BaiGrozdan
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 48
|
 |
« -: Юли 13, 2020, 00:49 » |
|
Днес съм много доволен от уоркшопа на Илиян. Горещо Ви го препоръчвам!
Започнахме с разбор и план за деня в кафе Модера. Всички бяхме 90-ти набор. Момчетата беха свежарки, даже едно от момчетата Стефчо отваряше всичко, което мърда и ми се включваше в двойните сетове.
От начало беше доста трудно да се отпусна, но Илиян ме надъха. Имаше доста сетове като главните места бяха Витошка, НДК, Графа.
Отворих един двоен сет като другото момче на име Дидо ми подсказа Клоуз, Клоуз. Взех и номера на Анчето, въпреки че нямах никаква игра, но явно на външен вид ме е харесала. От Септември започва практика и ми Каза ,че ще направи пломба за 14лв. Казах и , че първо ще излезнем.
Момчета обядваха, но аз останах гладен, за да отварям още.
Имаше и тежки резачки. Едната почна нещо да вика на висок глас "Какво ви става на всички оставете ме на мира".
На някой сетове им направихме деня като им влизахме по двама един след друг.
Стефчо говореше с едно момиче 5 Мин, но без никакъв прогрес. Влезнах в сета, заговорих я и взех номера на Надето. Беше излезла да пуши цигари и беше на 21, учила Икономика, а сега се цели в НАТФИЗ
Последната беше една Симонка, която беше на изпит по Медицина. Влезнах с "Да ме отрежеш по най-добрия начин" като беше троен сет. Тя се изчерви и само се смееше. Един се заговори с третата, а дебелата ме гледаше.и слушаше. След малко дръпнах Мончо встрани и взех номера. Другите налазваха останалите като дебелата ги дърпаше , за да си ходят.
Илиян ми каза да спра да се лигавя , но отвън това нямаше други забележки. Ще почна да излизам сам,за да заякна.
|