Колкото и да се подценява онлайн играта от класическите играчи, особено във време на сегашната ситуация е най-доброто, което може да се използва. Естествено ако на живо не си добър няма да станат нещата.
Аз лично си имам 2-3 теми, на които всички мацки връзват и ги използвам в чатовете /естествено темите водят до вкъщи/. Имам си и един файл на телефона с различни оупънъри и въпроси, които също носят успех поне при мен. Правилото е да си избереш въпроси, с които се отличаваш от останалите 50000 човека, които й пишат на мацката. Наскоро излизах с една с 20к последователи и директно я питах - "защо точно на мен реши да отговориш?" и отговора й беше "твоят въпрос ми се стори супер интересен". Интерес се създава, не е нужно дори да сте се мачвали в Тиндър, защото доста мацки си пишат инстаграмите в био-то и директно ги добавям.
Използвам тиндър, като целта ми е да ги тегля към Инстаграм, където имам смея да кажа доста добър профил /със снимки от чужбина, коли, дискотеки и т.н./ - каквото и да си говорим статуса поражда първоначалния интерес онлайн, без хубав профил забрави за каквато и да е игра. Иначе защо не директно в Инстаграм? Ами защото Тиндър отсява само свободните - онлайн няма абсолютно никакъв смисъл да си губиш времето с обвързани, просто защото няма как да създадеш емоцията от апроуча на живо. Освен ако не таргетираш голд дигърки и имаш Порше.