Здравейте,темата ми е породена от нещо за което мисля от дълго време,а именно в днешно време не се ли изгуби красотата и стойността на взаимоотношенията между хората?

В днешно време хората бързо си омръзват и предпочитат да заменят приятелите си или любимия човек вместо да се опитат да си изяснят взаимоотношенията си.Модерно е да си "играч" и да заменяш приятелите си или половинката си веднага щом се появи някой по-интересен,по-алфа или по-красив или с повече възможности и да зарежеш хора с,които ви свързват спомени и емоции,според мен именно в това да приемаш някои от недостатъците на хората на които държиш се намира красотата на човешките взаимоотношения.С напредването на технологиите все по-рядко хората ти се обаждат само за да те попитат как си или за да ти честитят рождения ден,много по-лесно е да ти напишат безлично "chrd" на стената във фейсбук,което не ти дава никакво чувство че си ценен или уважен от отсрещния,да не говорим,че повечето хора се вълнуват само с кой спиш или колко лайка имаш,какъв татус си си направил,каква кола караш и ако не покриваш част от тези критерии те заменят или спираш да си им интересен и уважението към теб спада.Много често жени,които не са кой знае какво като външност или умствен интелект имат крайно големи очаквания към мъжете,просто защото следващия на опашката,някой от 500-те лайкнали и снимката във фейсбук чака на опашката,въпреки че самата тя не предлага нищо особено...Та не съм пиян,нито в депресия,нито отшелник

..просто исках да напиша тези мои наблюдения,може би този свят ми се струва твърде динамичен,пък и напоследък изгубих някои хора в живота си без особено логични причини,та толкова ли е трудно или нискорангово да се обадиш на някой просто да го попиташ как е,да го похвалиш когато трябва и да му вдъхнеш кураж и подкрепа вместо да го съдиш и да му намираш недостатъци или просто сега това е модерно?