Хей хора,
нов съм във форума. В момента търся уингмен или група от хора, които искат да излизаме да практикуваме пикъп умения. Засега съм започнал сам да излизам и да отварям сетове, но усещам, че е много трудно да вървя по този път сам. Има си нужда от подкрепа и от надъхване. Яко е да има човек/хора до теб, които ще те държат отговорен, когато станеш путка и когато не си най-добрата версия на себе си.
Прочетох книгата "the Game" на Neil Strauss и след това "The Mystery Method" и ми гръмнаха главата. Всичко, което съм си мислел за това как се свалят жени, се оказа невярно. Последните 2 месеца съм обсебен от тези нови методи и от пикъп света. Толкова лекции изгледах и толкова знание събрах, че ще ми гръмне главата. Но това няма никакво значение, ако не започне да се прилага в живота. Мисля да си отдам лятото и следващите няколко месеца на практикуване.
Истинското учене идва чрез практиката и затова искам да започна да излизам по-често.
В момента тръгнах да правя едно предизвикателство от "the Mystery method": 4 дена/седмица да излизам по 4 часа и да отварям 12 сета (групи от хора), това продължава месец-два.
С това искам да развия и социалните си умения, да се науча как да говоря с непознати, как да завладявам една група, как да накарам жените да бъдат привлечени към мен, как да създам рапорт с една жена и да правя добра кино ескалация и т.н.
Въпросът е, че ми е много трудно да го правя сам. Много съм надъхан, но има един AFC (Average Frustrated Chump) в мен, който преди беше много силен и който сега се опитвам да убия в момента. Сега си подава едното око и се опитва да ми осере цялата работа. Знам, че с други хора, с които да се мотивираме взаимно, той няма да има право да се прави на путка.
А и искам да практикувам в барове и заведения, където да отида сам е супер DLV (demonstration of lower value). Затова търся момчета, с които да излизаме на практика заедно, с които да се подкрепяме и учим, докато сме на лов.
Много са малко хората, които искат да се развиват. Приятелите около мен нямат това знание, което вие имате и се притесняват в това да се запознават от раз с нови хора.
Пишете, ако искате заедно да разцъкваме навън.