Понеже тия дни, ми просветна за много неща, + това което се изкоментира от btw и Manowar, няма как да не се съглася с тях... накратко разказвам к'во се случи днес:
------------------------------------------
Среща 1: След известни перипетии и съвети от страна на btw, за което отново много му благодаря...
...изведох мадамата от Историйка номер 2 на среща, която прекъснах по моя инициатива по 1 време (ще разберете по-надолу защо).
На 19.10.2020 (понеделник) тя ми пише следобяд на Viber:
Тя (13:06): Здравей! До сряда съм в болничен, включително, за четвъртък и петък може да измислиш да се видим! Успешна седмица!
Аз: Seen
Аз (21:30): Утре ще ти пиша кога точно мога. Засега планирам сряда 18:30
Тя: (22:36): Окей, *име*, в сряда вечерта със сигурност съм заета
Аз: Seen
Тук се изнервих. Знаех, че съм сгрешил. Драснах на btw. Той директно ми каза, че бързам, и че трябва да имам търпение. Изобщо, да не се занимавам да и отговарям и да не бързам да го правя; да я държа в напрежение, и да и кажа например ден преди срещата "Утре в еди колко си", за да 'не и давам шанс да е заета и да няма отказ' в крайна сметка.
На другия ден след seen-а ми:
Тя (13:08): *Име*, заповядай когато искаш да се видим
Аз (23:40): Утре ще ти се обадя към 11 да ти кажа кога мога и дали мога
Тя: (23:44): Добре, ще те чакам да се обадиш. Искам да се видим
Аз: (на другия ден сутринта): Seen
Звъннах и към 11 и нещо; казах и час, и и казах да ме чака на място; казах още:
Аз: Мога да закъснея, не знам с колко
Тя: Няма проблем, там ще съм
Аз: Окей, чао засега
Отивам на място, търся къде да паркирам колата; Тя ми звъни, не вдигам; след 5 минути пише на Viber:
Тя: Аз съм тук
Aз: Seen
Отивам на място; решавам да я баунсна, да я поразходя тук там, въпреки че не познавм много-много региона; Квалифицира ми се; и се хили, доста малоумно на моменти, чак ми е криндж; Също така установявам, че не ми харесва на външен вид; няма много общо със снимките; По 1 време започва да ме докосва докато ми говори.
Сетих се за една рутин история с банан, който сам съм си измислил и винаги се хилят на него. На края я попитах:
Аз: А ти искаш ли банан?
Тя: Ами да... каквото дадеш.
Аз: Оставяш ми цялата власт, не е зле
Тя: (Смях и удряне по рамото ми) Мога и аз да ти дам банан!
Аз: Няма такъв шанс...
Срещата минаваше в смях, някакви историйки; пренасям я в светове в които дори и не е чувала; всичко и се струва интересно; изведнъж ми казва:
Тя: Ох, объркваш ме като ми говориш така. Усещам, че се опитваш да ми влияеш на няколко пъти
Аз: Щото съм магьосник, абра-кадабра! *и тук я шляпнах през задника" (просто да я пробвам)
Тя не реагира по никакъв начин, освен със налудничев смях (който пак ми се видя криндж). Отново усещам, че не ми харесва; нито на външен вид, нито като човек. По 1 време мъжа и, и се обажда; казва му, че е излязла на вън да се разхожда; Опитва се да ме разпитва за едни неща; виждам, че иска и нещо друго от мен (няма да споделям какво в момента), и това също ме отдръпва от нея. Рязко прекратявам срещата, и тръгвайки си, тя самата поисква да ме прегърне за 'довиждане', придружено с думите: 'надявам се пак да се видим'. Прегръдката и беше супер вдървена, и в същото време ме стискаше прекалено силно.
Радвах се, че съм си тръгнал.
------------------------------------------
Среща 2: Т'ва тук на кратко: среща с 1 момиче, дето си се виждаме, и от вр. на време опъвам чаршафите с нея. Днес просто исках да прекараме ~2 часа с нея; Минава в целувки, опипване, хапване; на края я навих да я водя до колата да ми врътне една.
Малко се дърпаше с 'това, че няма време'. Даже започна да ми прави 'забележки', че силно съм се смял, и я хващало срам. В тоя моент, такъв игнор и набих, и такава поза на тялото заех, че тя почна да ме пита:
Тя: какво стана? Има ли нещо? Какво направих? - и други подобни.
Започва да се бута в мен; не го приемам и това; изведнъж сяда в мен; почвам да я натискам и да и бъркам под полата; хваща я леко срам и почва да се оглежда (понеже сме сред хора); казвам и да отидем до колата ми; пита ме на близо ли е, казвам да... и отиваме.
Както се вика, разделяме се във вихъра на емоциите, като на края ми казва едно тихичко: "искам секс" с grin усмивка на лицето и. Казвам и некст тайм бейби, и я пращам да си ходи...
Трябваше да има и среща 3 с едно друго момиче към час и малко след по-горните събития, която така и не се състоя; тотален крах; като цяло някак си, се изтощих от тоя ден, и казах на момичето, че няма да успея; Мисля, че повече няма и да ми отговори, щото и отказвам вече 2 пъти.
=====================================================
=====================================================
Ако е научил, нещо дядо ви, то е едно - жените им се е е*е, най-малко колкото на мъжете.
Ако щеш вярвай, тя по 1 време на срещата го изръси това: "Аз съм жена и казвам с убеждение, че на тая възраст точно сега, на нас ни се е*бе най много". T.e. говореше за възрастта 35-36 години, и че няма почти никой, който да знае как да ги из*ука както си трябва. Че мъжете са скучни в леглото и тн.
Другото което е важно да се знае, е че жените далеч не са толкова умни и наблюдателни. Няма нужда да се напрагаме за всяко, тяхно действие, бездействие, мимика, гримаса или реплика.
Стигам лека по лека и аз до това убеждение. Най-вече се научих на това от една близка роднина; женицата си е тъпичка; както искат така я ебават. А претендира че е далновидна и умна...
Забелязвам, че се държиш лигаво. Мое лично мнение е, че е нужно да промениш това.
Прав си, така е. Контролирам го. Има какво да се доизпипва още, разбира се. На моменти ми влияе и 1 приятел, който ръси простотии една след друга. Естествено грам си няма понятие от игра, но е лигав и като ръси майтапи, и му се 'кефят' някакви приятелки, си мисли, че може да ги е*е всичките. Смешното е, че ни една от тях не е е*ал:)...
Ама никога не оставяй, ти да чакаш отговора. Винаги го отигравай така, че те да чакат отговора.
Ако не друго, това е най-важното дет си взех като урок тия дни; особено след оная откачалката дето ми търсеше вниманието постоянно.
Според моите изчисления, инвестираш твърде много в обречена история.
Това е проблем, с който ще трябва да се справя още до края на тоя месец. Не говоря 'само за тая история' и тая 'жена'. Като цяло. Благодаря за фийдбекЪ.
P.s.: btw - знам че пак избързах; просто така прецених; имам др планове просто за next 4 days
Поздрави пичове, благодаря отново