Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юли 25, 2021, 21:22 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: *Звездна нощ* - секс в горичката  (Прочетена 1222 пъти)
Shark__
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +8/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 76Профил
« -: Септември 10, 2020, 11:46 »

Кратка предистория: момичето го познавам отдавна, но никога не сме имали допирни точки, и ви говоря за последните 15 години (всичко стана отведнъж). Тя е към 30 годишна, руса, 1.65 висока.

Началото: всичко започна един ден, малко преди да удари пандемията (считайте февруари някъде);

Тя си беше публикувала една снимка на стори-то, след тренировка.

- Аз: Ехеее, много тренираш нещо? Кви са тия плочки като на Ивет Лалова?
- Тя отговори: Ми ти кв'о мислиш, от невзрачна, станах най-яката пи*ка!   Намигване

Честно казано се шашнах на нейния отговор и само се изсмях, нищо повече. Постепенно забелязах, че пуска някакви постове, качва снимки за "любов", "че няма свестни мъже", и други неща, които жените пускат (виждали сме ги всички).

Започнах да коментирам на моменти като ги видя и един ден и 'хванах вниманието' с поредния пост.

Пописахме си, и в началото избягах бързо, срязах вайба на най-нтересното за нея. После започнах да отговарям през 30-40 минути, някой път часове или ден (ако имах повече работа). Мацката разказа, че си бачка, че има доста работа на главата, била повишена ала-бала и за мен това беше перфектно.

Постепенно тя видя, че имам големи амбиции, интереса ми към психология (което доста и допадна) и тн. В един момент разговора взе да става все по сексуално настиен, и дотолкова се нагорещи, че тя ми сподели, че "съм я развратил в чата" и само глупости си говорим.

За мен това беше зелен флаг. Вече бяхме навлезли в пандемията, и тя самата ми каза, че е свободна и иска да се видим.

Няма да ви лъжа пичове, тук я преебах. Отказах срещата в последния миг, защото мой близък внезапно се разболя.

Тя влезе в положение, но каза така: "Явно никога няма да се видим."
Дадох и един 'seen', после ми беше писала г/д същото и и рекох, че 'обещавам, че ще се видим по натам.'

==================

Към днешна дата (фактически това което се случи преди дни). Отново ми писа, че има възможност да се видим.

- Аз: В кои дни си по-свободна през тази седмица?
- Тя: Всички дни! До към края на седмицата съм все свободна
- Аз: Утре привечер или през деня?
- Тя: Ами по-скоро привечер ми се ще. В колко часа?"
- Аз: Имам работа цял ден по София, хайде вечерта към 20:30-21:00?
Тя се съгласи, като каза че тъкмо ще има време да се оправи напълно дотогава.

Вечерта не се мотках много, хапнах, изкъпах се, обръснах се, проверих дали в жабката на колата имам кондоми и направо тръгнах.

Тя на два пъти ми писа: "Тръгваш ли?" като аз само и seen-вах. Стигнах вече на уреченото място към 21:20, звъннах, и тя излезе след около 2-3 минути.

Тръгна да ми подава ръка, а аз направо я прегърнах през кръста и леко я вдигнах и завъртях. Тя почервеня цялата, беше видимо изненада, но не каза нищо, усмихвайки се.

(Точно тук ми направи особено впечатление, че тази мацка "не каза нищо." (Впоследствие стана направо като 'знак' да действам, ще видите защо по-надолу  Шокиран)).

Отидохме на едно място, към един природен парк, където нямаше никой. Тъмно като в рог, решихме да се поразходим. Тя предложи да 'гледаме небето и звездите'. Отдавна не си бях припомнял колко е яко да гледаш звездите и млечния път.

По едно време реших да легна на една скала която видях, и я поканих и нея. Имаше бариера помежду ни, усещах как се дърпа. Затова започнах да я майтапя за звездите, и леко да я пипам за ръцете, раменете, да установя кино.
Ставаше хладно, чух някакви шумове от към горичката. Измайтапих се, че баба меца ще дойде да ни излапа.
- Тя се надигна, огледа се и каза: „Хайде да тръгваме към колата?“
- Аз: Хей, извинявай, че те подложих на това. Спокойно, недей да полудяваш (визирайки, че я е страх)
- Тя: Какво?! На какво си ме подложил ти бе, ах ти бе! - и започна да ме гъделичка, което ми даде повод 'да си развържа фантазията.'

В този момент се направих, че падам от скалата, и тя се изплаши, а аз станах и рекох: "Хайде в колата, че взе да става студено".

Влязохме в колата, и там започнах да сексуализирам лека по лека, отново с кино, майтапи и тн. Бях супер отпуснат и шегите ми идваха една след други.

По едно време, решихме да се излегнем на седалките, като ги пуснахме назад. Започнах да прииждам към нейната, да душа косата и. Казах, че ухае приятно. Тя ми обясни, че е лак за коса, и е на нейна приятелка.

В този миг я целунах по вратлето, а тя не рече нищо, само едно приятно 'хи-хи'. Целунах я отново по врата, погалих и косата. Отново и стана приятно.

Попитах я дали това е зона, в която обичат да я целуват. Тя каза 'да', и каза че обичат да и засмукват ушенцата също. Това го усетих като покана, и веднага го направих. Тя направо изстена.

От там минах отново по гушата и я целунах по устните (бавно). Усетих малки, тънки устни. Тя започна да ме гали по ръката ми, която бях сложил на коремчето и. Лека по лека я движех, когато усетих, че се извива тялото и от долу.

Тогава точно реших да я хвана за гъза. Нямаше протест. Опипах и гърдите и. Отново нямаше протест.

Както знам от пичовете във форума тук, реших да си извадя чепа, хванах и ръката и я сложих там. Бръкнах, и започнах да я пипам по нейното котенце, през гащичките.

След около минута-две, тя се спря рязко и каза:

- Тя: Така ли правиш с всички момичета, а? Водиш ги тук, в колата и ги ч*каш?
- Аз: (Непоколебимо, с насмешка) Да, да. Точно така правя, винаги!
- Тя: Ама наистина ли? (Видях, че е сериозна, и дори спря да се целува).
- Аз: Дааа, супер е така, нека не спираме.

И тук изведнъж, тя наруши целия вайб. Всичко спря в миг. Не ме е избутвала. Аз реших да се отдалеча леко, прибрах си чепа, и действах така сякаш нищо не е станало. Започна един лек разговор. Искаше да знае колко пъти съм го правил, и че винаги ли правя така. Че всичко което правя е доста добре отиграно. Аз започнах да я убеждавам, че това сега е игра, че е спонтанно, че и на двамата ни харесва и тн. Сменихме темата, и започнахме да говорим отново за целувки, прегръдки. В този миг се задействах отново.

Разпали се страст, започна да ме налита с целувките. Тогава се прехвърлих на нейната седалка, и застнах между краката и. Усещах как се извива цялото и тяло отдолу. Извадих пак чепа, хванах и ръката отново и го сложих на него, и тогава каза:
-   Тя:  "Само, че на мен ми се пишка."

Помислих си, че ми играе номера. Излязохме и двамата, беше бая хладно вече. Но понеже бях загрял, не усещах много. Върнахме се след около 5 минути, но реших да сменя тактиката. Докато тя се оправяше, вдигнах седалките, и и казах,че искам да отидем на задните. Взех кондомите и ги сложих отзад на достъпно място.

Казах и, че искам да седне в мен. Тук беше изцяло моя. Аз бях по гащи, без блуза. Нямаше къде да избяга. Бръкнах и направо през дънките и бельото и и хванах дупето, което беше супер меко. От там стигнах и до котенцето и, беше много влажно, усетих дебели срамни устни, избръснати глатко (Значи е била готова? - си рекох).

В този момент, и казах да си свали всичко. Тя го направи, като за по-голяма загрявка, и казах направо да ми прави фелацио. Натисках и главата с бавно темпо, после леко забързах. Започна да пъшка и да се кефи.

Казах и да се качи на мен. Речено, сторено. Момичето не се поколеба изобщо. Нагласих я както ми е удобно и започнах с бавни, леки тласъци. Скоро тя свърши, като усетих как се разтреперва + контракциите. Скоро след това свърших и аз.

Малко след като го направихме, и се отпуснахме... тя започна да съжалява. Започна да говори за неща като „Това сега правилно ли беше, или не?“ и др подобни. Но на мен вече не ми пукаше.

По-късно тя сподели пък, че "много и е харесало и точно от това е имала нужда. Усещала приятна умора."  Ухилен

------------------

Това беше звездната нощ за мен.
Да ви кажа честно когато ми каза "Така ли правиш с всички момичета, а?", си помислих (но не веднага; помислих си го по-късно), че това е краят. Особено като видях, че иска само да се прегръщаме и целуваме. И че не искаше да се съблече. Точно тогава осъзнах, че "Трябва да и казвам какво да прави" и следователно... тя го правеше!

Поздрави на всички
Активен
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Репутация: +346/-41
Неактивен Неактивен

Публикации: 1381Профил
« Отговор #1 -: Септември 10, 2020, 14:44 »

Е, кво да коментирам. Изиграл си го перфектно. Създал си привлиачне още в чата. Засилил си го да те иска. От там нататък всичко е лесно.

Имаш само есин пропуск. Ескалираш плахо и малко неуверено.
Идеята да си го извадиш, не е за да си го покажеш. А за да иницираш преминаването към клоуз.

Трябвало е още в началото да я преместиш на задните седалки, където това може да се случи.
Тогава нямаше да имаш няколко минутното "зацикляне", което се е получило, да не знаеш как да ескалираш. И нямаше да последва ЛМР-а - "с всички ли правиш така". Или ако го имаше, би бил по-слаб.
Най-вероятно, ескалацията просто щеше да премине като втората.
Да ескалираш със свирка също е много добре и улеснява. Хубаво си се усетил.

Не пречи да ескалираш от предната седалка. Но не и с цел клоуз.
Когато го правиш с друга идея, окей. Когато искаш да преминеш към клоуз, първо я премести. По-лесно ще ти е.

И след това, реакцията ти на нейния лмр, не е много окей. Опитал си се да я отиграеш шеговито, като я дисквалифицираш в същото време.
Няма смисъл. По-добре е просто да се отдръпнеш в такава ситуация. Да развалиш вайба. Да останеш сериозен.
По тоя начин, нито се квалифицираш, нито показваш намерение че ще се обясняваш. И я караш да усети, че изпуска момента, без вината да изглежда че е в теб. Както е в случая с "да, да, така правя".
Просто когато минаваш лмр, не търсиш да предизвикаш емоция, а търсиш да предизвикаш конкретна емоция (усещането, че губи момента).

В случая добре си запазил самообладание, и си се отдръпнал все пак. Създал си това което трябва. И също ти е помогнало силното привличане, което си създал още преди да излезете.
Активен
Shark__
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +8/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 76Профил
« Отговор #2 -: Септември 10, 2020, 18:18 »

Благодаря btw, определено сега си взех бележка по това което написа с ескалациите на седалката, и да го извадиш...

Знам, че сгафих с ЛМР. После го обмислих, ама ме изненада да и се невидяло:)...и мислех, че няма да тръгне да я избива на логика толкова (по-късно осъзнах, че има бая мъжко мислене, хах).

Поздрави!
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines