Нямаш привличане. А само интерес от нейна страна. И ти липсва изцяло далеч в играта, и хитове. А точно такава ситуация си иска здраво. 1во за онлайн играта ти е много важен тайминга. Как, кога, през колко време и отговаряш. В колко думи си формираш изречението. Това ти е половината игра. Ако не умееш да работиш с тайминга, няма как да обърнеш такава ситуация. От интерес в привличане. И на 2ро място, са неговете, както ти казах. Те ти липсват. А накрая, наистина изпускаш фрейма и контрола. Ето ти пример за нег.
Аз: Че ти можеш ли да правиш еклери

?
Тя: А ти защо си помисли че мога торта ?
Ти: Приличаш на жена, която силата и е в кухнята
Стопляш, нали. Тънко, но силно и безкомпромисно по ранга.В същото време бавиш тайминга с 20-40 мин. И след като започне да се пени и газира, точно в тоя момент, изчезваш поне за няколко часа, или ден два.
А колкото до нагласата ти е много сбъркана, и далеч от реалността. Ти я подхвърляш, едва ли не, че не си готин пич визуално, не си красавец и това те спъва. А играта ти компенсира. Напротив.
Сам виждаш, че мацката, която твърдиш, че е готина, ти отговаря. Знаеш ли колко рядко ми отговарят в последно време, а имам претенции, че изглеждам добре.
Факта, че има интерес (не привличане), и че си лафи с тебе, проявява интерес да види що за стока си поне, вместо да те подмине, означава единствено, че си покрил визуалния и критерии. Че не те има за противен. Че може би те намира дори за приятен.
Но железен фрейм нямаш. И играта ти е зле. Тя те дъни с мацките. Нямаш опит. Нямаш самочувствие. Нямаш усет в ситуациите. Нямаш топки, да рискуваш и да се налагаш в ситуациите. Нямаш реална преценка към междуполовите отношения, мнението на момичетата към теб, нужите им, и влиянието в/у тях.
Сори, ама си в грешка. Ти нямаш игра