OneTime
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« -: Август 03, 2020, 13:07 » |
|
Здравейте,това не е типична тема за пикъп,а за човешките взаимотношения. С нея сме от 3 години и половина.Аз на 28,тя на 23 години.През повечето време разделени,тъй като до момента живеем в различен град.Бяхме заедно на бригада преди няколко месеца,като уговорката и целта ни беше след нея да се съберем и да заживеем заедно.За целия период на връзката,тя пътуваше всяка седмица по 150 км в посока за да се видим.Сега аз пътувам по-често и оставам при нея,тъй като тя вече е на квартира и чака аз просто да си събера багажа и да се преместя при нея.Няма смисъл да изпадам в подробности,колко много сме правили един за друг.Истината е,че много се обичаме и хиляди пъти сме си го доказвали.Връзката ни се влоши последните 1-2 месеца,тъй като аз все отлагам и не се местя при нея,а тя много го желае.Въпреки това,винаги когато сме заедно ме гледа със същите очи и си личи,че си ме обича и иска. Преди няколко дни и звъннах вечерта и ми даде заето,след което тя ми вдигна и ми каза,че говорила с нейна приятелка.Но усетих по тона й,че не е така.Казах и да ми каже истината,тъй като вътрешно усетих,че ме лъже.След отричане известно време си призна,че говорила с нейн колега.Нямала никакви желания към него,просто си споделяли..Говорили как и куца връзката в момента,как той уж се опитвал да си оправи отношенията с бившата,за работата им и други общи теми,без нищо интимно. Проблема е там,че аз не знам за него,било я е страх да ми сподели,тъй като може би няма да я разбера и ще имам съмнения.Когато я попитам какво е търсила в него,тя ми казва "просто разговор,не искам и не съм искала да имам нещо повече с този човек,искам само теб,до мен,за постоянно". Кълне се как щеше да ми каже.А истината е,че ако ми беше казала по-рано,нямаше да има голаям проблем,даваме си свобода и не си забраняваме.Реве като луда и съжалява,защото знае,че ме е предала и в момент,в който е трябвало да оправяме нашата връзка,тя е отделяла внимание на друг.Каза,че смята,че той има симпатии към нея,но тя никога не би направила нещо друго с него.Когато я попитах за симпатии към него,отговори,че го харесва като човек,бил забавен и готин за разговори(нещо такова),но отрича да е хлътнала. Защо тогава би трила разговори и чатове с него,които тя твърди,че не са толкова много колкото си мисля?Преди си говорили само на работа,малко по малко се сприятелили там и последните 2-3 седмици провели няколко разговора по телефона.Преди месец беше на море с колежка,синът й и 2 ма колеги,сега призна,че единия от тях е бил той(реално явно след морето са си станали по-близки). Тогава не ми е казала,защото съм щял да се притеснявам и да кажа,че не е ок да ходи на море с двама от колегите й. Знам,че не ми е изневерила там или след това,говоря за сексуално и интимно. Аз се притеснявам до къде щяха да стигнат разговорите,ако не я бях хванал.Тя твърди,че до никъде,реве постоянно и ми казва,как винаги е искала само и единствено мен.Как съжалява за всичко и че ме е предала,тъй като не е споделила с мен и е водила разговори зад гърба ми.Готова е веднага да напусне работа и дори да се откаже от големия град и още утре да се премести при мен.Искала да е с мен завинаги,никога не е срещала човек като мен и сега по-силно от всякога я е страх да ме загуби и се побърква.Винаги мнооого се е грижела за мен,а в момента чак прекалява..не ми дава чаша вода да си сипя сам,отдавна не е имала толкова голямо желание за постоянен секс..лежи срещу мен,гали ме по лицето и плаче..Кълне се,че никога няма да ми спести нещо такова,ако просто и простя. Знам,че всяка жена иска да има отдушници.Приемам също така,че им харесва да са желани.Но мисълта,че е можело да прерастне в нещо повече не ми дава мира. Аз ли се филмирам прекалено и как трябва да го приема това?Да прекратя връзката и някой ден да съжалявам,че съм изпуснал човек,който е давал и правил всичко за мен? Или да простя,да повярвам,че е нямало нищо интимно,били са просто приятелски разговори и да се надявам,че няма да ми се случи отново? Объркан съм,надявам се жените във форума също да изразят мнение. Благодаря Ви!
|