Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 04, 2023, 18:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Един експеримент в тиндър и последвалите изводи  (Прочетена 1323 пъти)
The_Doctor
PuP Masterpiece
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 84

Профил
« -: Април 09, 2023, 22:33 »

Отдавна се чудех, дали да напиша за този мой експеримент, от който стигнах до доста интересни изводи. Някои хора от форума знаят за него и също като мен на моменти бяха буквално потресени от това, което се случва, а в други моменти искрено се забавляваха. Някои, които ще прочетат тази тема, може би ще ме заплюят, че съм се гаврил с потребителите на тиндър и съм наранявал мъжките души, но все пак реалността е такава.
Аз самият макар и от доста години да съм в играта, честно казано имах сбъркана представа за играта в социалните мрежи. Мислех си, че там единствено и само се изисква да имаш добре направени снимки и точка. След това, ти дори и да си тотален, брутален, извънземен смотаняк, заставайки пред екрана на телефона с хубавите си снимки, може да имаш 100 пъти по-голяма успеваемост от най-добрия играч, който може да срещнеш навън.
А експериментът, който направих, не беше и с цел експеримент, а ей така за майтап. Просто майтапът се оказа жесток.
Направих следното - намерих снимки на едно прилично, добре изглеждащо момиче (чужденка) в интернет и направих фалшив профил в тиндър. В рамките на 10-15 минути вече имах над 100 харесвания. Просто пишеше 100+. Имах десетки получени, някакви специални съобщения без да сме се мачвали с отсрещната страна - очевидно платена версия на тиндър. Започнах да давам лайкове наред. Всеки мой лайк беше съответно и съвпадение. В рамките на седмица може би, всеки ден пусках тиндъра и гледах какво става и се опитвах да отговоря на малка част от стотиците съобщения. 99% от опънърите - казано на пикап език бяха "Здрасти, как си?" и негови разновидности. Имаше и такива, започващи със самоунижение, като "Здравей, с какво заслужих такава красавица да ме хареса?" или пък "Здравей, имаш прекрасно име, не тъпо като моето.". Отговарях им със "Здрасти". Следваше най-често "С какво се занимаваш?" или "Какво търсиш тук?", или директно "Искаш ли да се видим?". Имаше и директни предложения за финансиране. Тъй като хората, които пишеха бяха стотици и нямаше как да отговоря на всички, поглеждайки чата с някой от преди ден, на който не съм писал, имаше последвала цяла тирада "Защо не отговаряш, сърдиш ли се?" и т.н. Някои пишеха "Кажи нещо за да разчупим разговора", просто защото те самите идея си нямаха какво да напишат. Други, които не получаваха отговор или някакво несъгласие или пък получаваха някакъв шит, ставаха особено агресивни, пък след това се опитваха да се извиняват. И честно казано тези агресивните хич не бяха малко. Над 90% от чатовете бяха с профили, които би трябвало от самият тиндър да са сложени на челни позиции, т.е. мъже с почти или напълно професионално направени снимки. Във възраст между 26-7 до към 45-6 годишни. То не бяха пози, бели зъби, бради, прически, татуировки, костюми, коли, ресторанти, офиси и прочие и прочие. Очевидно имаше доста селски бекове, но имаше и по-интелигентни. Селските бекове освен "Здрасти, как си? Кажи нещо? Искаш ли да се видим" друго не връзваха и просто повече нямаше какво да напишат. По-интелигентните пишеха поне грамотно и по-често се опитваха да се мазнят. Някои от тях се опитваха и да се хвалят с постижения и пари. Наистина не мога да събера всичко, което видя  тук и да го опиша. Това бяха стотици чатове и 99% от тях бяха наистина скучни и банални. Единици имаше, където действително мъжът отсреща пускаше някой лаф и играеше девойката.
Реших да си направя майтап и започнах да приемам поканите им за среща, които бяха буквално след "Здрасти, как си? От къде си? Хайде да се видим.". Отказвах да им дам телефон, фейсбук и т.н. под претекст, че все още не се познаваме и предпочитам да си пишем в приложението. Е, разкарах десетки по различни краища на София. Въпреки, че бяха изгаврени, не малко от тях отново пишеха, че ми прощават и че може да се видим утре. На много им казвах "Виждам те къде си застанал и ме чакаш. Но нещо не ми харесваш. Лека вечер". И след такъв отговор пак се молеха. Имаше и брутални случаи. Например един го бях разкарал от единия до другия край на София в час пик. Същият още на отговорът ми "Здрасти. Приятно ми е" започна да ми говори, колко съм красива и как иска да ме оправи. Уж със закачка се навих за среща. Замина на среща този и аз му писах, че съм се разбрала с някакъв пич по-як от него и че няма да изляза. Отговорите, молбите и клетвите в невероятно прекарване и вярност нямаха равни. Тук някои членове от форума - дългогодишни играчи, видяха скрийншотове, умряха от смях и също останаха със зяпнала уста. 3-4 човека ги пратих да ме търсят в един ресторант, уж там съм с приятелка. От единият получих псувни в отговор на тенекията. Един искаше да идва от Правец до София, друг от Банско. Но реших да не изгрубявам. Един след 5 минути чат отиде в една пицария и поръча вино и храна и си ги яде и пи сам. Мислех да ги събера 20 човека в един час на едно и също място на среща. Даже мислех, да им кажа, че обичам рози и да се изтипосат всичките с по една роза и да чакат принцесата. Мислех и да запазя маса в някой ресторант на женското име от тиндър и да се разбера с 2-3-ма за среща. И изведнъж да седнат двамата на масата и да се чудят, какво става. Но честно казано, реших повече да не се занимавам с простотии, защото това бяха очевадни простотии, пък и е тъпо така да си правиш гавра с хората. Отделно и, че нямам никакво време да пиша.
Но стигнах до извод. Поне за себе си. Успеваемостта на един добър играч на живо ще е много по-голяма. Защо? Защото дори да има хубави снимки и профилът му да е напред и по-лесно харесван от момичетата, същите тези момичета ще попаднат на още стотици профили с такива снимки. Добрият играч ще пише на момичето, но ще пишат и още 100 човека "Здрасти как си? Много си красива". Момичето с отегчение ще гледа стотиците съобщения и може и изобщо да не види това на играча. Ако го види пък и не и е писнало и и се пише, ще стане игра. Наистина една качествена комуникация, един добър лаф и очевадно по-различен, значително изпъква пред баналността на стотиците останали. Но пак казвам. Бройката на скучните и банални съобщения е гигантска и просто момичето може изобщо да не види нещо читаво. Или пък трябва да е някаква тотална безделница, която си няма друга работа и от сутрин до вечер стои в тиндър. Или пък да си е наумила, че трябва да си намери мъж по интернет.
Още по-зле е, ако добрият играч няма хубави снимки. Тогава практически шансовете за онлайн успех клонят към 0%.
А тези 99% с добре направените профили, които писаха на моя женски профил всякакви тъпотии, на дали имат някакъв успех. Я имхсе случихда излязат 1-2 пъти в годината на среща, я не. Биха имали доста по-голяма успеваемост на живо сред себеподобни по акъл жени.
В заключение изводът за мен е следният: добрият играч със сигурност изпъква пред гигантската маса. Но скролвайки стотиците си съобщения, десетки момичета ще го пропуснат. Категорично успехът в онлайн играта го има, когато ти самият разбираш нещата и когато снимките ти са добре направени. Но, ако ти наистина разбираш нещата, още по-голяма успеваемост ще имаш на улицата, по заведенията и в социалната си среда, защото на живо момичета няма какво да скролват, а ще изпъкнеш доста доста над останалите. Отделно и че постоянното зяпане на телефона ще ти съсипе зрението.
Ако някой от получилите тенекия се разпознае, искрено му се извинявам и да знае за урок, че никоя красавица няма да му се върже на "Здрасти, как си? Хайде да се видим".
И в заключение да напиша. Не съм против онлайн играта. Всякаква игра трябва да се прави. Аз самият също цъкам онлайн и имам не лоши успехи, въпреки че не съм с най-перфектните снимки. На снимки принципно излизам като олигофрен или психопат. Дори днес навървих една MILF-ка от онлайн игра. Но за мен колд апроучът си остава истината. Той е една константа, която няма как да се промени. Ти си мъж, когато си очи в очи с жената, а не като си се разплул на дивана и зяпаш телефона. Същото е и с един боец. Той е боец, когато е на ринга, а не подскачайки зад 10 човека охрана. Човешките взаимоотношения са очи в очи.
Активен

steelheart
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 105

Профил
« Отговор #1 -: Април 09, 2023, 23:45 »

Докторе, изгрубял си с тия тенекии за срещи  Ухилен. Аз също съм си правил подобен експеримент, в Елмаза обаче и положението беше подобно - покъртително. Не 99% а 100% бяха уникално зле, от псуващи, като им откажеш до мазнещи се до последно. Тогава осъзнах, че по сайтовете не може да покажеш почти никаква игра, защото жените пишат по шаблон. И гледайки картинката човек се чуди коя нормална (и добре изглеждаща) мацка ще стои там да търси запознанство... Е сигурно се намират 2-3 заблудени на сто.
Както и да е поздравления че реши да споделиш с нас историята. Мислех, че тиндъра е по-ставащ ама явно и там е миш маш
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 998

Профил WWW
« Отговор #2 -: Април 10, 2023, 06:16 »

Правя темата важна, а докторът получава титлата Masterpiece. Нека всеки да види какво не трябва да се прави при онлайн игра. Усмивчица
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
BURN
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« Отговор #3 -: Април 10, 2023, 08:11 »

За тези неща при онлайн гейма бях писал преди време тук .  Докторът много точно показва нещата според мен . И това се получава понеже както съм казвал и преди всеки има достъп  до някакво устройство с интернет стои си в къщи на леглото и пише ли  пише на която свари .  Понеже за да излезеш и да действаш някъде на вън отнема повече  време ,  енергия и трябва  решителност и усет  .  При интернет играта е по трудно да усетиш реакциите на отсрещната страна  много си зависим от снимките си - на живо може да изглеждаш по добре отколкото на снимки . Не се знае и кой е от другата страна или какво както се вижда от експеримента  Усмивчица  И по мой наблюдения  жените  с интересен профил  са залети от съобщения и може и въобще да не ти отговорят или за да го направят трябва много силно да изпъкваш от хилядите други мъже които пишат  .  Даже няма да ме учуди това че някой жени са залети от толкова много съобщения че на никой да не могат да отговорят и да искат .
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 268

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #4 -: Април 11, 2023, 16:48 »

Забавен експеримент и изобщо не е изненадващ.
Всеки който има малко акъл знае че тези дни Тиндер и почти всички социални мрежи злоупотребяват с потребителите си. Знае че 80-90% от жените гонят 10%-20 от мъжете, докато 80-90% от мъжете гонят 10%-20 от жените. За останалите жени, тези мъже са невидими.
Големите коорпорации знаят социално-полтическите динамики на обществата и затова емоциите на хората са станали ресурс който се търгува като новият петрол.
От тези на срещите, които са били толкова заблудени да вярват че след едно здравей ще се видят с готина мацка, - са получили отварящ очите урок.
Напомня ми на измамите. 100% има и такива които пари правят от това нещо.
Ако рибата ти кълве на ягоди, то това не е риба.
Все още не съм ял тенекии никога защото предварително усещам дали мацката има достатъчно интерес че да си даде номера и след това да дойде на среща.
Отдавна съм спрял да си губя времето с Тиндер.
Масата жени там го имат само за валидейшън и не търсят нищо.
Най-много да ти пробутат OnlyFаns абонамент.
Сексуалността вече си я продават на цената на един бургер.
Играта на живо от социални кръгове или колд апроуч е единствената игра която си заслужава.
Игра онлайн е алтернатива само ако вече познаваш мацката поне малко и нямаш възможност да я месиш на живо.
Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
EL_Diablo
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #5 -: Април 12, 2023, 08:23 »

Нищо изненадващо няма в тези резултати, съвсем логични са на етапа от жизненият цикъл в който се намира Тиндър. Това е вече едно залязващо приложение, в което е останало само плявата и 95% вътре са само мъже. Същото нещо се случи навремето с mIRC, Sladur, Elmaz и всички подобни сайтове за запознаства. Просто времето им отмина. Ако в началото беше интересно и влизаха качествени мацки, сега нещата не стотят така. Колкото по-популярно ставаше, толкова повече процентът на отчаяните мъже, мислещи за бързи срещи растеше. И съвсем логично готините и стойности мацки установиха този факт и се изнесоха от тези приложения.
Към днешна дата аз все още не съм изтрил Тиндъра и ако съм в някакъв мнооого скучен период прецъквам от любопитство просто. Пуска ми основно някакви много яки мацки на снимки, но от километри си личи, че тези профили отдавна не са активни. Мацките отдавна са изтрили самото приложение на телефона си, но просто не са си изтрили профилите и алогиритъма продължава да ги вътри. Да не говорим и че попадам на профили, които стоят от години там, а и също така попадам и на мацки, които познавам в реалния живот и някои от тях вече дори имат семейства с деца и въобще са забравили, че е възможно още да им седи профила там Смотан Ествесвено, аз си им бия сърчицето по дефолт,  но ми е пределно ясно, че мач няма да има и такъв не съм имал сигурно от година вече ( пак казвам, че след Ковида съм го разцъквал около има няма 10 пъти), но за мен нещата там са пределно ясни. Та има го и този момент, че мача с готина мацка, еле пък отговаряща, е такава рядкост, че отчаяните пичове са се хванали като удавник за сламка и от там идват и тези резултати.
Иначе играта онлайн не е замряла като цяло, но се е преместила в Инстаграм и ТикТок, а при по-възрастните (като мен Смотан) е в добрия стар Фейсбук и дори и в Линктин. И все пак истината си остава в живия контакт Усмивчица
Активен
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #6 -: Април 26, 2023, 16:41 »

Интересно.

По-рано днес гледах един клип по темата и там споделиха статистика за Тиндър:

- 53% от мъжете плъзват надясно.
- За жените това число е 5%.

А отвъд Тиндър:

- 80% от жените през историята са създали потомство (4/5)
- А при мъжете това число е 40%. (2/5)
Активен

Действай.
rachokracho
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #7 -: Август 11, 2023, 14:21 »

Аз онзи ден си направих същия експеримент, понеже ми беше интересно да видя конкуренцията. Направих профил на едно добре изглеждащо момиче на 21г и и аз за 15 мин. вече имах над 99 харесвания. Но с приликите дотам.

Swipenah на около 200 профила в age range 18 - 31. Над 90% от профилите бяха тотална щета. Най вече малоумни селфита (от банята, колата или фитнеса). Повечето от момчетата не бяха добре изглеждащи. Единици бяха тези, които бяха облечени прилично (да кажем риза, маркови дрехи и т.н). Тези с професионални снимки също бяха много малко. От тези 200 видях само 2 профила, които бяха много добре направени, което ме изненада.

После смених age range от 32 - 46. Общо взето същата история, като добавим, че повечето бяха чичковци със шкембак / оплешивели. Тотална щета.

Мачнах се с 17 човека (гледах да swipevam right само на що годе добри профили) и от тях пак над 90% ме отвориха със "Здравей". След като отговорих със Здрасти, последвания текст най-често беше "Как си". Един ме отвори със "Вино или Коктейл" и след като отговорих "Попринцип коктейл Усмивчица", той напиша "Значи предполагам не си много по алкохола". Тотален cringe.

Извода поне за мен е, че ако имаш профил с прилични снинмки и умееш поне малко да си оргинален със съощенията, можеш да изпъкнеш. Друг е върпоса, че в Tindera като цяло са по-грознички момичетата и повечето търсят дългосрочна връзка.
Активен
MAGICHD
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« Отговор #8 -: Август 11, 2023, 16:11 »

https://www.youtube.com/watch?v=ND9I8GvJ2cw&ab_channel=A.G.Hayden черната истина за онлайн геймът тис то хонест за това аз съм само за дневна игра!!!
Активен
rachokracho
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #9 -: Август 11, 2023, 17:03 »

Този пич стига до същия извод, че ако имаш добър профил може да си уреждаш срещи, но няма да са са с 9/10 и 10/10 тип момичета.
Активен
ebacci
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« Отговор #10 -: Октомври 10, 2023, 21:44 »

Абе то в тези приложения и сайтове май останаха основно мъже, правещи се на жени, да зарибяват останалите мъже Ъ??

В елмаза пълна скръб, в гепиме за Бургас примерно с над 400,000 население имаше към трийсетина уж активни само, от които набелязах едва четири които горе-долу хващаха око. Ако нямаш много високи стандарти

Първо включване във форума, между другото, здравейте на всички!
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: