Точно и аз това забелязвам , че ми се кефи постоянно усмивки и погледи , все пак знам какво е като има химия и привличане
- Това, което и аз забелязвам е колосалната ти липса на опит, особено с 'хайърд гънс', както ги наричат - всякакъв вид персонал... със сигурност ги усещаш нещата с химията, химик си

но както казах е неопитна и не е имала връзки преди
- Правиш предположения и заключения без да имаш конкретна и точна информация... Такива предположения не са ти необходими, разфокусират те и те вкарват в нейния фрейм (и започваш да изкривяваш реалността, да я виждаш по определен начин, какъвто тя иска, и й играеш по свирката, съобразявайки се с нея)... Ако ти кажа, че 99% е сигурно, че си има кой да 'я пердаши' чат-пат, а ти само се филмираш колко е неопитна и невинна?
винаги като ходя там тя се кефи с повишено настроение като влезна , но я срам може би
- Мхм... Преди години писах тема за Интерес вс. Привличане. Хал-хабер си нямах тогава, че това ще е може би най-полезният пикап материал, който съм творил. Типичен случай на интерес, без привличане... Басирам се, че оставяш подобаващи бакшиши, че й даваш подобаващ валидейшън, че я търсиш само ти, че инвестираш само ти...
- Колко пъти тя ти пише?
- Колко пъти тя ти звъня?
- Колко пъти ти каза, че има нужда да те види/чуе?
- Колко пъти тя те почерпи?
- Колко инвестира тя във вашата 'комуникация'?
писал съм и няколко пъти на фейса за кафе но тя не ми дава конкретен отговор
- Изключително показателно, колко и е привличането!
---
Основно правило за сваляне на Хайърд гънс е да излезеш извън фрейма 'клиент/купувач'. Нещо, което ти изобщо не си могъл да сториш. Например, докато си в бара с някоя френдка - тя минава покрай вас - ти и махваш само, тя идва и ти 'Миме, ще ни черпиш по един Джак, нали?' (изискване за инвестиция). 'Супер... и една кола за мен... споко само Джака черпиш

'.
Другото е, че офертата ти е като реклама - повтаря се периодично, само за да подчертаеш бета-натурата си, и това, че си постоянно на разположение на принцесата. От край време, повече от 2 оферти не правя (даже най-често не повече от една). Ако откаже и втората 'я нареждам' - пак й въздействам емоционално - без значение в коя посока... и затварям/спирам да пиша.. (прочети мненията на btw - той има много добри в тази посока).
И третият /бонус/ съвет е да се научиш да преценяш, кое е привличане и кое просто интерес. Основата за това са 'нейните инвестиции', не твоите. Поздрав, и драсни развръзката.