И аз като changel забелязвам такива тенденции.
В момента доста повече ми върви играта имам и повече и по яки мацки за мачове, даже не им пиша на новите мачове щото просто нямам време.Това което съм направил е
свързан ми е инстаграм профила с тиндър, в инстаграма имам як контент от пътувания, коли и badboy vibe но най много избухнаха мачовете след като бях в Дубай, снимка и клипче съм си сложил от там и направо полудяват..
Освен това плащам и за тиндър платинум най скъпия пакет с него ме изкарва пред останалите и мацките първо мен виждат и като видят че ми е як профила и лайкват което значи дооста повече и по готини мачове.
И другото нещо за тиндър практиката да се лайква всичко живо флагва профила.Алгоритъма на тиндер прави профила да спре да се показва или да се показва на гадни мацки, съответно мачовете намаляват много. За това лайквам само такива които ме кефят
Статуса който се демонстрира от снимките оказва огромно влияние онлайн и прави играта доста по лесна,
преди кви ли не остроумни работи съм говорил и ефекта не е нищо особено, вече обаче връзват доста по лесно и си ги изкарвам и еба.Редовно ми обясняват ООО ТИ МНОГО ПЪТУВАШ (реалността е че за 3 години 2 пъти съм пътувал) ООО ТИ МНОГО ИЗЛИЗАШ И СИ ПО НОЩНИЯ ЖИВОТ (реалността е че и аз като тях съм затворен на локдаун а дори и да не съм бачкам по цял ден и не излизам, просто имам разни снимки а мацките немогат да осмислят че снимките онлайн не са реалния живот а просто фантазия)
Другото което покрай една приятелка (споделя ми чатове с мъже и ми се оплаква и виждам как и стават скучни, и то не някви грозни момчета а готини пичове) научих че масово сваляме картите и много гониме мацките онлайн и ги натискаме и те губят изключително бързо интерес от това.
Дори сексуални намеци и мръсни мохабети влиаят зле на интеракциите като те правят прозрачен и убиват напрежението.
Напоследък от тиндър ги прехвърлям за чат в инстаграм излизаме и ги еба и даже не им искам телефонните номера, те почват да дават зор да ми искат моя номер.Не им лайквам никакви снимки, не ги следвам ако те не ме следват, не следвам рандом мацки за да ги свалям, ако пиша на някойя в инстаграм пак не я следвам и не лайквам а просто и пиша.
Не ги каня и на срещи докато не видя че отговора им ще бъде 95% ДА.Това което се случва че почват те да гонят и да намекват да се виждаме. На скоро една нацка взе да ми се цупи че на втора среща не съм я целунал(разбира се че нарочно не я целувам), е на третата среща я и наебах

Буквално им е писнало от прозрачни мъже дето няма интригра с тях и им е ясно че са готови само мацката да им каже айде да се видим, на момента са готови да зарежат всичко и излетят от тях мастурбирали три пъти вече и с надървена патка идват на среща в 2 през ноща.Като почнем да ескалираме със секс намеци и просто губят интерес, защото с нищо от това не ни отличава от останлите натегачи и натискачи.
Извода ми е готините мацки мразят лесни мъже