, името на домашния й любимиец, любимата й леля или класната от 1 до 4-и клас?!
Отделно, че може да те вкара в доста неприятен коловоз, ако вземеш, че се "похвалиш" как си назубрил всичко, което ти е изписала. Ще изглеждаш някакъв жаден натегач...и гледаш, съвсем случайно, тя за теб не е запомнила нищо от това, което ти си ѝ казал. Едвам името ти е запомнила, щото естествено си е писала с още десет пръча покрай теб.

Не на последно място - нали всички тук знаем, че думите на повечето жени, в повечето случаи, нямат никаква сериозна тежест?!
Те могат да кажат всичко, според моментния им интерес. Днес си най-прекрасният, утре си най-противната свиня.
За мен много повече трябва да се фокусираме върху поведение, език на тяло, реакции, конкретни (без)действия от нейна страна, а не какво ти е била изписала по чата, когато ѝ е било скучно, докато се вози в метрото след работа.

+ от мен, подкрепям с 2 ръце. И аз су помислих същото като го пропетох. Но не ми се отваряше темата
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: