Като цяло не ти е грешката, че си забавил баунса. А по-скоро тайминга не нацелваш. Горе долу това е диеята, на моменти малко се забавяш с точната реакция или я пропускаш.
Аз ти казвам, през шитните така или иначе ще минеш. Няма спестяване. Дали в началото, дали на срещата. Дали докато я оговаряте. Това е неизбежен етап. И е въпрос на избор, къде ще проведеш основата на свалката. Етапа на пречупването. И преминаването от интерес към привличане. Вайбър, в закусвалнята или на ЛМР-а. Всичко си има плюсове и минуси. Но няма бягане. И колкото по-точни, бързи и правилни са ти реакциите, толкова по-леко, неусетно, и незабележимо ще пренинеш шитнята.
Основната ти грешка е, тая дето ти спомена. Че я оставяш да те овлича във вайба. Без да я караш особенно много да инвестира. Да скача за пръчката, един вид.
Когато имаш толкова силен интерес, не ти трябва нито да го играеш забавен, нито да се опитваш да и приковеш вниманието. Ти просто вече го имаш. Търсиш съвсем друго нещо. Да обърнеш тоя интерес в привличане. Няма лошо леко да засилиш интереса, но основното е друго.
За това и няма нужда да стреляш нег хитове и дисквалификации.
А и като цяло, без значение колко ти е интереса, те не са за да ги стреляш една след друга.
Дисквалификацията ще я демострираш, чрез поведение основно, а не чрез негове.
Неговете са за да ги пуснеш на място. Останалото го правиш с игнора. Използвай повече него. Особенно когато имаш силен интерес.
Имай в предвид, за тези момичета които проявятат силен интерес (а и за всички като цяло), че когато момиче проявява силен интерес към теб, то иска вниманието ти, а не да се чука с теб. Последното зависи само от привличането. А то зависи от това колко скъпо си и дал първото.
Тя почна да пита ама наистина, тъпи въпроси, дали ще пия, дали съм искал да я напия нея, къде ще я заведа, и едновременно с това да се закача и смее
Закъснял си с игнора, още тук е трябвало да започнеш. И да не и се обясняваш, на цената на срещата.
Аз: Добре, последен път, в събота след 18:00? - много слабо. Просто наложи ли ти се така да поставяш офертата, изобщо не я предлагай. Отеби я, и си намери друго занимание. Следващия път това ще ти се отплати със значително по-добри шансове. А така поставени шансовете са 0.
Тя: Ми, утре ще видя дали ще мога
Аз: Ми ок, няма да е явно тогава. Чао - Слабо. Колебливо. Слабо.
Ти: Не. Имам вече планове
Тя: А, така ли. Ок
Ти: сийн
Тя: Какво ще правиш
Тя: Стига де. Просто не съм сигурна дали ще мога, щото бла бла, и не искам отменям уговорката щото после никога няма да излезеш с мен.
Тя: Ела да ме изч*каш в г*за и да ти дам 10 млн. долара
Ти: сийн - това последното е за да схванеш идеята
След няколко дни можеш да я поканиш отново. Но в така поставената вече ситуация, имаш право само на сийн.
Тя: Така ли ще сме вече? Няма и едно здравей?
Аз: Кимнах ти. - Не. Още тук е трябвало да сийнеш. Това и всичко на долу е напълно излишно. И по-скоро пречещо.
Тя: По-скоро изглеждаше като отровен.
Аз: Супер опредление, благодаря. Хубав ден
Тя: Добре, щом искаш така да сме, така ще сме! Ще съжаляваш! Хубав ден. Аз исках само едни нормални отношения като хора които се познават
Аз: Seen
От тогава нищичко.
Нормално. Това не е точно лош сигнал. Това е част от играта. Това че нещо ти изглежда спокойно отсрани, не означава, че вътре не ври и кипи. Често точно това е момента на пречупването.
Най-вероятно ще ти се включи пак.