Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 30, 2023, 23:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Дневна Игра  (Прочетена 1250 пъти)
DeYvI
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 26

Профил
« -: Февруари 26, 2020, 01:58 »

От доста време се каня да напиша репорт от дей гейм игра и все го отлагах, но днес се реших да не го отложа както предишните.
Мислех си че ще изляза на улицата и че след два три часа практика ще ги натискам по кафетата сериозно. Да ама не! Общо излизах четири пъти с моят уинг.Ще опиша само сетовете които ми направиха най голямо впечатление.
Първи ден! Не знам какво става! Не знам какво се случва! Първият ми апроач е завинаги запечатан спомен като децка травма която ще я помня цял живот.
Длани потни, стойка изгърбена, глас все едно съм пред дъската в четвърти клас. Толкова въпроси и зададох за 2 минути че направо трябва да ме вземат в CNN за репортер. Все тая! Продължаваме напред! Отворих още 6 сета. Задържах само една рускиня защото пушеше
Активен
kliombola
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил
« Отговор #1 -: Февруари 26, 2020, 10:16 »

Важното е, че си излязъл , браво! Чакам продължение на репорта.
Активен
DeYvI
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 26

Профил
« Отговор #2 -: Февруари 26, 2020, 14:46 »

Чак сега видях, че не съм копирал целият репорт.
Това е продължението на репорта горе. Ухилен

Вързах и се на всички шиитки.
Излязох от сета прекалено бързо. Никаква сексуалност, логичен бях и не находчив.
Първи ден беше само за да пробвам водите.
Извод, работата е много куческа, но поне кучешките работи ме настарвяват.
Втори ден! Оксфорд стрийт! Пак не знам какво правя там. Самата улица си има динамика. Всичко и всеки те дърпа на някъде, я просяк, я някой циганин,я някой продавач, я някой като мен. Не отварях с лекото, влачех се по тях, не задържах сетове изопшо. Накрая ми беше изчезнало притеснението по някаква причинан и си спомням че отворих последната мацка без някакви видими симптоми за сърдечен удар,
но пак нищо, логичен и скучен разговор. Ден Трети! Играхме с уинга в един мол.
Вече бях по спокоен. Отворих 10-15 сета.
Вече вкарвах нещо в играта ама нищо не изкарвах. Задържах сетовете повече но не си налагах фрейма. Липсваше ми пак сексуалност, но поне ги отварях с по голяма лекето вече и не го мислех толкова. Накрая издокарах нещо и взе първият си телефон, но трябваше да вкарам повече емоции и да си наложа  фрейма. За това и след това като звъннах на другият ден беше флейк.
Четвърти ден! Пак на Оксфорд стрийт, но този път бях по потготвен и калибриран.
Първи сет някаква 9-ка. беше по висока и от мен, а аз съм 1,83. буквално бягах за да я настига и да изкоча пред нея. Оказа се че е модел от Швейцария и има приятел. логичен разговор като цяло. В третият сет взех телефон.Като цяло отворих доста сетове над 20. Нз дали бях влязал в стейт на най много ми хареса сета с една мадам на 34. Задържах
е доста време но ми трябваше повече сексуалност. Пробвах да я дръпна за кафе но не стана. По едно време взе да ми вади лични карти и взе да ми показва на колко години е но накрая взе да куца разговора. Взех и телефона но се оказа флейк на следващият ден. Поне този ден задържах   70% от сетовете понеже не бях нервен и това не се отразяваше на момичетата. Имам развитие но рабрах че ако не създадеш сексуално привличане просто телефоните номера са безсмислени. Трябва да те запомнят с някакви емоции за да има мотив да те видят пак. Всичките сетове може би над 40 ги отворих директно. Целта ми беше кафе или клоуз, или в лош случай телефон с клоуз на втора среща. Но друг път. Докато не строша таза на някоя черна 10ка няма да мирясам. От мен толкова за сега. Ще пиша пак като събера материал. Ако имате идея за някой видео клип който си струва да се изгледа в youtube как става някоя свалка би било чудесно. Повечето са тип Starwars измислица.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: