Защо в днешно време е трудно да си хванеш мацка за връзка или поне на мен така ми се струва, очевидно е че е по лесно явно чукаш и бягаш, ама аз искам истински отношения с една мацка, поне на този етап, ей така да си имам някакво гадже. Всмисъл не че ще тръгна да й говоря за връзка, защото най-вероятно мацката ще избяга ама поне впоследствие да създаддем такава.
Ще се радвам да ми отговорите.

@Таrget, и за всички мъже тук, ще споделя неща които са факти. Пък вие както искате ги тълкувайте. Ако ги разберете правилно, ще осъзнаете и при вас какъв е проблема, или по-точно избора.
Какво значи - връзка? Relationship?
Нека не забравяме нещо много важно:
връзката, е валидация за жената. Чисто и просто - ти и даваш валидация по тоя начин, и то не малка! (сиреч, даваш и сила/power).
И си отговори на въпросите: ти искаш просто
връзка, или искаш и да отидеш после и в следващата фаза -
брак, да оставиш наследство?
Та, ако ги разгледаме така нещата, те са разделени винаги на две, със своите значения:1. Връзка (Relationship): а) Алфа-мъжкаря влиза във връзка защото иска да се установи. Един ден, просто вече решава, че достатъчно се е позабавлявал, и просто се е запознал с някоя мацка, с която иска да е всеки ден. Или ако теглим линията - просто вече се е уморил от пик-ъп. Като цяло, всичко може да ти омръзне - например това да спиш с 50 жени на година или нещо такова, които на всичкото отгоре са 'все нови и нови мацки' -
да, т'ва ти писва. Но на някои не им писва да имат по 3-4 жени на ротационен принцип в месеца (но не значи, че е във връзка с тях. Просто ги чука), но те са си същите жени. Но на някои - им писва. < цялото това е просто за сравнение какъв избор има алфа-мъжа. Като цяло, алфа-мъжкаря влиза във връзка с една жена при наличие на още 10 мацки с които може да се чука, но избира само една. Точно това е 'изобилието от жени/наличността на избор' - abundance mindset.
б) Бета-мъжете влизат във вързка поради недостиг/оскъдица. Те нямат избор. Те си мислят следното: "Това е начина по който мога да вържа една жена.", или "Това е начина по-който мога да я накарам да ми е вярна, и никой друг да не докосва пусито и.", или "Аз съм във връзка с нея, никой друг няма да спи с нея."
Т.е., само ти знаеш защо искаш да си във връзка. Защо го правиш, задай си въпроса: имаш огромен избор, и искаш да си само с една, щото ти е писнало да тичаш след 10 други, т.е. правиш го от изобилие (abundance mindset) и смяташ, че тази е правилната мацка, добре си опознал женската природа и тази жена е ТОП, или го правиш от - scarcity mindset > поради недостиг/оскъдица, нямаш избор и решаваш да се примириш и да 'бъдеш с ей тая'?.....................
2. Брак (Marriage)а) Алфа-мъжкаря просто иска да остави наследство. Някои дори го правят заради религия (тук няма нужда да се съди човека каква религия е). И те правят това отново от > наличие на много жени/избор от жени и избират само една.
б) бета-мъжа го прави по същата причина - недосгит/scarcity.
И един много важен аспект, едно нещо, което го виждам масово при мои приятели: жената им дава ултиматум/изискване. Тези жени буквално оказват НАТИСК върху бета мъжа като му поставят ултиматум > ожени се за мен, или.... [...] ... сещате се какво може да излезе от устата им.
Докато при
алфа-мъжкаря няма такова нещо - една жена не може да те накара да направиш нищо. Ако искаш да се ожениш, то е нещото което ти искаш.
.....................
Bottom line > задай си въпроса на базата на това което изброих - защо искаш връзка и защо 'смяташ, че е трудно.' За мене лично, не е трудно. И според мен си свил кръгозора си, и нямаш достатъчно избор. Или пък, мацките които гравитират около теб - не са читави.
Сега разбираш ли? Ти си този който избира кое как да е, и щом смяташ че ти е турдно - то проблема е при теб. Всичко е огледално.