Бадрик щеше да е 'що-годе'

прав, ако ставаше дума за момичето от този репорт ->
Секс от тиндърНеобременена, търсеща забавления, дебнеща да се изчука с кефещия е. Добавка алкохол и тайминг = комфортност, в случая чакане да се умори и да свали гарда = секс.
В твоя случай, обаче, това което Стоун е написал е по-точно. Мацката търси яко валидейшън, иска да си докаже (почувства), че има опции и т.н. На всичкото отгоре времето ви притиска. Всеки момент, може да звънне нейния, или да се почувства още по-гузна, или дори родителите, които се познавате… (всичките тези са ми се случвали).
---
Горните анализи, обаче нямат значение - аз винаги съветвам и обучавам - максимално ефективен стил – с минимална гъвкавост – по отношение на типа момиче. Напълно възможно е, без да се съобразяваш с мацката, да си максимално бърз и ефективен и да оставяш минимално на съдбата. (от години играя фулс-мейт и съм развил стила си на макс).
Преди, обаче, да ти дам конкретни съвети, искам да прецениш твоите действия и ситуации, които си създал:
- аз и казвам остави идвам да те взема
- тя ми дава 10 лева, аз и казвам остави сега, другия път ти ще ме черпиш.
- взимам някакви неща за хапване и бяло вино - само за отпускане на нея го взех, понеже каза, че обича бяло вино
- леля ми се обажда да и взема еди си какво викам добре
- казвам и да оставя нещата на леля ми.
- след това отварям виното и нарязвам едно филе, което имах в хладилника.
- по едно време и казвам да си остави якето, не беше го съблякла, отказва.
- казвам и тука не се пуши на терасата излезе тя, аз отидох след малко и някакви лафове и бъзика валяха, които не ги помня.
- не ми дава да я целувам по устата, аз налазвам надолу, маха ми ръцете, не иска да се съблича, а вече съм я прегърнал така през кръста, че го усеща надървен.
Твоите убеждения + твоите действия = резултатите ти
От всички тези горе – кой е инвестиращият, кой е "пускащият", и кой е по-важният?А сега, ето как аз бих го отиграл (базирано на съвсем реални мои случки):Следобед заваля – писах и да звънне, и когато звънна й казах да мине да ме вземе към 17 и да звънне, когато е долу. През това време си цъкам на компа си мои работи и грам не ме ебе… Когато е долу слизам, намигам й (без грам да я пипам), и й казвам да кара към – игралната зала. В залата и посочвам къде да седне и минавам на бара и вземам за мен и нея питиета – (без да я питам какво иска). Играем, като през това време я бъзикам и ескалирам кино. От време на време я отблъсквам от себе си – и й казвам да не ми прави смучки, че гаджето ще ме бие – с големи мускули е. Свършваме играта – казвам й че се вдигаме, след като се изпикая – и отивам да го свърша.
Директно се запътвам към колата й, водещ я за ръка. Пресечката преди нас й казвам да завие – тя се чуди, показвам й къде да спре… намигам й – ‚едно дилърче ми пази мястото – идвай‘. Вървим една пресечка и се качваме в нас. Казвам й да се държи прилично и да не троши апартамента – да не се излагаме пред съквартирантите (живея сам

.. на това място). Слагам я в кухнята и я инструктирам да ми стиска сок – от нещо… и й казвам, че имам малко работа… Сядам си на компа, в спалнята ми, и я оставям за 5-10мин – цъкам си нещо и въобще не ме ебе… Връщам се, тя е готова със сока и в доста очакване „къде отиде, какво стана…?“ Директно я натягам и плясвам по задника… сядаме да пием сок, нея съм я придърпал в мен… говоря и само мръсотии, и я блеймвам през 2-3 изречения, как не я е срам така да иска да се възползва от мен и слабостта ми към (плодовете в сока). След малко я целувам и я премествам в спалнята… Останалото е ясно... След това иска да пуши - казвам й - 'тук не' - излиза на терасата, а аз си сядам на компа да си разцъквам нещо, без да ме ебе... тя се връща след малко и пак ме търси... след малко си тръгва, аз й намигам и затварям след нея без да й казвам нищо...
Как ти се струва – кой е инвестиращият и кой „пускащият“?---
- и ми казва закарай ме,
- моля те закарай ме, ще се обадя на майка ми иначе,
- казва ми ще се обадя на майка ми, казвам и спокойно ще те закарам.
- По пътя почти не говорим, оставям я тя ме прегръща и ми казва обади се като се прибереш, аз и казвам няма.
- Прибирам се, тя звъни по едно време и ме пита дали съм се прибрал, казах и че ми ги няма ключовете за вкъщи да не ми ги е откраднала и да иска да идва по някое време да ме обира. Наистина ми ги нямаше, ама бяха паднали в колата.
По-горните бих ги коментирал само, като затвърждаващи инвестиращия ти фрейм. Инвестициите са хубаво нещо, НО само ако знаеш, кога и как да си служиш с тях (прегледай моето стори и открий как аз изиграх моята инвестиция).