Royal
|
 |
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2020, 00:18 » |
|
Първо: Защо мислиш, че си по- долу, примерно от някоя наконтена кифла, или богата щерка, или еди каква си мадама "висока летва" и т.н.? Много грешен майндсет мой човек. "Власт", "възможности", може цял живот да не ги имаш, е, това трябва да те скапе като мъж ли, и да те кара да не се пробваш с някоя готина мацка ли? Какво ? Всеки път да си казваш, е аз не ставам, не съм "висока летва", няма защо да се пробвам. Още от тука падаш, преди да си се пробвал. Да знам, че филми, социално програмиране, постоянно ти набиват в главата това. Че за да си успешен с жените, трябва да си такъв и такъв, да имаш това, и това. Ми не е така. Аз преди също така мислех, но с годините видях, че не е така. Да, готино е тези неща да ги имаш като сетове към визията ти, но не от тях трябва да черпиш сила, и да бъдат основата ти. Не всеки, може да се домогне до тях. Идеята ми е, дори да си обикновен продавач, бъди най- добрата версия на себе си в тази роля. Ок, ако имаш сили и възможности, работи, усъвършеснтвай се, бутай нагоре, кво по- хубаво от това, но от тук черпи сила от този път, а не от възможности и власт, те са само част от него, естествено ако дойдат някой ден. Но, дори и да ги нямаш никога, това не трябва да те скапва като мъж. Когато даваш най- доброто от себе си в това, което правиш, това трябва да бъде твоята сила, основа, майндест и т.н.
Второ: Това с оценките е супер субективен критерий. За теб 8- ца, за мен може да е 5- ца, и обратното. Плюс това, тук във форума има според оценките, каква жена съотвества. От 8 нагоре, 9 и 10, това са жени, които са известни, красиви, публични личности и т.н. От там надолу вече се сещаш. Трябва да се знае това.
Трето: Аз също не мога да бъда с жена, която не ме кефи, не ме възбужда и т.н. За щастие засега ми се получават нещата, и не съм стигал до момент да си задавам въпроса "дали да свалям летвата". Строго индивидуално е. Ако си загорял тигана, и отдавна не си правел секс, естествено, че трябва да свалиш за да отпуснеш. Друго, не се фокусирай само над една жена, защото така лесно ще изпаднеш в капана на "единствената", особено, ако отдавна не си правел секс, няма други жени покрай теб и т.н. Бързо ще се появиш с тема:- "Пичове помагайте, харесал съм една колежка, много готина, много умна, ама нещо не става работата, къде бъркам?".
Четвърто: На работата играта е като на дргуите места, лошото е, че това може да ти създаде проблеми. Това е от мен, надявам се да съм бил полезен с нещо.
|