Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1014
|
 |
« Отговор #21 -: Януари 03, 2021, 12:05 » |
|
За това колко се дава и колко се взима. Аз смятам, че всяка фирма, която работи, защото има и такива които само печелят(хаха, сигурно 50% в България са такива, а в чужбина сигурно 70% хахах), печели от загубата на работниците си. Звучи гадно, но няма друг начин да гункционира никоя компания която работи, изключвам тия на борсата. Там се продават, обещания, надежди и фантазии.
hitman321 - Нищо не иска да ти каже живота. Аз поне до сега не съм говорил с него, а ако се заприказваме някой ден, ще му извадя ножа. Подозирам, че няма да се харесаме. Случват се такива работи, и по лошо може да бъде. Всеки преминава през такива моменти. Ти си изпаднал в дупка от една година, а тия които са изпаднали в дупка цял живот, които се раждат в дупка. А моите проблеми? Ше му е*а майката, за мен никой не мисли, от 236942 години. Имаше толкова гадни периоди в които си спомнях с умиление за предишните ми гадни периоди. Я се стегни!
Като не става с това с което си се захванал, ще правиш нещо друго. И аз обичам да хапвам да пия, да пътувам да побоцквам, ама никой не иска да ми плаща за това. Някви говеда по различни предавания, ми обесняват колко много си обичат професиите и как са превърнали хобито си в професия. Да бе да, деба клишетата. Голям кеф е всеки шибан божи ден, да ставам рано сутрин и да се блъскам като вол, да си опъвам нервите с глупаци и нагли боклуци. Ай ше ти е*а и работата и удоволствието което ми носи. Единственото удоволствие което получавам от работата си е, като гушна лева, да го натъпча в жабката, да ги броя, да си ги сгъвам, да ми мирише апартамента на мастило, все едно съм в печатницата. Другото е бош лаф. И това, че не можеш да станеш добър в нещо което не обичаш. Глупости, аз съм мега добър в това което правя, провали имам само два и то поради липса на време, и пак си мразя шибаната работа. Така, че драги мой, винаги имаш избор. Като не става с това с което си се захванал. Винаги може да се прибереш в BG, ще се обадиш. Ще вкарам пара, ще купим гора, и 350 кошера и ще изнасяме медец за Катар.
Ако аз не бях инвестирал толкова години и пари в това което правя в момента, сигурно щях да съм в някое планинско село да си паса овчиците и козичките със сламката в устата и да си гледам лозето, а не да остарявам 1 за 3 години от нерви претоварване.
Не знам кой набор си, но ми звучиш младеж. Внимавай, батаьовото, едно нещо съм разбрал през младостта си! Нищо не е по опасно от младежката глупост. Прави си хубаво сметката.
|